Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
köszi elõre is....
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
Üdv:bypass
Win7 alatt a PnkBstrB.exe-vel.
Feladatkezelõ>folyamatok>PnkBstrB.exe jobb gomb,prioritás beállítása,normál feletti és kész...soha többet nem dob ki.
Lényege csak az,hogy minden alkalommal el kell indítani,mikor beléptél újonnan a játékban.
Jah és persze csak akkor látod az rxr-t ha fut már a játék.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
You have been disconnected by Punkbuster. The reason follows in english belov.
PUNKBUSTER ERROR MESSAGE:
Punkbuster kicked player 'Dr_Jonny_Killer' (for 0 minutes) RESTRICTION: SERVICE COMMUNICATION FAILURE: PnkBstrA.exe
ezt írja ki ... 😊
Mellesleg valami hibaüzit is ír ki a pb bemásolnád ide mi az.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
letöltöttem a punkbuster frissítõt ... beraktam a pb mappába és elindítottam frissítette is és még mindig ugyan úgy kidobott 😞
utánna neten találtam egy helyet ahol írta, hogy ha letöltök két fájlt és behúzom a pb mappába elvileg jólesz és így sem mûködött :S
aki tudja milehet a probléma please segítsen.
köszönet
Martin
help pls
BFHQ miért nem mûködik ? vagy csak az új Patchben fog ? mert játszottam léptem 2 rangot meg kaptam sok kitüntetést mindent ... és a BFHQ meg még mondog azt jelzi, hogy nem is játszottam ...
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
1.2 ... stb ?
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
egy kis segítséget szeretnék kérni. Feltettem a játékot, majd utánaolvastam melyik Patchet kell feltenni ... letöltöttem az 1.5-öst mert azt írták abba minden bennevan, de hibaüzenetet írt ki.
Ha valaki tudja, hogy mûködnek a patchek mit kell letölteni/feltenni legyen szíves írjon.
köszönet
Martin
www.smart-bus.hu
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
www.smart-bus.hu
Még agyalok, köszönöm Urak! 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Lenne egy pici off kérdésem. Használ valaki Logi G700-s egeret? Ha igen, mik a tapasztalatai?
Elõre is köszönöm...
www.smart-bus.hu