Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erdos
Dehogynem, ki ne rettegné a nevét <#hehe>
Csak már látom elõre milyen genyó a közösség hogy így fogadja szegény védtelent :-)

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Templomban ül az öreg házaspár.
A mami:
Jajj véletlenül egy halkat szellentettem, most mit csinálja.
A papi:
Cseréld ki a hallókészülékben az elemet.
TS Zolly
Fõleg az illata mi?

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Vicc délután?

Étteremben az egyik vendég véletlenül elszellenti magát.
Hogy leplezze mûvet, elkezdi tologatni a széket.
Erre az egyik szomszédja megjegyzi:
- Ugye milyen más hangja van?
TS Zolly
Nemtudod ki az a Gudcpid? bf.hu oldaláról már párszor eltanácsolták.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

dronkZero
Ez inkább olyan szeretet, amilyennel Albertó iránt vannak páran...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

JAG1
Akkor az a baj. ;-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

erdos
No tényleg nem mosszuk le magunkról hogy nem fogadjuk virággal az új hozzászólókat <#hehe>

Hardveres tuzfal nincs. Majd megprobaljuk levadaszni a hibat valamelyik delutan.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

TS Zolly
Ide is behánytál???!!!

TS Zolly
Cigány kiugrik egy bokorból a skinhead elé, és azt mondja:
- Adnál valamit enni?
Erre a skinhead jól oldalba rúgja a cigányt:
- Nesze, egy oldalas!

JAG1
Akkor csak annyit tehetsz, hogy szólsz a rendszergizdának. Cégnél tuti hardveres tûzfal(is) van, úgyhogy az az egyszerûbb.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

kBagyula
Régi, de jó! <#vigyor>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Boccs! Hazudtam. A belulrol kezdemenyezett kapcsolatokat visszaengedi, de kivulrol kezdemenyezettekbol semmit(lehet, hogy eppen itt van valami gazemberseg). A ceg tuzfala egyebkent. A windowsomon siman ki is van kapcsolva.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

erdos
A nagypapám nemrég hunyt el. Úgy ment el, ahogy minden férfi szeretne: szex közben. Nagymamám zokogva mesélte, hogy vasárnap reggel nekiálltak a dolognak, mert nagypapának a templomtorony haranja segített ritmust tartani. Máig élne, ha nem jött volna arra a Family Frost....

erdos
Skinhead ül a kocsmában, a kabátja hátuljára fel van írva: "Utálom a
cigányokat". Odalép hozzá egy kigyúrt cigány:
-Mi van a kabátod hátuljára írva, te mocsok?
-Ez az elsõ dolog amit utálok bennetek: nem tudtok olvasni!-feleli a bõrfejû
-Mi van, mi van; gyere ki, rendezzük le!
-Ez a második dolog amit utálok bennetek: süketek vagytok!
Kimennek a kocsma elé, a cigány rögtön elõránt egy kést:
-Na most legyen nagy a szád!
-Ez a harmadik dolog amit utálok bennetek: mindig kést vesztek elõ, mikor
lövöldözés lesz!

<#nyes><#nyes><#nyes>

Thx.

Az EA HU I. szerver úgy kibannolt egy gép fagyást követõen, hogy azóta sem szedett le a listáról (vagy 4 hete). Biztos a timeout alatt belecsapodtam 16 emberbe a helivel 😊)
JAG1
Ez bátor dolog.
Annyit azért én megtennék, hogy forwardolnám azt a portot, hátha.

mesor
DonC ma eddig nem elérhetõ sehogy sem! Szerintem ha gép közelben lesz akkor olvasni fogja a postodat.

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Valoszinuleg nem nyert.(1024 folott minden nyitva.) Mashol egyebkent megy, de valamiert a 7th-en nem.

Egy kérdés. DonC-vel hogyan tudnám felvenni a kapcsolatot?
Vhogy nem nagyon reagálnak a battlefiled.hu fórumon.
erdos
NEM VASÁRNAP LESZ A DÖNTÕ HANEM VALÓSZÍNÛLEG HÉTFÕN, AMINT TUDOK VALAMIT BENYOMOM.

JAG1
Valszeg tiltva van a VOIP port nálad. Tûzfalon, routerben. Ez a BF2 Client Port 55132.

DummyBoy
md5 csekk???

Az egyszerû file eltérés ... azért már csak nem jár global ban?

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Drang küldtem privát üzenetetmorfi msn címével a többit tõle kérd ne rajtam és rajtunk.

DummyBoy
Na hogy ezt is ilyen jól meghánytuk-vetettük 😊

Ez az 1.3 mikor is jön ki? Errõl van valami infó? Vagy 2 hét? 😊

Az armored Fury-val? Az mikor jön? (/me nememléxik ...)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

1. A név nem 100%-osan pontos idézem Morfit msnrõl:
"
Morfi -=Toxi: egyébként tegnapelõtt fogott az 1-es egy t4c obinetest
Morfi -=Toxi: md5 csekkel
Vengeance: és a t4ce-es játékossal akit megfogott az már
MBL-es lett?
Morfi -=Toxi: igen
Morfi -=Toxi: az nálatok sem tud játszani már
Vengeance: az gáz (neki)
Morfi -=Toxi: igen
Morfi -=Toxi: valami SPY hun
Morfi -=Toxi: néven játszott éppen
Vengeance: pb screen nincs róla?
Morfi -=Toxi: nem hiszem
Morfi -=Toxi: nincs összefüggés közötte
"
Szal a névet lehet nem jól írtam. De a Spy-ból tudjátok kirõl van szó. (én nem ismerem)

2. Az aki marhult a szerverünkön megrovásban részesül, de eddig mi se tudtuk ezt, csak így utólag a logból

3. a samrtbalance az nem egyenlõ a team randomizing opcióval!!!

Egy kis okítás: az AUTOBALANCE egy nagyon agresszív csapat áthelyezés nem engedi hogy 1 embernél nagyobb legyen az eltérés a két csapat között és nem engedi az átváltást sem akkor sem ha azonnal létrehozol egy squadot, ugyanis nincs idõd 1mp és már rak is át és kapod a -2 pontot.
A SMARTBALANCE egy finomabb rendezés ami nálunk 2-re van beállítva azaz ha 2-nél több játékos van egyik oldalon utána már nem engedi hogy egy 3dik játékos is átálljon.
A team randomizing pedig új funkció összekeveri a csapatokat ez lett mondom tegnap bekapcsolva. De már kivettem ha nem tetszik sokaknak.

uHs Gerzson
Az elmult 2 napban úgyis volt sok nagy írás ez sem fog szerintem kimaradni 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

dronkZero
#73260 és #73256. De az is elég, ha a keresõbe beírod, hogy goodspeed. Tegnap hoztam szóba, elrettentõ példaként, nem gondoltam, hogy falra festem az ördögöt... 😛

mesor
Ez egy hosszú és még az idõk kezdetére visszanyúló történet! 😊

De hátha lesz valaki akinek lesz türelme és ideje elmesélni. 😉

Drang
Kedves Bf közösség!

Kérem, hogy az alant vádaskodó 7th-tag bizonyítsa Spy csítelésére vonatkozó állításait!!!

Amennyiben a vád igaznak bizonyul Spyhun-nal kapcsolatban, tehát bizonyíték is van rá, akkor természetesen a klánon belül kivizsgáljuk az ügyet és szabályzatunk értelmében kizárjuk õt tagjaink sorából.

Drang over and out!

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

mesor
Vigyázzunk hogy beszélünk vele mert a végén még jön GameOver azt mi leszünk a kecsegek!<#idiota>

Mitol szeretitek annyira, ezt a derek sztrovacseket?

uHs Gerzson
Sic innen a hülye óráidal, semmit nem bizonyitasz ezzel nem vagy több....

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

McKalton..sorry
eX RambO
Tényleg van bõr a pofádon idemerészkedni és még tekintéjrõl magyarázni?? Húzz innen ember és máshol verd a nyálad...

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Szia McCalton!

Végre egy normális megynílvánulás.
Megértettem, és akkor minden valószínûségbõl, a klántársatok szórakozott!
TEHÁT ELNÉZÉST, HA VKIT MEVÁDOLTAM!
Csak sztem az ilyeneket óvatosan kezeljétek, fõkent, mert amikor ez történt, én meg is jegyeztem, hogy ez aranyos, ha csitelnek a kollegák.
Erre minimum vmi válasz kellett volna...

A tegnapi banom teljesen jogosnak veszem, mivel magam harcoltam ki, nekem csak az lenne a kérésem, hogy prioritásban ne az legyen már e legfontosabb, hogy ki hogyan beszél, hanem figyeljetek már a játékmenetre.
Ha ez lenne az egyetlen magyar szerver, amin ez mûködik, akkor ez nagyon vonzó lenne mindenkinek.
Fõként a tegnapi nap miatt mondom, mert ami ott ment 18-19-ig, az nagyon gáz volt. Nem mintha nem lett volna már ilyen máshol, csak sajnálatos, hogy ilyenkor az adminok inkább a csúnya beszólásokra ugranak, mint a játékmenet élvezetesebbé tételére.
Ha vki engem ok nélküli BR/BC-n kap, nyugottan vessem rám átkot!

A randomra, meg csak annyit, hogy az biztosan nem jó, ha JCSR randira megyek be a szerverre. De az sem, ha minden körben küzdeni kell az együttmaradásért, ami a mi esetünkben kemény 3-4 ember 😉.
Az viszont más szerverekrõl szimpatikus, hogy csapatot cserélnek a felek körönként.

sztetek én dolgoztam ma vmit? 😊
kBagyula
<#nyes>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

mesor
Ez mit bizonyít hogy ennyi órád van? Azt hogy mekkora kocka vagy?<#hehe>

dronkZero
Hát te meg mi a faszt keresel itt?

kBagyula
Úgy értem, hogy ha már nincs választása akkor ott marad ahol van, de leghamarabb csak a új kör elején állhasson át.
A smartbalance pedig érdekes. Összekeveri a népet mint állat, nem jó, akkor inkább a TB.
Ha nem ragaszkodnék ahhoz, hogy lehetõleg azokkal az emberekkel játszak egy squadban akkor nem érdekelne az SB sem, csak ez a játék taktikai részét teszi tönkre, lesüllyed egy Q3/UT Deathmatch szintre miatta, mert az egyik húzza a másik tolja, a harmadik várja, hogy a sültgalamb belerepüljön a szájába....

nah almácska... a nevemet ne vedd szádra, mert ez számodra kicsi makákó, olyan név melyet tisztelhecc 😄
http://bf2s.com/player/43514697/

Ha majd enni órád lesz akkor ugrálj, kicsi makákó...

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

mesor
"Döntse el mindenki, hogy melyik oldalon akar játszani"

Ne döntse el mert akkor elég gyakoriak lennének a 10 vs 20 szituációk! 😞

Meg felszallni a partmenti fakra.... <#hehe>

kBagyula
Ez a smartbalance egy baromság. Döntse el mindenki, hogy melyik oldalon akar játszani, illetve csak a következõ kör elején lehessen átállni.
De ilyet valószínû nem lehet beállítani. (én pl. szeretem Nortsent kilõdözni a helijébõl ha nem egy oldalon állunk. )<#nyes>
A csítes dologra visszatérve én elfogadom a válaszotok, mert valóban zöldel volt kiírva a szerverüzenet.
Ebben az esetben csak egy virtuális megrovással kell, hogy beérjétek: Nem jó dolog ilyesmivel játszani! <#nezze><#ticking>

hmm ... köszi a kimerítõ választ, mert ez így korrekt<#sir> és sajnálom hogy ez van

ami spy-t illeti kíváncsi vagyok mit mond erre<#falbav><#conf>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Wolfguy, Odin, Verzoo es meg nehany figura eseteben sokkal konyebben hajlamosak elhinni az emberek, hogy csaltak, mert nagyon jol nyomjak. Ha rolam terjedne olyan hir, hogy cheater vagyok valoszinuleg turelmesebben varnak a nepek a biztos eredmenyt, mert maximum kozepes jatekosnak szamitok.

uHs Gerzson
<#eljen>

Akkor most meg azt deritsuk ki, nekem miert nem megy nalatok a VOIP, es teljesseggel elegedett leszek A szerveretekkel. <#hawaii>

BurnBaby
a wolfguy esetben én annyit kértem a srácoktól, h addig, amíg nem derül ki h az adott kód valódi gamehack vagy tévedés, addig ne kezdjenek belõle mûsort csinálni. akkor még nem voltak a magyar szerverek benne a punkbusted.com hálózatában, így a havonta egyszer frissített ban logok alapján lehetett megnézni, h ilyen kóddal tettek-e vkit banlistre. amikor az eset történt az adott gamehack kódszám miatt még senkit nem banoltak szerverrõl (a globális lista alapján), következõ hónap másodikán jött a frissítés.
az utóéletét a dolognak nem tudom, mert - mint ismeretes - mérsékelt intenzitással játszom 😊

www.battlefield.hu