Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
Na na add már be nekem hogy jobbak vagyunk meccseken mint ti, mert szétnevetem a hasfalam...<#nezze><#papakacsint>

Me0w
Az FRX maximum egyeni skillben jobb a hordanal, ami pedig egy meccsen edeskeves. Megfelelo taktikaval barmilyen eros csapatot le lehet nyomni.

Together we'll fly someday...

Mersant
máramelyiken nem... hm...;-) <#vigyor>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Running
Nekem csak jó ha kifejti mindenki a véleményét mert pörög a topic és nem unom halálra magam.

Srácok bírok se voltak a meccsen...na hm...<#hehe>

Köszi, a .NET fent van, nem az a gond, sajna annál bonyolultabb. Ma magint nekiveselkedek, bár kicsit elefánt a porcelánboltban szindróma, nem vagyok valami nagy geek 😊

khumbula

mesor
Én leírtam a véleményemet de igazából nem érdekel hogy hogyan intézitek el ezt egymás között!
Egy biztos túl sok az egybeesés! (csak gondold át kicsit)
😉<#eljen>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Tiszta. De a masik temahoz nem tudok hozzaszolni, mivel mindegyik tarsulatnak csak szetszort tagjait lattam jatszani, es csapat szinten csak kozelito becsleseim vannak az eroviszonyokrol.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Running
Mit tegyen? Vigye végig a kupát és nyerje is meg azt!

koschwarz

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Running
Az FRX tizszer jobb csapat mint a horda, csoportotokon belül is jól álltok mégis az utóbbi 2 gyakon kikaptatok, hogy is van ez akkor?<#vigyor> Tudom a GBC feladta.<#vigyor0>

koschwarz
<#duhos2>

mesor
Most alapvetõen nem cheaterezéssel van a probléma!

Hatt
Az egyetlen csapat amelyik minden meccsét letolta, csoportjában az elsõ, mit tegyen még?

Elastic An-usZ Boys

koschwarz
alberto, janek, jancsik dreamteam <#hehe>

mesor
Egyetértek a 7th-val egyébként (nem mintha számítana a véleményem).

Ezzel a netkoddal, es bug keszlettel a cheaterezes tok ertelmetlen. Soha nem lehet megallapitani, hogy a halhatatlan urge elotted cheater, vagy csak szar a game.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Running
Ti csak ne magyarázzatok, inkább tegyetek róla hogy az 1-3.ben benne legyetek. Ennyi a dolgotok nem több. Ha elbasszátok, minden nap csak fiatal alberto csapatokkal kell majd játszanotok!<#mf2>

Mersant
ez a kupa komolynak indult, de látom kezd megint 1 kalap kaki lenni az egész, jó magyar szokás szerint...bundagyanu, csíterezés, eredmények ki nem írása vagy téves kiírás...jó a buli, folytassuk <#mf1>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

koschwarz
te meg adod alájuk a lovat<#ejnye1><#wow3><#merges2><#hehe>

koschwarz
túlkomplikálod a dolgot, de részemrõl ez itt le is van zárva, kár volt egyáltalán viccelõdni vele, mindig van olyan, aki valamit gyanúsnak talál...<#shakehead>

Running
Gyûjtsünk petíciót h játszuk újra a meccset bundázás és csít miatt.<#hehe>

Running
<#nevetes1><#nevetes1>

Hatt
Ez nem gyanakvás, én tényeket írtam. Lehet mókázni bizonyos mértékig de ez nem volt poén. NE is haragudj de 1 hónappal ezelött elõadja valamelyik tagjuk ezt az elméletet, most megtörténik és felhozzák hogy micsoda véletlen... Nem hiszem hogy kötelessége mindenkinek mindent elhinni. Nem én találtam ki a dolgot hanem õk maguk.

Elastic An-usZ Boys

mesor
Gyanús!

Akkor bunda az egész<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

Hatt
Szerintem nem kéne felhozni ezt a cheates dolgot ha nem gond. Volt már itt elég cheater ahoz hogy ezzel poénkodni lehessen.

Elastic An-usZ Boys

nah szép<#vigyor2>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

koschwarz
pedig ha jól emléxem, nem is ez volt az elsõ alkalom, hogy GBC ellen nyertünk. running, jól emléxem?<#kerdes>

meg jó hogy itt viccelünk, de a hsz-eddel kezd egy kicsit gyanakvóssá válni a dolog<#ejnye1>, úgyhogy a Horda nevében kikérem magamnak

<#law>

Running
Idézet msnbõl:

"aus - GbC üzenete:
Meg azt igérted, hogy odaadod a hordás csítet, ezért is hagytuk magunkat, de nem adtad, így most utáljuk egymást !
Horda_Running Wild üzenete:
na ne én elküldtem, nem kaptad meg?
aus - GbC üzenete:
nekem nem jött meg
de lámi
aus - GbC üzenete:
Akkor azt, hogy megigérted, hogy elcserélitek Janekot Badsec-re, de végül visszaléptetek.
Még Gabocát is kérjük cserébe, csak így áll az üzlet.
..."

KáTéCé
Legalább egy kicsit tagad már <#eplus2>

<#mf2><#mf2>KABBE<#mf2><#mf2>

Running
Eddig titok volt de igazság szerint megegyeztem GBC-aussal a meccs elõtt, hogy a Horda gyõzzön mert ez nekik is jó a leírt dolgok miatt, meg a Hordának is. Meg is valósítottuk ezt, mindenki jól járt.<#nyes><#idiota>

vsly
Azért Néger,mert Roma karakter nincs a BF2ben<#hehe>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Running
Szerintem is direkt vesztették el.<#hehe>

Hatt
Hát õszintén a Horda közel se áll olyan szinten hogy elverje a GBC-t. Mi igencsak megizzadtunk a GBC ellen miközben eddig rajtuk kívûl senki se szorongatott így meg minket az utobbi idõben.
Szerintem Meow felvetése teljessen jogos és észszerû.
Kb 1 honapja feldobta 1 GBC-s a dolgot hogy akkor õk csak 2. helyen fognak végezni a csoportban hogy visszavághassanak nekünk.

Elastic An-usZ Boys

Hatt
Ez lol. Inditottak 2 csapatot és mind2ben játszhatnak ugyan azok?😊 Ezzel az erõvel mi inditunk 8 csapatot és akkor majd lerendezzük magunk között a bajnokságot😊

Elastic An-usZ Boys

Kamu az egész stat dolog mert én nem is vagyok néger...

SubZero911
Szevasztok !

Az eddigi tapasztalatok alapján érdemes letölteni ezt a car Euroforce-ot, vagy sem ? Szerverek ??

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

En bele szoktam nezni a statomba idonkent, de kulonosebben nem foglalkozok vele. Erdekessegnek jo.

joebacsi
bár nemvagyok statbuzi, de sztem úgy mûködik a dolog, hogy ha nemtalálsz semmit az 0%, ha találsz (a sörétbõl 1 sörét megkarcolja a jobbkisujját az egyenértékû azzal, ha a gránát szétszakít egy egész squadot) az 100% aztán ezeket átlagolja

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Neked nem mindegy?Az elõbb írtad hogy két méterrõl se találtad el Vibrit<#hehe><#hehe><#hehe>

Jut eszembe. Ha kilovok egy golyot, es eltalalok vele egy embert, akkor ugye a accuracy 100%. HA kilovok egy ranatot, es eltalalok vele ket embert, az akkot 200%? Ugyanez soretesnel.

joebacsi
hát õk mondták még anno, hogy a gbc-et be dobálták bele a top assi pléjereket 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Az America's Army-ban van training amit elõször meg kell csinálni. Attól függõen hogyan sikerülnek, lehet menni a további trainingekre illetve lehet használni bizonyos dolgokat a játékban. 😊

Minden jog fenntartva!

B+! Kepes voltam harom mondaton belul ketszer leirni az "all" szot egy "l" betuvel. Alberto, tudnal nyelvtanbol korrepetalni? Vagy a taxiherceggel kene beszelnem?

Na en a multkor Vibritol lattam erdekeset. Bespawnoltam, es ott alt elottem, kb. harom meterre. Epp egy APC-t lott. HAtba lottem az M16-bol egy sorozattal. Ekkor megfordult es futni kezdett, de nem felem fordult, igy gyakorlatilag korbe futott, anelkul, hogy eszre vett volna. Elokerult egy kollega is (kezeben egy PKM), aki hasra vagta magat, es kb. ot meterrol vadul loni kezdtek egymast. Ezalatt en Vibritol cirka ket meterre altam, es kiuritettem ra a tarat. Mikor vegzett a kollegaval, felkelt, es meglepeteseben roviden keresztul lott. Csak azert nem csitereztem vadul, mert epp elozo nap muveltem valami hasonlot, egy APC-vel, es ket gyalogossal. Egyszeruen olyan volt, mintha otthon felejtettem volna a hit boxomat.

Running
Bé csapatát?? Ott villogott az összes tápskill király, Gabocával és Jeannal az élen. Jean pl a tõrét dobálta úgy hogy fejre és azonnali halál volt. Nem is tudom h sikerült ez a meccs így...<#nemtudom><#nevetes1>

Running
A GBC-sek is csíterek mondjuk, mert pl a meccs elején ott nyomatták a tankkal meg minden...a végén már a fél horda késsel ugrott neki a tanknak h lenyomjuk. Meg Gaboca kiugrált mindig a desktopra, az örökéletet benyomni..stb.<#hehe>

joebacsi
horda sokat táposodott mostanában (fõleg infantryban), szóval sztem nemkell meglepõdni azon, hogy megfogták a gbc b csapatát 😊

koschwarz
na jó, a 7th ellen veszteni nem nehéz, mikor teli van csíterrel a banda, különben nem is gyõzhetnének le egy Hordát, így persze világos, hogy idegesek vagyunk a meccs után<#zavart1><#crazya><#wink><#awink><#papakacsint>

(egyébként a 7th elleni meccsek egyikén sem voltam még, valahogy így jött ki<#nemtudom><#smile>)