Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

badsec
Köszi a gyakot frx! Ez volt aztán a szoros meccs!<#eljen>És sok sikert holnap a HBA ellen!<#papakacsint>

Horda Maki!:D

sector512
nem volt semmi a gyak horda thx <#vigyor2>

PSN: s3ctorHU

Laky
nem akar tervezni valamelyik nagyobb csapat, egy "only knife" ranked szervert? 😄
külföldit már nem találni, hébe-hóba elúbukkan egy használható rendes kés szerver, de pár nap múlva eltûnik...
+ még lehet találni laggmentes knife/pistol szervereket, de vagy nem tartják be a szabályokat, vagy az admin olyan szemét, hogy minket fenyeget bannal, õ meg tankkal jön ellenünk...

forgalom lenne, az biztos 😊
az ideális az lenne, ha FF ki lenne kapcsolva, de gondolom ez egyértelmû...
most gondolom sokan hülyeségnek tartják, mert könnyen lehet pontokat szerezni, persze ez is benne van...

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

schrank
valamelyiket könnyû kézifegyóval (specop,medic,assault,sniper) de a ált.200 ticket miatt az újra lebutított support-tal nem akartam szopni mert még ezen a héten meg akarom szerezni az expert assault-ot aztán már tényleg csak a játék élményért fogok AT-ni <#ravasz1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

TS Zolly
Próbáld ezt meg tank nélkül. Nekem sikerült nem egyszer. Igaz jelvényt nem kaptam hozzá.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

HTS s3rg1nh00
hotelnél kemppel egyszer nekem is össze fog jönni<#ravasz1>
egyébként grat<#hehe><#taps>
mellesleg DaNeE,nekem is van néhány képem a gyakról,rakjam õket?(mármint ide be,nem ám rosszra gondolni<#ejnye1>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

schrank
most nézem pont egy kecseg danny-vel lett meg a 40 kill <#hehe>

schrank
muszály volt mert csak 200-as ticket-est találtam <#vigyor5>

na elmész a picsába de kétszínû dög! <#nevetes1>
tankban, supportként megszerezni ezt a lamerplecsnit az ellen zászlójától 70 méterre, ja és mindezt karkandon.. hát már ne haragudj de <#bohoc> vagy <#levele> <#vigyor5>

-tRs-Landor

Kösz Sig. Én is erre gondoltam, de nem nagyon érzékeltem, változást, mikor húzgáltam õket.

Más.

Tudom, kívül tágasabb, meg mimóza is vagyok, de azért elmondom tegnapi játékélményem. Cavalry Regimentre bátorkodtam bemenni, Kínára. Tele klánprefixes emberekkel, így nem nagyon tudtam olyam csapatba lépni, mely hasonszõrû „mezei” júzerekbõl állt volna. Komolyan nem tudom milyen emberek voltak a csapatban, mely klán, mely tagjai…

Beülök egy üres „születõ” apc-be, mire kimegyek a zászlótól ülnek mögöttem vagy hárman klános emberek. Indulok a folyóparton szépen a befoglalt amerikai pontra, híd elõtt lassítok, figyelem ki honnan. Faszi hátulról kezdi a frankót, hogy mi van már, menjünk, láma vezet, itt pöcsölünk… ebben a stílben tovább és tovább, sokáig, nyílván valami falkavezéri szokásból. Csak mert nem rusholtam be vele.

Rendesen visszarepültem az idõben vagy 12 évet, tisztára a seregben éreztem magam, ahol a kiscsicska „karrierista” õrvezetõk meg tizedesek tolták így a plebssel, csinálták a feszkót, pofáztak, ha kellett, ha nem, adták a kompetenst. Gondolom ez csak annak szólt, hogy nem volt ismerõs neki a nevem, nem is gyaktam látványosan, középen voltam valahol. Fogtam, szó nélkül átmentem egy osztrák szerverre, pedig utálom a német nyelvet.

Inkább lövöldözzenek minden körben halálra totálláma kezdõ csapattársak, minthogy ilyen ergya, nagyarcú, überkiller faszfejeket kelljen hallgatnom… Bocs, biztos túlreagáltam ezt.

khumbula

Laky
grat 😄

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

schrank

SigS
Remelem nem mondok hulyeseget...

Hasonlo a sensitivityhez ( erzekenyseg ) csak az egyik a horizontalis (vizszintes ) masik meg a vertikalis ( fuggoleges ) elmozdulast jelenti.

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

sose tudtam mi a yaw és pitch factor.
szóval mi?

khumbula

már ringo starr és john lennon is ezen örvendezett 😊

khumbula

SigS
Nekem is bazmeg!! <#ijedt>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

HTS s3rg1nh00
sztem már túl sok embert nem fogsz találni a klánhoz,egyszerûbb egy jól mûködõbe belépni,nagyon sok klán van így is(kb.20),egy másik csak felesleges.Itt pont jó helyen vagy,esetleg egy játékban használt nevet írj be,és utána eldõl,melyik klánnak lehetsz tagja<#awink>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Hi emberek

Megfordult a fejemben ismét, hogy szervert béreljek. Ha esetleg lenne valaki aki betársulna, esetleg klánt is alakíthatnánk akkor az jelezzen nekem e-mailben [email protected] címre az elképzeléseit.

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

mesor
Ha teheted akkor személyesen menj be hozzájuk nehogy úgy járj mint Drachomir! Nekem egyszer volt probléma eredeti játéknak a serialjával akkor bementem személyesen a forgalmazóhoz és 10 percen belül kaptam egy újat.

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

JAG1
All Seeing Eye nevü progit szedd le.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Danee
qrva régi 😊

ERykk
voltmár de tééleg jó😊

Kovács legény
az invert cuccot x-eld be és nemállszfejre
én egérrel nyomom és minden majdnem maxon van.

www.czekoart.hu

Laky
vagy "knive" 😉

Laky
a jól ismert Mine folytatása:
Mine 2
megszakadok a röhögéstõl még most is 😄DDD

1. A keresõbe írd be, hogy "knife" vagy "pistol".
3. Én speciel egérrel nyomom, ezekkel a beállításokkal. De a legideálisabb beállítás a gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás.<#wink>
MaverickSXT
Nagyon koszi

Kovács legény
amit a játékhoz adnak az jó,a grafbeállitásokkal kell szórakozni

www.czekoart.hu

MaverickSXT
Sziasztok olyan kerdesem lenne hogy gf 6800 gt kartyahoz milyen drivert ajanlotok? mert kisse darabos a bf es nem ertem miert

Köszi. De szóval azt a nagy pecset töltöm le a teljest, ez oké eddig is ezt csináltam. Honnan tudom hogy meik tört és megik nem tört szerver? Mert miután felteszem akárhova akarok belépni nem enged, pl és tényleg elnézést a warez dolgok miatt, de ugye itt van ez a bfstats.info felsorolt szerverek, ezekre hogy tudok belépni?? Elnézést tudatlanságomért 😊

eX RambO
Ne az incrementalt töltsd le hanem a teljes 1.22es Patch-et és akkor talán jó lesz, ha viszont tört a játékod akkor ne is próbálkozz nem tört serverre feljutni, akkor a MediaMarkt a megoldás a problémádra, vagy vegyél vkitõl egy CD kulcsot... asszem ennyi a segítség a te problémádra.

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Nos köszönöm, már végig néztem, ha tudtam volna megoldást akkó nem kérdem 😊

kBagyula
Talán célozz a fejének látszó tárgyra, akkor elég neki egy is.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Szekijoe
Hali all!<#wave>

A bfstats.info-s Antik szervereken küzdök. (Sajnos nincs elég zseton megvenni a gamét)
Lenne néhány kérdésem.
1. Van-e ranked knife/pistols szerver mert sajna a 2-3 pályánként levadászok késsel 1-2 snipert tendenciával sosem lesz meg a bronzkitûzõ sem.<#szomoru1>
2. Valameik über sniper plíz rakjon be screenshotot hogy hol kell eltalálni/hova céloz amikor 1 lövésbõl öli az ellent. (2 lövésbõl nekem is megy azt tapasztaltam, hogy én 1 sniper lövésböl halok néha)
3. Szereztem kölcsön joysticket gondoltam helikopterezek. Sajnos a heli általában 5 másodperc múlva vízben landolt(fejreállva). Az lenne a kérdés, hogy egérrel vagy joyszickel nyomják az über helipilóták? És hogy mien beállítások az ideálisak szerintetek?
4. A Dragon server miért van lock-olva? A Dragon server is ranked lesz? (Az utolsó infó amit kaptam hogy ranked csak nem küldi el a pontot => még nem ranked most meg lockolva van <#nemtudom>)

Elõre is köszi a válaszokat.<#help>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Danee
bfhelp.try.hu

vagy mondhatnám azt is hogy

FAQQQQ

Üdvözlet uj fent uraim. Tehát továbbra is szeretnék segítséget kérni. Tudjátok én nem igen multiztam még soha, ezért tényleg nem tudom miképp megy ez a dolog. Most leginkább az érdekel hogy az 1.22 pecs feltétele után miért nem enged multizni?

PannonRobi
<#worship>

Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

kBagyula
Azért mert kBagyula az e®edeti nickem. Gondoltam jó lesz nyugdíjas koromra. A RogerNyul csak jött, mert mérges voltam a többi maradi tunya klántársamra, akik leragadtak a II. VH-nál. <#violent> <#idiota>
Jut eszembe:
Van egy offline nickem is amit a lanpatrikra tartogatok... <#vigyor>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

leveskocka
jah😊
eX RambO
Hangyafoci a tank csövével és külömbözõ alkatrészeivel <#hehe><#hehe>

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Danee
most ne mondd h nem jáccottunk jót 😄DD

leveskocka
csak aztan nehogy csak hangyafocit lassal azon a kepernyon😊
joebacsi
operatõrnek meg a Részeg Gyulát alkalmazod, aki persze mattrészegen izomból ráfekszik a zoom gombra 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

leveskocka

komolyagymunkat igenylo jatek
PannonRobi
Ja-ja! A RambO által vezetett helikopterbõl általam kilõtt TV raki képernyõjén. 😊
Kb 3-4 másodperces adás lesz, terveim szerint....Aztán spawnolhatsz a fõbézre...<#puszi>

Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
gudszpíd már régi "színfolt"-ja a bf közösségnek, már 42ben is nagy hírnévre tett szert 😊
xray reinkarnációt viszont még nem leltem, pedig anno õ volt az etalon, ha retardált gyökérségrõl volt szó 😊

Admiral Chris
ja nem is. Ez már nekem megvan, csak rossz telepítõt töröltem le.
Akkor OK!

leveskocka
benne leszek a teveben?😊
Admiral Chris
nebazz. Már van 1.22-es patch?! 11 napra elmegyek és felfordul a világ... nannnnnneeeeeeeee<#guluszem1><#falbav>