Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SubZero911
ÉN sose sírtam. Ez olyan marhaság. Épp az a lényeg, hogy jó szakaszok legyenek nem... Ezek biztos bénák voltak..

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Itt fent a banner alatti linkeket ajánlom.

De a kedvedért idézek belõle 😊

-Hogyan beszélhetek a társaimmal?

-A veled azonos osztagban levõ emberekkel a B gomb megnyomásával beszélhetsz.

-Hogyan beszélhetek a Parancsnokkal (Commander)?

-A Parancsnokkal csak az Osztagok vezetõi tudnak közvetlenül kommunikálni, ugyanígy a Parancsnok is csak hozzájuk tud ezen a módon szólni. Ez a V gomb segítségével lehetséges.

Minden jog fenntartva!

SubZero911
Nem tudom... Én találkoztam olyan "csapatokkal" külföldi szervereken /NEM KLÁNTAGOKKAL/, akik nagyon spílerek voltak.

Több klántagot láttam magyar szerveren játszani régebben, és nem voltem le-nyü-göz-ve. Ezzel ellentétben külföldi szerveren /mondom nem klántagoknál/ olyan szervezett csapatmunkát láttam, hogy ihajjjjjj. Ha ragszkodunk a konkrét példához : Pl. SNIPER nem lövöldözött vaktában, hanem figyelt, leadta rádión, amit látott, és folyamatosan rá SPAWN-oltak a többiek...

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

mesor
Figyelj ha már 4-5 ember egy klánból egy oldalra áll akkor már megy a sírás publicon!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Hatt
Szeretnél olyan meccset látni ami kb 30 percig tart? Ez magában foglalná a 2 pálya 4 körét...
Mikor egy valamicskét szervezett de az alapoknál járó klánokat 5-6száz 0 arányban vernek a jobb csapatok akkor szerinted 1 publik team mire képes?

Elastic An-usZ Boys

Jajj Boxer ezt mindenki ismeri <#hehe>

További tippek itten vala!

SubZero911
Amúgy megnézném, hogy a nagy klánok mit tudnak amúgy a pórnép között. <#gun>

Az el. Az nagyon el. <#nevetes2>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Jancsik
a htx az a thx, csak el van írva 😄

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Köszi! Este kipróbálom. De ez csak szakaszban müködik (push to talk)?
SubZero911
Én tudom, hogy nem pont ezen ment a vita, csak unom, hogy mi "MAGYAROK" sza*ásig veszekedünk, ahelyett, hogy játszanánk. Ezért nem játszom magyar szerveren. Az lehet, hogy a klánok jót WAROZNAK, csak ez egy igen szûk kör.....

Piros iksz? Nezd at a gepedet Danee! Nalam gyonyoruen ki van irva, hogy "Image".<#rolleyes>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Boxer HUN
Na talán így...

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

mesor
Publicon mindent lehet tanulni csak csapatmunkát nem!
Nem public harcokról ment itt a vita!
<#idiota>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Danee
fejtsd meg a 4 -et 😄 vagy csak nekem piros iksz? 😄

Ha egy tarral nem tudsz kinyirni valakit, az nem feltetlenul cheat. Igy sikerult a BF2.

O... Elmagyaraznad!? <#fejvakaras><#zavart1>

SubZero911
Egyébként a veszekedõknek üzenem, hogy ahányszor én a magyar szervereken játszottam, igen gyengék voltak a meccsek.

Mondjuk egy T3 SE szerveren egy KARKAND kör.... igen húzós ott a gyilok néha, lehet tanulni csapatmunkát, am igen szegényes szinten van itt kicsi hazánkban !

A CHEAT külföldön is megy úgy látom, meg sem lep, ha egy tárral nem tudok kivégezni egy sz*-os ellenfelet.

A hagyomanyokhoz hiven FAQ. Rengeteg hasznos informaciot talalhatsz arrafele.
A VOIP-hoz beallithatsz egy neked rokonszenves gombot("push to talk"-nak hivjak a beallitasok kozott.) Mig nyomod, a squadodban mindenki hallja, amit mondasz. Ha te vagy az osztag parancsnoka, akkor van egy masik gomb is, amivel a commanderhez beszelhetsz.

Csalni elvileg nem lehet, de elvileg a Windows is biztonsagos. A PunkBuster-t folyamatosan fejlesztik, de biztos mindig lesznek ujabb trukkok. Csalni tehat nem lehetetlen, de igencsak kockazatos.

Boxer HUN
Egy kis nyomozással, ezt találtam. Így már érthetõ az eredményesség (eredménytelenség) a találatok fügvényében.

Sok sikert a magoláshoz... <#eljen> <#hehe>

sector512
Handras alapbeállításban "B" gomb.

PSN: s3ctorHU

SubZero911
+e

SubZero911
Emberek, azt mondjátok meg érdemes-e letölteni az Euro Forc-ot !!!!!

Na, huzzatok jatszani mind egy szalig! <#violent>

Tokom tele van mar vele, hogy minden ugyben kavaras, klikkesedes, es celozgatasos nyusszoges folyik. <#falbav>

Sziasztok.

Én még teljesen új vagyok a játékban, de ahogy olvasom a fórumot a cheaten felkaptam a fejem. Tényleg vannak akik a EA servereken csalnak? Azt hittem, hogy ott nem lehet és én speciel direkt ezeket a servereket keresem ahol nem lehet csalni. Ahol az a lényeg, hogy ki a jobb. Én lelkes játékos vagyok napi 2 órát nyomom. Valaki tudna segíteni? Hogyan mûködik a beszélgetés játék közben a voip?
(nem tudatlan vagyok csak kezdõ?)

Elõre is köszi!

Handras
Danee
nm

azt mondja még meg vki hogy mit jelent az hogy htx? 😄 van köze a thx-hez?

leveskocka
huh,nem elb*sztam😊neked ezt cimeztem:#68819
ez:#68821 valasz badsec ezen uzenetere: #68817

kosz az eszrevetelt<#eljen>
Danee
ezt biztos nekem cimezted?

Hatt
Házi titok de nem véletlenûl ockodtunk az elsõ magyar kupától.

Elastic An-usZ Boys

Hatt
<#nyes>Érdekes, viszont Running elvtárs anno azt mondta hogy az ET mint Elit csapatban vannak az erõs játékosok a másikban pedig a többiek. Falsitunk mi?

Elastic An-usZ Boys

badsec
Mikre gondolsz? Szívesen "hallgatom" a dolgokat...<#ravasz1>

Horda Maki!:D

badsec
Nincs megszabva, hogy ki hány csapatban játszhat, amenyiben a kupa elött leadott nevezési lapon rajta van a neve! Tudtommal a GBC ugyanazt a névsort adta le mind2 csapatának, de errõl Running tudna érdemben nyilatkozni.

Hatt
Teljessen jól érted a helyzetet. Mi is indíthattunk volnak 4 csapatot és legalább minden csoportban ott lettünk volna.

Elastic An-usZ Boys

vsly
Én most nem értek valamit...
Van ugye a GBC*ET és van a GBC.
"Mi"(7th) a GBC*ET ellen játszottunk,mert ök vannak a mi csoportunkban.
A Horda a GBC ellen játszott.
Az hogy lehet,hogy pl Gabóca mindkét meccsen játszhatott????
A szabályzat lehetövé teszi,hogy az 1ik csapatba bejegyzett játékos játszon egy másik csapatban is???Mert ha ez így van,akkor sux az egész..már bocs!

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Hatt
Sok mindent nem tudsz te még már ne is haragudj.

Elastic An-usZ Boys

leveskocka
igazad van,a "papirforma" az egy baromsag,eleg,ha valaki hibazik...anno az OPC-vel dalian/sharkit jatszottunk egy klan ellen cb-n.vegig vezettunk,eleg rendesen,az amcsi oldalt viszont elcsesztuk...kb fel perc alatt eldolt az egesz...elfogtak az osszes pontunkat,es eppen akkor mindenki halott volt mar...viszont mi is okoztunk meglepeteseket😊
Hajrá Horda!!

leveskocka
mert az elso iar,a masik global
Danee
Favorite Victim
(Kills to, via EA) csaba67 (10)
More Victims
(Top 10) hodosy (12), -Tagad@ (10), unchinito (8), fgasmv (8), ANDRAS344 (6), andropow (5), Vassili*Zaitsev (5)

ha azt a másik srácot 12x öltem meg akkor miért csaba67 a favourite victimem?

badsec
Miért ne állhatna olyan szinten a Horda, hogy megverje a GBC-t? Ezt nem igazán értem! Nem ez volt az elsõ alkalom, hogy nyertünk a GBC ellen és valószínûleg nem is az utolsó. Azért mert ti megizzadtatok a GBC ellen, nem jelenti azt hogy nekünk eleve semmi esélyünk nincs ellenük. Arról meg ne is beszéljünk, hogy a Hordának minden nap!!! van legalább egy gyakwarja valamilyen csapat ellen. A sok gyakorlásnak igenis megvan az eredménye, mert vezetjük a csoportunkat. Amúgy, én nem olyannak ismerem a GBC csapatát, akik direkt kikapnának egy meccsen. Arról meg ne is beszéljünk, hogyha a GBC kikap a CoR-tól és a CoR minden meccsét megnyeri, akkor a GBC nem is jut tovább.
Az a baj, hogy itt a fórumon szeretnek "kötekedni" az emberek és nem fogják fel, hogy mi a poén és mi az amit komolyan gondol az ember. Így most egy "ártatlan" mondat miatt az egész Horda csapat kellemetlen helyzetbe került! Running meg sajnos még adta is alátok a lovat! Talán neki is el kellene gondolkodnia azon, meddig poén valami!
Amúgy, mi igenis keményen készülünk az Infantryra és a CoR ellen is mindent megteszünk majd a gyõzelemért! És ha meglesz, elsõ helyen jutunk tovább! Errõl ennyit!

Peace!

Boxer HUN
Ha veszettül megy lefele a zászlónk, én inkább gránáttal szórom meg õket.... és csak utánna ugrok be.

sector512
Ez igaz. Nekem is volt már hogy beugrottam a zászlóhoz és agyonlõttem az ott fekvõ 3-4 embert. Pedig biztos mindegyik a helyén volt <#bee1>

PSN: s3ctorHU

leveskocka
azert ez nem teljesen igaz...hiaba van jo taktikad,gyakoroltad be,stb,ha olyan klannal futsz ossze,melynek tagjai egyenileg is nagyon jok...olyankor esetleg az improvizacio mentheti meg az egeszet,de ahhoz meg jol osszeszokott tarsasag kell,akiket a taktikavaltas nem zokkent ki...szoval,nem eleg iparosnak lenni<#eplus2>
Running
Most te jössz...überejj.

Me0w
😄 Remek!

Together we'll fly someday...

Running
Én egyszer lebaszta a squadot, hogy gyertel már húzni a zászlót miért körbe álljátok? Valaki csak ennyit mondott: Running nyugi már, az pont a miénk.<#hehe>

Én is azt mondom hogy ez már nem poénos váltsunk már témát!!!!

Me0w
Csak hogy ertsd:
Egyszer Matyi volt az, aki 2 percet panikolt, mikor buktuk squaret Karkandon, hogy most vege, leporgetnek. Amcsi oldalon voltunk 😛

Running
Meow nem az lehet a baj, hogy sokszor ajánlkozol fel a meccseken a csapattársaidnak, mint nálunk is volt rá precedens? Ilyen megzavarodnak percekre, ki legyen az elsõ és bukjátok a köröket. Nem ez a baj?<#vigyor>

Me0w
Nezd meg par korabbi meccsunket, olyan fejetlenseg volt, hogy neha 10 percig sem tudtuk a sorainkat rendezni. AWP-t is ugy tudtuk legyozni, hogy utolso korben isteni mazlival behuztunk ket zaszlot es pont meghalt toluk mindenki es igy leporrentek.