Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én supportal nyomtam,végülis mindenki tudja,hogy a patch óta a support fegyó egy állat közelrõl meg messzire is így is lett kb 28 killem és 8 halálom.:D
Claymore-t meg ügyesen lehet kikerülne én sem tom,hogy hogyan.Lehet nem jó fajta claymore-t tettettek le,mert mi a legújabb claymore-kat vettük meg és azokat használtuk.:)
A 9 golyó meg biztos azért van,mert új páncélt vettünk fel.Kicsit újítottunk.
<#mf1>#mf1>
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
-hogy lehet a supportos pityut a símát ugy használni mint egy mesterlövészt?
-hogy lehet kikerülni a claymore -t robbanás nélkül 1 méterröl? már volt olyan hogy ugrottam és a levegõbe robantot.
egyenlõre ennyi <#vigyor3>#vigyor3> jah és hogy kell 9 golyót lõni torzóba ,hogy meghaljon vki? <#boxer>#boxer><#mf1>#mf1>
(télleg csak érdeklõdöm!)
Sarki:
127-69
106-96
Karkand:
185-0
147-0
---------
565-165
GG!<#taps>#taps><#eljen>#eljen>
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
én az only mustárt szorgalmazom az nem olyan lineáris mint ez a ratyi karkand <#finom>#finom>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Eleinte próbáltam normálisan játszani, de közben elmentem ebédelni és a következõ körben csak késve csatlakoztam. Éppen egy artillery meg egy vadászgép bombázta a hajót, ill. egy helikopter írtotta a népet. Elõbbi kettõ mellé ment, utóbbitól meg elmenekültem.
Na de mondom ha nektek ez kell, ám legyen, elõvettem a kempelõs énem aztán irány a MEC reptér. Ott aztán rendet raktam<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>, a vége felé már az atyaúristen is antitankosként respawnolt.<#hehe>#hehe> Voltak vagy hatan-heten, de nem tudom mit lõttek, annyi rakétával az anyahajót is el lehetett volna pusztítani.<#hehe>#hehe>
Most különösen jól ment, mintha csak be akartam volna bizonyítani Nektek, hogy tényleg nem vagyok olyan rossz.(Sajnálhatjátok, hogy nem láttátok..., ha azt mondanám, hogy oktatófilmbe illett, az nagyképûnek tünne?<#hehe>#hehe>) Úgyhogy végül 28-0 -val zártam a kört.
Szóval akárki akármit mond, DEMÓ RULEZ!<#nezze>#nezze>
En jatszani jarok a szerverekre, nem pontot gyujteni. A'szem a szerverek erre lettek kitalalva.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
tapasztalatok:
Igaz hogy nem robban akkorát mint eddig, de ha magad mellé lövöd a földre, akkor 1 mp eltéréssel robban, és ezalatt nem menekül el senki :)
a sarkon bemandinereztem, egy GL-el 3 ember :)))
messzire ugyanolyan, ha pontosan lõsz vele
10 perc játék alatt volt három connection problem, egy UAV, ami telibekapott<#wilting>#wilting><#hehe>#hehe>. Meg szereztem valami spec ops-os izét is, bár azt nem tudom, hogy hogyan, mivel egyetlen golyót sem löttem ki gyalog, meg én direkt nem ranked szervert kerestem(szar ez az ASE).
Ja, meg vadászgéppel lefejeltem a semmit kicsivel azután, hogy figyelmeztettek rá, hogy elhagyom a pályát.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Szóval maradandó élmény volt.<#hehe>#hehe>
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Gundarkra is mondtam cifrakat. Vagy haromszor volt, hogy kifordult a sarok mogul, meglepodott, hogy ott allok kozvetlen elotte, benyelt ket sorozatot, aztan szepen lefekudt, es szetlott azzal a k... supporttal.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Together we'll fly someday...
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
De ott az emailcime, lehetne neki magyar frappans leveleket kuldeni, eleg lenne innen a forumbol ollozni egy picit, schranken megizzadna az biztos :)
szerintem
TemplateBrothers is a premium source for high quality website templates, Flash tempaltes, Flash self-detecting, signal tempaltes....
Nagyon vicces :DD Foleg a villanás önmagát vizsgálja :DDD
<#idiota>#idiota>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
WTF?WTF?WTF?WTF?WTF?
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
"mint annyiszor, most is hangsúlyoznám, hogy a van hzáá levegõ-levegõ rakéta az nem azt jelenti, hogy a játékban az van, mert ha meg a játékban az lenne, az valszeg nem szedne ki egy tankot. ez a vita már jómúltkor ki lett tárgyalva tankokkal, hogy miért nem tették bele, hogy választható legyen a repesz vagy a páncéltörõ, és akkor belinkelte valamelyik agyas, hogy a tankkal le lehet lõni a heliket, mert van hozzá hõkövetõs raksi, amit ki tud lõni, ami persze nem azt jelenti, hogy a legutolsó rosdás tank is ilyeneket lövöldöz össze-vissza, mert akkor ennyi erõvel mi is mindhatnán, hogy miért nem hal meg a pilóta a helibe, amikor én 12.7-es géppuskával lövöm a szélvédõt, ami ugyanaz mint az M95-é, csak én 100x annyival sem lövöm át az üveget, õ meg egy lövéssel kiszedi a pilótát."
<#law>#law><#hehe>#hehe>
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
ezen fekudtem :DDD (gy.k. powered by)
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Valami elérhetõség amin tényleg el is lehet titeket érni?:)
Drang MSN címe nem igazán erre a célra alkalmas eszköz:)
Elastic An-usZ Boys
egyáltalán, van mikrofonod?<#hehe>#hehe>
<#puszi>#puszi><#law>#law>
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
szerintem
The Super Cobra can carry both TOW and Hellfire anti-armour missiles and is being qualified to carry the Maverick missile. The Raytheon BGM-71 TOW missile has a range of more than 3km and semi-automatic command-to-line-of-sight guidance. The AGM-114 Hellfire missile is manufactured by Lockheed Martin. It is equipped with a semi-active laser seeker and has a range of 7km. The Super Cobra has fire-and-forget capability when firing the Hellfire missile in co-operative mode with laser target illumination.
The Super Cobra was the first attack helicopter to qualify both the Sidewinder air-to-air missile and the Sidearm anti-radiation missile. Both missiles can use the same LAU-7 rail launcher. Sidearm has a range of more than 15km. AIM-9L Sidewinder is an all-aspect short-range air-to-air missile produced by Lockheed Martin and Raytheon. The missile has a range of 15km.
The Super Cobra can fire the Advanced Precision Kill Weapon System (APKWS), formerly known as Hydra, family of guided and unguided 70mm rockets or the larger 127mm Zuni rocket bombs.
The Super Cobra carries a three-barrel 20mm Gatling gun for close range (up to 2km) engagement and 750 rounds of ammunition. With the gun in a fixed forward position, the pilot can aim by manoeuvring the helicopter. Either crew member can slave the turret to the helmet-mounted sight, and aim the gun by looking at the target.
The AH-1Z for the USMC will be armed with: 16 Hellfire missiles, six AIM-9 Sidewinder air-to-air missiles, 70mm rocket pods (7- and 19-shot), as well as the 20mm gun.
Forrás: www.army-technology.com
jatékban: T4Ce|OBiNet|noob
jatékban: T4Ce|OBiNet|noob
Persze idõnként cserélgettünk, hogy ne legyen olyan unalmas :)
szerintem
-tRs-Landor
Még valami az elõzõ hozzászólásomhoz: a demóban nagyjából úgy nyomom, hogy beállok a pálya közepére és onnan Tv-rakétázgatok szerte szét(<#hehe>#hehe>), ami a Tv rakéta hosszú hatótávolságának köszönhetõen simán kivitelezhetõ, és gyakorlatilag nem is lát az ellenség, tehát nem is tudnak megsebesezni. "Néha" kilõnek rám egy két rakétát a sztingerekbõl, de benyomom a flare-eket, meg még valami figurát aztán meg van oldva.
Na meg gunner nélkül nem megyek bele kétes kimenetelû helikopteres légiharcokba, aminek szintén elejét lehet venni egy helipadhoz küldött TV-raksival, ez azonban a teljesben BR-nek minõsülne és biztosan sokaknak nem tetszene(amelett, hogy nem is lehetne kivitelezni olyan gyorsan a hatótávolság-csökkenés miatt).
A teljesben viszont a lecsökkentett hatótávolságnak köszönhetõen közelebb kel repülni az ellenséghez, de az úgy már nem olyan biztonságos, ha õk is látnak engem(<#hehe>#hehe>), na meg ahogy olvasgattam, most meg az AA-k lõnek bele a ködbe, úgyhogy ott biztos nem ilyen egyszerû az élet.