Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pár éve öcsémmel a BF42-õt meg a DC-t még az általam leírt "nem létezõ problémával" játszottuk! ;)
Azóta persze megoldódtak a dolgok de akkor sem engedheti meg magának mindenki hogy egy családban két gép legyen és két külön BF!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
A TV-raksik hatótávolsága meg valóban elég hosszú. A Hoteltõl simán elvisz a MEC reptérig. Sõt a River Fort-i zászló elõtt lévõ nagy épülettõl is el lehet lõni a helipadig, ami már gyakorlatilag tényleg az egész pálya. De már az is elõfordult, hogy mégis kevés volt. Kilõttem egyet a Hotelhez, épp foglalta azt az ellenséges heli, lebegve a levegõben(öreg hiba<#lama>#lama>). A heli pont a TV-raksi felé nézett, már kezdtem dörzsölni a tenyeremet, hogy "Na srácok ebbe is szépen belenéztek." Erre az orruk elõtt felrobbant.<#falbav>#falbav> Szinte köszönhettem volna nekik, olyan közel éreztem magam hozzájuk. Megeszem a kalapom, ha tudták volna, hogy honnan lõnek.<#hehe>#hehe>
Meg az volt még jó, amikor egyszer én voltam a gunner és az anyahajóról kilõttem egy tankot(ami persze simán kivitelezhetõ). Erre persze a pilótának kiírta, hogy driving asist, mire megkérdi, hogy "How?" Mire én: "LOL"<#hehe>#hehe>.
mi 1 géprõl játszottunk régen ;)
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
A BF2 lan. Tudod az okokat vagy csak a szád jár már neked is?:)
Emlékeim szerint a 10vs10hez nekünk kb 6-7 mûködõképes gépünk volt míg az ellennek full ment. Persze ha jól emlékszek a végére az 1es csapatunk 2. lett véletlenûl. Lehetne beszélgetni az akkori körülményekrõl, de van értelme?:)
Lejáratni? Sok az aggodalom, Rambó csak emlékekrõl beszélt, jó vagy rossz az már más tészta. Az hogy ti magatokat járattátok le többek közt elöttünk az nem a mi hibánk.
Elastic An-usZ Boys
Persze tenyleg vannak esetek, amikor nem art, de ez meg csak ket account,
persze mindjart szol az akinek 4 gyereke van, hogy ez igy nem jo.
Konretan a notorius nevcserelgetokre gondolok.
Pl regen megneztem a favorite victimjeimet, szerintem mar egyikuk se hasznalja azt a usert, mert jaj tul sokszor lelottek anno, hulye nevet valasztottam stb. indok miatt.Holott, biztos a mai napig aktiv jatekosok, vagy legalabbis a feluk.
szerintem
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Elastic An-usZ Boys
E mellett, ha jól emlékszem a BF2 lanon Ti álltatok fel a gépek mellõl, hogy ezt mi így nem csináljuk tovább, így meg úgy! Ti állandóan csak hisztiztek! Korotok alapján azért nem ezt várná az ember tõletek!
A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
1. kis idiota rutinos nevvaltoztatok... mindenki tudja kire, kikre gondolok
2. en vagyok a szuper klan szuper tagja a masik neven kiprobalom a cheatet.
3. en vagyok a szuper klan szuper tagja masik neven elrontom masok jatekat
Maris sokkal jobb lenne a helyzet.
Bar igy biztosan nem mutatna ilyen jol a statisztikajuk, hogy 700000 ezer regisztralt jatekos, max a harmada.
Sokan huznak a szajukat, de a legtobbjuk pont ebbe a 3 kategoriaba besorolhatoak lennenek, ergo nem kar ertuk :)
szerintem
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
vannak újítások (új fegyver, pálya)az 1.0-hoz képest, vagy csak javítások?
köszi
ez mi: BF2 patch incremental v1.22 (9.3Mb) ?
köszii
Örökkévalóság +1 nap.
mennyi idõ míg unlock -oldódnak a speckó fegyverek single play-ben?
üdv:
Mac
don\'t panic
Felhúznád maxra mi ha lenne ??

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Új vagyok a gammában, és most töltöm az 1.22-es patcht.
Ugye nincs vér, vagy vérpor beálítás??
köszi,
üdv:
Mac
ha infantry van,nyilvan nem:)
Másik inf-et csak 16-os mapon jó játszani szal' 32-es mappon akármilyen kevesen vagyunk akkor sem fogok gyalog fogocskázni!
És különben nem a múltba kell gondolkozni hanem a jelenbe.:P
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
bezzeg Meksz játszik...nem tudom,hogy jutott be :S
bar a multkor kimasztam magamtol.mondjuk berugtam elotte.ime a foto:

(ez elsõsorban firegabros-nak szólt,õt látom mindig páncélosban ülni publicon)