Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
pár perces ciklusokban óhajt csak szolgáltatást nyújtani <#nemtudom> és nem csak nekem

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Looserke
miért, mi a baj a chelloval???

schrank
aki most délután chello-val akar játszani az inkább keressen más elfoglaltságot <#gonosz3>

hi mondjatok egy címet, ahol "viszonylag" olcsón lehet rangsorolt szervert bérelni

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

leveskocka
jah,a jo oreg T-90...<#eplus2>
uHs Gerzson
ehh

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

ERykk
igaz is<#vigyor2>

ERykk
😮

LuluBono
látom sergi nyalni még tudsz.....seggeket<#action><#nyes>

Danee
pont ma egy hatalmasat arattunk egymás ellen menSZESZ kollégával, az eredmény 6-0 nekik (mi voltunk amcsik) , de mind2-en 100-on felül teljesítettünk

uHs Gerzson
oda 😄DD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

joebacsi
hmm...melyik csapatba is akarsz jelentkezni épp? 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

HTS s3rg1nh00
uwu,Te már csak tudod,a tank a Te hatásköröd...<#wink><#worship>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Ez nem teljesen így van.
Pl. Sharqi-n rendszeresen az amcsik vesztenek, ha kiegyenlített az erõviszony. Viszont, ha már a TV toronynál kempelõdik a csapat, általában meg lehet menteni a meccset egy üres MEC-es fõbézrõl ellopott T90-essel.
Egyébként ha az ellenség van vesztett helyzetben, és mindenki a fõbézre spawnol, fölösleges próbálkozni, nem fog sikerülni a lopás, ezért szerintem nincs is ebben semmi rossz.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Promi
Na ezt megneznem, csak forduljak rad HELIVEL!<#vigyor>
schrank
te most mit gucpidoskodol <#wilting>

schrank
majd egy ilyen videófelvételkor kéne egy olyan forgatókönyv hogy kergetek egy helit kocsival <#hehe>

JAG1
Te koma! Mondtad már valaha azt valamire, hogy tök jó? Vagy, hogy ügyesek vagytok?
Vagy úgy egyáltalán valami pozitívat?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Promi
Semmi kulonos nincs ebben, csak 1 kis manoverezesi gyakorlat.
Sugarberci kihivasara reagaltunk.
Nem csak o a PRO.<#vigyor>
uHs Gerzson
A fícsör mindig színesiti az unalmas perceket 😄D

schrank
amúgy ennek mi értelme van hogy ide-oda bekúsztok helivel videóknak mert játék közben ilyen képességekkel a gátig nem jutnál el <#miaz> olyan vid-eket tegyetek fel ahol kiszeditek azt a tucatnyi jármûvet ami mind benneteket lõ pláne kubredámon ahol olyan szintkülönbségek vannak hogy azt se tudod ki honnan mivel <#ravasz1>

Beers
Az interjúról lemaradtam,sorry!
A fícsör meg kell bele!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

HTS s3rg1nh00
vezetni nem is igazán...gunnernek már jobb...de álljon itt két adat szemléltetésül:
Time Played 417h 05m 50s
Helicopter 33h 15m 31s 853 909 0.94
ezért mondtam...mellesleg...a 417-bõl 117-et sem mentem jármûben...az elején azt hittem,CS-zek<#hehe>

Promi
Igen de mivel irtad, hogy nem vagy tul jo helis ezert ezt mar nem is boncolgattam.<#vigyor0>
HTS s3rg1nh00
azt figyelted,hogy se a repcsit,se a tankot nem lõttem szét az elején?<#zavart1>

Promi
Alakul ez.
joebacsi
a 2 db 25 megás a lényeg, a többi csak fícsör (értsd: bénázás 😄)
viszont az interjuk kimaradtak 😞

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

ZOLCHI
Ok. Igazat adok neked,bár a helit mint mondam használni sem akarta senki tõlük. Ezzel részemrõl téma lezárva! Reméljük minél kevesebb hasonló eset fordul elõ. Elnézést a rambótól is ha megbántottam !!

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

schrank
muszály volt neki lopni mi-28-at mert nem fért be a cobra-ba és bár vezetni nem tudja de õ a heli-gunner spawn camper király <#worship><#miaz>

Pharolas
Az ilyen balkanokat meg kell jegyezni, a nevüket felírni, és elküldeni nekem privibe (esetleg screenshoottal), garantálom, hogy 2 hetes banra teszem az illetõt, ha meglátom még 1x a szerveren.

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

Boxer HUN
?????????

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

ZOLCHI
Én csak meghalni láttalak

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

Pharolas
erre csak annyit, hogy nem mindenki kötél idegzetû a klánban. rambo pont a hevesebb vérmérsékletû tagok közé sorolható (mint általában én is), így egy tucat szabálysértés után (akár egy körön belül - erre is volt példa) szó nélkül osztja a kicket. Azt hiszem, hogy ez teljesen megérthetõ, noha néha sajnos ártatlan emberek szenvedik meg ezt.

ami pedig a jármûlopást illeti. Ha ellopható a jármû, akkor az azt jelenti, hogy nem kiegyenlített a két csapat erõviszonya. Legalább ezt a részt lehetne meghagyni nekik, hogy valami esélyük legyen, és élvezetes, kemény csata legyen a végébõl.

ZOLCHI
Ez természetes.Teljesen igazad van,ám ha a csapatodból vki egész kör allat a másik repteret nyomja, véletlen is észreveszed egyszer! Nem?

ZOLCHI
Csak elhoztam a helit, nem killeztem senkit.

Pharolas
Sajnos nem 100%.os a rendszer, nem is lehet az. Az egész szabályzat azon alapul, hogy a feljövõ játékosok fair play-t játszanak. Az admin is azért megy fel, hogy játszon, nem azért, hogy full time adminoljon.
meg lehet kérdezni azokat, akik velem szoktak játszani, hogy én azokat is figyelmeztetem, kirugom, akik az én csapatomban vannak. De azért, mert mondjuk éppen helizek, és sensei van a faromban és azon van, hogy megint a respawn képernyõt nézzem 15mp-ig, akkor én se fogok félreszálldosni, hogy teljesítsem a "nép akaratát".

ZOLCHI
A gyerek nem a korának ,mintinkább a viselkedésének szólt. Ha adminol ,tegye ugy hogy fair legyen. 30 x? Ajjaj! Akkor én vaok a gyerek a harmincegynehány évemmel. <#worship>

schrank
sarkit ne is emlegesd mert ott téged csak gunnerként láttalak <#levele>

dronkZero
Na, most már kezd érdekelni, hogy mit is csináltál Sharqin a MEC fõbézen?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

ZOLCHI
Peninsulán akkort is ott az a piros köröcske a helinél. Mit értetlenkedsz?

Pharolas
Zolchi, én a fórumozók értelmesebb táborába sorollak, így elvileg elvárható, hogy normális posztokat írj, még ha igazad is van. Az a "rambo gyerek" 30xen túlvan. Próbáljunk egy kicsit több respect-el lenni egymás iránt...

Amúgy az incidens egy félreértésen alapul. amikor eldöntöttük, hogy legyen saját ranked, akkor nagy vita ment klánon belül a szabályokról, és volt egy olyan téma is, hogy jármûlopás a mainról. a fele bagázs ezt mondta, a fele azt. Rambo ritkán jár fel a sajátra, így õ még abban a tudatban élt, hogy nem lehet. Ennyi. meg lehet ezt normálisan beszélni, nem köpködve, mint ahogy azt egyesek teszik itt a bf berkeiben.

ZOLCHI
Mellesleg : Lulubono és tsa omanon ugy bombázta a mec repterünket,hogy az aszfalt igy felszakadt. Természetesen ezért nem járt kick,mert az csak az ellennek jár !

schrank
az általunk játszott mapok általában 32-ek amiknek a 3/4-én legalább az egyik fõbázis elfoglalható

ZOLCHI
Nem kéne alkalmatlan embereknek adminjogokat gyakorolni!!!!!!!

schrank
nem a jármû fajtája dönti el hogy foglalok -e vagy sem hanem aki vezeti <#nezze>
és szerintem az a láma aki inkább foglalás nélkül kempel már játszunk annyi idelye ezzel a szarral hogy tudjuk a spawn pontokat minden egyes zászlónál úgyhogy ha már kempelsz akkor legyen benned annyi gerincesség hogy közben foglalsz is mert c4 és akna áldozata lehetsz te máshol is nem csak a zászló közelében

ZOLCHI
Vagyok olyan kemény,hogy eljutok,de rajta van az kis piros kör és az istenért se tudtam még behuzni.
Meguntam és elvittem a helit. Nem volt senki a base környékén sem.

dronkZero
Hmm... Igazad van. Csak a "fair" szót cseréld ki "faszláma"-ra... 😛

joebacsi
áhh rosszul látod...a fair tankos odamegy, ráfest egy piros x-et a popsijára, hogy még véletlenül se tévesszék el a c4ezõ huligánok, eközben nemriszálja magát, hanem nyugodtan megvárja, amíg a levegõbe küldik 😊

joebacsi
áhh tegnap faterra rájött fél kettokor, hogy "namost elküldöm azt a nyólcázmegás levelet" effektus, és kicsit az égbe szökött a pingem, szal jogosan kaptam az autokicket 😊
(bár persze ez mindig akkor van, ha épp tankban ülök, egyedul az ellenséges pontnál 😊)

dronkZero
"az ilyesfajta mozzanatok nálam egy lapon említendõk az armorral foglalási zónán kívül való spawn camp-el"

Ami szintén a te lámaságodnak tudható be, ugyanis a tank köztudottan nem foglalásra való.