Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt se mondhatom hogy nem volt jogos hogy felkaptam a vizet.
Más: az hogy beírsz valamit nem biztos hogy észre vesszük. Én pl nem igen nézem a chatat. Szerintem sokan vannak még így közülünk.
Elastic An-usZ Boys
Shorthand for Laugh out Loud, LOL is commonly used to express that you are laughing during a text conversation. LOL is also often replaced by LAL, LAWL (Laughing a Whole Lot), and LOLZ.
Hangosan röhög v. hasonló.
Én is szeretlek téged!
Ha neked úgy jó, tegyél ki.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
2. Hatt!
Mivel elég sokat olvasom ezt a fórumot, tudom mi a klánotok hozzáállása a játékhoz, ebbõl kifolyólag: az elsõ két alternatívát azért írtam, mert az indokolná, hogy ekkora az orcád (csak mentséget kerestem a számodra és bár többes szám többes személyben írtam amit írtam, ezt RÁD értettem nem a klánotokra).
Egyébként BC-ztek már le a szervereteken és ekkor be is írtam az adminnak, aki vagy nem volt ott, vagy a füle botját sem mozgatta.
Nem, ne hagyd szó nélkül a dolgogat. Nem is azért írtam, hanem a HANGNEM miatt, mivel ha elolvastál volna még 10-en egynéhány post-ot, akkor rájöhettél volna, hogy a hangnemed nem indokolt és részben/egészben nincs igazad.
21% (70700) helyesirás
1% (1700) hejesírás
0% (218) hejesirás
0% (33) heljesírás
0% (5) hellyesírás
0% (3) heljesirás
(by Google Hejesírás)
Bizony ezt így hívják, pedig nem helyes! <#circling>#circling>
Nos nézd meg a statom. Meg hogy heti hány órát is játszok. Lehet ezt a kérdésed ezzel ki is pipáltam.
"BC/BR-es kecsegek vagytok és így ki tudjátk élni a hajlamaitokat, amit más szerveren nem tudtok a jelen lévõ adminok miatt."
Ez így igaz, de érdekes ha feljössz a szerverre akkor miért nem kempeltelek még le?
"Szeretnétek normálisan játszani az általatok korábban lefektetett szabályok szerint a saját szervereteken."
Nos azok a szabályok olyanok amikkel én alapjában együtt játszok minden szerveren. A nem sajáton annyiban változik hogy ha lekempelnek én se leszek nyuszi visszaadni azt. A sajáton szó nélkül kirugom.
"Tegyük fel vagytok 10-en online a klánotokból és mindegyikõtök felmegy a saját ranked-re. Élveznéd a játékot, vagy esetleg szeretnéd, hogy páran még csatlakozzanak, hátha úgy izgalmasabb/érdekesebb?"
Ezt komolyan kérdezed? Szerinted az aki mondjuk ott kempel, anyázik, teamkillerkedik vagy bármit is csinál az felüdülés és szórakoztató? Vagy az szórakoztato hogy feljön ide az illetõ és van benne annyi hogy megvádolja a szervert bérlõket (akár tetszik akár nem) A MAGYAR "SCENE" legtöbbjével?
Nekem nem élvezet. Te biztos fejsimogatással elintézed én viszont nem.
Mivel nem vagyok leader a csapatban így nem a csapat nevében nyilatkozok hanem a sajátomban. Nem fogom szó nélkül hagyni ezeket a dolgokat. Ha neked nem tetszik hogy kiteszek egy olyan embert aki szándékossan kikezdi az adminokat ( ugye be is ismerte hogy mûbalhézott) akkor nem tetszik.
Elastic An-usZ Boys
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
"Ezennel elbucsuzok tõled, ha meglátlak a szerverünkön kibaszlak mint kutyát szarni."
GRATULÁLOK!
Na ez az a hozzáállás amiért nem szívesen játszom magyar szervereken.
Kedves Hatt!
Felmerült már benned miért kell nektek Ranked szervert üzemeltetnetek?
Adok neked alternatívákat:
Statbuzik vagytok és a saját ranked szervereteken tápoljátok magatokat.
BC/BR-es kecsegek vagytok és így ki tudjátk élni a hajlamaitokat, amit más szerveren nem tudtok a jelen lévõ adminok miatt.
Szeretnétek normálisan játszani az általatok korábban lefektetett szabályok szerint a saját szervereteken.
Ha a legutolsó alternatíva igaz:
Tegyük fel vagytok 10-en online a klánotokból és mindegyikõtök felmegy a saját ranked-re. Élveznéd a játékot, vagy esetleg szeretnéd, hogy páran még csatlakozzanak, hátha úgy izgalmasabb/érdekesebb?
Ha a kérdeés elsõ felére IGEN a válaszod, akkor egészségedre. Adminoljátok úgy a szervereteket ahogy akarjátok. Megjegyzem ekkor 4-ed annyiba kerülne a nem ranked szerver - ablakon kidobott pénz?
Ha a kérdés második felére IGEN a válaszod akkor meg jó lenne ha egy kicsit visszavennél az orcádból és normálissabb hangnemet ütnél meg, mert ha így folytadod, csak azt fogod elérni hogy tényleg mindenki keres/bérel magának egy másik ranked-et.
Ha ezt akarod, akkor csak ÍGY TOVÁBB!
Mégegyszer a "legõszíntébb" GRARULÁCIÓMAT szeretném kifejezni neked, "kedves" Hatt!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Ez nem klános vélemény volt hanem sajátom.
Nem fogok visszakozni és ha meglátom ténylegessen kiteszem.
Elastic An-usZ Boys
Qrvára leminõsíti mind a szervert, mint a csapatot ...
Eredetileg nem ezt írtam, ha érdekel, elküldöm privátban, de csak flém lenne belõlle ...
Szerintem kár volt ... Uff ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Kollégánk csalt. Erre kiváncsi vagyok. De ameddig ennél többet nem tudsz elmondani addig téged nem látunk szivessen. Ezennel elbucsuzok tõled, ha meglátlak a szerverünkön kibaszlak mint kutyát szarni.
Elastic An-usZ Boys
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Köszi
Lehet csatlakozni a Loituma klubbhoz nyugodtan...garantáltan idegnyugtató egy kiadós csata után (vagy war elõtt)<#nyes>#nyes>
Ha Budapesten valakinél meghallom a fenti zenét csörgésként a telefonján, annak azonnal fizetek egy sört (nekem is ez van )<#phone>#phone>
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...