Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak már látom elõre milyen genyó a közösség hogy így fogadja szegény védtelent :-)
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
A mami:
Jajj véletlenül egy halkat szellentettem, most mit csinálja.
A papi:
Cseréld ki a hallókészülékben az elemet.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Étteremben az egyik vendég véletlenül elszellenti magát.
Hogy leplezze mûvet, elkezdi tologatni a széket.
Erre az egyik szomszédja megjegyzi:
- Ugye milyen más hangja van?
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
- Adnál valamit enni?
Erre a skinhead jól oldalba rúgja a cigányt:
- Nesze, egy oldalas!
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
cigányokat". Odalép hozzá egy kigyúrt cigány:
-Mi van a kabátod hátuljára írva, te mocsok?
-Ez az elsõ dolog amit utálok bennetek: nem tudtok olvasni!-feleli a bõrfejû
-Mi van, mi van; gyere ki, rendezzük le!
-Ez a második dolog amit utálok bennetek: süketek vagytok!
Kimennek a kocsma elé, a cigány rögtön elõránt egy kést:
-Na most legyen nagy a szád!
-Ez a harmadik dolog amit utálok bennetek: mindig kést vesztek elõ, mikor
lövöldözés lesz!
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Az EA HU I. szerver úgy kibannolt egy gép fagyást követõen, hogy azóta sem szedett le a listáról (vagy 4 hete). Biztos a timeout alatt belecsapodtam 16 emberbe a helivel 😊)
Annyit azért én megtennék, hogy forwardolnám azt a portot, hátha.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Vhogy nem nagyon reagálnak a battlefiled.hu fórumon.
Az egyszerû file eltérés ... azért már csak nem jár global ban?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ez az 1.3 mikor is jön ki? Errõl van valami infó? Vagy 2 hét? 😊
Az armored Fury-val? Az mikor jön? (/me nememléxik ...)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
"
Morfi -=Toxi: egyébként tegnapelõtt fogott az 1-es egy t4c obinetest
Morfi -=Toxi: md5 csekkel
Vengeance: és a t4ce-es játékossal akit megfogott az már
MBL-es lett?
Morfi -=Toxi: igen
Morfi -=Toxi: az nálatok sem tud játszani már
Vengeance: az gáz (neki)
Morfi -=Toxi: igen
Morfi -=Toxi: valami SPY hun
Morfi -=Toxi: néven játszott éppen
Vengeance: pb screen nincs róla?
Morfi -=Toxi: nem hiszem
Morfi -=Toxi: nincs összefüggés közötte
"
Szal a névet lehet nem jól írtam. De a Spy-ból tudjátok kirõl van szó. (én nem ismerem)
2. Az aki marhult a szerverünkön megrovásban részesül, de eddig mi se tudtuk ezt, csak így utólag a logból
3. a samrtbalance az nem egyenlõ a team randomizing opcióval!!!
Egy kis okítás: az AUTOBALANCE egy nagyon agresszív csapat áthelyezés nem engedi hogy 1 embernél nagyobb legyen az eltérés a két csapat között és nem engedi az átváltást sem akkor sem ha azonnal létrehozol egy squadot, ugyanis nincs idõd 1mp és már rak is át és kapod a -2 pontot.
A SMARTBALANCE egy finomabb rendezés ami nálunk 2-re van beállítva azaz ha 2-nél több játékos van egyik oldalon utána már nem engedi hogy egy 3dik játékos is átálljon.
A team randomizing pedig új funkció összekeveri a csapatokat ez lett mondom tegnap bekapcsolva. De már kivettem ha nem tetszik sokaknak.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
De hátha lesz valaki akinek lesz türelme és ideje elmesélni. 😉
Kérem, hogy az alant vádaskodó 7th-tag bizonyítsa Spy csítelésére vonatkozó állításait!!!
Amennyiben a vád igaznak bizonyul Spyhun-nal kapcsolatban, tehát bizonyíték is van rá, akkor természetesen a klánon belül kivizsgáljuk az ügyet és szabályzatunk értelmében kizárjuk õt tagjaink sorából.
Drang over and out!
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
Végre egy normális megynílvánulás.
Megértettem, és akkor minden valószínûségbõl, a klántársatok szórakozott!
TEHÁT ELNÉZÉST, HA VKIT MEVÁDOLTAM!
Csak sztem az ilyeneket óvatosan kezeljétek, fõkent, mert amikor ez történt, én meg is jegyeztem, hogy ez aranyos, ha csitelnek a kollegák.
Erre minimum vmi válasz kellett volna...
A tegnapi banom teljesen jogosnak veszem, mivel magam harcoltam ki, nekem csak az lenne a kérésem, hogy prioritásban ne az legyen már e legfontosabb, hogy ki hogyan beszél, hanem figyeljetek már a játékmenetre.
Ha ez lenne az egyetlen magyar szerver, amin ez mûködik, akkor ez nagyon vonzó lenne mindenkinek.
Fõként a tegnapi nap miatt mondom, mert ami ott ment 18-19-ig, az nagyon gáz volt. Nem mintha nem lett volna már ilyen máshol, csak sajnálatos, hogy ilyenkor az adminok inkább a csúnya beszólásokra ugranak, mint a játékmenet élvezetesebbé tételére.
Ha vki engem ok nélküli BR/BC-n kap, nyugottan vessem rám átkot!
A randomra, meg csak annyit, hogy az biztosan nem jó, ha JCSR randira megyek be a szerverre. De az sem, ha minden körben küzdeni kell az együttmaradásért, ami a mi esetünkben kemény 3-4 ember 😉.
Az viszont más szerverekrõl szimpatikus, hogy csapatot cserélnek a felek körönként.
sztetek én dolgoztam ma vmit? 😊
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
A smartbalance pedig érdekes. Összekeveri a népet mint állat, nem jó, akkor inkább a TB.
Ha nem ragaszkodnék ahhoz, hogy lehetõleg azokkal az emberekkel játszak egy squadban akkor nem érdekelne az SB sem, csak ez a játék taktikai részét teszi tönkre, lesüllyed egy Q3/UT Deathmatch szintre miatta, mert az egyik húzza a másik tolja, a harmadik várja, hogy a sültgalamb belerepüljön a szájába....
http://bf2s.com/player/43514697/
Ha majd enni órád lesz akkor ugrálj, kicsi makákó...
Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5
Ne döntse el mert akkor elég gyakoriak lennének a 10 vs 20 szituációk! 😞
De ilyet valószínû nem lehet beállítani. (én pl. szeretem Nortsent kilõdözni a helijébõl ha nem egy oldalon állunk. )<#nyes>#nyes>
A csítes dologra visszatérve én elfogadom a válaszotok, mert valóban zöldel volt kiírva a szerverüzenet.
Ebben az esetben csak egy virtuális megrovással kell, hogy beérjétek: Nem jó dolog ilyesmivel játszani! <#nezze>#nezze><#ticking>#ticking>
ami spy-t illeti kíváncsi vagyok mit mond erre<#falbav>#falbav><#conf>#conf>
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
az utóéletét a dolognak nem tudom, mert - mint ismeretes - mérsékelt intenzitással játszom 😊
www.battlefield.hu