Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szemelveny a zenek konyvtarbol:
3 Doors Down, Bikini, Bob Marley, Elso Emelet, Flatout soundtrack, Genesis, Infected Mushroom, Kispal, Masfel, Napoleon Bld, They Might Be Giants, Vanila Ninja.
Az egyik kollegam metalos, egy masik goat hallgat, igy az ide vago zeneket ok taroljak, es meg van amit le se mertem irni.<#miaz>#miaz>
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Ha már _sok_ virtuális memória kellene, akkor már úgyis mindegy, jól nem fog menni.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Marhasag. Nazarethtol az Iron Maidenen ,Blondien, es Sash!-on keresztul a Deep Dive-ig minden zene.
Akit pedig érdekel, hogy milyet játszik az Anti-Flag, az látogasson ide
És sorry az off-ért.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Elastic An-usZ Boys
Jah, ott(meg az egyetemi haverok közt, úgy általában) Gyurma a "nickem" 😉 Tavaly ilyenkor még nyitottam is nagyjából hetente...
Aztan kilepegettem a hatterben futo marhasagokbol utana megjavult.
Na meg par disconnect utan, a mai napig egyre lassabban indul el a kovetkezo jatek.Szerintem van ott meg par fel nem szabaditott memoria problema a hatterben.
szerintem

Come back home to the refinery
Hiring man says "Son if it was up to me"
I go down to see the V.A. man
He said "Son don't you understand"
Together we'll fly someday...
Hát, nem tudom. Dorina az unokatestvéremmel zenélt együtt(Numb) a MSz-ig, elég kellemes zenét toltak rock témában. Van egy demóm tõlük, ha érdekel, privizz rám. Aztán amit azóta nyomat, azt inkább nem jellemezném.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Most is pl. Anti-Flaget hallgatok, akik Amérikában nagyon ismertek, és erõsen bírálják Busht meg az egész iraki háborút.
pl azureus, bongeszok a hatterben stb. Hiaba van az egekbe allitva a virtualis memoria.
szerintem
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!
Egyebkent a rockzene a zene termeszetesen 😊
Azért eléggé sokkoló élmény lehetett a meginterjúvolt kollégának az a pár meccs... 😊
Amúgy: Az új oldalon a BF2 részlegben indítottam egy nyílt szavazást, vegyetek részt rajta minél többen.
Latom a honlapot ti is csak letoltottetek...
5 Dragon 2 0 0 2 -946<#mf1>#mf1>
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

<#worship>#worship>