Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
De a kedvedért idézek belõle 😊
-Hogyan beszélhetek a társaimmal?
-A veled azonos osztagban levõ emberekkel a B gomb megnyomásával beszélhetsz.
-Hogyan beszélhetek a Parancsnokkal (Commander)?
-A Parancsnokkal csak az Osztagok vezetõi tudnak közvetlenül kommunikálni, ugyanígy a Parancsnok is csak hozzájuk tud ezen a módon szólni. Ez a V gomb segítségével lehetséges.
Minden jog fenntartva!
Több klántagot láttam magyar szerveren játszani régebben, és nem voltem le-nyü-göz-ve. Ezzel ellentétben külföldi szerveren /mondom nem klántagoknál/ olyan szervezett csapatmunkát láttam, hogy ihajjjjjj. Ha ragszkodunk a konkrét példához : Pl. SNIPER nem lövöldözött vaktában, hanem figyelt, leadta rádión, amit látott, és folyamatosan rá SPAWN-oltak a többiek...
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Mikor egy valamicskét szervezett de az alapoknál járó klánokat 5-6száz 0 arányban vernek a jobb csapatok akkor szerinted 1 publik team mire képes?
Elastic An-usZ Boys
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Nem public harcokról ment itt a vita!
<#idiota>#idiota>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Mondjuk egy T3 SE szerveren egy KARKAND kör.... igen húzós ott a gyilok néha, lehet tanulni csapatmunkát, am igen szegényes szinten van itt kicsi hazánkban !
A CHEAT külföldön is megy úgy látom, meg sem lep, ha egy tárral nem tudok kivégezni egy sz*-os ellenfelet.
A VOIP-hoz beallithatsz egy neked rokonszenves gombot("push to talk"-nak hivjak a beallitasok kozott.) Mig nyomod, a squadodban mindenki hallja, amit mondasz. Ha te vagy az osztag parancsnoka, akkor van egy masik gomb is, amivel a commanderhez beszelhetsz.
Csalni elvileg nem lehet, de elvileg a Windows is biztonsagos. A PunkBuster-t folyamatosan fejlesztik, de biztos mindig lesznek ujabb trukkok. Csalni tehat nem lehetetlen, de igencsak kockazatos.
Sok sikert a magoláshoz... <#eljen>#eljen> <#hehe>#hehe>
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Tokom tele van mar vele, hogy minden ugyben kavaras, klikkesedes, es celozgatasos nyusszoges folyik. <#falbav>#falbav>
Én még teljesen új vagyok a játékban, de ahogy olvasom a fórumot a cheaten felkaptam a fejem. Tényleg vannak akik a EA servereken csalnak? Azt hittem, hogy ott nem lehet és én speciel direkt ezeket a servereket keresem ahol nem lehet csalni. Ahol az a lényeg, hogy ki a jobb. Én lelkes játékos vagyok napi 2 órát nyomom. Valaki tudna segíteni? Hogyan mûködik a beszélgetés játék közben a voip?
(nem tudatlan vagyok csak kezdõ?)
Elõre is köszi!
Handras
ez:#68821 valasz badsec ezen uzenetere: #68817
kosz az eszrevetelt<#eljen>#eljen>
Elastic An-usZ Boys
Horda Maki!:D
Elastic An-usZ Boys
Van ugye a GBC*ET és van a GBC.
"Mi"(7th) a GBC*ET ellen játszottunk,mert ök vannak a mi csoportunkban.
A Horda a GBC ellen játszott.
Az hogy lehet,hogy pl Gabóca mindkét meccsen játszhatott????
A szabályzat lehetövé teszi,hogy az 1ik csapatba bejegyzett játékos játszon egy másik csapatban is???Mert ha ez így van,akkor sux az egész..már bocs!
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
(Kills to, via EA) csaba67 (10)
More Victims
(Top 10) hodosy (12),
ha azt a másik srácot 12x öltem meg akkor miért csaba67 a favourite victimem?
Az a baj, hogy itt a fórumon szeretnek "kötekedni" az emberek és nem fogják fel, hogy mi a poén és mi az amit komolyan gondol az ember. Így most egy "ártatlan" mondat miatt az egész Horda csapat kellemetlen helyzetbe került! Running meg sajnos még adta is alátok a lovat! Talán neki is el kellene gondolkodnia azon, meddig poén valami!
Amúgy, mi igenis keményen készülünk az Infantryra és a CoR ellen is mindent megteszünk majd a gyõzelemért! És ha meglesz, elsõ helyen jutunk tovább! Errõl ennyit!
Peace!
Horda Maki!:D
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
PSN: s3ctorHU
Egyszer Matyi volt az, aki 2 percet panikolt, mikor buktuk squaret Karkandon, hogy most vege, leporgetnek. Amcsi oldalon voltunk 😛
Together we'll fly someday...

-et 😄 vagy csak nekem piros iksz? 😄