Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
thx!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
www.hordateam.fw.hu
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Latom nem tagadod meg a AVH-s multad <#mf1>#mf1>
Together we'll fly someday...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Nem sértésként, de a "dizájnert" rugd ki...
Minden jog fenntartva!
Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
Az új oldal immár ezen a címen érhetõ el: http://team.sg.hu
(A régi címrõl is megy még.)
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
jó lesz az új szerveretek, nem sok (0) laggal találkoztam/tunk. <#eljen>#eljen>
¥ xfire: kistekila
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Kb. 5800 hozzászólással elõbb írtam ide utoljára <#vigyor5>#vigyor5>, de olyan segítõkészek voltatok, hogy mindenképpen szeretném veletek megosztani, hogy végül mire jutottam a BF1942 hangrecsegésével kapcsolatban.
Végül beszereztem egy SoundBlaster Live! 5.1 hangkártyát és minden probléma megoldódott, tehát az integrált AC97 nem bírta a strapát. Mással tökéletesen mûködött, de a BF1942 nem tetszett neki.
Azóta a hangminõség fullosra van állítva és minden tökéletes! Köszönet nektek a fiam nevében is a jótanácsokért!
Ha egy pár évvel fiatalabb lennék, szívesen bekapcsolódnék aktívabban is a fórumotokba. Néha azért benézek, és ha elakadok a BF2- ben, kérdezni is fogok, de nehéz lépést tartani veletek...ez a köszönet csak egy "porszem" a hozzászólás-tengerben...
További jó csatázást!
Contemporary Country Music
Köszönkük szépen az RDHA-nak a tegnapi gyakot, szerintem elég jó kis pifi-pufi volt...egyetlen gondom, hogy joebácsit nem találtam sehol, pedig úgy puskavégre kaptam volna. <#hehe>#hehe>
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
\"Once you learn to quit, it becomes a habit.\"Vince Lombardi
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!