Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Terminator - War of the Machines
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Föleg hogy ezt is megcsinálja a EA RANKEDra akor 80% hogy befuto GAME lesz!
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
(minden tiszteletem továbbra is a gbc kláné, félreértés ne essék<#love12>#love12>)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Together we'll fly someday...
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
nincs mese lustak a magyar adminok :p
szerintem
Mentségemre szóljon, hogy a fõbéz közelében sem voltam, annak háttal álltam, de lõttek rám onnan az Igla-ból, így hát odarepültem és<#violent>#violent>.
Ezután kipróbáltam, hogy akkor is ez lesz-e, ha én nem vagyok ott, csak mondjuk beküldök egy TV-raksit. A válasz igen, csak ezúttal a megtorlás sem maradt el.
Egyszerûen felrobbantottak.<#wilting>#wilting><#bdead>#bdead> Többet nem is csináltam.
Ahogy nézegettem a magyar szervereken is kezd általánossá válni a no BC/BR szabály, de sokszor olvasom, hogy ezzel problémák vannak(nem "veszik észre" az adminok, kivételeznek egyesekkel stb.)
Ez viszont szerintem jó megoldásnak tûnik: ha valaki kétszer fõbézen belül kinyír valakit, az szó nélkül felrobban(tehát automatikusan, admin beavatkozása nélkül), vagy akár lehetne még drasztikusabb megtorlás is: rögtön kivágni a szerverrõl.
Lehet, hogy ez már most is így van néhol, de a hangsúly most azon van, hogy AUToMATIKUSAN, tehát akár admin jelenléte nélkül is mûködjön a dolog.(Bár egy kicsit módosítva a fenti eseten, mert ott kifele lövögettek a fõbézrõl(igaz nem sokáig<#hehe>#hehe>, tehát már "harckész egység" volt -egy klasszikust idézve<#worship>#worship><#hehe>#hehe>-, mégis szabályszegésnek minõsítették.)
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Lehet jó lesz a játék, de tényleg nem BF néven kellene kiadni.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Ja és még ajánlom a Call of Cthulhu-t
Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Szeptember 5.
Kijott a Bf ize demoja, nagyon zsir, 1 dvd. Megprobaltam felinstallalni, de csak a C: drivera hajlando telepulni, ott nincs eleg helyem.
Szeptember 6.
Olvastam egy forumon, hogy ha ket fajlt atbuheralok, akkor fel lehet telepiteni mas meghajtora is, volt mar akinek elindult a demo. Egy srac a forumon azt mondta, hogy o marad is a demonal, itt jobban lehet biztosan lebegobizbaszt iranyitani.
Atirtam a fajlokat, de az install felenel kiirja, hogy a memoriaval van valami baja. Harmadik inditasra, safe modban, a tempbol kimasolt fajlokkal sikerult vegre feltelepiteni, de indulasnal fekete kepernyovel visszadob a desktopra. Megyek aludni.
Szeptember 7.
Felkeltem reggel, es elindult a jatek, fogalmam sincs miert. Az intronak nincs hangja, es fejjel lefele jatsza le. Olvasgattam a forumokat, nincs megoldas ra, de jo hir, hogy elindult egyaltalan. Megprobaltam accountot gyartani, de minden nev foglalt volt, azt mondjak estere javitjak a hibat.
Szeptember 8.
Mar tudok accountot gyartani, de minden 5. inditasra visszadob a desktopra. Az options menuben a hangkartyat nem ismeri fel, csak Alibnak. Mikor ranyomtam hogy 'Auto detect best settings', kidobott a desktopra. A jatekbol meg 1 pixelt nem lattam.
Szeptember 9.
Az EA bejelentette, hogy 2 het mulva jon a teljes jatek + 2 expansion hozza amit csak neten keresztul lehet megvenni. En a demot sem tudtam meg elinditani *sohaj*.
A jatek elindult, de csak 640x480-ban tudom jatszani, nagyon szaggat, de csunya. 3 szerver van amire be lehet joinolni, abbol 1rol mar kibanoltak valamiert. Az Insurgents oldal sokkal taposabb, az alcazott sniperek egesz ido alatt a fobezen kempelnek. Nem tudom mi lesz ebbol.
Szeptember 16.
Az EA bejelentette, hogy keszul az elso peccs a jatekhoz, igaz az csak 1 het mulva jon ki. A peccs javitja a lathatatlan egysegeket, igy mindenki lathatatlan lesz, mivel ugy ereztek, ez igy lesz jo. Ha nem, majd kiadnak egy uj peccset.
A texturak eltuntek a jatekbol kozben, es a hang is akadozik.
Szeptember 23.
A jatek 1 honapot csuzik, mivel a lathatatlan egysegek felboritottak egy kicsit az egyensulyt. Az EA kozlemenye szerint a jarmuvek is lathatatlanok lesznek a vegleges verzioban.
😊)
Together we'll fly someday...