Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legjobb az volt mikor eljutotam mögéük vagy 5 frx elkezd rám löni mindenel futok futok mögém nézek folyamatosan tüzelnek jo megfordulok 3 leszedek erre megjelenik 4 és belém ereszti tárat
legalább headshootokat lehetet küldeni ezerel 😄 mert egy hordásra 3 frx jutot .)(aki támadot) 😊

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

uHs Gerzson
Atwe mindig te voltál a kis sunyulós elöre menö gólyofogó csapattárs 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Jaja sarkin nem lehetet sehogyse feljutni arra a rohat zászlora .)Tv
Bárhogy probáltuk 2 sniper meg claymor miatt lehetetlen volt .)
Omanon meg vasut mint egy filmbe .) Nyugaton a hejzet változatlan 😄

jo volt mecs volt benne minden .) Ma ti voltatok jobbak 😊 <#worship>

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

mesor
Nem õk baszták el mert túl szorosan egymés mögött másztak fel a létrán! 😄

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

joebacsi
nah, akkor még kevésbé csodálkozok, te voltál az, aki összebeszélt atwe-vel, és badsec-el, hogy statfarmoltok éles meccsen, szal nc 😄DD
(atwe elõre, claymore->bumm, badsec felkellti, atwe elõre, claymore->bumm, badsec felkellti.....és eztmég így jópárszor 😄, csak a végét elcseszted, mert 1 claymoretól meghaltak mindketten 😊)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

uHs Gerzson
Nemgond, úgyis sokat tévedtem így is 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

mesor
KTC feküdt a lépcsõnél supportal.

mesor
Én voltam többek között az egyik sniper! 😛

uHs Gerzson
Ja õ feküdt állandan a lépcsõ feljárónál 😄

joebacsi
jah megis jegyeztem, hogy mekkora csíter lamivoltál 😛
te dobáltad a supportcsomagot a csipásotoknak a claymoreokhoz, ha jól emlékszem?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Pharolas
Azt a mindenit. A köreredményeket elnézve tényleg igen szoros meccs lehetett. Gratula mindkét klánnak.
<#worship><#taps><#eljen>

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

mesor
Harmadik körben ki is lógtam a 21-0-as K/D arányommal! 😛

Me0w
En ugy hallottam vegig asszondtak, hogy jo az frx, csak ez a Mesor gyerek kilog onnan... 😄DD

Together we'll fly someday...

uHs Gerzson
Hát igen, amig nincs felvétel addig csak azoktól kapunk visszajelzést akik halgaták 😊

mesor
Ha valaki felvette akkor dobjon linket, mert szívesen visszahallgatnám és akkor mondanák véleményt a közvetítésrõl. 😛

joebacsi
nyah faszányos kis möccsöcske volt, grat a csapatoknak!
gondoltam, hogy sokan rászexuálnak a hangomra, tekintsétek fícsörnek, a show része 😄
nah holnap nagyjábol ugyanitt, ugyanekkor, ha valakinek van valami javaslata, ne habozzon leirni, mi is igyekszunk a profizmus felé konvergálni 😊

KáTéCé
Jó mecs volt Horda, köszönjük!!! 😉 És szerintem nem a csoda miatt jutottatok el idáig hanem mert jók vagytok!!!
A közvetitésért meg külön köszönet Gerzsonnak és Joebá'-nak, remélem felvette valaki, nagyon meghallgatnám <#nyes>

TC3
Grat!
Mindkét félnek! /csapatnak😊/

TC3
Ha megnézed, 3 kék van, + 1 a tetõn, tehát tetõ tiszta.
A zászló nem moccan, tehát 3 embernek ott kellett volna lennie, de nem volt, mert a foglalási határ az volt, ahol én álltam! Hárman foglaltunk egyszerre, tehát hogy nem moccanjon a zászló, min 3 embernek kellett volna lennie!
A hang amit hallasz, egy autó, amit a tetõn lévõ emberke jelzett, csak a tömörített verzióba nem látszik a 3D mapon!
Bocs, de ez így volt, ha megnézed, a mellettem lévõ manus elég rendesen kereste az ellent, de Õ sem talált senkit!
Ellen az az 1 volt, aki kiszedte a lövészt, de az a lépcsõnél, ahonnan nem foglalható a zászló!
Kértem UAV-t, mert tudtam, hogy ez egy érzékeny pont, és senki nem hiszi el, de nem kaptam meg, utána csinálta a felvátelt!

uHs Gerzson
NAgyon király volt a mecset nézni 😊 eszméletlen mészárlások folytak zászlokért 😊 grat mind2 klánnak <#eljen>

Felvételt tudott valaki késziteni???? (reménykedik)

Holnap JCSR vs. 7th partyra jobban rákészülünk majd 😊

GRAT!!!<#eljen><#worship><#pias>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

mohus
jó szoros vót...grat<#eljen>

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

digitalenjoy
Grat FRX a bronzéremhez, grat Horda a 4. helyhez.

Jó volt a közvetítés. Hallgattam jók voltatok srácok!

valami hosszabb írásos beszámolót pls! fel is teszem bf.hu-ra is, ha esetleg elkülditek nekem a [email protected] címre. köcce!

+ a holnapi közvetítés infóit is felteszem, pls írjátok meg Gerzsi meg Joebá!

gg

A JCSR nem kerülget ...

badsec
Lezajlott a bronzmeccs az FRX és a Horda csapata között!

Infantry Kupa - Bronzmeccs

Gulf Of Oman
119-103 FRX/USA
94-74 FRX/MEC

Sharqi Penninsula
106-82 FRX/MEC
102-90 FRX/USA

Összesítve
421-349 az FRX javára! Gratulálunk nekik a bronzéremhez!<#eljen>

De mi sem szomorkodunk! Nálunk boldogabb 4. helyezett még nem volt szerintem!<#vigyor2>

Horda Maki!:D

mesor
Nem én gyõztem hanem az FRX aratott nagy csatában gyõzelmet! 😉

3 kék az tuti.
De ha figyelmesen hallgatsz, akkor hallani egy "motort".
Hogy az ellenfél-e vagy sem, az nem derül ki...
A kék jármû nem mozdul, ellenben a kék jármû lövészét valaki megöli...
Ezek után szerintem jogos a feltételezés, hogy van ott minimum 1 ellenfél.

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

mohus
el sem hiszem hogy gyõztél😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

erdos
Gratula, jó kis derbi lehetett <#worship>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

mesor
Köszi Horda!

Jó kis meccs volt!

Grat! <#worship>

Bronzérmes az FRX!!!!! 😛

retteneteske
Csak hárman voltak ott, szerintem.

Szerény véleményem szerint volt ott egy ellenfél...

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

grat mindkettõ csapatnak

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

erdos
Jaja, és persze grat szpíkerek 😄

HTS s3rg1nh00
Boxer...néha nézzetek a fórumotok toborzás részére is<#idiota>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

retteneteske
Grat mindkét csapatnak!

Beers
GG FRX,grat Horda!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

TC3
Szerintetek ennekmi az oka?
Egyszerûen nem lehetett felhúzni a zászlót.

erdos
Hallod vazze, piros már a menõ! <#mf2>

digitalenjoy
JCSR - Catch-Gamer

OMAN 8vs8 sima game
0 - 186
0 - 160
össz: 0 - 346 Catch win
Ritka durván nyomták a Catches srácok.

JCSR - Catch-Gamer

Mashtuur city 8vs8 INFANTRY gyak
44 - 99
164 - 0
össz: 208 - 99 JCSR win
Ez viszont mintaszerû volt.

A JCSR nem kerülget ...

kBagyula
Csak egy kicsit. 😊

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

mohus
lesz a csatáról "recorder" file is?

csak valamelyik folyton liheg aa mikrofonba xD

alma2
multkor meg magamtol kerdeztem, most toled, kocka vagy-e 😊

szerintem

erdos
Jó ez, örüljünk hogy ilyen is van :-)

kBagyula
..én még bírom. <#vigyor>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

alma2
joebacsinak eleg kellemes hang organuma van, le se tagadhatna, hogy meg abban az idoben szuletett, mikor a radiozas volt a meno 😊
bar a musort a tartalma miatt, nem lehetett sokaig hallgatni 😊

szerintem

kBagyula
Elég sokan vannak abban a squadban. Nem? <#rolleyes>

kBagyula
Ki az a raccsolós? 😄 (nem komolyan gondolom ám) <#nyes>

Beers
Úgy néz ki!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

alma2
Tobb fradista van egy kocsmaban, mint amennyi a befogado kepessege ? 😊

szerintem