Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

badsec
Na, írtam egy "kis" beszámolót a meccsrõl!😄 Hátha valakit érdekel...

FRX - Horda - Infantry Kupa Bronzmeccs

Ma este megmérkõztünk az FRX csapatával a 3.helyért az Infantry Kupában. Az ellenféllel gyakran találkoztunk már gyakmeccsek keretében és mindig kemény csatákat vívtunk ellenük. Nézzük, hogy alakult a meccs!

Gulf Of Oman

MEC oldal

Arab oldalon kezdtük meg ezt a fontos mérkõzést. Gyorsan befoglaltuk a City pontot, míg az FRX lehúzta a Villaget. Õk jöttek az építkezés felé, de sikeresen vertük vissza támadásaikat. Közben nem hagytuk õket "pihenni" és folyamatosan támadtuk a hátsó (BeachHead) pontjukat. Néha sikerült is lefehéríteni, de birtokolni nem sikerült. Közben õk is megtették ugyanezt az építkezéssel, de a támadást visszavertük. Kicsit rosszul csoportosítottunk, ezért közben elbuktuk a Cityt, de szerencsére közben sikerült lehúzni a tengerpartot, amit késöbb "visszacseréltünk" a Cityre. Ekkor még hátra volt a kör fele, de mindkét csapat ugyanazokat a pontokat birtokolta, mint a meccs elején. Egy kisebb állóháború alakult ki a vonat mellett, majd szép lassan végetért a kör.

FRX - Horda 119-103

USA oldal

USA oldalon az FRX gyorsan befoglalta a Cityt, majd a spawnfutást alkalmazva ugyanakkor ért a Villagehez, mint mi. Egy jó 2 perces csata után a pont végül is a mienk lett. Tartottuk egy ideig, mert az ellenfél keményen támadott az egyik kisházból spawnolva. Idõvel sikerült egy squadot eljuttatni a Cityhez, amit le is húztunk. Közben a Village arab kézre került. Visszafoglalni csak a City elvesztésével sikerült. Így az elözõ körben is zajlott állóháború alakult ki a vonat két oldalán. Mindkét csapat próbálkozott pontot foglalni, de egyikünk sem járt sikerrel.

FRX - Horda 94-74

Sharqi Penninsula

MEC oldal

Ellenfelünk választott mapján MEC oldalon kezdtük a meccset. Lepörgetésre törekedtünk és ennek reményében keményen is támadtunk. Az Officet sikerült is lehúzni az építkezéssel egyetemben. Mivel az ellenfélnek csak egy pontja maradt, így nekiindultak az építkezésnek, amit párszor le is húztak, de mindig visszafoglaltuk. Közben folyamatosan támadtuk a TV-tornyot, de a claymoreok sajnos kifogtak rajtunk. Ellenfelünk a kör végéig tartotta a tornyot, mi pedig a sok halál miatt kicsit lepörögtünk. Így ezt a kört is az FRX csapata nyerte - hozzáteszem - nem kis nehézségek árán.

FRX - Horda 106-82

USA oldal

Egyetlen esélyünk a gyõzelemre az lett volna, ha végig birtokoljuk az összes pontunkat, így lepörgetve ellenfelünket. Sajnos a számításba hiba csúszott, mert elég gyorsan elbuktuk az Officet, de szerencsére sikerült visszaszerezni. Közben persze az építkezés került arab kézre. Az FRX folyamatosan támadta a TV-tornyot, majd mikor visszavertük õket, mentek egybõl az Officre. Az építkezésnél a daru már meghajlott a sok embertõl, mert mindkét csapat onnan ugrálva foglalta a pontot. A kör közepe táján végre sikerült visszaállítanunk az alapállapotot(mind 3 pont a mienk volt), de csak kb. 20 ticketet sikerült ezzel nyernünk, mert hamar elbuktuk az építkezést. A toronynál végig hatalmas csaták zajlottak. A csapatok felváltva birtokolták a pontot, de végül a mienk maradt a meccs végéig.

FRX - Horda 102-90

Összesítve
421-349 az FRX javára! Gratulálunk nekik!

Úgy érzem a Horda csapata kihozta a maximumot(sõt, talán sokkal többet is) magából az Infantry Kupán. Egy kemény ellenféllel szemben maradtunk ma alul, de egyáltalán nem szomorkodunk! Nekik gratulálunk, mi pedig folytatjuk tovább amit elkezdtünk: játszunk tovább mindenfajta elvárás nélkül, ahogy eddig is tettük!

A Horda legyen veletek!😄

És grat fiúk a 4-ik helyhez!

Horda Maki!:D

Legjobb az volt mikor eljutotam mögéük vagy 5 frx elkezd rám löni mindenel futok futok mögém nézek folyamatosan tüzelnek jo megfordulok 3 leszedek erre megjelenik 4 és belém ereszti tárat
legalább headshootokat lehetet küldeni ezerel 😄 mert egy hordásra 3 frx jutot .)(aki támadot) 😊

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

uHs Gerzson
Atwe mindig te voltál a kis sunyulós elöre menö gólyofogó csapattárs 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Jaja sarkin nem lehetet sehogyse feljutni arra a rohat zászlora .)Tv
Bárhogy probáltuk 2 sniper meg claymor miatt lehetetlen volt .)
Omanon meg vasut mint egy filmbe .) Nyugaton a hejzet változatlan 😄

jo volt mecs volt benne minden .) Ma ti voltatok jobbak 😊 <#worship>

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

mesor
Nem õk baszták el mert túl szorosan egymés mögött másztak fel a létrán! 😄

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

joebacsi
nah, akkor még kevésbé csodálkozok, te voltál az, aki összebeszélt atwe-vel, és badsec-el, hogy statfarmoltok éles meccsen, szal nc 😄DD
(atwe elõre, claymore->bumm, badsec felkellti, atwe elõre, claymore->bumm, badsec felkellti.....és eztmég így jópárszor 😄, csak a végét elcseszted, mert 1 claymoretól meghaltak mindketten 😊)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

uHs Gerzson
Nemgond, úgyis sokat tévedtem így is 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

mesor
KTC feküdt a lépcsõnél supportal.

mesor
Én voltam többek között az egyik sniper! 😛

uHs Gerzson
Ja õ feküdt állandan a lépcsõ feljárónál 😄

joebacsi
jah megis jegyeztem, hogy mekkora csíter lamivoltál 😛
te dobáltad a supportcsomagot a csipásotoknak a claymoreokhoz, ha jól emlékszem?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Pharolas
Azt a mindenit. A köreredményeket elnézve tényleg igen szoros meccs lehetett. Gratula mindkét klánnak.
<#worship><#taps><#eljen>

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

mesor
Harmadik körben ki is lógtam a 21-0-as K/D arányommal! 😛

Me0w
En ugy hallottam vegig asszondtak, hogy jo az frx, csak ez a Mesor gyerek kilog onnan... 😄DD

Together we'll fly someday...

uHs Gerzson
Hát igen, amig nincs felvétel addig csak azoktól kapunk visszajelzést akik halgaták 😊

mesor
Ha valaki felvette akkor dobjon linket, mert szívesen visszahallgatnám és akkor mondanák véleményt a közvetítésrõl. 😛

joebacsi
nyah faszányos kis möccsöcske volt, grat a csapatoknak!
gondoltam, hogy sokan rászexuálnak a hangomra, tekintsétek fícsörnek, a show része 😄
nah holnap nagyjábol ugyanitt, ugyanekkor, ha valakinek van valami javaslata, ne habozzon leirni, mi is igyekszunk a profizmus felé konvergálni 😊

KáTéCé
Jó mecs volt Horda, köszönjük!!! 😉 És szerintem nem a csoda miatt jutottatok el idáig hanem mert jók vagytok!!!
A közvetitésért meg külön köszönet Gerzsonnak és Joebá'-nak, remélem felvette valaki, nagyon meghallgatnám <#nyes>

TC3
Grat!
Mindkét félnek! /csapatnak😊/

TC3
Ha megnézed, 3 kék van, + 1 a tetõn, tehát tetõ tiszta.
A zászló nem moccan, tehát 3 embernek ott kellett volna lennie, de nem volt, mert a foglalási határ az volt, ahol én álltam! Hárman foglaltunk egyszerre, tehát hogy nem moccanjon a zászló, min 3 embernek kellett volna lennie!
A hang amit hallasz, egy autó, amit a tetõn lévõ emberke jelzett, csak a tömörített verzióba nem látszik a 3D mapon!
Bocs, de ez így volt, ha megnézed, a mellettem lévõ manus elég rendesen kereste az ellent, de Õ sem talált senkit!
Ellen az az 1 volt, aki kiszedte a lövészt, de az a lépcsõnél, ahonnan nem foglalható a zászló!
Kértem UAV-t, mert tudtam, hogy ez egy érzékeny pont, és senki nem hiszi el, de nem kaptam meg, utána csinálta a felvátelt!

uHs Gerzson
NAgyon király volt a mecset nézni 😊 eszméletlen mészárlások folytak zászlokért 😊 grat mind2 klánnak <#eljen>

Felvételt tudott valaki késziteni???? (reménykedik)

Holnap JCSR vs. 7th partyra jobban rákészülünk majd 😊

GRAT!!!<#eljen><#worship><#pias>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

mohus
jó szoros vót...grat<#eljen>

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

digitalenjoy
Grat FRX a bronzéremhez, grat Horda a 4. helyhez.

Jó volt a közvetítés. Hallgattam jók voltatok srácok!

valami hosszabb írásos beszámolót pls! fel is teszem bf.hu-ra is, ha esetleg elkülditek nekem a [email protected] címre. köcce!

+ a holnapi közvetítés infóit is felteszem, pls írjátok meg Gerzsi meg Joebá!

gg

A JCSR nem kerülget ...

badsec
Lezajlott a bronzmeccs az FRX és a Horda csapata között!

Infantry Kupa - Bronzmeccs

Gulf Of Oman
119-103 FRX/USA
94-74 FRX/MEC

Sharqi Penninsula
106-82 FRX/MEC
102-90 FRX/USA

Összesítve
421-349 az FRX javára! Gratulálunk nekik a bronzéremhez!<#eljen>

De mi sem szomorkodunk! Nálunk boldogabb 4. helyezett még nem volt szerintem!<#vigyor2>

Horda Maki!:D

mesor
Nem én gyõztem hanem az FRX aratott nagy csatában gyõzelmet! 😉

3 kék az tuti.
De ha figyelmesen hallgatsz, akkor hallani egy "motort".
Hogy az ellenfél-e vagy sem, az nem derül ki...
A kék jármû nem mozdul, ellenben a kék jármû lövészét valaki megöli...
Ezek után szerintem jogos a feltételezés, hogy van ott minimum 1 ellenfél.

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

mohus
el sem hiszem hogy gyõztél😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

erdos
Gratula, jó kis derbi lehetett <#worship>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

mesor
Köszi Horda!

Jó kis meccs volt!

Grat! <#worship>

Bronzérmes az FRX!!!!! 😛

retteneteske
Csak hárman voltak ott, szerintem.

Szerény véleményem szerint volt ott egy ellenfél...

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

grat mindkettõ csapatnak

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

erdos
Jaja, és persze grat szpíkerek 😄

HTS s3rg1nh00
Boxer...néha nézzetek a fórumotok toborzás részére is<#idiota>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

retteneteske
Grat mindkét csapatnak!

Beers
GG FRX,grat Horda!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

TC3
Szerintetek ennekmi az oka?
Egyszerûen nem lehetett felhúzni a zászlót.

erdos
Hallod vazze, piros már a menõ! <#mf2>

digitalenjoy
JCSR - Catch-Gamer

OMAN 8vs8 sima game
0 - 186
0 - 160
össz: 0 - 346 Catch win
Ritka durván nyomták a Catches srácok.

JCSR - Catch-Gamer

Mashtuur city 8vs8 INFANTRY gyak
44 - 99
164 - 0
össz: 208 - 99 JCSR win
Ez viszont mintaszerû volt.

A JCSR nem kerülget ...

kBagyula
Csak egy kicsit. 😊

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

mohus
lesz a csatáról "recorder" file is?

csak valamelyik folyton liheg aa mikrofonba xD

alma2
multkor meg magamtol kerdeztem, most toled, kocka vagy-e 😊

szerintem

erdos
Jó ez, örüljünk hogy ilyen is van :-)

kBagyula
..én még bírom. <#vigyor>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

alma2
joebacsinak eleg kellemes hang organuma van, le se tagadhatna, hogy meg abban az idoben szuletett, mikor a radiozas volt a meno 😊
bar a musort a tartalma miatt, nem lehetett sokaig hallgatni 😊

szerintem

kBagyula
Elég sokan vannak abban a squadban. Nem? <#rolleyes>

kBagyula
Ki az a raccsolós? 😄 (nem komolyan gondolom ám) <#nyes>

Beers
Úgy néz ki!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!