Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mesor
"de ha ket ember van akkor ket jateknak is kellene lenni, tehat nem letezo probelmarol irsz "

Pár éve öcsémmel a BF42-õt meg a DC-t még az általam leírt "nem létezõ problémával" játszottuk! ;)
Azóta persze megoldódtak a dolgok de akkor sem engedheti meg magának mindenki hogy egy családban két gép legyen és két külön BF!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

remus500
hy

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...

Lehet, hogy a teljesben fel sem tûnik egy-két "megmagyarázhatatlan"(ami persze nem az) elhalálozás, de errefelé akár 12-15 percig(esetleg még tovább) is lehet húzni elhalálozás nélkül, miközben az ellenség (mindhiába)lõ mindennel, ami a kezük ügyébe akad.<#smile> Lõjjenek le, rendben van, de azért elég bosszantó ilyenkor meghalni egy "lökés" vagy szaggatás miatt. Azzal a láthatatlan faágas dologgal, még nem találkoztam. Szimplán fával már igen.<#wilting>

A TV-raksik hatótávolsága meg valóban elég hosszú. A Hoteltõl simán elvisz a MEC reptérig. Sõt a River Fort-i zászló elõtt lévõ nagy épülettõl is el lehet lõni a helipadig, ami már gyakorlatilag tényleg az egész pálya. De már az is elõfordult, hogy mégis kevés volt. Kilõttem egyet a Hotelhez, épp foglalta azt az ellenséges heli, lebegve a levegõben(öreg hiba<#lama>). A heli pont a TV-raksi felé nézett, már kezdtem dörzsölni a tenyeremet, hogy "Na srácok ebbe is szépen belenéztek." Erre az orruk elõtt felrobbant.<#falbav> Szinte köszönhettem volna nekik, olyan közel éreztem magam hozzájuk. Megeszem a kalapom, ha tudták volna, hogy honnan lõnek.<#hehe>

Meg az volt még jó, amikor egyszer én voltam a gunner és az anyahajóról kilõttem egy tankot(ami persze simán kivitelezhetõ). Erre persze a pilótának kiírta, hogy driving asist, mire megkérdi, hogy "How?" Mire én: "LOL"<#hehe>.
"de ha ket ember van akkor ket jateknak is kellene lenni, tehat nem letezo probelmarol irsz"
mi 1 géprõl játszottunk régen ;)

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Hatt
Ave Warlock, nem voltál tegnap.:) Remélem szerdán jössz meccselni:)

Elastic An-usZ Boys

Hatt
hehe. Jóreggelt Amon. Miért volt velünk undorító? Emlékeim szerint esélyetek se volt akkoriban. Node mind1 a te kiváncsiságod engem is kiváncsivá tett.
A BF2 lan. Tudod az okokat vagy csak a szád jár már neked is?:)
Emlékeim szerint a 10vs10hez nekünk kb 6-7 mûködõképes gépünk volt míg az ellennek full ment. Persze ha jól emlékszek a végére az 1es csapatunk 2. lett véletlenûl. Lehetne beszélgetni az akkori körülményekrõl, de van értelme?:)

Lejáratni? Sok az aggodalom, Rambó csak emlékekrõl beszélt, jó vagy rossz az már más tészta. Az hogy ti magatokat járattátok le többek közt elöttünk az nem a mi hibánk.

Elastic An-usZ Boys

alma2
Nem kotekedesbol, de ha ket ember van akkor ket jateknak is kellene lenni, tehat nem letezo probelmarol irsz :)
Persze tenyleg vannak esetek, amikor nem art, de ez meg csak ket account,
persze mindjart szol az akinek 4 gyereke van, hogy ez igy nem jo.
Konretan a notorius nevcserelgetokre gondolok.
Pl regen megneztem a favorite victimjeimet, szerintem mar egyikuk se hasznalja azt a usert, mert jaj tul sokszor lelottek anno, hulye nevet valasztottam stb. indok miatt.Holott, biztos a mai napig aktiv jatekosok, vagy legalabbis a feluk.

szerintem

Mersant
persze, hisz egyszer sem nyertetek<#nyes>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Hatt
Nem sok közünk van a COFB-hoz:) Max ismerjük õket:) 1 emberük se játszik bf2-t:D

Elastic An-usZ Boys

Amon Serrano
Kíváncsi vagyok kedves Rambó, hogy meddig próbáljátok a kicsi kis brancsotokkal lejáratni a csapatunkat! Ha már itt tartunk, emlékeim szerint Veletek volt a legundorítóbb játszani vietnámban!
E mellett, ha jól emlékszem a BF2 lanon Ti álltatok fel a gépek mellõl, hogy ezt mi így nem csináljuk tovább, így meg úgy! Ti állandóan csak hisztiztek! Korotok alapján azért nem ezt várná az ember tõletek!

A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!

kBagyula
Nekem csak 2 nevem van regisztrálva, ebbõl az egyik marad nyugdíjas koromra tartaléknak. Volt egy harmadik is, de azzal már nem foglalkozom bõ fél éve.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

HunnernesKonge
1.0-hoz képest új pálya Wake Island 2007<#hehe>
mesor
Ez azért nem jó így mert mi van ha egy családban két ember akar játszani és mindkettõ a saját acc-jával, de csak egy számítógépük van.

alma2
Szerintem csak annyit kellene a dicenak tenni, egy cdkey = 1 account , max ketto,egybol megszunne
1. kis idiota rutinos nevvaltoztatok... mindenki tudja kire, kikre gondolok
2. en vagyok a szuper klan szuper tagja a masik neven kiprobalom a cheatet.
3. en vagyok a szuper klan szuper tagja masik neven elrontom masok jatekat
Maris sokkal jobb lenne a helyzet.
Bar igy biztosan nem mutatna ilyen jol a statisztikajuk, hogy 700000 ezer regisztralt jatekos, max a harmada.
Sokan huznak a szajukat, de a legtobbjuk pont ebbe a 3 kategoriaba besorolhatoak lennenek, ergo nem kar ertuk :)

szerintem

mesor
Csak javítások!

kBagyula
Ááá, csak bevezették a netet. <#ticking>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

ja. ok, gondoltam
vannak újítások (új fegyver, pálya)az 1.0-hoz képest, vagy csak javítások?

köszi

alma2
a gyogyoban eltoltak a tavaszi szunetet egy hettel ? :)

szerintem

kBagyula
Az "inkrementál" peccs azoknak való (mint pl. én) akiknek már felvan téve az 1.21-es peccs. Neked alapból nem kell csak a full 1.22, ha új a BF2 telepítésed...

ja. ok. akkor csak multiban...

ez mi: BF2 patch incremental v1.22 (9.3Mb) ?

köszii

kBagyula
"mennyi idõ míg unlock -oldódnak a speckó fegyverek single play-ben?"

Örökkévalóság +1 nap.

leginkább a vérpor hiányzik, az ollyan jó!
mennyi idõ míg unlock -oldódnak a speckó fegyverek single play-ben?

üdv:
Mac

Hat ha nagyon megeroltetnem pici agyam nekem is eszembe jutna biztos par erdekes dolog a cofb-rol <#nevetes1>

don\'t panic

item
Látom te is másodállású vámpír vagy "Ugye nincs vér, vagy vérpor beálítás??" <#idiota>

Felhúznád maxra mi ha lenne ??

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

erdos
A vérpor olyan mint a tejpor csak piros? <#idiota>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

mesor
Én még vért se láttam nagyon a játékban!<#buck>

Hali!

Új vagyok a gammában, és most töltöm az 1.22-es patcht.
Ugye nincs vér, vagy vérpor beálítás??

köszi,
üdv:
Mac

Kovács legény
Ahhoj a te barátod ,vedd fel vele a kapcsolatot!

www.czekoart.hu

Robogo
Na de Zsolt1.:)

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

leveskocka
en mindig mindenhol tankban ulok.ha nem akkor eppen torekszek ra:)
ha infantry van,nyilvan nem:)
Zs0lt1
hát a helyetekben én is ezt mondanám :P

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

mesor
Akkor mi van ha valaki Karkandon tankban ül! Ha elötte nem állapodnak meg a játékosok abban hogy csak inf legyen akkor egy szót sem szabad szólni!

Másik inf-et csak 16-os mapon jó játszani szal' 32-es mappon akármilyen kevesen vagyunk akkor sem fogok gyalog fogocskázni!

Gabros
Serginhoo van valami probléma????????????????Mert látom hogy csak ok nélkül magyarázol,el kéne gondolkodni.Szerintem nincs megtiltva hogy ki mivel van.<#gun>

Robogo
Hát én ilyenre nem emlékszem az tuti...
És különben nem a múltba kell gondolkozni hanem a jelenbe.:P

Zs0lt1
lol, a multat nem tudod megtagadni ;-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

LuluBono
Kellene segítség,szeretnék egy BF2 server-t.Persze nem rankedet,ezt hol lenne e legalkalmasabb csinálni?

Robogo
A GBC és a GBC elõdje sokkal másabb szerintem.Meg nem hiszem,hogy azok mi voltunk.:SS

Robogo
Gratula.Kiváncsi leszek a GBC milyen eredményt játszik majd veletek.<#papakacsint>

eX RambO
Na majd nézek magam elé vmi jó gunnert, hátha az segít <#hehe><#hehe><#hehe>

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

leveskocka
<#idiota>
leveskocka
a heliket valamni extramod szeretem szedegetni...annyira edesek,mikor potyognak lefele:)
HTS s3rg1nh00
lol,kitöröltem a jelszót,újra beírtam és beengedett...DICE<#duhos2>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

SigS
Ezt egyik katonatarsam eljatszotta a tatai 101-es uton. Ugyanigy beleallt az tank agyujaval az autoutba, csak nem ennyire meredeken. Mazlija volt hogy ki tudtak +2 T-72-essel huzni. <#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

eX RambO
Már kerültem nem is egyszer te tömeggyilkos grrrr legközelebb a helibõl foglak kóstolgatni :-))))

HTS s3rg1nh00
mellesleg most mivan az account szerverrel?vagy csak nekem sz@r?6 perc connecting után kiírja,h."The server has closed the connection."<#wilting><#wow1><#duhos2><#fejvakaras><#violent>
bezzeg Meksz játszik...nem tudom,hogy jutott be :S

leveskocka
engem azert nem latsz,mert tobbnyire nemeteknel nyomulok,itthon valahogy mindig karkandra meg sharkira jutok be,esetleg az exeseknel dalianra.de hidd el,tenyleg csak kirobbantani lehet belole:)

bar a multkor kimasztam magamtol.mondjuk berugtam elotte.ime a foto:
Danee
csak az nem tetszett, h mielõtt leirtam volna a mi álláspontunkat azelõtt irtad le a véleményed a klánról. najó peace.

HTS s3rg1nh00
'kocka,már írtam tegnap,de nem csak tankozni lehet,fõleg karkandon,ott hamar jönnek a kick vote-ok<#crazya><#hehe>
(ez elsõsorban firegabros-nak szólt,õt látom mindig páncélosban ülni publicon)

leveskocka
<#eljen>koszi viszont:)egyszer ugyis a tankom ele kerulsz:)<#eplus2>
eX RambO
Akkor Grat neked és sikeres szereplést kívánok.....