Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
Lehet már nem aktuális a kérdésed, de egy újratelepítést megpróbálhatnál.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Röviden ennyi .
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
tudod,régen a tajgetosz,most meg ez...szörnyû világ,de csak az erõsek maradnak életben
TISZTELET A KIVÉTELNEK.
kösz csak ennyit akartam.
[IRAM] leader
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Az mért van hogy amikor megölök egy ellenséget a szerveren akkor fent kiírja hogy -10 pont,aztán kitiltanank a szerverrõl ha megölök még egy jó pár ellenséget!
A ba-be-ban-ben dolgot mar egeszen kezdem megszokni, vagy legalabbis beletorodtem, de mi ez az uj divat, hogy otletszeruen hasznaljak az emberek az óõúû-t?
On
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

"Megjelennek mellettem fegyveres emberek, melyek segedelme eme kezelhetetlen helyzetben elengedhetetlen."
(most találtam ki) <#nevetes1>#nevetes1>
Ha valaki megmondaná nekem azt hogy mért tiltanak ki a szerverrõl csapatgyilkosság miatt , amikor a szerveren nincs team damage,új E-mailt csináltam azzal regisztráltam újra és felmennék arra a pélyára ahonnan az elõbb kitiltottak, de most sem engednek fel mert csapatgyilkos vagyok.Ha valaki megmondaná az okát megköszönném.
Xfire: pukika90
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun