Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ERykk
Na, látom béke van😊
Van 1 kis gondom: Megvan a teljes verziós fraps, és szeretnék játék közben elindítani egy felvételt.A felvétel elindul, de csak kb 20-40 mp-et vesz fel és egy-két szaggatás kíséretében leáll... Mi lehet a gondja?<#confused><#szomoru1>(teljes verzió, tehát nem az a gond, ohgy csak egy bizonyos hatarig lehet felvenni.)

Running
Tök jó hogy mindig ha ellenetek játszunk, a meccs után összebalhéztok. Mi a 7th vagyunk így. Letolunk velük egy meccset és biztos összekapunk valamin. Vagy valami változás követi a meccset.<#hehe>

Robogo
Nem errõl van szó!Akkor nem lett volna a klánba olyan nagy "balhé"(vagy minek nevezzem),de ez belsõ dolog ezeket nem írom ki publikosan.

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Robogo
Mindenki olyan jó fej!<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

uHs Gerzson
VAgy nyugalmi állapotban voltál és nem ment a magyar nyelvtan legszebb szavait felhasználó TS utasitások <#nyes><#nyes><#nyes>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Robogo
OKé!<#papakacsint><#puszi>

Running
Ja értem, bocs sügér vagyok.<#worship><#law><#love11>

Me0w
Vagy azert mert nem jatszanak teljes erobol. De mindegy, csak furcsa, hogy epp akkor vesztettek, mikor kellett.

Together we'll fly someday...

Running
A Horda egy funcsapat, ha néha gyõzünk az azért van mert béna volt az ellenfél.<#nevetes1><#hehe><#idiota>

Me0w
Ugy gondoltam, hogy nem akarom megbantani a Hordat, hogy azt feltetelezem, hogy nem tudjak megverni a GBC-t.

koschwarz
meow <#mf2><#mf1>

(gaboca, a többit késõbb megbeszéljük, ok?<#awink><#wink><#papakacsint><#alien2>)

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Robogo
Hehe de jó fej vagy!<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

Szerintem Meow rátapintot<#hehe><#hehe><#hehe>

Robogo
Jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ez fájjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!
Tudtam hogy lesz valaki aki ezt fogja írni.Errõl szó sincs.<#zavart2><#shakehead>

uHs Gerzson
Tudod hol találsz meg <#eplus2>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Running
Nem akarom a GBC-t bantani, mert jo sracok nagyon, de ugye te sem gondolod..."
aszem ez így helyesebb nem meow?<#hehe>

Robogo
Gerzson mostmár valamikor tényleg össze kéne futni,hogy oda adjam neked a piát.<#papakacsint>
És elhívom a Datát is és 3-an 4-en össze futhatnánk.😄

Me0w
Nem akarom a hordat bantani, mert jo sracok nagyon, de ugye te sem gondolod komolyan hogy mindenki beveszi, hogy nem azert 'adtatok el' a meccset, hogy ne kelljen a GBC masodik squadja ellen jatszani...

uHs Gerzson
Jobb egy punciba, mint holnap egy Cd meggajtóba bele KOCKULNI 😄DD

Robogo
Hát sajna papucs vagyok.<#mf2><#hehe>
Nincs mit tenni a bnõmnek meg kell mondani,hogy többé nincs papucsság az van amit a férfi mondd!<#nezze><#papakacsint>

Running
Aki még éles waron is nõzik arra nincs mentség, te teljesen belekockultál a p***ba.<#mf2>

Running
Tegnap már én is néztem h nincs rendben pár dolog, de úgy gondoltam majd a következõ jobb lesz. <#hehe>

Robogo
Nem lehet tudni.Nem biztos semmi csak a halál.<#crazya>

mesor
LOL!
😊

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Mersant
hogy mit változtassanak? egyszerü, csinálják meg olyanra mind a RO. pl. reális sebzés ha alkaron/csuklón lõnek elejted a fegyvert stb. jármûvek sebzése is egész jó bár az lehetne részletesebb, valamint nem tudsz az ellen fõbézére bemenni, mert 1bõl meghalsz, nincs spawncamp, mert amíg a spawnponton állsz sebezhetetlen vagy...röviden ennyi

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Running
Mert totál el van baszva az egész.😊))

mesor
Csak egy észrevétel a huncup oldalról.
M tic P GY V
HTS 2 432 6 2 1 793 361

Ez hogy lehet hogy két meccset játszottak de van két gyõzelmük és egy vereségük?
Akárhogy számolom az 3 meccs! 😛

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Running
Gaboca te lenni puncifüggõ..hm?<#nyes>

Robogo
Na ezt jól kiszámoltuk a HUNkupát!(GBC)
Ez így tökk jól jött ki,hogy a hordától kikaptunk,mert így mind a kettõ GBC-nek van esélye tovább jutni a csoportból,de vegyük azt hogy a hordától nem kapunk ki akkor ugye elsõk leszünk hátha a D csoportba aztán a másik csapatunk nagy esélyel második az A csoportba,mert kikaptunk az ex-tõl.Mert ha ez lett volna akkor GBC vs GBC lett volna,de így hogy kikaptunk a hordától így van esélyünk mind a kettõ csapattal tovább jutni,de csak úgy ha innentõl kezdve minden meccsünket megnyerjük.Szóval mi ravaszak vagyunk ám.<#ravasz1><#vigyor2>
És így azt hiszem lesz egy horda vs GBC visszavágó,de oda már assaultosokat visszünk,de igaz a GBC*ET-be assik vannak.😊
Meg nagyot szívtam ezzel a HUNkup meccsel,mert így két csaj lett megsértõdve,mert elfelejtettem kinyomni az msn-t és össze-vissza alt+tabolgattam a war allatt,hogy írjak nekik valamennyit,de így is megsértõdtek,mert lassú voltam.😄Szóval bukott a war meg idegesek a csajok úgy érzem nem kellett volna azon a waron részt venni.😊

A pályák túl kicsik ahhoz hogy a szárazföldi jármûveknél külön legyen vezetõ és lövész, annyira lecsökkenne a hatékonyságuk hogy nem érné meg õket használni szvsz

Hatt
Ez jó<#nyes>
Egy nagy gond van a BF2-vel, nincs ellenfelük a piacon. Nincs versenyszellem, így minden mindegy alapon kiadják a gémeket.

Elastic An-usZ Boys

uHs Gerzson
Operation Flashpoint= A szimulátor és valóság rajongoknak
Battlefield 2= Azoknak akik így szeretik 😊

bakvarnyu
Egyébként az Ofp mániákusoknak valószínûleg a jármûvek irányításával van problémájuk, az a Bf2-ben tényleg kevésbé realisztikus. A gyalogos részbe nem
nagyon lehet belekötni.

bakvarnyu
szerintem ezzel tisztában voltunk eddig is=)Mindenki tudja , hogy király a Ofp.

Egy picit elvagy tévedve Schrank!!

- Elõször is az Operation Flashpoint 2 még nem jelent meg!
- A másik hogy az elsõ rész már közel 5 éves szal talán érthetõ hogy már nem sokan játszák de játszák.

És tényleg valóban annak idején a legjobb ilyen játék volt sõt a 2-dik része ütni fogja a BF2-t. Csak egy példa ott hatalmas területet lehetet bejárni és nem voltak láthatatlan falak. Bármibe beülhettél és sokkal valósabb körülmények voltak benne. Csak hát 5 év az 5 év.

Ezen a honalpon nézz szét:

OPF_magyar_oldala

bakvarnyu
Velük egy hónapig csak COD-ot játszatnék, hogy megtanuljak mi az arcade fos=)
(de ettol fuggetlenul jo moka az a jatek is)

reklám helye : -->
Dr. Clan tagfelvételt tart.
http://drklan.fw.hu Ie-ben kapcsold ki a PoP up killert másikülönben nem fognak megjelenni.!
http://www.drklan.fw.hu/forum/index.php --> itt vannka a feltételek benne!

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

hmm gondolom láttad azt a videót amikro karkandon az elso iraqi zászlónál bemnetek a házba es alulról késelték a fekvo amcsi katonákat hát az eléggé lol volt..

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

0Fritz0
-Nekem alanyi jogon járjon a wallhack.

Ennyi 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

koschwarz
megnéztem ezt a bf2142 videót, szerintem megint sokat akarnak a srácok, aztán majd jól elbaxxák, túl szép, hogy igaz legyen<#ejnye1>

igaz az ilyen sci-fis lövöldözéseket nem bírom (kivéve HalfLife)<#gonosz3>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

schrank
játszunk olyant hogy mindenki leírja mit változtatna a következõ bf-ben (cyborg-os kecsegek kíméljenek <#hehe>)
- minden jármûre kelljen jogsi még autókra is és amelyiken van fegyver azoknak a használatából is kelljen "vizsgázni" single módban és csak utána tudnád használni multiban
- külön kelljen használni a harci jármûvöknél a fegyverzetet (anno POE bradley)
stb...

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Pharaoh
Sajnos nem jó megoldád, mert az áram a fém külsõ felszínén megy, a bentülõkre nem veszélyes.

Me0w
A szandek a fontos 😊

kösz összekeverem mindig<#falbav>
Me0w
Net framework 😊

szerintem a baj az hogy nem tetted fel a frame netet ez mindképpen kell az új catalysthoz bár az ati oldalán ez az elsõ amit felajánl!!! Ezt lekel töltened azt hiszem ez a neve framework vagy framenet ott lesz az oldalon.Ha ez meg van (install) akkor utána a catalyst is megy!!!<#vigyor2><#nevetes1><#wave>
uHs Gerzson
EZ jobb mint a C4, lesokolod a bentülöket és viheted is a drágát 😄DD

Crem

Alternatív megoldás, a bentülõ kinyírására!😄DDDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Mondjuk ennek így lehet, hogy van némi értelme. Bár nekem nem szokott olyan sûrûn gondom lenni, hogy érdemes lenne betenni aláírásba a konfigot. Bár akkor meg lehet, hogy a SW környezetet is be kéne írni. Legalább drivereket mondjuk. Mert pusztán a konfig alapján nem sok mindenre megy valaki. 😊

Minden jog fenntartva!

muszáj

Tessék már megtanulni.

Minden jog fenntartva!