Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leveskocka
<#vigyor3> ok,de man felvettek:)

eX RambO
OK Danee :-) , Relax, Ne vedd a szívedre mert még megárt, egyszerûen leírtam, hogy ez a viselkedés fajta nekem nem jön be amikor meccs van, függetlenül attól, hogy éles vagy gyak war, hogy kinek volt van igaza nem érdekel és nem is igazságot szerettem volna tenni, tényszerûen közöltem az álláspontomat emiatt nem kövezhetsz meg, én felvállalom amit gondolok, ENNYI!!!Téma részemrõl lezárva....

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

eX RambO
hehe kocka nem ismerek rád, de mindegy majd egyszer elbeszélgethetünk errõl a dologról ha van kedved, szerintem tudnék egy-két olyan dolgot mondani amitõl megváltozna a szemléleted de most mint LoB-os felvételis nem is vártam más reakciót Peace :-)

Danee
Sztem majd akkor irj ilyet a klánomról, ha én is hasonlóan teszek, nem mint ha számitana a véleményed bárkinek is!Ahhoz pedig végképp semmi közöd nincs hogy kit veszünk fel, és nem tudom mi alapján mondod ezt rólunk, amikor a klán felét nem is ismered.

Prothor: Részemrõl is lezárva

leveskocka
<#eljen>
leveskocka
teny,hogy en meg toltottem befele,mikor a sharki elkezdodott...meg miaz,hogy janeket nem vettek fel?asszem ez kurvara maganugy,es tenyleg nem szemelyeskedni akarok,de a sajat hazatok tajan is van mit sepregetni...de publicon nemigazan reszleteznem,reszemrol ennyi.

en kerek elnezest a hozzamvalo nincsmiert<#eplus2>
dienesoft
sziasztok!

Lécci kicsi5t segítsetek!Miért van az, hogyha elindítom a bf2-t egybõl lecsap a netrõl? PLz help!Tegnap még en mcsinálta ezt!

eX RambO
Daneee azt hiszem leírhatom a véleményemet a te engedélyed nélkül is bármikor, tehát akard megmondani nekem mirõl írhatok véleményt.Thx Champ

ERykk
Teljesen mind1 mind2 fél máshogy látja, ne vitatkozzunk ezen, ugyse tudnánk megállapodni.Ti voltatok tegnap jobbak,kiheverjük és vlmikor a távoli jövõben visszavágunk.Sztem a vitát itt zárjuk le...

Danee
Ez igy volt a mi szemszögünkböl, csináltunk sc-ket is:
elindul a karkand, kezdenénk, erre Oliv, és asszem Marci beirja: NEM ÉLES.
MOndom jó, elmegyek WC-re, meg még egy pár klántárs igy tett. Visszajövünk, beirom: mehet a restart? erre visszairják h ez már éles.
mondtam h Oliv irta h nem éles , erre: "Mert Oliv hülye azért"
Oliv beirja: Sorry de éles..
lol, még jó h restartoltunk

Rambo te meg pls ne szólj be ha nem is tod mirõl van szó köszi!

joebacsi
egy gyakról volt szó, annyira nemkell ezen itt annyira lovagolni, úgy kell nézni, hogy legalább egy félkörrel többet játszottak :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

eX RambO
Hehe ez a szitu nagyon ismerõs, velünk még Vietnamban történt meg a szopatás, ha jól emlékszem a GBC elõdje csinálta meg velünk"ez nem 100%" hihetetlenül idegesítõ.Biztos lehetsz benne, hogy ha ti buktatok volna 2 zászlót senki sem akarta volna újrakezdeni.. vajon miért?? hmmm -Komolytalan ellenfelek- csodálom, hogy aneket nem vették fel, az lett volna a meggy a habostorta tetejére....

HTS s3rg1nh00
én még annyit hozzáfûznék,hogy az egész JCSR klántól és a scene-tõl is elnézést kell kérnem a múltkori dologért:mivel egy olyan eset tegnap is elõfordult,ezért mostmár egyértelmû a helyzet:nem az ellenfél a hibás,hanem egyszercsak kicsit megugrik a ping,ettõl egy fél mp.kimarad a játékból,és míg az ellen lelõ minket,mi csak annyit látunk,hogy jön felénk.Ez ellen nem tudunk mit teni,sry.De legalább mostmár biztos,hogy nem használ senki semmit,csak a szerverben van a hiba.Mégegyszer elnézést mindenkitõl,és grat ~LoB~,ill.grat.JCSR<#awink><#taps>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

SigS
Meg a 64-es dragon walley-n az essex melletti bazison a hirtelen vegetero palya, ami a heli/repulo ferobbanasabol deritheto ki <#nyes>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

kBagyula
Õk csak játszottak volna, vissza TK-ztak néhányan a srácnak mérgükben. Magam is amcsi voltam az elsõ 5 TK-ig, aztán szóltam Zolchi-nak, hogy inkább leszek kínai, mintsem ezt a balféket eltûrjem. Segített nekik rendesen veszteni a srác, ki sem bírtak jönni az anyahajóról egyátalán az alatt a bõ óra alatt.
Az a kép csak az egyik kör volt, elõtte -365 körül szedett össze a gyerek, és sokkal durvábban nyomta. <#boxer>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

voltak ügyes emberek az amcsi oldalon!

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Running
A gyilkos láthatatlan faágakat én is kedvelem ha helizek. <#hehe>

joebacsi
"dalianon az átlátszó betonfal a kínai fõbase mögött"
ez repcsibõl is fícsör :)
(nempárszor volt "miafa*??!!" arrafelé :))

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Pharolas
Nos, egypár órányi helizés után az ilyeneket fel sem szabad venni. Ez olyan, mint a fushee-n a láthatatlan fák, az 5-10 méteres hatósugarú gyilkos ágak, dalianon az átlátszó betonfal a kínai fõbase mögött...

Amúgy meg nagyritkán olyan is elõfordul, hogy valaki szépen becéloz TV rakival, de a raki egy bikafingnyira felrobban elõtted (ami amúgy ku@va idegesítõ a másik oldalról<#boxer>).Ez is meg dobja a helit...csak ugye neked ilyen nem lehet, mert a demoban még az egész pályát át lehet lõni TV raksival.

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

JAG1
A helyedben megpróbálkoznék egy másik minidvd-vel. Innen szedd le.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

JAG1
Csináltál account-ot magadnak? Ha nem, elöbb tedd meg. Érdemes az IGN.com weboldalra felcsattogni és ott regizni, majd a game-ben a Retrieval(?) fülön írd be a regizett account-od. Antik1-2-3 (szlovák) serverek törtek és elég jó privát statjuk van.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

kBagyula
US Marine arcokkal recskázni? <#hehe>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Igen sajnos foltak félreértések de máskor nem fordul elõ<#worship>

Team GIGABYTE

kBagyula
Olyat láttam már, hogy a stinger rakétája nem cseszte szét a helit, hanem eltolta maga elõtt úgy 200m-t, majd dolgavégezetlenül elment a nirvánába. Lehet ilyen élményben volt részed neked is.

francois
hy van olyan játék ami ugyanígy u.s. marine arcokkal lehet veretni sivatagban
de van single player mission része is?

Kösz

mNzJean
Szerintem repülõ száll olyankor beléd csak bug miatt nem robbantok.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Fasza mert nekem már több mint 300órám van és nem adja meg ezt a szar expertet...

Lenne egy kérdésem a helisekhez. Találkozott-e már valaki azzal a jelenséggel, hogy meglökte a semmi?<#wow1> Igen, jól olvastátok: MEGLÖKTE A SEMMI. Mármint a helit. Velem már nem elõször fordul elõ. Többek közt ma is megtörtént, meg is haltam miatta, úgyhogy megelégeltem a dolgot, és gondoltam utánajárok.

Egész pontosan arról van szó hogy gyakorlatilag reccenés mentesen megy a játék, és akkor hirtelen mintha meglökne valami, de nem beszaggat, vagy lagol, nem. A helinek közvetlenûl semmi baja nem lesz, max akkor ha a lökés miatt lezuhanok, ami nem nehéz tekintve, hogy tényleg elég dúrván módosul a heli repülési iránya. Az egészet ahhoz tudnám hasonlítani, mintha állnál az utcán és valaki neked futna. Rendesen lehet érezni, hogy valami meglökött. Halálkomolyan.

Már többször is elõfordult, és biztos vagyok benne hogy egyik esetben sem mentem neki semminek és nem ütköztem össze semmilyen másik jármûvel(vagy ejtõernyõssel...LOL egyszer kajakra összeütköztem egy ejtõernyõssel. Sehol semmi, erre egyszercsak valaki izomból bejött a szélvédõn, ahogy tanítják!<#hehe>. Nem tudom, mi a f*szt keresett ott.<#fejvakaras>) Na szóval visszatérve erre az X-aktára: leginkább akkor szokott elõfordulni, ha földközelben, viszonylag lassan repülök. De nem gyakran, mondjuk úgy 40 óránként egyszer.

Olyan van, hogy eltalál egy tank, de mégsem sebez meg, ennek ellenére hallani és érezni is a becsapódást, de az bug. Ez a "lökdösõdés" viszont nem tudom mi lehet.<#nemtudom> Olyan az egész, mintha valaki belenyúlna a játékba és egy kicsit "arrébb tenne".
leveskocka
nabazmeg ez a szar miota 300 ora?
a multkor meg 400 volt...
azelott meg 1000<#eplus2>
Asszem pont elkerültük egymást.<#rinya>
vótmá

Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

hallod leveskocka, ölj 24et tankal és meglesz az expert armour!

<#buck><#szomoru1>

Intel Core2Quad 6600 | 2GB DDR2 Kingmax-1066 | HIS Iceq3 x1950pro

LuluBono
Ja,és persze GRATZ ~LOB~<#taps><#hehe>

LuluBono
A HTS is megköszöni a server-t a JCSr-nek,amin megütközhettünk a "Harcmezõ Lordjaival".Sajnos messze nem voltunk ott 100%-osan,ezek okait nem szeretném felsorolni.Télleg történtek kissé furcsa dolgok,de ami a legjobban tetszett:elindul a game SaK-on ,irjátok hogy ELES ,egy ideig megy a harc HTS 2 zászlót befoglal,egy marad hátra..erre nemtudom ki a LoB-ból beirja hogy mehet a restart mintha most kezdenék......hát remélem nem lesz ilyen félreértés többet mert kicsit falratudok mászni az ilyenektõl és jó lenne ha nem irna ilyenkor minden játékos egymásnak ellentmondo dolgokat..

HTS s3rg1nh00
GameOver,hol vagy?<#conf> meg akarlak kínálni egy-két TVvel én is!még ma egy keveset leszek a demóban,a három szerveren amit megadtál,megtalálsz(persez nem mind3on egyszerre<#idiota>)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

leveskocka
nem voltam.:)
Danee
széép? :D jobban élünk mint 4 éve :)

mesor
Itt voltál te a Borg ellenes idõszakban amikor alakult a BF community topic? Akkoriban elég gyorsan eljárt a keze! :P
(Jaj azok a régi szép idõk)

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

leveskocka
<#vigyor3>
leveskocka
nem a
schrank
hagyjátok békén -ot most próbálja kínkeservvel bebizonyítani miért jobb a benyás kocsi a nyálasnál <#taps>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Danee
a LoB klán nevében köszönkjük a JCSR-nek a szervert, csaba vesz nektek egy sört amint lehet :)

ZoltanZen
Ajánlom figyelmedbe az eredeti játékot!

A noob-ok támogatója az MSX.

1. "letöltöttem bf2 játékot. Simán enged multizni pár szerveren" milyen szervereken? én is letöltöttem de nekem semilyen szerveren nem enged multizni!
Még azon se ami elméletileg tört
2. ha letöltöd a(az) 1.22 peccset hogy inditod el a gamet, én mindent a faq szerint csináltam de nem indul el.

Gigabyte P31-DS3L, Intel Pentium Dual-Core [email protected], 3GB Kingmax DDR2 @840Mhz, Gigabyte HD4850 512MB, Samsung 250GB+320GB, Chieftec 550W, Windows Vista Ultimate 32bit

mesor
Nem nyalizok, de azért Borg képes büntipontot meg ban-t osztogatni! :P

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

ZoltanZen
Na és ezt most mire írtad?

leveskocka
ne nyalizz:)
ZoltanZen
Az flo001 már nekem is az agyamra megy. Elkellene érni hogy feljöjjön egy általunk üzemelt serverre, ahol megnézhetnénk a cdkulcsát. Talán ha látná hogy megvan a cd kulcsa leállnam ezzel a sok TK-val. Ha meg nem, annál könnyebb lesz kibannolni a serverekrõl.