Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uHs Gerzson
9Mb lesz 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

HunnernesKonge
Már fenn van EA downloaderen, és nekem azt írja hogy 10Kbyte <#zavart1>
uHs Gerzson
Hi Everyone,

Patch 1.22 is about to be released and will available on EA Downloader within the next few hours. The release of this patch is in line with our ongoing effort to make the game as enjoyable as possible, releasing quicker fixes addressing some of the things that you want to see changed.

We're still hard at work on version 1.3, which will see the addition of some additional, sought-after changes. When we have more information to share with you on 1.3 we will, in the meantime, please find below the list of fixes in 1.22:
Improved Server Stability

Adjusted handling of the Tiger attack chopper

Increased delay for aiming reticule when going from movement to prone on all support weapons

Adjusted deviation on MG36 and PKM to be in line with other support weapons

Increased rpm from 600 to 900 on the P90

Fixed Lock on error on certain Oil towers

Fixed a Great Wall Exploit

Fixed exploits on Dragon Valley and Karkand

We would also like to take the opportunity to thank the Combat Studios beta testers who did a great job in testing Battlefield 2: Euro Force and this patch, thank you guys!

The team at Dice and EA

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

schrank
most linkelte be a statját én is csak onnan tudom de ezek szerint te sem leszel egy columbo B+ <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

már egyszer kérdetük, akkor nem válaszoltál?

Mi a francnak irnam bele? Akit erdekel, az megkerdezi. Azt se irom bele, hanyszor lottem keresztul a szallitmanyozasi uralkodot, aztan megse nyusszogsz.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

schrank
játszottál már vele csak nem képes beírni az aláírásába hogy DAQ a nick-je <#confused>

schrank
engem valamelyik nap 3-4-szer kidobott asztalra azóta sem semmi ezért butaság új windowst rakni <#szomoru2>
de hogy én hogy játszahattam 820 órát <#fejvakaras><#hehe>

Ugyanma'! Ti nem vagytok olyanok... <#idiota>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Komolyan mondom tele a tököm a BF2-vel.
Egy hete megkaptam az Airborne Ribbon-t, persze a statban azóta sem jelenik meg.
Ma direkt ejtõernyõztem és megint megadta, de rögtön ki is dobott a windows asztalra. (megjegyzem, ilyet azelõtt sosem csinált)
Most windows reinstall lesz, hátha...

csak annyir írtam hogy vele még nem játszottam, azaz nagydöggel

leveskocka
hijj,elbasztam<#zavart1>
de hova tunt a #69706?<#eplus2>
ott van az

leveskocka
egy idoben en is zartam a szakaszt,mert idegesitett,ha valami hulyegyerek ott ugatott kinaiul a fulembe.de leszoktam rola,csinalok egy szakaszt,bejohet barki,ha barom,akkor kivagom.jo az,mikor egy jo szerveren jatszok,es valami strategiailag jo helyen vagyok,hirtelen meg 4 ember mellettem terem,es segit<#eljen>

vsly
Norboss biztos elkapta a hátsó ülésen<#hehe>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

ja, el is mehetsz :F

SigS
Es molesztaltak szexualisan? <#miaz>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

schrank
nnna ez megint itt fog fárasztani minket egész délután <#miaz>

Duma, Meow. Mar voltam a squadodban. Nem zartad le, nem vagtal ki. Es nem is az volt a program, hogy ket elotagos faszinger bassza a rezet egy lezart squadban, de egy normalis akciora keptelenek. Mert ilyet mar lattam, nem ketszer.
A nagyobb klanok normalisabbak ezugyben. Jatszottam mar olyan szakaszban, ahol rajtam kivul mindotoket frx-nek hivtak. Olyan is volt, hogy idegennek ereztem magam egy Vodnikban, mert az egesz squad ott szorongott, es rajtam kivul mindenkinek 7th volt a csaladneve.

bandika64
Tudtok csak EF servert? 😄

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

bandika64
oke mar ertem (HEHE<#hehe>)

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

SigS
Csinalj ekezetes felhasznalonevet, es mikor rajossz hogy nem indul el a BF2, akkor rajossz hogy miert irgatnak egyesek ekezet nélkül <#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Me0w
En is lezarom, minden lama ne jojjon a squadomba. Ha latok ertelmes embert a szerveren, ugyis meghivom 😛

Together we'll fly someday...

bandika64
Nekem eddig 97 óra 36 perc játék idõm van 😄
Ismeritek a Battlefield 2 Stats Viewer-t?
Érdemes letölteni,nagyon hasznos kis progi a BF2 -höz

bandika64
Nagydög,te jó sokat játszhattál már a BF2-vel 😄
Nem ismered az ékezzetet 😄
Igaz így gyorsabb 😉

En mar annak is orulnek, ha nem vagnanak ki egy squadbol abban a pillanatban, ahogy belepek. Ez foleg nehany kevesbe ismert klan derek harcosainak szokasa. Ketten vannak egy squadban. Belepek, kivagnak, es gyorsan le is zarjak a squadot. Hasonloan jopofa meg a lezart egyszemelyes squad. <#falbav>

bandika64
Légysz,Légyszi-Légyszi 😄

bandika64
Nagyon baresz kis Booster az EF,csak az a kár hogy nemtok egyetlen egy olyan szervert se ahol csak EF Mapok vannak vagy olyat ahol csak Smoke Screen van,tudtok segíteni? 😄

leveskocka
mindenkeppen alj be szakaszba,vagy csinaljal egyet!a parancsnokkal igy oda vissza konyebb a kommunikacio.ja igen.ez ervenyes a "profi" jatekosokra is...klanosokra is😊
Ha kepes vagy szignifikansan tobb ellenfelet kinyirni mint sajat tarsat, akkor barmelyik magyar szerveren szivesen latnak.

schrank
KLegény feladtam a feles - fülest utánvéttel max egy ezres a posta költség <#hehe>

Ma' mostan mier'? Ha az van ott, hogy koll 20 kill, meg 15 ora, akkor nem mindegy, milyen sorrendben van meg? A 15 ora utan sem nehezebb 20 killt csinalni mint elotte. Akkor meg mindegy melyik feltetel teljesited elobb.

Köszi a válaszokat !

Most már csak azt szeretném megtudni, hogy van jó magyar szerver, ahol 1 kezdõt is szívesen látnak a csapatmunkára ?
koschwarz
ha az van ott, hogy IAR, akkor mindig egy körben kell teljesíteni a 15 percet vagy az X killt, ha nincs elõtte, akkor értelemszerûen összesen annyinak kell lennie

az mind1, hogy egyfolytában helizel 15 percet a körben, vagy sem

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

mesor
A helis dologhoz is egy körön belül kell 15 percet heliben töltened!
Természetesen ezt nem muszály egy húzamban végig ülni a heliben. A lényeg hogy egy körön belül 15 percet tölts el a heliben.

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Más !

Letöltöttem kemény 10.9 euróért az euroforce kiegészítõt, de nem mûxik !
Más is járt ezzel így ?
Azt írja amikor játszani szeretnék, hogy vegyem meg elõbb.
Van erre megoldás ?
Köszönöm szépen a válaszokat.
Akkor még lenne 1 kérdésem :

Ha a helikopteres badgetre azt írja hogy 15 percet kell helizni, akkor az összeadódik ?

tehát lehet az 3*5 perc is ?
mesor
Na de srácok!
"a cuccot" nem lehet csak úgy minden boltból letölteni!

Me0w
Nem okorseg 😊 Csinalsz basicen 30 killt egy korben supporttal, es utana mar csak kivarod a 100 orat az experthez, vagymi? 😊)

Together we'll fly someday...

ERykk
beméssz a boltba és letöltöd a polcról.

a boltból?<#idiota>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Honnan lehet letölteni a cuccot?
mesor
Hol van az még...

mármint ték 😄

Ezt az okorseget. <#falbav> Akkor legalabb azt irnak elore, aminek elobb meg kell lennie. Mindegy. Ha 15 orat tolta supporttal, akkor aligha lesz nagy kunszt 20 killt csinalnia egy korben.

na majd jönnek a takek 70000nél 8)

mesor
Na most vajon kinek a postját loptam el! 😛

mesor
Tuti!
Úgy van ahogy MeOw mondja!<#eljen>

Tuti? Ennek nem sok ertelmet latom. Persze az nem bir tul sok jelentoseggel, hogy en minek latom ertelmet. <#nemtudom>