Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
szerintem
megrazo elmeny lehetett a szigetelore feltenni a gepet<#eplus2>#eplus2>
Waron: 7th.Zero
Ranked szerverünkön nem vagyok admin. (Újabban keveset is publicozom)
Értem amit írsz, de úgy gondolom, hogy ez nem tart sokáig. Volt egy Goodspeed nevû arc BFVben, az a fasz kb 3 napon keresztül húzta az idegeinket, feljárt TKzni, anyázni, 125 névvel. Minden inkarnációja kb az azonosítást követõ 20 másodpercen belül bannolva lett. 3 nap után megunta, soha nem láttuk többet. (vagy nevet változtatott, rájött, hogy mekkora fallosz, és a továbbiakban normálisan játszott, ez nem derült ki soha)
Szerintem egy ilyen baromarcúnak sem éri meg banonként új accot csinálni, hogy visszamehessen ugyanarra szerverre, hogy aztán megint banolják.
Na persze ehhez az kell, hogy foglalkozzon valaki a problémával...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Hetvegen irtam valami b...19000 nevu jatekos mit muvelt a 7th szerveren senki le nem tojta, 1 lehet, hogy azert mert ez egy alneves 7th-s volt, sose tudjuk meg ? /nem kell magatokra venni 😊/
Vagy lehet, hogy azert mert meg egy sosem latott emberke, aki szinte ingyen frag volt, ezert jo ha ilyen is van.Egy nap elofordul ilyenbol vagy 100, kozben lehet, hogy ugyanaz az ember.
Egy embernek jobban szemet szur, ha napokon heteken keresztul mindenki egy nevu embert szid, igy meg siman el tud bujni az ismeretlenbe, ala sose lesz bannolva, mert nem visszaeso.
Ha lenne lehetoseg megnezni, valamelyik stat oldalon ezzel a key-vel milyen neven jatszottak, kiderul az is, multheten meg kozutalatra tett szert, majd egy egyszeru nevvaltas, plusz visszafogom magam egy darabig stilussal, mar mast gondolnak rola.Sokkal jobb lenne, ha jobban kotodne egy szemelyhez a nev, mert igy nem sok haszna van szerintem.
szerintem
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
De most komolyan, miért fáj ez neked? Ha valaki ilyen kis skizo, akkor változtatgassa csak a nickjét, pont leszarom.
Csít kipróbálással remélem jól seggbeb*ssza a PB, ha meg nem, akkor tökéletesen mindegy, mi a neve.
Ha meg valaki azért megy fel álnéven, hogy TKzzon, meg baszakodjon, akkor ban neki. Ha nincs rá lehetõséged, akkor meg van 4000 másik szerver, amire mehetsz, nem kötelez senki, hogy faszarcúakkal játssz.
Tenyleg regen megszivattak a jonepet, hogy nem lehetett prefixet hasznalni, ez kimaradt a szamitasbol, jogos a nevvaltas ebben az esetben 😊
A harmadik miert is volt ?
De mindenki hallgat, a 30 % azert mert hulyesegnek tartja a felvetest, a maradek 70 meg csak ugy tulteng a accountoktol.
Vegul is ez is egy valasz, arra a kerdesre, kinek van tobb nickje 😊
szerintem
-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu
Ha nem fog mûködik sehogy sem akkor felhívod a doboz hátulján található telefonszámot (forgalmazó telszáma) és megmondják mi a teendõ!
Ha eredeti akkor szerintem kapsz egy másik serialt.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
És a szar szó helyett inkább a nem túl jó szót használnám,mert van közösség csak sok vitával...
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Ismét segítséget szeretnék kérni,mivel a problémám még mindig nem oldódott meg.
A lényeg, hogy a Bf2bármelyik szerver elindítása után "Not invalid CD-keyt ír ki nekem.Már a F.A.Q.-ban leírtak sem segítettek,és természetesen be lett regisztrálva az EA oldalán.Persze eredeti a game,+ az SP is.A patch-elés sem oldotta meg a dolgot(csökkentett mód,tudom.)Ha valaki tudna nekem segíteni,akkor végre nem kéne a pisztolyt elõvennem...
Elõre is köszönöm.Itt az Email címem: [email protected]
A másik meg az,hogy az a TLD volt,de már GBC van.Én is sok mindent tudnék írni,de minek az a kérdés??Nem kell...
Én úgy tartom ez a BF2-es közösség már egy nagy szar,mindenki csak veszekszik mindenkivel.Ez egy játék ilyen komolyan nem kell venni,inkább foglalkozatok a magánélettel ilyen hevessen.Valaki már túl komolyan vesszi ezt a BF2-õt,pedig nem kell...
Ha csak olyan klánnok lennének mint az frx akkor állítom,hogy tökk jó közösség jönne össze.Velük mindent meg tudunk beszélni gond nélkül..Velük jó játszani úgymondom.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Elég gagyi, de ugyanakkor hangulatos is. Egy darabig el lehet vele lenni. Ha tetszett a film, akkor ez is tetszeni fog. Ha meg nem tetszett, akkor meg nézd meg!<#ravasz1>#ravasz1>
Van néhány igen hangulatos rész: pl. rögtön az elsõ küldetés: Hummerbõl kaszálni a népet(Jut is eszembe: Schrank Te próbáltad már?<#hehe>#hehe>), vagy amikor Blackhawk-ból kell csinálni ugyanazt, mármint <#violent>#violent>
2.:Elhiszem,hogy szar volt.Ellenünk már nem élveztétek,mert nem volt meg az a filing,mint amikor a maint kempeltétek MI8-al a publiklámák ellen.De ez az állításod inkább felétek nézve szánalmas.
3.:Nem hisztinek nevezném,inkább kiálltunk mindig is a tisztességes feltételek mellett.A hiszti inkább rátok jellemzö.
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Csak írtam egy példát hogy van ilyen is!
Az 1.0-ban nem volt külön klánprefix beírási lehetõség, és mivel abban a klánban ahol játszottam elõször úgy volt, hogy lesz BF2 squad is, így egybõl klánprefixel kezdtem el játszani. Mivel a srácok aztán úgy döntöttek, hogy mégse, inkább a CoD2, ezért befejeztem a prefixes nickel való játékot. Persze akkor még fogalmam sem volt arról, hogy meglehet hekkelni a BF2 "júzerprofájlt" - ezt is az itteni FAQ-nak köszönhetem. Az ezután következõ peccsek meg alapból különszedték a prefixet a nicktõl. <#ticking>#ticking>
Hát ennyi. Most biztos csalónak gondolsz. Jelenlegi prefixem a "SUKRAN", és jelenleg öten vagyunk haverok akik néha esténként összeugranak kicsit durrogtatni. Egyéb kérdés?
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Frankón összeolvadtunk egy WoW-os bandával. Jó sok értelme volt. Akkor váltottuk vissza a nevünket 7th-re, mikor már végképp semmi esélyét nem láttuk, hogy a COFB megmoccanna BF2 irányába.
Aztan elgondolkozna 50000 pont utan, hogy csak azert, hogy le dtk-zon egy ismeretlen nevrol valakit, aki sokkal jobb nala, de majd igy megbosszulja gondolja magaban erdemes -e csinalni.Utana kezdhetne elorol a pontgyujtest, 99 %-ban visszafogna az idiota invaziot.Bar ez kevesbe jo megoldas, pl alberto eleg sok pontot eldobott mar magatol, csak hogy uj neven virithasson.
De viszont igy mesor is tudna jatszani egy geprol ket ember variacioban, bar igy le kellene mondania a sok pontrol, de igy mar egy szava sem lehet 😊
szerintem
kicsit bizonytalan vagyok.. vagy nem? 😄
😄
Itt is hany "klanosnak" van masodik neve fel, hogy szegyent hoz a jatekaval a publikon, ezert valasztja ezt a megkerulest ??? Par ilyen valos peldat mindenki tud mondani.
Mas pelda, jaj kiprobalom milyen a hazba bemenes ajto nelkul, de csak a masik nevemmel, ha lebukok nevtelen maradjak. meg ezer ilyen peldat fel lehetne hozni.Mig ha nem lenne ilyen szabad a vasar, ilyen nem lenne, sokkal kevesebb idiota lenne a szerveren, legalabbis megprobalnak kordaban tartani magukat.Szemely szerint ezert orulnek neki.
Nem pont az egy gepes ket jatekos emberekkel tortenu kiszuras lenne a cel, gondolhatod.
szerintem
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Kifejtened, koszi
szerintem