Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bandika64
CSÁ

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

Endre
Hali!

Mostjövök a magyar szerverrõl és néha kifagy a kép és elkezd remegni. Más is tapasztalt ilyet? Persze ekkor szarrá lõnek<#buck>

urbijoe
a Battlefield 2 az uj patch-el megint cd-key problémát ir
most megint nem megy törtel?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

szerintem nem "más a mentalitásuk". eccerûen bénábbak. én magyar szerverre azért nem szeretek menni - akkor minek megyek mindig? - mert mindig hamar lelõnek (vagy ahogy a klántárs cimbi mondja: leéjmbotoznakacsíterek <#circling> )... béna, szimplán középszerû vagyok az itthoni szervereken. míg egy németen vagy egy angolon méginkább meg teremnek a medálok.
na, én így látom. de mindenki tehet mögé más-más ideológiát miért is szeret német és angol lámákat hentelni...<#eljen>

aut viam inveniam aut faciam

DonC
T4Ce-nek köszi a tegnapi gyakot

TS Zolly
Én publikon pkm-el rohangálok. De valamiért nem zavart eddig, ha waron vagy gyakon nem ánlok fegyver volt nálam. Leszarom ha itt egyes emberek lenoobozzák az ánlokkos klánjelzéses embereket. És az sem érdekel, ha benne vagyok abba a noob láma 90%-ba. Pont minap irtam, 40000 pont felett járok, de nincs meg nekem az alap késes és robbantós jelvény se. Ebbõl lelehet szürni, én ezt a játékot szórakozásnak vettem, nem azért, hogy valaki megmondja, hogy harcoljak páblikon.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Ez a beszéd!<#taps><#worship>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Mióta kell fizetni egy warezos dologért???

TS Zolly
és?

TS Zolly
tékerek!

FCH kari
itt ahogy valaki irta más a morál,szvsz nekem van játékélmény nem bill csapkodás meg mérgelödés,valamelyik nap egyfolytában karatyolt a commander valakivel de én is hallottam jokat röhögött eleinte idegesitett azt röhögtem én is magamban hogy min azt nemtudom.

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Csacsy
Csak próbáltam kicsit felvidítani a fórumot... :)

Csacsy
:)

Csacsy

Csacsy

Csacsy

Csacsy

Csacsy

Csacsy

Csacsy

Csacsy

Csacsy

"gameover azert nem leszek, hogy egy evig nyomjam egy palyan :)" LOL<#eljen>

Egyébként még mindig nem unom Oman-t, pedig szerintem már különösebb kérelem nélkül megkapnám az omani állampolgárságot.<#hehe>
Kezdek rájönni, hogy mást is lehet csinálni ebben a játékban a helizésen kívül. Úgyhogy ha azokra is rágyúrok még, akkor simán el leszek vele még néhány évig. Tegnap is bokorugróként nyomtam, erre rám szóltak, hogy

<#nemtudom><#hehe>
Biztos vesztésre álltunk...
Kivetelek mindig is voltak es lesznek is. nem kell mindenkinek magara vennie azokat amiket irtam. viszont akire raillik a leirasom, az - bar ugyis keptelen erre "eszkozhiany" miatt - gondolkozzon el rajta.

A szabalyokat be lehet tartani, egy ideig ahogy GCR is irta. De amikor egy no bc szerveren elindulni nem lehet a piroskarikas fobezrol az elegge bosszanto tud lenni, pumba fel es a legkozelebbi leendo alkalommal nem adni az ellenfelnek ilyen lehetoseget.

Szoval nem jo ez az egesz igy ahogy van. Es sajnos - ismet ne vegye senki magara - az adminjaink kozott is van par elfogult.

Ugyhogy kulfoldre fel ea at* ea de* 30-50ms teljesen jol jatszhato szerverek. Es a kulfoldi moral teljesen mas mint itt. Probat meger. gl@hf

don\'t panic

GCR
És ki kempelt közülünk ?

Az kizárt dolog, mer nemtudom!

GCR
Kicsit felidegesített hogy már harmadjára lõttek szét a hajón amikor én betartom a szabályokat .

Az kizárt dolog, mer nemtudom!

Hatt
GCR neked külön jelezni szeretném hogy ha szólni szeretnél hogy ha véletlenûl valaki titeket kempel akkor azt légyszives normális formában tedd meg. "Az a köcsök xy persze kempelhet ugye?" <-- na ez nem ebbe tartozik. Azt hittem ismersz annyira minket hogy ne így kelljen megnyilvánulni.

Elastic An-usZ Boys

menjél aludj inkább... <#szomoru2>

-tRs-Landor

Hatt
Felhívom a JCSR kedves figyelmét hogy ha egyetlen egyszer meglátok tõletek valakit kempelni akkor többet tõletek senkit nem látok szivessen a szerveren. Elegem van abból hogy klánosok igyekeznek bebizonyítani azt hogy faszagyerekek azzal hogy mikor nincs admin megszegik a szabályokat.
Tudom nem fog titeket meghatni de ez forditva is igaz.

Elastic An-usZ Boys

Hatt
No és gondolom mi is a csürhébe tartozunk ha már nem sok közünk volt a 42höz.

Elastic An-usZ Boys

alma2
Az szerintem meg bug amit Crem is irt, mig lent van a foldon a heli gyorsan forogsz egy picit, es hiaba hagyod abba, mikor felemelkedne a feje tetejere all
na ennyit az EU-rol meg alszok ra egyet, hogy megerte-e az arat :)

szerintem

alma2
Ja igen abbbol adodik, hogy olyan furan mozog a heli, mig a mi28-nal full gazon tolod, hogy korbe-korbe repulj egy celpontot, nehogy veszitsen a magassagabol, itt a harmada is eleg, szinte eloreszaltot is lehet vele csinalni tok alacsonyrol, annyire nem akar zuhanni.szerintem gyorsabban emelkedik mint a cobra joval, bar ossze kene vetni, ha lehetne...

szerintem

alma2
Viszont ezek a deltaszarnyu repulok nagyon rossszak, mindig egyenesen akarnak menni, tiszta erofeszites ravenni,hogy forduljon barmerre is.Szerintem barmelyik repcsi moge all egy-ket masodperc alatt es lelovi.
Na meg amelyiken 2 bomba van, ahogy kivettem mindenkepp egyszerre dobja ki es a ket szarnyrol, tehat tipikusan mint a mi 28-nal a raketa kidobod a tankra a bal meg a jobb oldalan robban o meg rohog rajta.
Meg szep es jo az uj heli, de 1 palyan hasznalhatom csak...gameover azert nem leszek, hogy egy evig nyomjam egy palyan :)

szerintem

alma2
hat jo hulyen mozogni :)
dung-dung golyo van rajta, majdnem olyan furge mint a cobra, de bizonyos moozdulatban furgebb, bar iranyitani meg nem tudom, mert fene lassan dobja ki a segget, de tok jo erzes. Ja meg Dc- fanoknak, nem kezd olyan gyorsan veszteni a magassagabol, ha eloredontodaz orrat.Nem tudom eleg fura a tobbihez kepest.De valamit tud a kicsike, csak meg nem vagyunk kozos nevezon :)

szerintem

Én már láttam olyan szervert, ahol "chopper exploit"-ért kivágták az ipsét. Így szívta meg eccer Danee kolléga is valamelyik külföldin<#mf1>

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

schrank
ha nem lenne ez a stat-os fasság sokkal jobb körök lennének én is muszályból expertelek minden kasztból mert fél évig csak AT+FAV-ot használtam aztán már azért noob-oztak a lámik <#taps>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
de kell mert már egyre több idióta egyedül viszi el a helit és inkább TK-zik mint hogy legyen gunner-e nnna ez is pl. noob-ság hogy olyan fegyóval freggelnek ami ellen nincs ellenszer ezt sûrgõsen javítani kellene és lesz is mert egyre többen csinálják majd és egyre több észrevétel lesz ezzel kapcsolatban <#mf2>

Ja, ez schranknek ment volna.

khumbula

Hát lehet, nem akarlak cáfolni, mert komolyan nincs összehasonlítási alapom, csak ez a külföldizés nekem olyan idealizmusnak tûnt.

khumbula

Pharolas
Dehogy kéne<#mf3>

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

schrank
külföldön a csapat érdekeit nézik a játékosok itt meg a sajátjukat nálunk már sok ember ismeri annyira egymást hogy baszik rá mindenre a lényeg a vendetta ma pl. albertó életét keserítettem meg fuse pass-on és egymást basztattuk aminek az lett a következménye hogy annyi mínuszt csinált helivel hogy kibaszta a szerver <#hehe>
a következõ patch-ben meg kéne oldani hogy a helipilóta netudja egyedül használni a TV-rakétát <#nezze>

Nem ott könnyebb jobbnak lenni, ahol bénábbak vannak? Vagy mondjuk a németek olyan jófejek, hogy adnak neked néhány fraget ajándékba? :)

khumbula

Serintem is mostanság eléggé szomorú lett a helyzet. Én nem sokat bf1942-ztem meg DC-ztem interneten, de ha pl. beköszöntem akkor, legalább 10 ember visszaköszönt. És mára már mindenki lecsiterezi, lekempeli a másikat. Az egész tisztára röhejes

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

schrank
a noob-ot akkor használják bf2-ben ha valaki olyan fegyvert használ amivel könnyû ölni ez sokáig GL noob-ozás volt aztán lettek a claymore-noob-ok most már csak a PKM-noob-ok maradtak inkább valaki használja az aktuális "csodafegyvert" tisztességesen mint hogy kempeljen mint nálunk szokás gyalogos map-okon armor-ral
külföldön sokkal könnyebb jó helyezést elérni kint full más a mentalitás az itteni zûrzavarhoz képest <#ravasz1>

és jobb máshol? nekem nagyobb volt a ping, és idegesített a sok német karattyolás.

khumbula

na, akkor szerintem felejtsd el a warezt, fõleg azt, hogy fizetsz másnak a lopott holmikért. ha ki akarsz póbálni valamit, vagy nincs pénzed, akkor használj mondjuk bitlordot. aztán pedig keress rá a vágyaidra itt.

khumbula

FCH kari
én is a magyar szervereken kezdtem elég sokat nyomtam azokon de karácsony ota nem:)

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Hát nem tudom. Én fõleg magyarokon játszok, 2-3 szerveren, nem túl sokat. Külföldin is játszottam párszor, de nem volt nagy különbség, ugyanaz a szinvonal, amire nem mondhatom, hogy rossz, mivel nem tudom, hogy milyen a jó...

khumbula

"TYuuu, ez az EU-s heli nagyon allat"
Miért, mit tud?
CheAteR88
KB()jó ötlet():)
de most nem a bf2-t szeretném leszedni valami varezos oldalról csak nem tudok egy oldalt se:(

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)