Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

BLU-82-vel?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Kovács legény
nádaratás?<#nemtudom>

www.czekoart.hu

SigS
Ujabb gyongyszem 😊

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

alma2
Ja es lehetoleg, ne a windowsos defragmenttel, mert eleg otvarul dolgozik es lassan.Vannak jobbnal jobb progik helyette.
Ezek az atas vinyok, meg nem szeretik, ha nyuzzak oket folyamtaosan.
Volt munkahelyemen el is fustultettunk parat, pedig csak folyamatosan irtunk ra 2-3 napig 😊

szerintem

alma2
Ja es lehetoleg, ne a windowsos defragmenttel, mert eleg otvarul dolgozik es lassan.Vannak jobbnal jobb progik helyette.
Ezek az atas vinyok, meg nem szeretik, ha nyuzzak oket folyamtaosan.
Volt munkahelyemen el is fustultettunk parat, pedig csak folyamatosan irtunk ra 2-3 napig 😊

szerintem

alma2
Passz, mindenki mast mond, valaki szerver fuggove teszi a dolgot /itt irta valaki, majd meg is nezem/, nalam meg amit irtam is, eloszor gyors majd, ha disconnectalok valahonnan, majd uj szervert keresek, akkor jelentkezik a lassulas.
Mindesetre egy bf2 install utan nem art egy defragment a bf2 particiora.
Es nem naponta es nem is hetente, ahogy ifju okos titan es batyja gondolja azt.
Ha nem modosul a file-ok helye, minek is kellene defragmentet inditani...
De pont multheten eloszor sikerult elsonek lennem egy map betoltesnel kulfoldon, ahol azert gyorsabb gepek is akadnak, aminek igen orultem, egybol vittem a helit mar, mire a tobbiek beertek 😊

szerintem

leveskocka
en arra gondolok,hogy egyeb hiba van...nalam minden faszaul mukodik...
joebacsi
majd fogsz te még csodát látni...csak jussak el odáig 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Running
Az új peccs fícsõrei közé tartozik nálam h leakasztja a hangot, ilyenkor játékból+ts-bõl ki, winamp indít, hang visszaáll, újra be játék és ts.

Most jövök csak én 😛
NAh offvihart érzek a levegöben.

alma2
Persze, csak poenbol irtam, mar csak egy egyszeru probelma lehet amire gondolhat az ember, 256 mega van a gepedben 😊

szerintem

En arra gyanakszok hogy az uj pecssben elkurtak megint valamit, memoriakezelest pl.<#nemtudom>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

SigS
Arra tudsz magyarazatot adni hogy miert van az hogy 10 perig is eltart egy map betoltese?? Nem fut semmi a hatterben.
A masik meg eszrevettem kb. 2-3 hete, azt csinalja hogy az elso mapnal semmi gond, betolt , fut szepen, de a kov. 3.-4. mapra mar szaggat a jatek. Neztem a vga huteset, nem meleg, sot vettem melle egy ventit meg pluszban.
Arra gyanakszok hogy az uj pecssben elkurtak megint valamit, memoriakezelest pl.
Otlet?
<#fejvakaras>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

dronkZero
Nem, az tényleg nem a rendszer része. Az azért kell, hogy explorer nélkül kezelni tudjam a gépem... My Documents gomb->Wincommander, My pictures gomb->TS, My Music gomb->BF2, Messenger->explorer. Csodás M$ multimédia kíjbórd. De nem hinném, hogy annak bármi köze lenne a BF2 grafikai bugjaihoz...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Kovács legény
.

www.czekoart.hu

Running
Te fehér ember vagy, neked nem is lehet fekete izéd.<#mf2>

alma2
Mondom nekem, nem egyforma kartyank van/volt stb.Omegak alabol szarok amugy, pl nem volt kepes a secondary displayre overlayben kitenni a feliratot es hasonlok.
Bar most megint nvidiam van, egybol hackelt drivert tettem fel ami jol meg is szivatott.Vissza a gyari es minden ment ami elotte nem, pedig aztan en mindent kiprobalok ami a kezembe akad.

szerintem

alma2
Mondom nekem, nem egyforma kartyank van/volt stb.Omegak alabol szarok amugy, pl nem volt kepes a secondary displayre overlayben kitenni a feliratot es hasonlok.
Bar most megint nvidiam van, egybol hackelt drivert tettem fel ami jol meg is szivatott.Vissza a gyari es minden ment ami elotte nem, pedig aztan en mindent kiprobalok ami a kezembe akad.

szerintem

Me0w
Hardverzseni vagy komolyan! Erdekes, ATIm van, omega driverrel, huzva is van es nincs ilyen fekete izem.

Together we'll fly someday...

Running
Ja fejezzük be az offot, mert szétmoderálom a topicot.<#hehe>

alma2
az a 700 kb-os type32 nem a rendszer resze, lodd ki es lass csodat 😊
De jut eszembe, pl bizonyos drivereknel alapbol csinalta meg atin, az osszes omeganal es a hasonszoru baratainal elojott.Na meg ha huzva van a kartya memoriaja es neha teveszt talan.Bar utobbi csak talalgatas.
Bf2 miatt vegul visszaraktam a gyari, bar legujabb drivereket is.Egy probat meger.

szerintem

Ok. Bar nyugodt voltam, mivel Runninggal offoltunk. 😊

mesor
<#wilting><#eplus2>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

tomee14
jaja

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

Be kéne fejezni lassan az offot.
TS Zolly
Azt hogy elcsórtál egy postomat. De nem irom le megint.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Jézusom mi megy itt! <#wilting>
Rockerek punkok <#csodalk>

mesor
Uhh!
Lehet hogy eltévedtem a topicok között? Pedig nem mert a banner bf2-es!
Akkor meg mi folyik itt? 😛

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Persze mindezt elhiszem meg szép is, de a 16 év is egy szép szám szvsz és én egy szóval sem montam, hogy a Green Day a legjobb (míg mielõtt valaki azt olvasná ki), mert ízlések és pofonok különbözõek. De azért nem kéne egy együttes a maga 16 évével csak úgy "lefikázni".

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Nem konnyu pedig. Szerintem egyetlen mas szamuk sem jutott ki a studiobol. 😊 Mondjuk, en gyujtom az ilyen "One hit wonders" cuccokat.

TS Zolly
ja! Tényleg. Köszi. Ezt a két zenekart mindig kevertem. <#worship>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Green Jelly

TS Zolly
Amugy mellik csaptnak volt a száma a kismalac? Little pig?

TS Zolly
94?

Nem tudom hány éves vagy, de én már nyolcvanas évek elején médent halgattam. Hol van a grindé a ,,16,, évével a maiden közel 30 évéhez képest?

Anno a petõfi rádio garázs müsorát szoktam felvenni kazira. Volt egy Magyar banda, kik csinyátak egy q jó számot. Nekem már a könyököm jött ki az a szám, mikor az ország csak fél évre rá kezdte megtanulni a bálna repülését.

Mivel én egy hardcore Green Day fan vagyok, én az összes albumot szeretem. De az American Idiot szvsz sokkal inkább rockosabb meg zeneileg "változatosabb" lett, mint az összes többi album eddig.

Jobban is tetszett a regi Green Day, bar a mostani szamaik kozott is van, ami bejon.

Hát kérlek szépen egy olyan együttes, mint a Green Day, akik már 16 éve zenélnek, nem hiszem hogy olyan szar zenét játszanak. Bár lehet, hogy te még csak mostanában hallottál róluk, pedig õk még 1994-ben robbantak be a Dookieval és nem a Boulevard of Broken Dreams-szel kezdõdött a pályafutásuk.

Nightwish detto. Nekem meg a numetal is bejon, mint stilus, de regi metalos cimboram csak kopni szokott a hallatan.

Mersant
ja, ott voltam akkor is, és azóta minden Rage koncerten...most pénteken jön az új album <#papakacsint>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

TS Zolly
Azért az öfelsége kalózai sem voltak kutyák. 😛

Me0w
Hammerfall kiralyos nagyon 😊) The Dragon Lies Bleeding > all.

Running
90-es évek 4 atombandája amiket 300ft-os szarráhallgatot kazin volt meg a tesómnak. Iron Maiden+Helloween+Manowar+Judas Priest...

TS Zolly
nem. <#crazya>

Me0w
Jujj, az a 18-as karika tenyleg kllett hozzad. Remelem azert gatya volt rajtad b+ 😄

Running
Szigetes Rage koncerten voltál? Akkorát zenéltek majd belehaltam...mind1ik teljesen örûlt. Akkora hangulat volt mint az állat, pedig laposnak indult, mert nemsokan ismerik, pedig nagyon jók. Hammerfall volt akkor a másik amelyik tarolt. Aszittem szar lesz, erre olyan koncert volt, hogy teljesen készek voltunk. Mindkét haveromnak elment a hangja, meg az enyém is vagy 2 napra. Faszán megénekeltették azt a 3-4ezer embert.

TS Zolly
Mikor én voltam illen ,,nagy rocker kölök,, még a magasszárú tisza sportcipõ volt a menõ. Mertesnsz és tesvérei sehol nem voltak. Max katonai surci. Akkor mén nem volt illen fika grindé meg hasonló divat majmok. Csak szintiszta zene!<#vigyor>

schrank
]<#ticking>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

TS Zolly