Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
-tRs-Landor
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
szerintem
-tRs-Landor
Ez talán a legegyszerûbb.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
Kerem azonnal belevenni, a FAQ-ba, hogy aki oltari baromsagokat kerdez anelkul, hogy akar csak megkiserelne elotte tajekozodni a temaban, annak ordito nagy marhasagokat fogok valaszolni! Ja. Varjal! Semmi ertelme beleirni a FAQ-ba. Epp azt nem olvassak.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
-tRs-Landor
Remélem azért nekem lesz igazam, és nem tolják el megint az EF-t. Holnap amúgy is ünnepnap, rá is érnék kicsit foglalkozni vele.😊
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
PSN: s3ctorHU
Mind1, legközelebb eressz meg egy smájlit vagy valami, mert még a végén valaki hülyének néz.. <#wink>#wink>
-tRs-Landor
Tehat kimesz a "sufniba" lemezvago ollo elovesz, aztan ugyesen a vonal menten, ahol picit vastagabb a koz, mar darabolhatod is 😊
szerintem
-tRs-Landor
En tudom, hogy oltari nagy baromsag, es a kollega is tudna, ha venne a faradtsagot, hogy elolvassa azt a ki... FAQ-t.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
A kép jópofa egyébként! <#vigyor3>#vigyor3><#eljen>#eljen>
-tRs-Landor
Remélem most pakolják fel az EF-t!😊
Addig is:
<#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile>
-tRs-Landor
Meg van olyan hogy GoldWave , ilyen audioszerkeszto progi, eleg konnyu hasznalni, es ha jol tudom ingyenes. Reghasznaltam mar, nem emlekszek pontosan ra <#shakehead>#shakehead>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Together we'll fly someday...
Bar biztos o is jo sokat gyakorolta :p
szerintem
Így kell kinéznie.
Mit csinál/nem csinál, amikor ASE-val akarsz csatlakozni?
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
(mikor egy-két csíkom van, kúszok a medipakk felé, erre lecsúszok egy lejtõn vagy túl nagyot ugrok a lépcsõn<#vigyor5>#vigyor5>)
jatékban: T4Ce|OBiNet|noob
Tehetek én róla hogy mindig beugrasz a goló elé? <#nyes>#nyes>
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"