Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
don\'t panic
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
don\'t panic
A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!
AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
Remélem nem fog flame-be torkollani amit leírok, de ha már megígértem leírom erre a - sokak szerintet - "nulla" sg fórumra. Szóval:
- Jó dolog ha valamelyik klánnak saját ranked szervere van, azt még meg is értem ha mondjuk kirúgnak valakit, hogy egy klántagnak helyet csinaljanak. Ez rendben is volna. Most általánosságban fogok írni néhány dolgot, nem akarok egy .hu szervert sem kiemelni.
- Jó lenne ha úgy mûködnének ezek az "admin" dolgok, hogy amit az adott szervert üzemeltetõ klán játékosai megtehetnek a szerveren, azt más, kívülálló emberek is megtehessék.
- Ne csak akkor klikkeljünk jó magyarhoz méltón a kick/ban gombokra az admin programban, amikor a kedves klántársunkat véletlen már 2x lelõtte ugyanaz az ember, és így szegény sors/baj/... társunk nem tud egy "jóízût" játszani.
- Próbáljuk meg - ha már onlány vagyunk, és ártatlanokat ki tudunk rúgni - odafigyelni arra is, hogy esetleg a másik oldalon nem-e gyanúsan -40 pontja van az illetõnek, és nem e írták már párszor hogy XY dtkzik. Tudjuk, benneteket nem zavar, hisz nem a Ti játékotokat teszi tönkre.
- Nagyon sok fasza admin program létezik. Általában ott van a kick/ban button mellett a WARNING gomb is. Mielõtt esetleg elfüstöl az amúgy is gyors ujjatok, egy ilyen próbálkozás szerintem nem elhanyagolható. A normálisabbja megérti, aki meg nem arra nyugodtan ra lehet húzni a vizeslepedõt.
- A ranked szerverek szerintem NEM csak klánokért van, hisz akkor lehetnének ugye password protected szerverek is, hanem egy közösségért. Ha nem tudják egyesek elviselni, hogy biza néha belefuthatnak jobb játékosokba is, akkor indítsanak egy nem ranked szervert, védjék le jelszóval, és ügyesen csak azoknak adják oda akit már párszor le tudtak lõni rankeden is.
Hát kb ennyi lett volna az észrevételem - mostmár kihúzom a fejem Gomboc seggébõl <#mf2>#mf2>- nem is rabolom tovább a drága idõtöket.
Köszönöm, hogy elolvastatok.
(ui. 2x kellett szerkesztenem, mégis túl személyeskedõnek találtam )<#email>#email>
don\'t panic
Megvetted a kiaget eredeti játék nélkül? Nem volt túl bölcs döntés...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!

-tRs-Landor
Megint jönnek az érdekesebbeknél is érdekesebb kérdések 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
support.ea.com
-tRs-Landor
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
bf2_v1_12update.exe
bf2_patch_121_incremental.exe
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Ja. GBC sux! Sharkin direkt szoltam a pilotamnak, hogy ne kempeljuk a TV tornyot, de hiba volt. Mihelyst fel tudtak szalni jottek is kempelni a mi helipadunkat, hogy elvihessek ezt a helit is. Elhiszem, hogy waron ez mutatvany, de publicon szerintem takony gerincuseg.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Schrank. Magyar hangja: Zero.
Meg aztán mi lenne ebbõl a topicból, ha minden alkalommal a te hozzászólásaidat javítgatnám?
<#mf2>#mf2>
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Team GIGABYTE