Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Szóval SENKI NEM TUDJA LESZ-E CD KIADÁSA AZ EURO FORCE-NAK ?????????
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Elastic An-usZ Boys
Próbáltam visszakeresni a forumban az elmult napra, de nem találtam egyértelmû választ a következõre :
Ennek a szemét Euro Force-nak lesz CD kiadása, vagy nem, és marad-e egyetlen módszernek az ON_LÁNY letöltés ?
Ma reggel beléptem a játékba, és nagyon meglepõdtem : alig vannak szerverek és azokon is csak tengenek-lengenek néhányan. Ez már az EF hatása, vagy csak szerda reggel volt ?
Mi is játszani megyünk fel és nem biztos hogy egybõl észrevesszük.
Mikor szoltál, már figyeltük merre mennek és ki is lettek téve.
Wolfguy is az uj szerzemény Sensei.
Elastic An-usZ Boys

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
jatékban: T4Ce|OBiNet|noob
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
SoG TeeMeeee

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Kikotorta a foldbol, beszorult a lanctalp meg a hatso fogaskerek koze es meg se mozdult a tank <#felkialtas>#felkialtas>
<#wilting>#wilting>
szerintem
(amúgy sztem ez az angol ormótlan dög elég rusnya, ha már fasza juróp tank kell, akkor leopard2 😊)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

WTF?!
kiké ez a szerver?

-tRs-Landor
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
Van porszívom,ha kell kitakarítok 😄
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
Ha ip-vel akkor nemszabad ezt csinálni pl.:193.202.85.138:16567 (Kapóra jött az SG ip-je 😄)
Hanem két csík van a felsõbe a kettõspontig mész a számokkal (és pontokkal) és alulra írod a portot (16567).Amikor még PRIVATE voltam sokszor beszívtam a dolgot,és egyébként a tûzfaltól is mennie kell mert nekem is megy (Csak 180 -as pingel ment amikor még nem nyitogattam ki a portokat 😄).Tehát,vagy szarul írod be az IP-t vagy Rossza a DVD.De lehet hogy megfogja a vírus irtó is (attol függ milyen,én nem csípem a nod32-t csak a Nortoonokat,szoval ha Nod32-d van azonnal válts át Nortonra.Nekem Norton 2004(Ez bevált 😄)Így már világos?? Remélem 😄