Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#nyes><#eljen>
Most akciósan 999Ft az egylemezes változat!

-tRs-Landor

Progi,amivel le lehet menteni a particiot,miutan szetesik a windows (ami egy ido utan eleve bekovetkezik)utanna a progival kb. a semmirol 5 perc alatt fel lehet tenni a particiot.Olyan mint a Norton Ghost,Drive Image programok.
Basecamp nem tudom miert nevezi ezt virusnak?

Danee
virus..

m4t1
Pontosan mi is az az Acronis True Image?

Egy reggel lelõttem a pizsamámban egy oroszlánt... Hogy mi a francot keresett a pizsamámban az sosem fogom megtudni :D

schrank
gombre rákattint abba beilleszt nem a hsz-ba valamit beírsz címnek és voila<#nemtudom>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Szerintem miutan +csinaltad a reinstall utanna Acronis True Image figyeljen be.

m4t1
Nah hát akkor windows reinstall.. jó éjt skacok.. Majd valamelyik szerveren találkozunk :p

Egy reggel lelõttem a pizsamámban egy oroszlánt... Hogy mi a francot keresett a pizsamámban az sosem fogom megtudni :D

JAG1
http://rapidshare.de/files/14139686/Blaze.Media.Pro_6.1.zip

Okosító: http://rapidshare.de/files/16331739/Blaze.Media.Pro.v6.1.zip.html

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

m4t1
Ha legalább tudnám az okát...., hogy miért nem indul. De még azt sem... :(

Nalam az Apokalipszis meg mindig a kiraly.
"Sracok adjatok vissza a szorfdeszkamat,az mar szinte relikvia" 8)

m4t1
Nem indul még mindíg ez a rohadék.

m4t1
Ez igaz.. csak a témában, ez az aktuális muvi.. ;)

Ok,ok az valamelyest ott van a valosaghoz,de ehhez hozzatartozik,hogy mar vagy 10 eve ua. a sniper fegyver van mindenhol,M21 es tarsai.

m4t1
:DD Srácok a felszerelésekre gondoltam .. :)

JAG1
Videókártya driver probléma pegig.

Ati honlapján van driveruninstall progi. Azzal szedd le a régit és tedd fel a legújabbat. Hátha.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Na ja foleg hogy egy tarat nem lonek el benne csak tablara.De lagalabb air support van benne.<#violent>

schrank
max annyi összefüggés van a kettõ közt hogy a filmben is volt TK repcsivel <#hehe>

Cream78
Én anno 3 napig küzdöttem mire elindult.....Kitartás!

m4t1
Annyi közre gondoltam, hogy némi egyenruha, és fegyverkészlet található a játékban, mint ami a filmben is volt... Kb ennyi köze van hozzá.

schrank
nna aztán a dzsárhednek kurva sok köze van a bf2-höz <#miaz>

m4t1
Hát ezaz! Leszedtem... (már az isten tudja miért...) most megnézem a "Jarhead"-et, és kedvem támad feltenni, erre NEM INDUL. Arrgghhhh....#ð&ðð@#@4"+!"%+"'#ð

m4t1
Õzike!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

schrank
az én dobozom árából harmad annyi mérget lehetne vásárolni mint a tiedbõl mégsem szarakszik a bf2 nem jó a hardverbuziskodás semmire <#vigyor3>

schrank
ezt nem értem egy kicsi õzike megkúr egy szeszamisztríti lakost <#fejvakaras><#hehe>

m4t1
De most komolyan!! ... Ölöm bele a lóvét, és ezzel hálálja meg!... Miért nem vágták tarkón az ibm fejlesztõit amikor kitalálták, ezt a méregdrága dobozt? :D

Cream78
Tedd azt!<#nyes>

m4t1
Ez azé röhej ****meg, hogy leszedem a játékot.. felrakom és már nem megy. Mindjárt ki****om az ablakon és veszek egy ps2-öt! :D

SigS

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

schrank
olyan konvereter vagy mia...szom kéne nekem ami wmv-bõl csnál mpg-t vagy mpeg-t de most komolyan kérdeztem ingyenes legyen és mûködjön <#ejnye1><#papakacsint>

nálam is elõfordult hasonló kb 2 éve, elõszõr a hûtésre gyanakodtam, megnéztem tényleg elszállt a hûtõ, kicseréltem egy ideig jó volt aztán újrakezdte, végén az lett belõle hogy a vinyó szállt el (fogalmam sincs miért pont az:)), azt is kicseréltem utána már nem volt gond.
m4t1
Tudom, hogy van faq.. de már 1000x végigolvastam. Mindent ellenõriztem ami hiba lehet, és minden ok. Ennek ellenére sem megy.

TS Zolly
Válaszóljak?

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Cream78
Kis segítség kéne!
Mostanában többször lefagy a game (nem csak bf2) utána sokszor a monitor is lekapcsol... Jön egy hibaüzenet, hogy a VPU Recover alaphelyzetbe állította a grafikus gyorsítót mert az nem válaszolt az illesztõprogram parancsára....
Ati Radeon 9600xt kártyám van, több vga drivert is próbáltam, a helyzet nem javul...
Volt valakinek hasonlo problémája? Vagy valami jó ötlet?<#fejvakaras>

Danee
egyszer lenullázták még a kezdetek kezdetén, amikor még 10k kellett a corporalhoz, õ akkor volt sergeant major asszem :DD

m4t1
Hello!
Annyi gondom lenne, hogy felraktam megint a játékot, és indítás után, visszadob a windows-ba. Aztán ennyi...
Ha valaki tud plz help me!
Thx!

TS Zolly
FAQ lámi! FAQ! Gyengébbek kedvéért: GYIK! És megy. <#vigyor>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

DummyBoy
Télleg, errõl jut eszembe. GF4-en nem fut? <#idiota><#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

TS Zolly
Akkor te már kiestél alapból a játékból kétszeresen is . <#beka3>

mesor
:D
Ez a kedvencem!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

TS Zolly
Tõle csak a fél scene rettegett. Néha a szerveren megjelent, én leléptem onnan. Nem volt kedvem az agyam felcseszni miatta. Nem volt a nettel semmi gondja, és nem csalt. Ö egy kib@szott jó játékos volt, és a kora miatt még fejlödõ képes. :P És még a rakétái sem kanyarodtak, csak ugy láttuk. <#beka2>

TS Zolly
sniperrel hugy kö zumónyi?

schrank

TS Zolly
Csak neked bavátom. Hamár a játék kézikönyvét sem tudod elolvasni! <#mf3>

GCR
Szakítsd le a bal oldalát is .

Az kizárt dolog, mer nemtudom!

joebacsi
próbáld új driverrel

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

schrank
leszakadt a fejhalgatóm komplett jobb oldala és azóta csak a bal oldala szól segítsetek PLS <#help><#szomoru1><#hehe>

DummyBoy
Üdv Mindenkinek ...

Sikerül az elmúlt pár órában bepótolni az elmúlt 2000 HSZ-t!

A legjobban azok tetszettek amik így kezdõdtek:

"Bocs, kicsit OFF" ...

Hmmm ... kemény volt nagyon ... <#hehe>

Asszem levédetem a jogokat, megveszem a topicot és csinálok belóle "BF-esek közt"-öt ... Meggazdagodok és csináltatok valami normális játékot, ami ujjlenyomatérzékelés alapján indul, és egy adatbázisból kiszedi, hogy adott ujjlenyomathoz mekkora életkor idõ és mekkora IQ társul ... És kivétel nélkül mindkettõnek 18+-nak kell lennie :) (Extra feltétel lesz az IQ 80-100+ is :) )

Neveccséges :)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

JCSR Apache
Nekem is ez volt, nm ment a voip de nem mert halk volt hanem mert egyszerûen 5 mp-val a squaba lépés után már nem érzékelte a mic-et.Máig se jöttem rá mi volt vele.<#nemtudom>De a végén csak az segített hogy egy másik gépen játszom.<#ijedt>

Valdd be, hogy ez azért elég hülye kérdés. És nem nagyon lehet rá válaszolni, csak ahogy Zolly csinálja...

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

én hallok mindent,(viszonylag)
de engem nem hallanak