Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Megnyugtatlak nortsen csak idézett ezekbõl a felvételekbõl!
Csak neked!!! (Mickey Mouse verziót különösen ajánlom!<#idiota>#idiota>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
de jó<#taps>#taps>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Bárcsak ily becsülettel menne a Magyar szervereken is...<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2>
<#gun>#gun><#violent>#violent>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ilyenkor kell elõvenni a régi kedvenc videónkat, és ráeszmélni, hogy ez csak egy játék
<#mf1>#mf1>
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
És nem hal meg a fasztestû..
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Biztos valami varázsgránát volt és elmerengtél rajta! <#idiota>#idiota>
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Szal ezért nem kéne ilyeneket,csak ha megdönthetetlen bizonyítékod van😉
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
De ezzel az egy hozzaszolassal bizonyitottad, egy emberre gondoltunk itt tobben. Elpusztithatalan vagy, mar bf1942 ota/sot talan regebben/ rontod a szinvonalat a magyar szervereken, ha csak nem fagyasztottak le csopnyi agyad, akkor mar legalabb 3 evvel idosebben kellene gondolkodnod, de megis ugyan azon a szinten maradtal.Nem josolok szep jovot az eletben neked, de remelem mar szobatiszta vagy es nem kell anyukadnak elete vegeig a pelust cserelgetni rajtad.
szerintem
Nagydög: õ meg gyalog volt??<#mf2>#mf2>
((deszeretnék így gusztustalankodni énis))
Hülyeségbõl nem szoktam ide írni, mivel nem is nagyon imsertek. Ami annyit jelent, hogy kb. 2 évente írok.
Gyanuba keverni másokat csak úgy szoktamm, ha van alapja, még ha utólag ki is derül, hogy tévedtem.
Tévedtem és ennyi, szal többet én errõl nem akarok beszélni.
Fixed bug where friendly vehicles show up as valid targets.
Friendly Vehicle lock: Lock-on weapons do not lock on to friendly vehicles. The box with an X through it will still appear, but a lock tone will not sound and then if fired, the missile will not track the friendly target.
szerintem
Ugye hogy megmondtam és Gameover még nincs is itt! 😄
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
de miert mindenki a stingerre gondolt, az friendly-lock kapcsan.
egybol arra asszocialtam, hogy a repcsibol nem fog be friendly jarmuvet, stingert stb, sot olyat se akibol kiszallt a haver. Meg anno mar lassan egy eve, ezert kaptam az elso bant, mindenkit kilottem, mert enemynek mutatott es befogta oket rendesen.Gondoltam ez mar igy marad az idok vegezeteig, de talan megse a jelek szerint.
szerintem
egyvalamit azé megmagyarázhatnál : méér kell így beszélni vele és elküldeni a susnyásba? elvégre ugyanannyi joga van ide írni mint bárki másnak<#vigyor2>#vigyor2> szerintem legalábbis ... érdekes módon valahogy még nem láttam itt példánakokádék Odint arcoskodni pedig neki volna volna mire
kockatársaság
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
És az mégjobban,ha valaki egy klán keretein belül teszi ezt!
Ennél is jobban,ha a klán még meg is türi,illetve eltussolja azt!
De amit még ezeknél a dolgoknál is idegesítöbnek és aljasabbnak tartok,az az,amit Te csinálsz!!!!!!!!!!!!!!
Mindenféle bizonyíték nélkül elkezdesz vádaskodni!!!
Láttad,hogy kirak valakit a PB egy hibaüzenettel?
Mutasd meg a screent,vagy legalább azt írd le,hogy ezt meg ezt,ezzel a szöveggel kicsapta a PB!Hogy miért?Mert ha nem ezt teszed,akkor:
-1.:Lejáratod magad.
-2.:Rontod a szóban forgó Játékos(és klánja) megitélését a scene elött(ezt hitelrontásnak hívják,amiért az üzleti életben súlyosan megfizet,aki ilyet csinál).
Holott lehet,hogy csak egy MD5 fájl hiba,vagy PBfrissités hiánya okozta a kicket,vagy valami hasonló,ami BÁRKIVEL elöfordulhat.
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Na told el innen a biciklit kiskecseg!!! <#mf3>#mf3>
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Az élet kegyetlen
Remélem a Lanra jöttök és bizonyíthatok is...