Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Together we'll fly someday...
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Srácok bírok se voltak a meccsen...na hm...<#hehe>#hehe>
khumbula
Egy biztos túl sok az egybeesés! (csak gondold át kicsit)
😉<#eljen>#eljen>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Elastic An-usZ Boys
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Elastic An-usZ Boys
Elastic An-usZ Boys
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
meg jó hogy itt viccelünk, de a hsz-eddel kezd egy kicsit gyanakvóssá válni a dolog<#ejnye1>#ejnye1>, úgyhogy a Horda nevében kikérem magamnak
<#law>#law>
"aus - GbC üzenete:
Meg azt igérted, hogy odaadod a hordás csítet, ezért is hagytuk magunkat, de nem adtad, így most utáljuk egymást !
Horda_Running Wild üzenete:
na ne én elküldtem, nem kaptad meg?
aus - GbC üzenete:
nekem nem jött meg
de lámi
aus - GbC üzenete:
Akkor azt, hogy megigérted, hogy elcserélitek Janekot Badsec-re, de végül visszaléptetek.
Még Gabocát is kérjük cserébe, csak így áll az üzlet.
..."
Szerintem Meow felvetése teljessen jogos és észszerû.
Kb 1 honapja feldobta 1 GBC-s a dolgot hogy akkor õk csak 2. helyen fognak végezni a csoportban hogy visszavághassanak nekünk.
Elastic An-usZ Boys
Elastic An-usZ Boys

Az eddigi tapasztalatok alapján érdemes letölteni ezt a car Euroforce-ot, vagy sem ? Szerverek ??
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Minden jog fenntartva!
(egyébként a 7th elleni meccsek egyikén sem voltam még, valahogy így jött ki<#nemtudom>#nemtudom><#smile>#smile>)