Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
legalább headshootokat lehetet küldeni ezerel 😄 mert egy hordásra 3 frx jutot .)(aki támadot) 😊
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Bárhogy probáltuk 2 sniper meg claymor miatt lehetetlen volt .)
Omanon meg vasut mint egy filmbe .) Nyugaton a hejzet változatlan 😄
jo volt mecs volt benne minden .) Ma ti voltatok jobbak 😊 <#worship>#worship>
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
(atwe elõre, claymore->bumm, badsec felkellti, atwe elõre, claymore->bumm, badsec felkellti.....és eztmég így jópárszor 😄, csak a végét elcseszted, mert 1 claymoretól meghaltak mindketten 😊)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
te dobáltad a supportcsomagot a csipásotoknak a claymoreokhoz, ha jól emlékszem?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
<#worship>#worship><#taps>#taps><#eljen>#eljen>
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
Together we'll fly someday...
gondoltam, hogy sokan rászexuálnak a hangomra, tekintsétek fícsörnek, a show része 😄
nah holnap nagyjábol ugyanitt, ugyanekkor, ha valakinek van valami javaslata, ne habozzon leirni, mi is igyekszunk a profizmus felé konvergálni 😊
A közvetitésért meg külön köszönet Gerzsonnak és Joebá'-nak, remélem felvette valaki, nagyon meghallgatnám <#nyes>#nyes>
A zászló nem moccan, tehát 3 embernek ott kellett volna lennie, de nem volt, mert a foglalási határ az volt, ahol én álltam! Hárman foglaltunk egyszerre, tehát hogy nem moccanjon a zászló, min 3 embernek kellett volna lennie!
A hang amit hallasz, egy autó, amit a tetõn lévõ emberke jelzett, csak a tömörített verzióba nem látszik a 3D mapon!
Bocs, de ez így volt, ha megnézed, a mellettem lévõ manus elég rendesen kereste az ellent, de Õ sem talált senkit!
Ellen az az 1 volt, aki kiszedte a lövészt, de az a lépcsõnél, ahonnan nem foglalható a zászló!
Kértem UAV-t, mert tudtam, hogy ez egy érzékeny pont, és senki nem hiszi el, de nem kaptam meg, utána csinálta a felvátelt!
Felvételt tudott valaki késziteni???? (reménykedik)
Holnap JCSR vs. 7th partyra jobban rákészülünk majd 😊
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Jó volt a közvetítés. Hallgattam jók voltatok srácok!
valami hosszabb írásos beszámolót pls! fel is teszem bf.hu-ra is, ha esetleg elkülditek nekem a [email protected] címre. köcce!
+ a holnapi közvetítés infóit is felteszem, pls írjátok meg Gerzsi meg Joebá!
gg
A JCSR nem kerülget ...
Infantry Kupa - Bronzmeccs
Gulf Of Oman
119-103 FRX/USA
94-74 FRX/MEC
Sharqi Penninsula
106-82 FRX/MEC
102-90 FRX/USA
Összesítve
421-349 az FRX javára! Gratulálunk nekik a bronzéremhez!<#eljen>#eljen>
De mi sem szomorkodunk! Nálunk boldogabb 4. helyezett még nem volt szerintem!<#vigyor2>#vigyor2>
Horda Maki!:D
De ha figyelmesen hallgatsz, akkor hallani egy "motort".
Hogy az ellenfél-e vagy sem, az nem derül ki...
A kék jármû nem mozdul, ellenben a kék jármû lövészét valaki megöli...
Ezek után szerintem jogos a feltételezés, hogy van ott minimum 1 ellenfél.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Jó kis meccs volt!
Grat! <#worship>#worship>
Bronzérmes az FRX!!!!! 😛
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Egyszerûen nem lehetett felhúzni a zászlót.
OMAN 8vs8 sima game
0 - 186
0 - 160
össz: 0 - 346 Catch win
Ritka durván nyomták a Catches srácok.
JCSR - Catch-Gamer
Mashtuur city 8vs8 INFANTRY gyak
44 - 99
164 - 0
össz: 208 - 99 JCSR win
Ez viszont mintaszerû volt.
A JCSR nem kerülget ...
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
bar a musort a tartalma miatt, nem lehetett sokaig hallgatni 😊
szerintem
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!