Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
Mostjövök a magyar szerverrõl és néha kifagy a kép és elkezd remegni. Más is tapasztalt ilyet? Persze ekkor szarrá lõnek<#buck>#buck>
most megint nem megy törtel?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
na, én így látom. de mindenki tehet mögé más-más ideológiát miért is szeret német és angol lámákat hentelni...<#eljen>#eljen>
aut viam inveniam aut faciam
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Egyébként még mindig nem unom Oman-t, pedig szerintem már különösebb kérelem nélkül megkapnám az omani állampolgárságot.<#hehe>#hehe>
Kezdek rájönni, hogy mást is lehet csinálni ebben a játékban a helizésen kívül. Úgyhogy ha azokra is rágyúrok még, akkor simán el leszek vele még néhány évig. Tegnap is bokorugróként nyomtam, erre rám szóltak, hogy
<#nemtudom>#nemtudom><#hehe>#hehe>
Biztos vesztésre álltunk...
A szabalyokat be lehet tartani, egy ideig ahogy GCR is irta. De amikor egy no bc szerveren elindulni nem lehet a piroskarikas fobezrol az elegge bosszanto tud lenni, pumba fel es a legkozelebbi leendo alkalommal nem adni az ellenfelnek ilyen lehetoseget.
Szoval nem jo ez az egesz igy ahogy van. Es sajnos - ismet ne vegye senki magara - az adminjaink kozott is van par elfogult.
Ugyhogy kulfoldre fel ea at* ea de* 30-50ms teljesen jol jatszhato szerverek. Es a kulfoldi moral teljesen mas mint itt. Probat meger. gl@hf
don\'t panic
Az kizárt dolog, mer nemtudom!
Elastic An-usZ Boys
-tRs-Landor
Tudom nem fog titeket meghatni de ez forditva is igaz.
Elastic An-usZ Boys
Elastic An-usZ Boys
na ennyit az EU-rol meg alszok ra egyet, hogy megerte-e az arat :)
szerintem
szerintem
Na meg amelyiken 2 bomba van, ahogy kivettem mindenkepp egyszerre dobja ki es a ket szarnyrol, tehat tipikusan mint a mi 28-nal a raketa kidobod a tankra a bal meg a jobb oldalan robban o meg rohog rajta.
Meg szep es jo az uj heli, de 1 palyan hasznalhatom csak...gameover azert nem leszek, hogy egy evig nyomjam egy palyan :)
szerintem
dung-dung golyo van rajta, majdnem olyan furge mint a cobra, de bizonyos moozdulatban furgebb, bar iranyitani meg nem tudom, mert fene lassan dobja ki a segget, de tok jo erzes. Ja meg Dc- fanoknak, nem kezd olyan gyorsan veszteni a magassagabol, ha eloredontodaz orrat.Nem tudom eleg fura a tobbihez kepest.De valamit tud a kicsike, csak meg nem vagyunk kozos nevezon :)
szerintem
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
khumbula
khumbula
a következõ patch-ben meg kéne oldani hogy a helipilóta netudja egyedül használni a TV-rakétát <#nezze>#nezze>
khumbula
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
külföldön sokkal könnyebb jó helyezést elérni kint full más a mentalitás az itteni zûrzavarhoz képest <#ravasz1>#ravasz1>
khumbula
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
khumbula
Miért, mit tud?
de most nem a bf2-t szeretném leszedni valami varezos oldalról csak nem tudok egy oldalt se:(
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)