Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
Erdõ te hazucc. Többször már a pokolba kívántalak és csítert órdítottam a TS-be mert mindig lekaszaboltál.<#eplus2>

Nem is olyan vicces az. Utottek mar agyon granattal. Kicsit gyengecske voltam, es valaki fejbe dobott egyel. En meghaltam, a granat meg ket masodperc mulva felrobbant. Csak egesz kicsit rohogtem.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

koschwarz
most olvastam el a bf2.hu-n a hatt-tal készült interjút (még mindig nem tok nekikezdeni a melónak<#szomoru1>). bár nincs akkora tapasztalatom a klánozás meg a war-ok terén, de azért igazat tudok neki adni egy-két kérdésben...

és örülök, hogy a hordát is ennyien pozitívan említik meg (eddig asszem egy kivétellel mindegyik meginterjúvolt klán megtette<#worship>), pedig csak lelkes amatõrök vagyunk<#idiota>

én egyébként a bf2 óta jáccok egyáltalán multis játékkal (ja nem, elõtte volt egy kevés swat4, de annyira nem erõltettem, bár tetszett), és klánokba sem nagyon akartam belépni, de a horda beszippantott<#gonosz3><#buck><#crazya>
mindig ott van valaki aki pisztolyt tart a fejemhez, hogy játszak...<#zavart1>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Running
FRX-KTC hsz eredmény javítás:

Hi!
A tegnapi EASY vs FRX inf. mecs eredménye:

Sharki
0 - 163 FRX(MEC)
71 - 126 FRX(USMC)
Karkand
76 - 78 FRX(USMC)
37 - 98 FRX(MEC)
---------------
184 - 465

Köszönjük a mecset EASY, jók voltatok, csak így tovább 😉

erdos
Azé párás mert hirtelen mész be a melegbe <#idiota>
A gránát meg nagyon hasznos, amióta rájöttem hogy nem tudok lõni mindenkinek ilyet dobálok frutti helyett... <#nyes>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

T4CeOBiNet noob
ezen kílgyó keblen való melengetése... <#vigyor2><#vigyor2>

jatékban: T4Ce|OBiNet|noob

koschwarz
még jó hogy ezt senki nem tudja meg<#hehe><#hehe><#hehe>, köztünk marad, de ilyen teljesítménnyel repülsz a hordából, alapító vagy vagy sem...<#ravasz1><#crazya><#idiota>

koschwarz
jó lesz a végeredmény 184-465-nek is<#dumcsi><#awink>

Running
Háhááá...tegnap láttál volna kézigránáttal a kezembe. Sarkin az építkezés tetejére akartam feldobni a gránátot. Beállok jó szögbe, gránát hajít, puff neki egy táblának amirõl egyenesen visszapattant a lábam alá. Csak egy kanyámat sikerült elmormolnom. Szerencsére senki sem látta, így nem égtem be.

Kovács legény

www.czekoart.hu

Sajnos csak eredetivel lehet. Sot, ha masolttal probalsz csatlakozni, akkor a szerver feljegyzi a MAC addressedet es az IP-det, es ettol fogva errol az IP-rol, valamint errol a MAC-addressrol nem tudsz jatszani eredetivel sem. Ha tobbre is kivancsi vagy, olvasd el a FAQ-t a bannerben!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

koschwarz
múltkor sharqin a toronyban az egyik lépcsõfordulóban megbotlottam és kiesett a kezembõl az élesített gránát...<#zavart1>

de egyébként azt mondhatom, hogy egy-két mapon azért eléggé jó taktikák kristályosodtak ki az utóbbi idõkben, úgyhogy én bizakodva nézek párás szemgolyómmal a jövõbe<#vigyor3><#buck><#crazya><#vigyor5>

T4CeOBiNet noob
grat<#eljen><#vigyor2>
karkand szoros lehetett igy pontok alapján

Sziasztok! azt szeretném kérdezni hogy másolt bf2 vel meg lehet e azt oldani hogy neten játszak? tört servereken? ha tudtok segitsetek! elöre is köszi
Running
Hát ja tegnap azért pár kezdõ is volt, hiszen gyak volt...de egyenlõre tény h van hova fejlõdni. Szerintem egy lassan 3 hónapos csapattól azért ez sem rossz teljesítmény.

erdos
Grat <#eljen>

Endre
Sajna veletek egy percet nem játszottam és teljesen elvesztettem a kapcsolatot a CB vel.

KáTéCé
Hi!
A tegnapi EASY vs FRX inf. mecs eredménye:

Sharki
0 - 163 FRX(MEC)
71 - 126 FRX(USMC)
Karkand
76 - 78 FRX(USMC)
37 - 98 FRX(MEC)
---------------
84 - 465

Köszönjük a mecset EASY, jók voltatok, csak így tovább 😉

erdos
Hát, fog még a Horda meglepetéseket okozni csak jöjjön ki nekik rendesen a lépés...

T4CeOBiNet noob
hihi .. adod-nemadod asszem elveszik<#hehe><#vigyor2><#vigyor2>

de nõ majj másik!!

uHs Gerzson
<#nyes>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

koschwarz
a gbc számíthat egy kemény harcra, a horda nem aggya olcsón a bõrét!<#violent><#violent><#gun><#mf1><#nevetes1><#nevetes1>

Yan
<#wave>

nálunk nem volt jó?

&#165; xfire: kistekila

Yan
Gaboca, direkt irsz olyan "stilusban", hogy kitépem a maradék hajam??

&#165; xfire: kistekila

Endre
Régi BF1942-es játékos keres taghiányban szenvedõ klánt társulás céljából.Uncsi már egyedül jeligére ide kérem a válaszokat😊

Running
A GBC klán egyenlõre magasabb szinten van mint mi, de mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy jó kis meccs kerekedjen ki a dologból.

A tegnapi 7th elleni meccs azért jól jött, mindig tudunk viszonyítani, hogy épp fejlõdésben hol állunk. Egyenlõre a 7th szerintem magasan az egyik legjobb csapatok közé tartozik. Akárhányszor játszunk velünk, mindig szép csatamunkát, iszú pontos lövéseket és kiváló elhelyezkedéseket tanulhatunk tõlük. Ja és hozzátenném, hogy sose egy szót se szóltak azért ha az ellenfél gyengébb teljesítményû mint õk, sõt a Horda csak biztatást és gratulációkat kapott tõlük eddig.
Remélem minél többet játszik majd a két csapat egymás ellen és egyszer méltó ellenfelek is lehetünk. Sok sikert a csapatnak az infantry kupában!!

koschwarz
az lesz, nekünk...<#crazya>

de bizakodva tekintünk a jövõbe<#guluszem1>

Robogo
Úgy érzem GBC vs Horda HUNkup infranty war kemény lesz.<#papakacsint>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Robogo
Hát inkább msn-be mutogattom meg a nõket.😊
Majd gyere fel msn-re azt megmutattom.<#papakacsint>

Robogo
Kikre gondolsz vinnyogó vérpistikékre?
Mert tagfelvételbe egy fiatalt vettünk fel össz-vissz a klánba.(gondolom tudod kirõl van szó)Csak mondom a töbi embert akit felvettünk azok szigorúan 20 éven felüliek.
A klánba össz-vissz 3-om ember van aki 18 éven aluli aztán a többiek pedig mind 18,de inkább 20 éven fölüliek.30 emberbõl,27 18 éven fölüli...
Szóval nem tudom kikrõl beszélsz v-sly.

ERykk
ügyi:o)

FCH kari
köszi😊

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Jancsik
grat 😊

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

FCH kari
Végre meg van ezért ma vért izzadtam😊

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Csacsy
Ezen a képen ugyan nincs rajta, de épp ebben a körben döntöttem meg a TK rekordomat war alatt. 6 volt, mind kézigránát 😊

Csacsy
A topic úláccik eléggé elferdült eredeti témájától...

vsly
"GBC 2006 a változások éve"
Nahh,csak nem befejezitek a vinnyogó vérpistikék felvételét???<#hehe>
Ideje lenne már,kezd úgy kinézni a klánotok,mint valami vérovi<#wow1>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Running
Linkeld be a képeket lécci..nõkrõl.

Running
Gaboca hüje.<#mf2>

Robogo
Nem tudjátok ki az a Pintyoke???Talán BF2-bõl valaki???Már így is elég az a 300 ember msn-be.😄

Robogo
<#mf1><#ravasz1>

Hatt
Valamit kihagytál. 100% biztos gyõzelem nekünk😄DDD

Elastic An-usZ Boys

Robogo
Ha GBC-re szavazol sokkal jobb lesz minden.
99% több kemp.
80% több DTK.
50% több vita.
100% GBC gyõzelem.

Na ezt jól megcsináltuk.<#worship><#eplus2>

mNzJean
Huhh micsoda lavina indult itt el kérem , én csak azért raktam be a statomat mert viccesnek találtam ,hogy nincs elöttem senki magyar ,és természetesen nem gondoltam azt ,hogy ettõl bárkinél is jobban játszanék ez csak poén volt , de azért ne harapjátok már le a fejem ,ha a 345. stat mellet amit ide mindenki belinkelget / van aki egy nap töbször is / bátorkodtam a sajátomat is betenni. De azért a legközelebbi FRX vs GBC waron Meow kap egy kést a hátába, csak a miheztartás miatt.<#eplus2>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Hatt
Faszomat már a sok hülye politikai reklámba😊 ne idegesíts te is ezzel a szöveggel.

Elastic An-usZ Boys

Robogo
Na,hogy bf2-rõl is szóljon a topik:
GBC 2006 a változások éve.😄

Robogo
Hehe.😄
Különben úgy jött ide,hogy zenét nyomatom ezerrel és nem tudtam megállni,hogy ne írjak.😄

Na majd msn-be mutatok 1-2 csajt aki volt a buliba.😊
+Csajomat is megmutatom.<#papakacsint><#finom>

Robogo
Hát én tom,hogy a csajommal nagyon jól elvoltunk.😄
A többi csajról nem nyilatkozom.😄

Hatt
lol ez hogy jött ide?😄

We camp your ass?
Már nem vagyok biztos benne hogy csajok azok a csajok<#nevetes1>

Elastic An-usZ Boys