Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McKenny
"gyorsabban löjjön az m16 1eslövéssel mint az ak auto-ban" ebbõl is látszik hogy te semmit se tudsz<#lama>
Rendes leszek m16al ugy kell löni ha ak gyorsaságot akarsz hogy kb olyan gyorsan nyomkodod az egér bal gombját mintha tévérakétát használnál (kibaszott gyorsan)

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

havercsotány
ez melyik map packban van?😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Yan
zászlót szürkítik? 😊

&#165; xfire: kistekila

az admin szólt, hogy no bézkemp és bézrép.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

havercsotány
téká parti megy<#hehe>

tonyr
LOL
nem mondtam h te csitelsz ! csak azt hogy modositásokat használsz.. a wégén a 2db "motto"-t csak beirtam...me nekem teccenek
amugy meg mi az hogy gyalogos harcban nem lehet makrozni mikor be tudod álitani hogy majdnem gyorsabban löjjön az m16 1eslövéssel mint az ak auto-ban... nem witatkozok leirtam véleményem... amugy meg lowskilles VeNY ? ember miröl beszélsz ?
tod hogyan használják a babérlevelet ? ennyi

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Fujiryu
Default win OHnak 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Yan
Kossuth-tér szerveren mi az eredmény? 😊

&#165; xfire: kistekila

Ati810
Kösz a gyors választ.<#worship>
CopyKing92
szavazzuk meg hogy ki nyílvánítsuk e az off topik címet vagy ne e XD

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Fujiryu
1.41-et rakjad fel, amit le tudsz szedni a FAQból és elvileg mûködni fog.pbsetup.exe-vel meg frissítsed a pb-t.

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Le lehetne szállni rólam.Az, hogy Running a sör és punci hadmûveletben felvett minden embert a Hordába, az nem azt jelenti, hogy a Fujira is fújni kell, amint klubtag lettél...

Ati810
Hello
Ha nem csatlakozik a szerverhez akkor lehet az a baj hogy nem ugyanaz a két játék, (a másik patch-elve van)és ha igen akkor azért írja a szerver nevét pirossal ?
Ha ez a probléma akkor elég a legutolsó patch-et rátenni ?
A válaszokat elõre is köszönöm.
schrank
nyugodtan kiírhattad volna a nevemet úgy is tudja mindenki hogy rám gondoltál amikor a névtelen "hájgok" jöttek szóba <#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Manoboy
"atwe mindehol hájg,szedo publik hájg,Odin nem ismerem,salla régen hájg volt,többi szar"

Azért látszik mennyi embert nem ismersz. Inkább maradtál volna csöndben.
Nem kételkedek benne, hogy lössz ahogyan lõsz helivel, meg minden, de a fórumos dolgaid nagyon szánalmasok. Egyszerûen nem tudom felfogni miért nem maradsz inkább csöndben, ha látod hogy osztanak le folyamatosan, csak megpróbálsz visszavágni. Igazából ami eszembe jutott rólad eddig az, hogy mazochista vagy, õk szeretnek ilyet csinálni. Fujival egyetemben. Vannak értelmes hsz-ei, de így kardoskodni a semmiért...

schrank
azért ez a második mondat elég élreérthetõ ...
<#hehe>

HTS s3rg1nh00
mindenki magából indul ki.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Fujiryu
Ahahah.Ennyire hülye még te se lehetsz <#banplz>

Azért ilyenkor örülök, hogy a szüleim foglalkoztak velem kiskoromban 😊

BEAST
Ez mekkora szar szoveg, menne oda a halal. Ha ember vagy odajossz... hihetetlen 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

OrionHungary
most indulok te beszari nagypofájú csíra ha ember vagy odajössz

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

havercsotány
Kossuth térre járnak a pöstiek verekedni<#hehe><#banplz><#fogmosas>
No nemköl itten ni he a balhí, csak módjával

Fujiryu
Igazándiból szerintem senkit nem érdekel 😊

Fujiryu
Sajnos nem 😊

mackosajt
Nem tudom. Lehet sörözni mennek.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

HTS s3rg1nh00
jobb is,legalább lesz valaki aki felveszi videóra ahogy szétverik egymást<#nyes>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

atomboy
Errol jut eszembe, menjel GTA-zni.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

focizni?

OrionHungary
csak 6ra érek oda

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

mackosajt
nem ölte meg, csak elindultak a térre a srácok...

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

jappy
hihihihihuhuhuhu

.!.

jobb ma egy sör mint holnap kettő

schrank
nem akartam elrontani a szórakozásotokat <#vigyor5>

Bogdogege
Tegnap conquest party volt

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

schrank
beszart a sok kis buzi mert ha én a vodnyíkkal odabaszok akkor oda van baszva , jöhetnek ezek akár anyahajóval is .... <#unalmas>

na tessék. megölted a topikot.<#szomoru2>

schrank
konkcesztba mind ratyik vagytok ...

Herold
Azt nem, de egy pofont lehet, hogy kapnál. <#hehe>

OrionHungary
és tényleg erre hokizol... bazmeg nem történhetett veled sok dolog az elmult 3 évben <#vigyor2>

Fujiryu
Na igen.Míg én két csapattársad lelövöm egy 3v1 szituációban, te jedi elmetrükköt alkalmazva úgy próbálsz megállítani, hogy beírod a csetbe, hogy ne lõjj...Valószínüleg így történt.A magyar bf2 legnagyobb játékosa akit csak maroknyi ember tud lelõni 😊

OrionHungary
gondolom a felkiáltó jel a könyörgés <#vigyor1> hogy te mekkora szar vagy remélem 3 éve erre a képre zsebhokizol hogy lesokkoltál miközben a csetbe írtam... hallod kiröhögtelek de nagyon... még egy dolog itt sem vállaltad a neved te szar senki ez megint egy jellemrajz rólad <#hehe> a kossúth téren 5kor ha van annyi bátorság

Fujiryu
Gondolom ha kimennék a Kossuth térre fél ötre ennél nem kapnék értelmesebb szöveget 😊

OrionHungary
szar az ami anyádból pár éve kiesett és a billetyûket nyomkodja

Fujiryu

OrionHungary
értelmezz, ne ferdíts, ne beszélj félre... ja és gyere már ki 5re a kossuth térre úgyis közel van hozzátok

Herold
Gondolom azért, mert mióta 2000 Ft a BF2, elég sok kezdõ van publicon.

McKenny
atwe mindehol hájg,szedo publik hájg,Odin nem ismerem,salla régen hájg volt,többi szar

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

Fujiryu
Ja igen.A szupermenõ ember akit csak a felsoroltak tudnak lelõni, kér meg másokat egy waron, hogy maradjanak mozdulatlano, mert szerinte csalnak és szeretné kipróbálni a fegyvere sebzését.Kicsit se nevetséges...Mozgó emberre is meg kéne tanulni lõni, nem csak egyhelyben fekvõkre 😊

Fujiryu
Ellentétben veled én nem azért hagyok abba valamit, mert kudarc ér...

Móka volt a játék, de egy este is elég abból, hogy helivel az AA mögött repülök fél percig és azért vesz észre, mert véletlenül nekimegyek...

Meg, hogy a szuper high magyar infantrisokat úgy ölöm meg, hogy megvárom míg kilövik az összes töltényüket és utána leshockolom õket, mert nem tudnak eltalálni...

OrionHungary
én még nem könyörögtem senkinek cseten <#vigyor1> megkértem hogy álljon meg hogy mennyi lövést bír de nem tette mert csalt csak harácsolta a csaló killeket... <#mf2>
akkor a lista akik hírtelen eszembe jutottak és kb mindíg lelõnek a sorrendnek nincs jelentõsége
Atwe, Kegyetlen, Fityo, Csacsy, CoLoNeL.hun, Szed0Peter, Yeti, Odin, Bohoc, Landor, hent3s, Hazardi Janos, fera1979, Saallaa407

Herold
Miért nem szóltál kenninek hogy küldje el a makróit? <#eplus2>