172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
domidani1920 #171289 ÜDV! Meg vettem a Battlefield 2 az internetes játék miatt, erre fél percenként ki írja hogy probléma van a kapcsolattal! megáll s megy tovább, megáll PROBLÉMA VAN A KAPCSOLATTAL megy tovább ez miért van, amíg a tört verzióval játszottam sose volt iylen erre meg veszem és szar! Segítsetek! -
#171288 Itt le van írva! -
antigua #171287 Mennyiben változott meg a játék. ( nem az átrajzolt pályákra és az új eszközökre gondolok most ). pl. Látom hogy az A10 van mawrick rakéta is meg bomba is. Ebből adódóan lehet tv irányítású rakétákat az A10-ről indítani a bombák mellett ? Ilyen újításokra gondolok. Valamint netes játékot is támogat vagy csak hálózati LAN-t ? Illetve a telepítésével kapcsolatosan kell-e a spec.ops kiegészítő lemezi is vagy a sima BF2-re telepszik fel.
Köszi a válaszokat ! Üdv ! -
#171286 Mit szeretnél tudni? -
antigua #171285 HI !
Érdeklődnék hogy valaki ismeri-e a Allied Intent Xtended mod-ot a Bf2-höz ? -
#171284 Nem tudom elképzelni mikor lesz/lesz-e egyáltalán olyan csodálatos mod a BF3-hoz mint a Forgotten hope. -
#171283 -
fighter111 #171282 Hahahaha BF3? Kb. ugyan olyan szintű lesz, mint a BC2. Vedd meg nyugodtan, a Battlefield 2 bőven túl fogja élni a BF3-mat. -
#171281 Jobban megéri mint azt a szar bc2t. -
#171280 Vedd meg mert ez fasza (főleg a modokkal) az új meg még ki tudja milyen lesz. -
#171279 az -
Skill #171278 hali! láttam , hogy olcsón megvehető a játék, de félek, hogy nemsokára jön a következő a sorozatból és eltűnnek az emberek a bf2 szerverekről. szerintetek menyire reális az aggodalmam ? -
#171277 ez 6 éve benne van a GY.Í.K-ban (mostmár tudom miért gyík a neve, már csak a ban szükségletességének mivolta kérdéses számomra ) -
#171276 mi van te nyomi:-) mit tudtál? Frissitettem a pb és jó lett....:-9 -
#171275 SZóval mégis igaz...
tuttttaaaam -
#171274 mi az isten fasza az a korrupted file memory???? ezzel basz ki a punkb -
#171273 szevasztok , én is bf2 -t régóta tolom , csak mostanában nem volt időm rá ,vagy ha volt időm akkor kicsit az nfs worldot nyomtam ..
de vissza térnék .. nevem sunny84hun a bf2 ben..
üdv .. -
Gyuszopapa #171272 Bogdogege-nek igaza van a BC2-ben is elszúrták a hitbox-ot.Amugy ajánlom a módokat(amit persze még sokan játszanak)pl. AIX de van több is.
Sajnos a DICE nem tud igazán hitbox-ot programozni és ez már több esetben is bebizonyosodott,érdekes módon a játék modderei tudtak WTF. -
-
#171270 *e -
#171269 Ülj be a tankba vagy tanuld meg a repcsit vezetni akkor nem lesz ilyen gondod.
Játsz sokat azt meglesz meg kell a special forces kieg is ha kall az õsszes fegyver. -
Novotsik #171268 miért van az h amikor én lövök 10 golyóból 10 talál a faszi nem hal bele bezzeg ő 2 3 golyóból leszed??? már a faszom kivan h kurvára sokat kell beléjük tunkolni h megdögöljenek,másik sniper fegyó eltalálom és vígan rohangál tovább hát a retkes geci programozót lövetném át egy sniper fegyóval és mondanám neki h rohangáljál te retkedék.
Nem értem h miért nem tudják megcsinálni h 2-3 golyó keljen egy enemynek nem egy tárnyi. Még a BFBC 2 ben is tunkolni kellett rendesen.
Másik mikor tudok fegyvert váltani class-on belül van ott másik fegyver de lakat van mellette,az mikor og onnan eltünni? -
komorszabi #171267 nem nem felejtettem el feltelepíteni az volt az első dolgom -
fighter111 #171266 Bocs, ha rosszul esik, de nem lehet, hogy a Windows újratelepítés után elfelejtetted feltelepíteni a VGA drivert? -
komorszabi #171265 ÁÁÁÁÁh semmi különbség....mindeggy feladom amúgy köszi a segítséget -
fighter111 #171264 Nekem is csinálta, ha jól emlékszem nem jó patchet töltöttem le, én is azt javaslom, hogy tölts le egy másik 1.5-öset. -
komorszabi #171263 képzeld sikerült telepíteni a patchet de most ahogy lépek be a játékba fekete képernyő aztán kidob.... -
#171262 toltsd le esetleg ujra a patchet. -
komorszabi #171261 XP-t újratelepítettem,bf2-őt is újraraktam most biztos nem vírusos a gép de ahogy rányomok a patchre hogy installálom nem csinál semmit pedig 10 percet vártam.Nem tudom mitévő legyek. -
#171260 Winreinstall?
Probald ujra rakni a jatekot kitudja full virusos a geped. -
komorszabi #171259 Vártam fél órát de semmi,mit javasolsz? -
#171258 Meglehet nem varsz hagyod meg hogy elinduljon neha 5percbe is eltud telni hogy elinduljon. -
komorszabi #171257 XP-m van -
#171256 win7 alatt rendszergazdakent kell futattni. -
komorszabi #171255 Hello
következő problémám lenne:letöltöttem a bf2 1.41 , 1.50 patchet és ahogy rányomok hogy telepíteném nem csinál semmit.Ez mért van?ha valaki tudja lécci írja már meg köszi. -
#171254 van annak normális neve is : mortál milka -
#171253 BSZN Metál -
Since #171252 Rossz topik sorry :-) -
Since #171251 Sziasztok egy kis technikai segítséget szeretnék tőletek kérni.
Nemrég regisztráltam be a játékot Origin-re, kétszeri telepítés - letöltés után se tudom elindítani a játékot. Kiírja hogy "telepítésre kész..", utána meg a következő hibaüzenet jön "Autorun program has stopped working".
ha megkeresem a játék mappáját, és ha elindítom az udpatert akkor ez jön : "Game data files are corrupt". Ha exe-vel indítom akkor meg kéri a CD/DVD-t...
2x töltöttem le, és nem működik, mappát is változtattam hátha az volt a baj. Valakinek volt ilyen problémája? Előre is köszönöm! -
komorszabi #171250 Köszi