Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LoL<#eljen><#eplus2>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

mesor
Úgy néz ki te sem hallotad még ezeket a hangfelvételeket!<#eplus2>

Megnyugtatlak nortsen csak idézett ezekbõl a felvételekbõl!

Csak neked!!! (Mickey Mouse verziót különösen ajánlom!<#idiota>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

A többinek volt?
Azért nem beszélünk az 1.3-ról mert olyannyira nem módosít semmit hogy nincs értelme!

koschwarz
annak ellenére, hogy nem engedik ezt a reklámot, láttam is mtv-n, vagy hol...<#ticking>

de jó<#taps>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Ott a pont fõnök... <#worship><#worship><#worship><#worship>
Bárcsak ily becsülettel menne a Magyar szervereken is...<#nevetes1><#nevetes2>
<#gun><#violent>

koschwarz
nem is értem, vannak infók az 1.3-asról, lehetne anyázni a dice-ot, erre megint csak egymás anyázása megy<#nemtudom><#szomoru2><#crazya>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

TC3
Szerintem egy kicsit vegyél vissza a szövegedbõl, vagy szólok a szüleidnek, hogy alkalmazzanak hidegvizes kúrát!!!!!!!!!

ERykk
<#wilting>

<#violent>
mesor
<#idiota>

Pharolas
Na uraim, megint jókat derûltem azon, hogy valamelyik balkan elhint valamit...és már megy a sárdobálás (értendõ ez a 7th-es szerved ügyre).

Ilyenkor kell elõvenni a régi kedvenc videónkat, és ráeszmélni, hogy ez csak egy játék

<#mf1>

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

Ja. Meg atlo a vason.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Vmiért neki tripla élete van, mint nekem 😊
És nem hal meg a fasztestû..
Nana, hogy gyalog volt. Ugyanott tortent. Linebackerrel erkeztem. Kiugrottam foglalni, aztan az ajtoban szembe jott Odin. Gyorsan keresztul lottem, aztan visszabaktattam a Linebackerhez. Persze mikor spawnolt, veszettul rohant a zaszlohoz, hogy idoben elkapjon, en meg kihasznaltam a helyzeti elonyomet. Aztan en szaladtam foglalni, gondolvan, hogy most inkabb a pancelosra fog oszpontositani, de akkor elokerult Cram is, es tonkre tette a remek tervemet. <#vigyor3>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

JCSR ODIN
jaja az mókás kis csata volt kettõnk közt<#vigyor2>

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

kBagyula
Néha én is úgy megnézem ha valami elém pottyan, szinte elmerengek rajta. <#vigyor>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

uHs Gerzson
Május 26 Bftali, Május 27-28 LAn további info bf.hu 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

item
<#vigyor><#vigyor>elterelõ taktika<#vigyor><#vigyor>

Biztos valami varázsgránát volt és elmerengtél rajta! <#idiota>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

nemtom .. lehet 1-2 év múlva idegesít engem is, de egyenlõre csak megmosolygom<#hehe> meg úgy gondolom inkább röhögésbe haljunk bele mint sírva éljünk örökké

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

vsly
Ok,de majd ezt írd le légyszi akkor is,amikor fél év múlva valami hülye lúzer megjegyzi: "7th..hmmm..azoknál is volt valami csíter..."....
Szal ezért nem kéne ilyeneket,csak ha megdönthetetlen bizonyítékod van😉

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

alma2
Ha ezt nekem cimezted, nem is szaporitanam tovabb a szot, csak amit jatek kozben szoktam irni, a hasonlo szinvonalu jatekosoknak: "idiota"
De ezzel az egy hozzaszolassal bizonyitottad, egy emberre gondoltunk itt tobben. Elpusztithatalan vagy, mar bf1942 ota/sot talan regebben/ rontod a szinvonalat a magyar szervereken, ha csak nem fagyasztottak le csopnyi agyad, akkor mar legalabb 3 evvel idosebben kellene gondolkodnod, de megis ugyan azon a szinten maradtal.Nem josolok szep jovot az eletben neked, de remelem mar szobatiszta vagy es nem kell anyukadnak elete vegeig a pelust cserelgetni rajtad.

szerintem

vsly
"szerintem legalábbis ... "--Na itt a kulcsszó.Hiid el,hogy rászolgált vele az évek alatt.És Boxer még túlságosan is finom volt vele és nöies.

ámen...

Nagydög: õ meg gyalog volt??<#mf2>

Ez a téma már meg lett beszélve délelõtt és lelett zárva. Részemrõl semmi probléma nincs Nortsennel.

Odin egy rohadek. <#vigyor3> A multkor Kubra-n foglalom a hid alatt levo zaszlot az epuletbol, mikor beesik mellem egy granat. Erosen visszatartottam a levegot, mert tulelheto tavolsagra volt tolem. Meg is usztam nehany karcolassal, es vartam, hogy beljebb tolja az orrat, erre jol hatba lo az ablakon keresztul, mert persze mig en a granatot szugeraltam, o korbe setalt. Mondjuk utana torlesztettem neki egy Linebackerrel.

live and let live... bocsi

live and let die ... democsokrácia és hasonlók <#papakacsint>

hát az gusztustalan amit õ csinál<#bohoc><#bohoc><#nevetes1>
((deszeretnék így gusztustalankodni énis))

Szia!

Hülyeségbõl nem szoktam ide írni, mivel nem is nagyon imsertek. Ami annyit jelent, hogy kb. 2 évente írok.
Gyanuba keverni másokat csak úgy szoktamm, ha van alapja, még ha utólag ki is derül, hogy tévedtem.

Tévedtem és ennyi, szal többet én errõl nem akarok beszélni.

alma2
ja, hogy kulon szedtek a ket problemat, en az elsore gondoltam.
Fixed bug where friendly vehicles show up as valid targets.
Friendly Vehicle lock: Lock-on weapons do not lock on to friendly vehicles. The box with an X through it will still appear, but a lock tone will not sound and then if fired, the missile will not track the friendly target.

szerintem

KáTéCé
"példánakokádék Odin" Hú ez erõs kicsit! <#beka2>

mesor
"egyvalamit azé megmagyarázhatnál : méér kell így beszélni vele és elküldeni a susnyásba?"

Ugye hogy megmondtam és Gameover még nincs is itt! 😄

alma2
na ellapozodott a 1.3 changelist.
de miert mindenki a stingerre gondolt, az friendly-lock kapcsan.
egybol arra asszocialtam, hogy a repcsibol nem fog be friendly jarmuvet, stingert stb, sot olyat se akibol kiszallt a haver. Meg anno mar lassan egy eve, ezert kaptam az elso bant, mindenkit kilottem, mert enemynek mutatott es befogta oket rendesen.Gondoltam ez mar igy marad az idok vegezeteig, de talan megse a jelek szerint.

szerintem

hihi neked sem sokkal jobb az átlagod <#vigyor2> max többet jáccottál nála<#papakacsint><#wave>

egyvalamit azé megmagyarázhatnál : méér kell így beszélni vele és elküldeni a susnyásba? elvégre ugyanannyi joga van ide írni mint bárki másnak<#vigyor2> szerintem legalábbis ... érdekes módon valahogy még nem láttam itt példánakokádék Odint arcoskodni pedig neki volna volna mire

kockatársaság

Eleg lesz!

TS Zolly
Felnött viselkedés? Jaaa! Értem! Mikor csak ugy kipróbáltad a csalást, az is felnött viselkedés volt. Hm.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

kBagyula
Azt hiszem ez a dolog tisztázva lett. Nem is értem, hogy miért van újra meg újra felhánytorgatva. Sokkot kaptál? <#rolleyes> Majd estefelé dobok néhány medik pakkot, hogy felgyógyulj. <#vigyor>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

vsly
Tudod engem is iszonyat felhúz,ha valaki csítet használ!
És az mégjobban,ha valaki egy klán keretein belül teszi ezt!
Ennél is jobban,ha a klán még meg is türi,illetve eltussolja azt!
De amit még ezeknél a dolgoknál is idegesítöbnek és aljasabbnak tartok,az az,amit Te csinálsz!!!!!!!!!!!!!!
Mindenféle bizonyíték nélkül elkezdesz vádaskodni!!!
Láttad,hogy kirak valakit a PB egy hibaüzenettel?
Mutasd meg a screent,vagy legalább azt írd le,hogy ezt meg ezt,ezzel a szöveggel kicsapta a PB!Hogy miért?Mert ha nem ezt teszed,akkor:
-1.:Lejáratod magad.
-2.:Rontod a szóban forgó Játékos(és klánja) megitélését a scene elött(ezt hitelrontásnak hívják,amiért az üzleti életben súlyosan megfizet,aki ilyet csinál).
Holott lehet,hogy csak egy MD5 fájl hiba,vagy PBfrissités hiánya okozta a kicket,vagy valami hasonló,ami BÁRKIVEL elöfordulhat.

erdos
Isten hozott itthon :-)

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

item
Üdvözlet a lakóknak! <#hawaii>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Boxer HUN
Hogy Verzoo -t ne is említsem!!! <#eljen>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Boxer HUN
Erre vergõdesz maki??? Csak ennyi a lejátszott idõd???? Minimum ilyen kockának kell lenni!!!!! KOCKA <#hehe>

Na told el innen a biciklit kiskecseg!!! <#mf3>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

-tRs-Landor

mikor is lesz eza bizonyos lan dolog? asszem mégis ráérek és viszem a kamerát<#hehe><#vigyor2>

Bíztam benne, hogy te is reagálni fogsz. Neked is köszönöm a megértést és a felnõtt viselkedés...<#worship>

Csak arra vigyázz, nehogy repüljön kifele a géped a lanról.. <#mf2>

-tRs-Landor

uk74
ne máááááááááá!! Szegény védtelen???Pfffffff<#confused><#confused><#pardon1><#vigyor3>

Az élet kegyetlen

Bizalmadat utólagosan is köszönöm...
Remélem a Lanra jöttök és bizonyíthatok is...

Hát valóban sok reakció nincs az új csókák felé, ha csak nem hoz hírt 😉