Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Horda Maki!:D
külföldit már nem találni, hébe-hóba elúbukkan egy használható rendes kés szerver, de pár nap múlva eltûnik...
+ még lehet találni laggmentes knife/pistol szervereket, de vagy nem tartják be a szabályokat, vagy az admin olyan szemét, hogy minket fenyeget bannal, õ meg tankkal jön ellenünk...
forgalom lenne, az biztos 😊
az ideális az lenne, ha FF ki lenne kapcsolva, de gondolom ez egyértelmû...
most gondolom sokan hülyeségnek tartják, mert könnyen lehet pontokat szerezni, persze ez is benne van...
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
egyébként grat<#hehe>#hehe><#taps>#taps>
mellesleg DaNeE,nekem is van néhány képem a gyakról,rakjam õket?(mármint ide be,nem ám rosszra gondolni<#ejnye1>#ejnye1>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
tankban, supportként megszerezni ezt a lamerplecsnit az ellen zászlójától 70 méterre, ja és mindezt karkandon.. hát már ne haragudj de <#bohoc>#bohoc> vagy <#levele>#levele> <#vigyor5>#vigyor5>
-tRs-Landor
Más.
Tudom, kívül tágasabb, meg mimóza is vagyok, de azért elmondom tegnapi játékélményem. Cavalry Regimentre bátorkodtam bemenni, Kínára. Tele klánprefixes emberekkel, így nem nagyon tudtam olyam csapatba lépni, mely hasonszõrû „mezei” júzerekbõl állt volna. Komolyan nem tudom milyen emberek voltak a csapatban, mely klán, mely tagjai…
Beülök egy üres „születõ” apc-be, mire kimegyek a zászlótól ülnek mögöttem vagy hárman klános emberek. Indulok a folyóparton szépen a befoglalt amerikai pontra, híd elõtt lassítok, figyelem ki honnan. Faszi hátulról kezdi a frankót, hogy mi van már, menjünk, láma vezet, itt pöcsölünk… ebben a stílben tovább és tovább, sokáig, nyílván valami falkavezéri szokásból. Csak mert nem rusholtam be vele.
Rendesen visszarepültem az idõben vagy 12 évet, tisztára a seregben éreztem magam, ahol a kiscsicska „karrierista” õrvezetõk meg tizedesek tolták így a plebssel, csinálták a feszkót, pofáztak, ha kellett, ha nem, adták a kompetenst. Gondolom ez csak annak szólt, hogy nem volt ismerõs neki a nevem, nem is gyaktam látványosan, középen voltam valahol. Fogtam, szó nélkül átmentem egy osztrák szerverre, pedig utálom a német nyelvet.
Inkább lövöldözzenek minden körben halálra totálláma kezdõ csapattársak, minthogy ilyen ergya, nagyarcú, überkiller faszfejeket kelljen hallgatnom… Bocs, biztos túlreagáltam ezt.
khumbula
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Hasonlo a sensitivityhez ( erzekenyseg ) csak az egyik a horizontalis (vizszintes ) masik meg a vertikalis ( fuggoleges ) elmozdulast jelenti.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
szóval mi?
khumbula
khumbula
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Megfordult a fejemben ismét, hogy szervert béreljek. Ha esetleg lenne valaki aki betársulna, esetleg klánt is alakíthatnánk akkor az jelezzen nekem e-mailben [email protected] címre az elképzeléseit.
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
én egérrel nyomom és minden majdnem maxon van.
www.czekoart.hu
3. Én speciel egérrel nyomom, ezekkel a beállításokkal. De a legideálisabb beállítás a gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás.<#wink>#wink>
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
A bfstats.info-s Antik szervereken küzdök. (Sajnos nincs elég zseton megvenni a gamét)
Lenne néhány kérdésem.
1. Van-e ranked knife/pistols szerver mert sajna a 2-3 pályánként levadászok késsel 1-2 snipert tendenciával sosem lesz meg a bronzkitûzõ sem.<#szomoru1>#szomoru1>
2. Valameik über sniper plíz rakjon be screenshotot hogy hol kell eltalálni/hova céloz amikor 1 lövésbõl öli az ellent. (2 lövésbõl nekem is megy azt tapasztaltam, hogy én 1 sniper lövésböl halok néha)
3. Szereztem kölcsön joysticket gondoltam helikopterezek. Sajnos a heli általában 5 másodperc múlva vízben landolt(fejreállva). Az lenne a kérdés, hogy egérrel vagy joyszickel nyomják az über helipilóták? És hogy mien beállítások az ideálisak szerintetek?
4. A Dragon server miért van lock-olva? A Dragon server is ranked lesz? (Az utolsó infó amit kaptam hogy ranked csak nem küldi el a pontot => még nem ranked most meg lockolva van <#nemtudom>#nemtudom>)
Elõre is köszi a válaszokat.<#help>#help>
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Jut eszembe:
Van egy offline nickem is amit a lanpatrikra tartogatok... <#vigyor>#vigyor>
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Kb 3-4 másodperces adás lesz, terveim szerint....Aztán spawnolhatsz a fõbézre...<#puszi>#puszi>
Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
xray reinkarnációt viszont még nem leltem, pedig anno õ volt az etalon, ha retardált gyökérségrõl volt szó 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"