Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem kerulok cimlapra, mert nem vagyok szep,
musorvezto sem vagyok, mert neha dadogok,
tobb verset sem irok, mert ebben sem vagyok jo.
uristen mit kezdjek az eletemmel, teljesen tanacstalan vagyok.
tipikus mai fiatalok...
szerintem
tessék megnézni, letölteni az összeset a www.levelup.hu -ról, illetve erkölcsileg és pénzügyileg támogatni. EU-s pénzt lobbyzni hozzá, és táncoslányokat szervezni a fõcímhez továbbá a mûsorvezetõ kényeztetéséhez! köfi 😊
<#hehe>#hehe><#bohoc>#bohoc><#awink>#awink>Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
de vmiért úgy érzem nagyobb költségvetéssel dolgoznak, mint a fix 😊))
www.battlefield.hu
(Fogalmam sincs, melyik melyik, azt hittem, csak egy ilyen mûsor van... 😛)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
www.battlefield.hu
Ha ez neked fekszik annak örülök viszont több hozzászólást nem szeretnék veled váltani.
Elastic An-usZ Boys

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
mindegy, az egész jó kis mûsor volt😊 (vagy még megy? nemtom)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Wass Albert
Magyar cirkusz
Cirkuszról álmodtam az éjszaka.
Emberek, az álom szörnyû volt!
Még le sem ment a nap egészen
s már följött véresen a hold!
Indulót kürtölt frakkosan a Halál!
Körben a világ valamennyi népe
megtöltötte a páholysorokat
s minden szem az arénát nézte.
Ott gyilkolták egymást a magyarok,
Torz jelmezekben részegen!
Szemükben láz, kezükben kés
s csorgott a vér a késeken...!
Mindenki küzdött ott mindenki ellen
és ezer bohóc röhögött!
A világ jelszavakat ordított
és fogadásokat kötött:
- Én arra a vörösre fogadok!
- Enyém a zöldinges legény!
- Szorítsd, te Árpád-címeres!
- A gatyás paraszt az enyém!
S a magyarok csak ölték egymást.
Tombolt a halál-zenekar.
S Európa cirkusz-porondján
fogyott, fogyott a magyar.
Aztán a végin egy maradt csak.
Ezer sebébõl folyt a vére.
Bámult fáradtan, eszelõsen
a véráztatta csatatérre.
A nézõk elszámolták a fogadásokat.
Aki vesztes volt, fizetett.
Nehányan már ásítottak is.
Aztán mindenki hazament.
Pár kapzsi suhanc még összeszedte
az elesettek rongyait.
Aztán már csak a hold bámulta
borzadt szemével, vörösen
az új magyar Kaint.
(Bajorerdõ, 1947)
Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
Amúgy meg az MTV weboldalán voltak ilyen tartalamk, és egész jónak tûntek!
Ja és ismételten ki kell hangsúlyoznom: én a level up-os szemüveges kecseg vagyok, nem a GO-s!
Egyébként én annak örülök, hogy akikkel volt vitám bf scene-n belül, azzal már mindenkivel jóban vagyok, és ez a leg fontosabb.
Legyen béke.
(Meg egy kis flém is jöhetne, ha már lecsusztam ez utóbbiról, 😄DD)
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
egyébként én szeretem a fixtv-n megnézni a gameovert, bár lehetne összeszedettebb a mûsor. pl. van olyan rész, hogy valamilyen feature-t meg akartok mutatni a játékból, és ha éppen nem sikerül, akkor az "úgy marad", vagy megint próbálkoztok, de az meg olyan nyögvenyelõs...
nem tudom mennyire tervezitek meg a mûsort, tehát hogy konkrétan mit akartok elmondani a játékról, de néha úgy tûnik, ott jutnak eszébe dolgok annak aki éppen tolja a játékot.
Together we'll fly someday...
Eddig egyzer nem néztem meg azt az oldalt.
De azt hiszem nem is fogom.
Minden jog fenntartva!
Na jo tobbit priviben mert kikapunk 😊
szerintem
de a bombázókban én is gunner szeretek lenni, csak oda te ültél<#vigyor2>#vigyor2>
Az meg hogy ez a véleményed róla... nos hát... Tény, hogy lenne min javítani! Az MTV-n valóban sokkal jobbak a gaming mûsorok! Én a kis fix.tv-n ennyire vagyok képes. Nem lehet minden mûsorvezetõ Friderikusz! Ötleted van, hogyan lehetne javítani a mûsoron? A hírekhez ragaszkodom - vagyis nem én, hanem a nézõk egy nagyobb csoportja!
Privátban már letisztáztunk mindent JaB-al és SLYTHOMi-val
Részemrõl lezártnak tekintem a dolgot...
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Az, hogy te esetleg ezt ingyen csinalod, a sajat ugyed, ez a hobbid en se kapok penzt azert mert jatszok 😊
szerintem
Engem komolyan érdekel, hogy ha van valami gondja az egyes csapatoknak velünk, vagy más csapatokkal másoknak, akkor mi is az, és mi okozza.
Beszéljük meg! Mert már faxom kivan, hogy folyton célozgatós, hátsószándékos hozzászólásokat kell olvasgatnom.
Pld DonC-vel ha nem értünk egyet megmondjuk egymásnak, elküldjük egymást szívrebbenés nélkül a faszba, de így legalább idõben eszkalálódik a vita és nem marad egyikünkben sem tüske a késõbbiekre.
A JCSR nem kerülget ...
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Másként asszem nem muszály nekünk egymást baszogatni meg misztikus kérdéseket feltenni, el leszünk így szépen csöndben egymás mellett.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
www.battlefield.hu
1) THOMi meglátta - kicsit igaza volt, kicsit túlreagálta, kicsit túltárgyaltuk.
2) Én röhögtem rajta (lelámáztam azt, aki veszõdött vele - még egyszer bocsi)
3) Tanulságok: A) Nagyobb letöltés gomb kell, 😎 pontosabb jogi nyilatkozat
Valakinek van még építõ jellegû hozzászólása?
alma2 köszönöm a kritikát, de szeretném felhívni a figyelmed arra, hogy az egész mûsor a BF2-rõl és CoD2-rõl szólt, ha felszínesnek érezted, akkor igazán sajnálom, pedig igyekeztünk...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Together we'll fly someday...
www.battlefield.hu
Maga a csatorna meg megint más kérdés.
Ui.:Egyébként a Level up az jó müsor, viszont az a letöltés gomb nagyon el van bujtatva egyáltalán miért kell a megnyitott video ablakba rakni? miért nem lehet a videoablak megnyitása nélkül letölteni, ahogy régen a www.ludologia.hu-n volt <#fejvakaras>#fejvakaras>
LOL!
Ingyen le lehet tölteni és item csak több embernek közzé tette hogy azok is eltudják érni akik nem látják a letöltés gombot. Ráadásul semmi pénzt nem kért érte + szerintem nem is állt szándékában nagyüzemben DVD-n terjeszteni a mûsort. Úgyhogy nem értem a problémát persze lehet én vagyok a hülye!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
röviden összefoglalva
- jab/thomi: az a letöltés gomb annyira rossz helyen van, h én sem találtam meg. nem azért nem írtuk ide, mert utálunk tõletek letölteni, hanem 1xûen mindössze 1etlen urat láttam, aki megtalálta 😊)) nem lehet olyat, h ott ahol a stream indítható legyen egy másik gomb, h mégis inkább letölteni szeretném?
- scene: ott tudják mérni a nézettséget, h hányan nézik tv-ben/onlány, ill mennyien töltik le 😊
www.battlefield.hu