Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
khumbula
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
ha gond van valami nem kell folyton leírni hogy mi a konfigom...
a konzolokat meg szeretem😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
viselkedjél <#ejnye1>#ejnye1><#hehe>#hehe>schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
De melyik év is volt?... 😉
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
nálam péntek óta else indult a bf2 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
(schrank mehet aláírásba, így egy az egyben, a "psiho" különösen tetszik 😊)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
12000.- a játék <#ticking>#ticking>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Én is játszottam már ilyen szerveren, egy élmény volt: Anyahajóról szállnék fel helivel, erre egy köcsög elkezd rám lõni az Essex-bõl teljes tûzerõvel(<#worship>#worship>), majdnem felborult a heli... Aztán beleeresztettem egy egész tárat, de persze meg sem kottyant neki, így inkább hagytam a francba és mentem munkába.<#violent>#violent><#hehe>#hehe>
itt van egy olyan opcio:battlefield2 stats
oda biggyeszted a neved.ennyi😊
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Gondolom nem eredeti játékod van, és nem ranked szerveren játszol, mert ha nem akkor nincs statisztikád
Find Player
In order to look up your stats, you need to know your PID (Player ID Number) -- you can use this form to find yourself or others.
Couldn't find the player "
Notes: You can use the * character is for wild card matches. Also, it is case insensitive.
In order to look up your stats, you need to know your PID (Player ID Number) -- you can use this form to find yourself or others.
Couldn't find the player "
Notes: You can use the * character is for wild card matches. Also, it is case insensitive.
Nagyjából ennyi.