Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit gondolnak ezek? Ha netán hagyom, hogy átadjam a pilótaülést, akkor a másik udvariasan átengedi?
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Team GIGABYTE
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Az invázió megkezdödött 😄DD
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Kerj a nevemben bocsanatot tommykungfu, vagy mi nevu klantarsadtol! Arcatlanul sokszor granatvetoztem ki menetkozben a dzsippekbol. Egyszer nagyon csunyan melle lottem, o elszaguldott, en meg mergemben utana kuldtem egy sorozatot, erre meghalt. <#wow1>#wow1>
-tRs-Landor
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Aki ezt írta,az vendégem egy sörre<#eljen>#eljen>
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
"Figyelem-figyelem !
Sajnos, családi okokból már nem tudjuk tovább vállalni Janekot, ezért új gazdit keresünk neki !
Néhány elõnye :
Egyszerre harcos, commander és haditudosító, akár publikon is !
Olyan klánoknak, akik keveset beszélnek TS-en ideális, mivel kitölti az ûrt, sõt !
Leendõ apukáknak kiválló lehetõség a gyakorlásra !
Ismertségével és szerepléseivel könnyen képes bevinnii a köztudatba bármely klánt !
Az egyed fiatal, így könnyen beilleszkedik bármely családba, kiválló házörzõ és a gyerekeket sem bántja ! Igaz, modorán van még mit csiszolni, de biztosak vagyunk benne, hogy 4-5 év kitartó neveléssel célhoz érhet bárki !
Kikiáltási ár : 2 kecske. Az érdeklõdõk megtekinthetik minden szombaton 14 és 16 óra között a Blaha Lujza téri aluljáróban !"
Ui.: Nem én írtam ezt találtam a honlapjukon
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
(amúgy ha már így kérdeztem, sztem nálunk létrehozhatnál egy "Büntetés" szobát, aztán ha valamelyik tagunk fegyelmezetlen meccsen, pár órára összezárnánk veled, tuti mindenki kétszer meggondolná az önfejûsködést 😄)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
-tRs-Landor