Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na megnyitottam az EA letöltési oldalát és lám. Már tölthetõ is az Euro Force potom 2200FT-ért!! Holnaptól már élesítik is a cd-kulcsokat, hisz a hivatalos megjelenés holnap 15-e. <#vigyor2>

nyugi, én sem most láttam elõször <#gun>. de most bf2 hangulatban nézve kicsit más

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

koschwarz
egyébként én is megnéztem elõtte <#nevetes1>, bár M.o.-on csak 2002. márciusában mutatták be...<#whatever>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

schrank
jönnek majd a nagy modok úgyhogy ennyi pénzért lesz bf2-õd cod2-õd plussz cuccokkal meg dezertkombát stb a vietnámosat nem mondom mert az hülyén hangozna aszájamból <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

<#nevetes1><#eljen>

-tRs-Landor

Jogos.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

alma2
Megneztem mennyire loditottal nagyot, de pont 2001-ben jott ki igy, ha szukosen is, de belefer azaz ot ev.Bar lehet, hogy csak ev vegen jott ki :p

szerintem

Ja, nem fognak FAQ-t olvasni. Ezért javaslom hogy szó szerint írd az aláírásodba. Hagyjuk.. <#unalmas>

-tRs-Landor

koschwarz
tegnap volt legalább 5 éve, hogy én is megnéztem, és delta force rulz!<#law>

Crem
Remélem!😊
Ez talán a legegyszerûbb.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

tegnap néztem meg a Sólyom végveszélyben-t. nagyon állat... aki esetleg nem látta nézze meg feltétlenül. Support rulez...

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

koschwarz
én a tavalyi megjelenés óta jáccok vele rendszeresen, és még nem unom. ha az eltöltött játékórát elosztom a játék árával akkor 40 forintot fizettem minden óráért, nem elfeledve természetesen azt a nagyszerû, úriemberekbõl (és úrihölgyekbõl - burnbaby rulz!<#love12>) álló társaságot, amelyet ezen és más fórumokon megismertem, és szervereken nagy kedvvel leöldököltem<#worship><#crazya>

Nem???<#ijedt>

Kerem azonnal belevenni, a FAQ-ba, hogy aki oltari baromsagokat kerdez anelkul, hogy akar csak megkiserelne elotte tajekozodni a temaban, annak ordito nagy marhasagokat fogok valaszolni! Ja. Varjal! Semmi ertelme beleirni a FAQ-ba. Epp azt nem olvassak.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

A fizetési módról lehet valamit tudni? Sima online dombornyomottkártyás tranzakció?

-tRs-Landor

Crem
Az ea.com oldal nálam is volt, hogy nem elérhetõ, de az EA downloader server ezidáig ment!😊
Remélem azért nekem lesz igazam, és nem tolják el megint az EF-t. Holnap amúgy is ünnepnap, rá is érnék kicsit foglalkozni vele.😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

sector512
Szerintem érdemes megvenni a gamét. Van aki 18-ért megvesz egy játékot ps2-re, egyszer végignyomja azt annyi. Ezzel legalább hónapokig (évekig?) elszórakohatsz.

PSN: s3ctorHU

A FAQból nem derül ki hogy direkt baromságokat beszélsz. <#idiota>
Mind1, legközelebb eressz meg egy smájlit vagy valami, mert még a végén valaki hülyének néz.. <#wink>

-tRs-Landor

alma2
Ezt Schrank kerdezte, ne valaszoljatok neki kinaiul !
Tehat kimesz a "sufniba" lemezvago ollo elovesz, aztan ugyesen a vonal menten, ahol picit vastagabb a koz, mar darabolhatod is 😊

szerintem

Érdemes kipróbálni.. <#buck>

-tRs-Landor

Szerinted? <#whatever>

En tudom, hogy oltari nagy baromsag, es a kollega is tudna, ha venne a faradtsagot, hogy elolvassa azt a ki... FAQ-t.

kBagyula
Sound Forge: Beteszel egy - egy trackmark-ot azokra helyekre ahol szét akarod választani a felvételt. Kijelölöd a trackmarkok közti részt (ezek lesznek a track-ok), majd copy+paste-val átteszed egy új üres ablakba és elmented... eccerû.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Érdemes tört szerveren játszani BF 2 vel vagy ne is próbáljam???
Nem akarlak elkeseríteni, de nagyon sokszor nem érhetõ el az oldaluk... <#shakehead>
A kép jópofa egyébként! <#vigyor3><#eljen>

-tRs-Landor

Crem
Valami készülhet az EA-nál mert már nem érhetõ el a letöltési oldaluk.
Remélem most pakolják fel az EF-t!😊

Addig is:

<#smile><#smile><#smile>

Ihhh... hát nem tudom annyiér meg nem szeretném megvenni 😞 télleg ien durva ez a tört szerveren való játék? szal hogy letiltanak meg minden? mer mondom h csomoo tört server van sztem ien nins h kitiltsanak,...
sector512
11-12 ezer

mennyibe kerül eredetibe a bf 2?
Ezt a MAC adress meg IP cím baromságot most találtad ki?<#wilting>

-tRs-Landor

sector512
SoundeForge-al vagy ha nem kell hogy pontos legyen Total Commanderrel 😊

SigS
Jo sok turelemmel <#hehe>
Meg van olyan hogy GoldWave , ilyen audioszerkeszto progi, eleg konnyu hasznalni, es ha jol tudom ingyenes. Reghasznaltam mar, nem emlekszek pontosan ra <#shakehead>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

schrank
hogy lehet szétdarabolni egy cd-nyi mixet track-ekre <#fejvakaras>

vsly
Abban a pillanatban nem müködik,ha írsz be prefixet az accountolásnál.Ha üresen hagyod azt a mezõt,akkor mûködnie kell.

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

schrank
a privat ranked az EA-nak a nyomába sem ér a privat gold aaaaz igeeen na aaaz máár valamiii <#law><#hehe>

Me0w
Azt meg privat rankednek hivjak. Legalbb tudnad mit akarsz kerdezni, azert az jo lenne.

Together we'll fly someday...

alma2
A jo commander nem csak, hogy az arcaba artyzik a helinek, Flatline modra, tegnap az arcunkba tette azt a nyamvadt uavot. es durr mar zuhantunk is.
Bar biztos o is jo sokat gyakorolta :p

szerintem

SigS
Privat ranked a neve

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

De én láttam sok fórumon hogy nyomják tört servereken is a battlefieldet és ugyan olyan pontozás létezik stb... csak hogy tört server....létezhet ilyen nem?
Endre
JoinTemplate: {EXEPATH} +joinServer {ip} +port {port} +username Lujzi +playerPassword 123456 [ +password "{PASSWORD}"]

Így kell kinéznie.

Cobra.
Biztos jó helyre másoltad be?
Mit csinál/nem csinál, amikor ASE-val akarsz csatlakozni?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

tomee14
JoinTemplate: {EXEPATH} +joinServer {ip} +port {port} +username felhasználóneved +playerPassword jelszavad [ +password "{PASSWORD}"] ezt másoltam be arra a helyre ami le van irva, behelyettesítettem a jelszót meg felhnevet és nem jo!!!

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

tomee14
megpróbálom mégeccer

Most azon kivul, hogy a FAQ-ba iranyitalak, vagy bemasolom neked az ide vago reszt, nem nagyon tudok mit csinalni. Nezd vegig alaposan, mindent jol irtal-e, vagy legalabb masold be, amit az ASE-ba irtal.

Me0w
Roger that

Together we'll fly someday...

tomee14
plz vki segítsen!!!!!! nemtom megcsinálni azt h all seeing eye-ból induljon, pedig ugy csináltam ahogy a faq-ba van!!!!!!! plz help

koschwarz
a kegyeimért meg kell küzdeni<#love11>

koschwarz
én rendszeresen halok meg bokaficamban<#idiota>

(mikor egy-két csíkom van, kúszok a medipakk felé, erre lecsúszok egy lejtõn vagy túl nagyot ugrok a lépcsõn<#vigyor5>)

T4CeOBiNet noob
anyahajlón vártuk a BH-t és közben egy kedves "kolléga" megkínált egy füstgránáttal .. a hp-m 50-60% füstbe ment azonnal

jatékban: T4Ce|OBiNet|noob

erdos
Nyugi, ha egyhelybe álltál volna az egész tárat mellédlövöm... <#idiota>
Tehetek én róla hogy mindig beugrasz a goló elé? <#nyes>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Running
Úgy kéretted magad mint egy buzi...<#eplus2><#nevetes1><#nevetes1>

koschwarz
má megint ez a meleg téma<#wow3> runniiiiiiiiiiiiiing!!!!!<#law>

<#hehe><#hehe><#hehe>