Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
Prothor: Részemrõl is lezárva
en kerek elnezest a hozzamvalo nincsmiert<#eplus2>#eplus2>
Lécci kicsi5t segítsetek!Miért van az, hogyha elindítom a bf2-t egybõl lecsap a netrõl? PLz help!Tegnap még en mcsinálta ezt!
elindul a karkand, kezdenénk, erre Oliv, és asszem Marci beirja: NEM ÉLES.
MOndom jó, elmegyek WC-re, meg még egy pár klántárs igy tett. Visszajövünk, beirom: mehet a restart? erre visszairják h ez már éles.
mondtam h Oliv irta h nem éles , erre: "Mert Oliv hülye azért"
Oliv beirja: Sorry de éles..
lol, még jó h restartoltunk
Rambo te meg pls ne szólj be ha nem is tod mirõl van szó köszi!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
Az a kép csak az egyik kör volt, elõtte -365 körül szedett össze a gyerek, és sokkal durvábban nyomta. <#boxer>#boxer>
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
ez repcsibõl is fícsör :)
(nempárszor volt "miafa*??!!" arrafelé :))
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Amúgy meg nagyritkán olyan is elõfordul, hogy valaki szépen becéloz TV rakival, de a raki egy bikafingnyira felrobban elõtted (ami amúgy ku@va idegesítõ a másik oldalról<#boxer>#boxer>).Ez is meg dobja a helit...csak ugye neked ilyen nem lehet, mert a demoban még az egész pályát át lehet lõni TV raksival.
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Team GIGABYTE
de van single player mission része is?
Kösz
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Egész pontosan arról van szó hogy gyakorlatilag reccenés mentesen megy a játék, és akkor hirtelen mintha meglökne valami, de nem beszaggat, vagy lagol, nem. A helinek közvetlenûl semmi baja nem lesz, max akkor ha a lökés miatt lezuhanok, ami nem nehéz tekintve, hogy tényleg elég dúrván módosul a heli repülési iránya. Az egészet ahhoz tudnám hasonlítani, mintha állnál az utcán és valaki neked futna. Rendesen lehet érezni, hogy valami meglökött. Halálkomolyan.
Már többször is elõfordult, és biztos vagyok benne hogy egyik esetben sem mentem neki semminek és nem ütköztem össze semmilyen másik jármûvel(vagy ejtõernyõssel...LOL egyszer kajakra összeütköztem egy ejtõernyõssel. Sehol semmi, erre egyszercsak valaki izomból bejött a szélvédõn, ahogy tanítják!<#hehe>#hehe>. Nem tudom, mi a f*szt keresett ott.<#fejvakaras>#fejvakaras>) Na szóval visszatérve erre az X-aktára: leginkább akkor szokott elõfordulni, ha földközelben, viszonylag lassan repülök. De nem gyakran, mondjuk úgy 40 óránként egyszer.
Olyan van, hogy eltalál egy tank, de mégsem sebez meg, ennek ellenére hallani és érezni is a becsapódást, de az bug. Ez a "lökdösõdés" viszont nem tudom mi lehet.<#nemtudom>#nemtudom> Olyan az egész, mintha valaki belenyúlna a játékba és egy kicsit "arrébb tenne".
a multkor meg 400 volt...
azelott meg 1000<#eplus2>#eplus2>
http://www.youtube.com/watch?v=VBtQziHYEF0&search=bf2%20cheat
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Intel Core2Quad 6600 | 2GB DDR2 Kingmax-1066 | HIS Iceq3 x1950pro
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
(Jaj azok a régi szép idõk)
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
-ot most próbálja kínkeservvel bebizonyítani miért jobb a benyás kocsi a nyálasnál <#taps>#taps>schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Még azon se ami elméletileg tört
2. ha letöltöd a(az) 1.22 peccset hogy inditod el a gamet, én mindent a faq szerint csináltam de nem indul el.
Gigabyte P31-DS3L, Intel Pentium Dual-Core [email protected], 3GB Kingmax DDR2 @840Mhz, Gigabyte HD4850 512MB, Samsung 250GB+320GB, Chieftec 550W, Windows Vista Ultimate 32bit
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
A noob-ok támogatója az MSX.