Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uHs Gerzson
ÉS az Eurofighter? Úgy olvastam hogy hasonló a MIG-29-hez de valamelyest nagyobb a fordulási ív.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

SubZero911
KOcsit fáradt vagyok, bocsi az elírásokért !

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

SubZero911
MOst mire gondolsz ? Nem láttam mûködni az EF-et, úgy hogy fongom sincs milyen lesz. Külön múködik mint az SF, külön szervereken ?

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

schrank
az SF töredéke sincs ez a kis fos úgyhogy ha az SF-el nem játszik a kutya sem szerinted ez meddig lesz életképes <#ravasz1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Boxer HUN
Az arab MI helihez képest az új Eurochopter látványosan "fürgébb", mozgékonyabb, még annak ellenére is, hogy termetileg nem marad el tõle...! Az már más tészta, hogy a beállásokat a levegõben külön meg kell tanulni, mert tud meglepetéseket okozni.

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

schrank
a helyes magyar megfogalmazása Izland

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

SubZero911
Egy fórumon "beszéltem" két sráccal. Õk aztán kib* dühösek.

Szóval SENKI NEM TUDJA LESZ-E CD KIADÁSA AZ EURO FORCE-NAK ?????????

uHs Gerzson
<#eljen>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Hatt
Lol, ezt hogy kerested ki? Bár ezzel talán neked nincs gondod😊

Elastic An-usZ Boys

Hatt
Szerintem csak szerda reggel.

Elastic An-usZ Boys

SubZero911
Ja meg hogy milyen rendes az EA, ICE-LANDON vagy ÚJ-Zélandon nem s lehet egyáltalán megvenni a jétékot ! Ott nics bank ?

Hatt
Önuralom. Egyszer fordul elõ hogy lekempel, ha annyira zavar csinálsz 1 képet és beilleszted forumra. Persze nem ide hanem a milyenkre. Igazából ki is voltál te név szerint a 42-es csapatból? Azt tudom hogy COFB-os de azt hogy név szerint ki azt nem.

Elastic An-usZ Boys

SubZero911
Szevasztok elvetemültek !

Próbáltam visszakeresni a forumban az elmult napra, de nem találtam egyértelmû választ a következõre :
Ennek a szemét Euro Force-nak lesz CD kiadása, vagy nem, és marad-e egyetlen módszernek az ON_LÁNY letöltés ?

Ma reggel beléptem a játékba, és nagyon meglepõdtem : alig vannak szerverek és azokon is csak tengenek-lengenek néhányan. Ez már az EF hatása, vagy csak szerda reggel volt ?

SWAT forever !!!!!!!!!!!!!!!!!

Hatt
Rendben semmi gond, csak be kell látni hogy nincs 24 órás szolgálatban 1 admin sem.
Mi is játszani megyünk fel és nem biztos hogy egybõl észrevesszük.
Mikor szoltál, már figyeltük merre mennek és ki is lettek téve.

Wolfguy is az uj szerzemény Sensei.

Elastic An-usZ Boys

Boxer HUN
Bemászni már ez alá sem lehet, viszont nem rossz a sebzése.

urbijoe
igen és ugysem engedett be a PB miatt ,most lefrissitettem és igy sem jo

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

mesor
Én szintén!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Running
Bevett a Cor végleg? Gratula..<#eljen><#taps>

Running
Én sose frissítettem, sose csináltam vele semmit....<#idiota>

Admiral Chris
sokszor hallom, hogy ki hányszor frissítette a pb-t, és mégis kidobja õket. Én még tavaj nyáron frissítettem egyszer, azóta egyszer sem és semmi gondom nincs vele

Cream78
1.21 es patch fent van ugye?

urbijoe
engem meg a punkbuster miatt nem enged be pedig most frissitettem

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

mesor
Miért mi volt a 4. körben?

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

T4CeOBiNet noob
szívesen 😊 bár bocsi a 4.körért <#vigyor2><#shakehead><#shakehead>

jatékban: T4Ce|OBiNet|noob

joebacsi
szûzfal (wines, meg minden más) ki, virusirto ki, proba ujra...ha nem routeren keresztul netezel, akkor elvileg mennie kell így mindenképpen (ezt még az account csatlakozásnál írja ki, ugye?)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Laky
ilyenkor mi a teendõ? thx

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

A gs.bf2 szerverén szoktak adminok lenni. Mert fenn volt jopár ember akik a rules ellenére egész aktivan bc-ztek. Volt benn egy noob pilota karrack aki csak annyit csinált hogy felszállt és már ment is a mainbasere, viszont ha felszáltunk rögtön leszedtük. Ilyeneket nem kellene kidobni a szerverröl??

SoG TeeMeeee

SigS
Nekem is elmeny volt mikor beinditottuk sunyiba, aztan csodalkoztunk hogy nem akar leallni mikor visszaforditottuk a gyujtaskulcsot. Elmeny volt az is amit kaptunk utana erte

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

jajj! azt a drága qwerty karkand only szervert tönkre kellettenni 😞

Cream78
Anno jártam vele sokat máig élmény!

SigS
Mer' la'pos heee <#hehe>

uHs Gerzson
<#bdead>

SigS
En T72-t vezettem a seregben, es a szemem lattara fogta meg a tarsamat egy ilyen betontusko+rajta egy 8mm-es koracel, amit regen a villamharitashoz hasznaltak.
Kikotorta a foldbol, beszorult a lanctalp meg a hatso fogaskerek koze es meg se mozdult a tank <#felkialtas>
<#wilting>

Cream78
Ifa-nak mé nem látni az elejét?

uHs Gerzson
Erröl nem tudok mivel még nem láttam róla képet, de a valóságban volt hogy 10 RPG-7 rakétátt kibirt az ormótansága ellenére 😊

alma2
Azt hiszem ennek van az a "baja", hogy ha benne ulsz, nem latod az elejet.Olyan mintha ifat vezetnel 😊Bar meg lehet szokni.

szerintem

uHs Gerzson
Mindig is egy megszálott haditechnikás voltam 😄D és mivel nem tudom megvenni az EF-t így örülök minden képnek 😄D a Leopard 2 megbene van az EF-ben 😄DD

joebacsi
minden alkalmat megragadsz, hogy bizonyítsd, hogy tudod az EF összes jármûvének a nevét? 😄
(amúgy sztem ez az angol ormótlan dög elég rusnya, ha már fasza juróp tank kell, akkor leopard2 😊)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

uHs Gerzson
Szép Challenger 2 😊

joebacsi
akkor grat nekik, hogy felismerték, hogy a piszoly/kés partyk a legnagyobb ellenségei a játéknak 😄

ERykk
Gondolom EA HU QWERTY EF PUBLIC RANKED

ERykk
Én itt csak egy nyelvtany híbát látok<#hehe>

joebacsi
"A pisztoly/kes party-t rendezni tilos. Akit rajtakapunk kick/ban 4ever!"
WTF?!
kiké ez a szerver?

Boxer HUN
Hááááát... aki bekúszik >>> EZ <<< alá szerelni, az meg is érdemli a sorsát!!!

ja... itt várom hogy kászálódjon fel a másnapos picsám, hogy takarodjunk lefele egy romantikusat sétálni.. <#idiota>

-tRs-Landor

bandika64
Tök jó idõ van (Fõleg hogy otthon vagyunk 😄)

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

bandika64
Én? Dehogy is 😄
Van porszívom,ha kell kitakarítok 😄

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

bandika64
Elõször is tisztázzunk vmit LAKY,hogy kapcsolódsz a szerverekhez? IP-vel csak klikk -klikk és bemész ? 😄
Ha ip-vel akkor nemszabad ezt csinálni pl.:193.202.85.138:16567 (Kapóra jött az SG ip-je 😄)
Hanem két csík van a felsõbe a kettõspontig mész a számokkal (és pontokkal) és alulra írod a portot (16567).Amikor még PRIVATE voltam sokszor beszívtam a dolgot,és egyébként a tûzfaltól is mennie kell mert nekem is megy (Csak 180 -as pingel ment amikor még nem nyitogattam ki a portokat 😄).Tehát,vagy szarul írod be az IP-t vagy Rossza a DVD.De lehet hogy megfogja a vírus irtó is (attol függ milyen,én nem csípem a nod32-t csak a Nortoonokat,szoval ha Nod32-d van azonnal válts át Nortonra.Nekem Norton 2004(Ez bevált 😄)Így már világos?? Remélem 😄

ERykk
Ja. Én pl amikor beültem egy repcsibe, volt olyan hogy 2-3 másodpercig kellett lenyomva tartanom a gombot, hogy bevegye amit akarok, a TV-raksi remegett, néha kifagyott a kép, stb...

Boxer HUN
Csõ!

Ugye ma nem szemeteled tele a fórumot??? <#hehe>