Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FRX - Horda - Infantry Kupa Bronzmeccs
Ma este megmérkõztünk az FRX csapatával a 3.helyért az Infantry Kupában. Az ellenféllel gyakran találkoztunk már gyakmeccsek keretében és mindig kemény csatákat vívtunk ellenük. Nézzük, hogy alakult a meccs!
Gulf Of Oman
MEC oldal
Arab oldalon kezdtük meg ezt a fontos mérkõzést. Gyorsan befoglaltuk a City pontot, míg az FRX lehúzta a Villaget. Õk jöttek az építkezés felé, de sikeresen vertük vissza támadásaikat. Közben nem hagytuk õket "pihenni" és folyamatosan támadtuk a hátsó (BeachHead) pontjukat. Néha sikerült is lefehéríteni, de birtokolni nem sikerült. Közben õk is megtették ugyanezt az építkezéssel, de a támadást visszavertük. Kicsit rosszul csoportosítottunk, ezért közben elbuktuk a Cityt, de szerencsére közben sikerült lehúzni a tengerpartot, amit késöbb "visszacseréltünk" a Cityre. Ekkor még hátra volt a kör fele, de mindkét csapat ugyanazokat a pontokat birtokolta, mint a meccs elején. Egy kisebb állóháború alakult ki a vonat mellett, majd szép lassan végetért a kör.
FRX - Horda 119-103
USA oldal
USA oldalon az FRX gyorsan befoglalta a Cityt, majd a spawnfutást alkalmazva ugyanakkor ért a Villagehez, mint mi. Egy jó 2 perces csata után a pont végül is a mienk lett. Tartottuk egy ideig, mert az ellenfél keményen támadott az egyik kisházból spawnolva. Idõvel sikerült egy squadot eljuttatni a Cityhez, amit le is húztunk. Közben a Village arab kézre került. Visszafoglalni csak a City elvesztésével sikerült. Így az elözõ körben is zajlott állóháború alakult ki a vonat két oldalán. Mindkét csapat próbálkozott pontot foglalni, de egyikünk sem járt sikerrel.
FRX - Horda 94-74
Sharqi Penninsula
MEC oldal
Ellenfelünk választott mapján MEC oldalon kezdtük a meccset. Lepörgetésre törekedtünk és ennek reményében keményen is támadtunk. Az Officet sikerült is lehúzni az építkezéssel egyetemben. Mivel az ellenfélnek csak egy pontja maradt, így nekiindultak az építkezésnek, amit párszor le is húztak, de mindig visszafoglaltuk. Közben folyamatosan támadtuk a TV-tornyot, de a claymoreok sajnos kifogtak rajtunk. Ellenfelünk a kör végéig tartotta a tornyot, mi pedig a sok halál miatt kicsit lepörögtünk. Így ezt a kört is az FRX csapata nyerte - hozzáteszem - nem kis nehézségek árán.
FRX - Horda 106-82
USA oldal
Egyetlen esélyünk a gyõzelemre az lett volna, ha végig birtokoljuk az összes pontunkat, így lepörgetve ellenfelünket. Sajnos a számításba hiba csúszott, mert elég gyorsan elbuktuk az Officet, de szerencsére sikerült visszaszerezni. Közben persze az építkezés került arab kézre. Az FRX folyamatosan támadta a TV-tornyot, majd mikor visszavertük õket, mentek egybõl az Officre. Az építkezésnél a daru már meghajlott a sok embertõl, mert mindkét csapat onnan ugrálva foglalta a pontot. A kör közepe táján végre sikerült visszaállítanunk az alapállapotot(mind 3 pont a mienk volt), de csak kb. 20 ticketet sikerült ezzel nyernünk, mert hamar elbuktuk az építkezést. A toronynál végig hatalmas csaták zajlottak. A csapatok felváltva birtokolták a pontot, de végül a mienk maradt a meccs végéig.
FRX - Horda 102-90
Összesítve
421-349 az FRX javára! Gratulálunk nekik!
Úgy érzem a Horda csapata kihozta a maximumot(sõt, talán sokkal többet is) magából az Infantry Kupán. Egy kemény ellenféllel szemben maradtunk ma alul, de egyáltalán nem szomorkodunk! Nekik gratulálunk, mi pedig folytatjuk tovább amit elkezdtünk: játszunk tovább mindenfajta elvárás nélkül, ahogy eddig is tettük!
A Horda legyen veletek!😄
És grat fiúk a 4-ik helyhez!
Horda Maki!:D
legalább headshootokat lehetet küldeni ezerel 😄 mert egy hordásra 3 frx jutot .)(aki támadot) 😊
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Bárhogy probáltuk 2 sniper meg claymor miatt lehetetlen volt .)
Omanon meg vasut mint egy filmbe .) Nyugaton a hejzet változatlan 😄
jo volt mecs volt benne minden .) Ma ti voltatok jobbak 😊 <#worship>#worship>
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
(atwe elõre, claymore->bumm, badsec felkellti, atwe elõre, claymore->bumm, badsec felkellti.....és eztmég így jópárszor 😄, csak a végét elcseszted, mert 1 claymoretól meghaltak mindketten 😊)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
te dobáltad a supportcsomagot a csipásotoknak a claymoreokhoz, ha jól emlékszem?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
<#worship>#worship><#taps>#taps><#eljen>#eljen>
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
Together we'll fly someday...
gondoltam, hogy sokan rászexuálnak a hangomra, tekintsétek fícsörnek, a show része 😄
nah holnap nagyjábol ugyanitt, ugyanekkor, ha valakinek van valami javaslata, ne habozzon leirni, mi is igyekszunk a profizmus felé konvergálni 😊
A közvetitésért meg külön köszönet Gerzsonnak és Joebá'-nak, remélem felvette valaki, nagyon meghallgatnám <#nyes>#nyes>
A zászló nem moccan, tehát 3 embernek ott kellett volna lennie, de nem volt, mert a foglalási határ az volt, ahol én álltam! Hárman foglaltunk egyszerre, tehát hogy nem moccanjon a zászló, min 3 embernek kellett volna lennie!
A hang amit hallasz, egy autó, amit a tetõn lévõ emberke jelzett, csak a tömörített verzióba nem látszik a 3D mapon!
Bocs, de ez így volt, ha megnézed, a mellettem lévõ manus elég rendesen kereste az ellent, de Õ sem talált senkit!
Ellen az az 1 volt, aki kiszedte a lövészt, de az a lépcsõnél, ahonnan nem foglalható a zászló!
Kértem UAV-t, mert tudtam, hogy ez egy érzékeny pont, és senki nem hiszi el, de nem kaptam meg, utána csinálta a felvátelt!
Felvételt tudott valaki késziteni???? (reménykedik)
Holnap JCSR vs. 7th partyra jobban rákészülünk majd 😊
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Jó volt a közvetítés. Hallgattam jók voltatok srácok!
valami hosszabb írásos beszámolót pls! fel is teszem bf.hu-ra is, ha esetleg elkülditek nekem a [email protected] címre. köcce!
+ a holnapi közvetítés infóit is felteszem, pls írjátok meg Gerzsi meg Joebá!
gg
A JCSR nem kerülget ...
Infantry Kupa - Bronzmeccs
Gulf Of Oman
119-103 FRX/USA
94-74 FRX/MEC
Sharqi Penninsula
106-82 FRX/MEC
102-90 FRX/USA
Összesítve
421-349 az FRX javára! Gratulálunk nekik a bronzéremhez!<#eljen>#eljen>
De mi sem szomorkodunk! Nálunk boldogabb 4. helyezett még nem volt szerintem!<#vigyor2>#vigyor2>
Horda Maki!:D
De ha figyelmesen hallgatsz, akkor hallani egy "motort".
Hogy az ellenfél-e vagy sem, az nem derül ki...
A kék jármû nem mozdul, ellenben a kék jármû lövészét valaki megöli...
Ezek után szerintem jogos a feltételezés, hogy van ott minimum 1 ellenfél.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Jó kis meccs volt!
Grat! <#worship>#worship>
Bronzérmes az FRX!!!!! 😛
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Egyszerûen nem lehetett felhúzni a zászlót.
OMAN 8vs8 sima game
0 - 186
0 - 160
össz: 0 - 346 Catch win
Ritka durván nyomták a Catches srácok.
JCSR - Catch-Gamer
Mashtuur city 8vs8 INFANTRY gyak
44 - 99
164 - 0
össz: 208 - 99 JCSR win
Ez viszont mintaszerû volt.
A JCSR nem kerülget ...
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
bar a musort a tartalma miatt, nem lehetett sokaig hallgatni 😊
szerintem