Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crem
Nem ellened szól, mert "veled" vagyok!😛
De a "minden jog fenttartva" válasz az összes kérdésedre.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

alma2
Lehet, hogy sok mindenben jo vagy, de a musorvezetes nagyon messze all ezektol, nem eroltetnem a helyedben, csak nyoges a vege.
Ellenben ajanlanam alkalmazd burnbabyt, sokkal jobban mukodik a beszeloje mint neked sot sajat nyelveben sem botlik el mondatonkent haromszor.leszamitva UAV 😊
Ezert lesz az a csatorna mindig csak az idiotak gyulekezete, mert boldog- boldogtalant, a kepernyo ele engednek.
Biztos sok tematok van, sot lehet, hogy mar volt a bf2 is, de egy teljes musort megerdemelt volna, ha meg nem volt, hogy ne ilyen felszines legyen az egesz.Mindenbe kicsit belekaptatok, aminek olyan blikk szagu lett a vege.
De tovabbi sok sikert mindenesetre, egy velemeny ne tantoritson el a kepzeletbeli jovodtol 😊

szerintem

DonC
"felhasználása" mire, hogyan? ki használta fel? belenyúlt? átszerkesztette? újravetítette? csak elérhetõvé tette ugyanúgy. Ami nincs kifejezetten tiltva az nem jogsértés, max vita tárgya.

BurnBaby
kicsit merész 😊))

www.battlefield.hu

JaB
/topic off

legalul: "© 2006. level up. Minden jog fenntartva! Az oldalon taláható képek és videók felhasználása a mûsor készítõinek engedélye nélkül tilos!"

amúgy meg tegnap éjjel a THOMi szólt, hogy "lopják" a tartalmat, én meg röhögtem rajta veszettül... mondtam is neki, az lenne a szép, ha egyszer a Bithumenen látnám viszont az ingyenes level up-okat! (az mondjuk jól esne, azt mutatná érdekli az embereket)

Már elnézést kértem, már verselemeztem, azt mondom ne terelgessük tovább a pukit a medencében, mert még elkábulnak a fürdõskurvák (Me0w kebab)

/topic on

eX RambO
Na errõl beszéltem erdõs kolléga, Donc egy karakán ember, megmondja a tvés emberkének is a magáét, nem kell mindjárt a melegszarig nyalni vkinek aki vagdallózik itt ezzel azzal. Támogatom Donc hozzászólását....

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Crem
levelup oldalról!

"© 2006. level up. Minden jog fenntartva! Az oldalon taláható képek és videók felhasználása a mûsor készítõinek engedélye nélkül tilos!
"

Mellesleg én se szeretem, amikor nem lehet lementeni aviban...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Itt egy minta!
Elõre is köszönjük a +30 bf2 játékosok nevében!😊

BurnBaby
😊)))

www.battlefield.hu

DonC
Jab. Nem akarok beleszólni ebbe az óriási súlyú vitába, de azért ez: "Ki az a láma, aki képes volt a videót a saját szerverére feltenni, amikor elérhetõ a levelup.hu-ról is ingyen és bérmentve?" kicsit erõs bekezdés ebben a sceneben. Ezek a manuszok sokkal kevesebbért is inditottak pár ezer hozzászólásos flamet. :-)

Tanácsolnám, hogy írd ki a videók mellé, hogy az újraközléshez v. tükrözéshez nem járulsz hozzá és/vagy csak forrás feltüntetéssel járulsz hozzá. Mert ha ki van írva akkor van mirõl beszélni :-) (én nem találtam ilyet)

Me0w
Tweety + shortskirt > all 😊

Together we'll fly someday...

BurnBaby
ok. legközelebb csadorban megyek, h legyen mihez viszonyítani 😛

www.battlefield.hu

Me0w
/hug :-))

erdos
Ez meg milyen képlet alapján sakkoztad ki? <#fejvakaras>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Boxer HUN
Bakker!!!! Ejj!!!

Igaz ami igaz, írott formában valamiért jobban megy a szóképzés mint élõben. Én legalábbis ezt vettem le. Amúgy a mûsorotokkal semmi baj. /VELED SEM!!!/ Csak így tovább!!! Amúgy még te sem láttad BurnBaby-t hosszú szoknyában. Ugye?? (Csak azért kérdem, mert azt ajánlotta fel, hogy ha többen fogunk kimenni a BF2 LAN-ra, akkor rövid szoknyát vesz fel a kedvünkért.... 😊 Én viszont eddig is csak farmert vagy rövid szoknyát láttam rajta).
Vagy még attól is rövidebbre gondolt? <#fejvakaras>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

BurnBaby
nyaukám, kibontakoztál? 😊 kell nekik az oldalra a hitcount... mi ebben a fura?

www.battlefield.hu

eX RambO
Csak nem TV-s pályafutásra készülsz??

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Me0w
Jolvan, be lehet fejezni a temat, ki nem szarja le, hogy melyik buzi oldalrol ki es miert toltott le. Ez bf2, nem furdoskurva topik.

erdos
A lényeg az hogy megint indul a fregfeszt, csak most medálokért, mert nem kell tízezer órát ülni TOW-ban meg egy kör alatt 60 snipát kilõni vele ködhatárról hogy megkapd a 23. senki TOWszakértõ medált... <#hehe>

Okéééééé most ezt magyarul is Köszi 😄

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

mesor
Ezen nem veszünk össze!
Turbánosok azt jól van. 😄

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Murry
Így van a MEC az mindig is iraq marad nekünk.

Más:
SLYTHOMi! "zippes szutykot" ... "delelott mar a szolgaltatod fog kerdeseket feltenni neked"

Elég lett volna tisztázni a félreértéseket, és megkérni, hogy törölje le a tartalmat. Nem rossz szándékkal tette.
Csak tudnám, hogy miért kell ehhez fenyegetõzni, és köcsögnek lenni?

JaB
"Ja, gépzeljétek, valamék nap bemutatták az Oblivion-t a FixTV-n, a szemüveges kecseg, meg a szalumajom. Bexartam rajtuk. AZ egy dolog, hoyg egy iylen volumenû játékra szántak 5 percet, mikor egy szaros pókembert élõben végignyomnak, de még csak ki se jutottak a szabad ég alá, csak a patkányos hentelõs csatornázást mutatták be NONPC! Hihetetlen szar volt és abszolúte baromságokat hordtak össze."

Erre gondolsz? Én a level upos szemüveges kecseg vagyok, amirõl a gyerek beszélt, az meg a Game Over!

mesor
Egyébként kell a nagyobb letöltés gomb mert nekem sem szúrta ki a szememet!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

dronkZero
Ha már erre jársz, nézz át picit az Oblivion topicba is, ott úgy egy napja kapott egy kis kritikát a mûsor... 😛 (Nem éppen pozitívat)

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

BurnBaby
jab, thomi, fiatalok 😊
jó reggelt, látom nem unatkoztok 😊

www.battlefield.hu

JaB
Jóreggelt!

A stílusról:

"Ki az a láma, aki képes volt a videót a saját szerverére feltenni, amikor elérhetõ a levelup.hu-ról is ingyen és bérmentve?

Nem mintha annyi reklámozóm lenne, akik miatt fontos lenne, hogy tõlem szedjétek, de mellesleg van fenn pár kapcsolódó videó, amirõl így lemaradtok..."

Nem szeretnél verselemzésbe belemenni, de az elsõ mondat leírásakor azt gondolta a szerzõ, hogy vajon mi a szösznek lop le valaki asf-ben egy ingyenesen elérhetõ tartalmat? Elõször eszébe sem jutott, hogy a letöltés gomb hiánya okozta a bonyodalmat, plusz munkát, idõt energiát fektetett bele olyasmibe, ami amúgy is adott volt. Ami a legviccesebb, hogy tette ezt egy fórumon, ahol többen is szólhattak volna neki: "figyu, jobboldalt lenn!"

A második mondat pedig arról szól, sajnos a level up-on jelenleg nincs túl sok támogató, de ha õk valami miatt megjelennének, akkor az a nézettség lenne, ami ugye logikusan leesik, ha széthordják a videókat bármilyen nemes célból. Vagyis igen, köszönjük a jószándékot, de ez nem segíti az "ügyet" 😞

Épp ezért tesszük állandóan elérhetõvé az összes többi videót, hírt is. Illetve ezért rakunk fel - mostantól remélhetõleg rendszeresen - extra tartalmakat, hogy jöjjenek az emberek a levelup.hu-ra, különben nem tudjuk finanszírozni a továbblépést. Csak egy példa: az, hogy a level up egy LAN-ról video streamben közvetít nem egy olcsó mulatság. A Games Convention-re stábbal kimenni szintén nem az. Az E3-ról pedig mi még csak nem is álmodunk. De ahhoz, hogy jövõre ez realitás legyen, szükséges némi tolerancia

Mindenesetre az lejött, hogy egy nagyobb letöltés gomb szükséges! 😊 FLeK0nak pedig no comment 😛

kBagyula
<#eljen>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

erdos
ha ingyen adnák még jobb lenne.. <#idiota>

kBagyula
Hû de jaó! 😊
Hátha kedvet kap a nép pl. SF-et nyomni, ha lejjebb viszik a mércét. Grat EA! <#email> Biztos nem fogy már a BF2 +kiegek annyira.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Tulkeppen igaza van. Ha o nem vigyaz a penzere, mas nem fog. En csak a stilussal nem voltam kibekulve, de itt alabb szepen megkoszonte itemnek is, hogy letorolte a felvetelt, igy betudom az egeszet egy botlasnak, ami barkivel elofordul.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

JAG1
Hát elég üzletszagúan hangzott Thomi hozzászólása. Ennyire azért nem kéne félteni a forintjait. Jóhiszemûség volt a dologban, senki nem emeltdíjas sms-ért kínálta letöltésre a szent videót. Letöltötték máshonnan kb. 5-en, ebbõl 5 ember, sztem soha nem járt és nem is fogja meglátogatni a leveles oldalt. Komolyan, mintha valami államtitokról lenne szó.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Értem,köszönöm<#worship><#worship><#worship>

Osszefoglalaom. A FIX TV-n a Level Up cimu musorban A BF2-rol, es a COD-rol volt szo. Ennek kereteben BurnBaby is megjelent, es okosakat mondott. A kartacsok nem talaltak a letoltesi lehetoseget a musor oldalan, ezert felraktak nehany helyre, Thomi pedig ezt kifogasolta.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

<#eplus2>kit kellet sürgõsen bebetonozni??

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Köszönjük a NYúL-asoknak a gyakot naon élvezetes kis csata volt<#bohoc><#vigyor2><#vigyor2>

és a Dr-oknak is a múltkori derbit csak sajna naongyorsan elhúztatok és megköszönni sem volt idõ<#hehe>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Semmi gond. Tegnap ugyis surgos betonozni valom volt delutan.

Már elolvastam egy csomó hozzászólást de még mindíg nem értem mirõl van szó...

tennap mecset elõtt küldted csak el a mélt úgyhogy majd csak ma délután tok belépni! 😊 bocsi

SLYTHOMi
köszönöm a gyors törlést item,
értékelem h. jót akartál, más esetben hasznos is ha több helyen van meg a cumó lsd bf2 patchek stb,
de ez pont olyan anyag aminek 1 helyen kell meglennie 😉

thx még1x!

Nem tudom. Lehet, hogy o az egyetlen, de ezzel az utobbi megmozdulasaval az en szivembe se lopta be magat. Egyszeruen azt is mondhatta volna: "Sracok, ne publikaljatok az adast, es aki mar kirakta valahova, kerem torolje le!"
Valahogy a parancsolgatas, es a fenyegetozes nekem nem tetszik, kulonosen olyankor, mikor kerni is boven elegendo lenne.

Kovács legény
<#levele>

www.czekoart.hu

Me0w
Hagyd, a buzi kis csitermajom nem fog megvaltozni sosem.

erdos
Muszály ekkora agyatlannak lenni? Az említett úriember az egyetlen aki érdemben foglalkozik a játékkal és ezáltal a mi kis közösségünkel, az a módszer hogy zavard el a picsába, nem? Ha a weboldal másolás helyett egy, a lehetõségekhez képest nívós tévéadást csinálsz a BF2-rõl akkor amperkodjál. Item kollegát a jószándék vezérelte, nem úgy sült el, megesik, de téged? Remélem hogy a kollega tud különbséget tenni közted meg köztünk és nem fordít nekünk hátat.

HA?

En is feltoltottem 3 adast ide

sot, elloptam az oldalatokat is!

beperelsz-e?

item
Running megkérnélek rá hogy töröld a 76644 es a 76636 postomat legyél szives! <#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

Kedves JaB és SLYTHOMi!!!

köszönöm az aggódást, valóban "NEM" találtam meg egyszerre a letöltés linket,de rajtam kívül még volt pár ember,na mindegy, csak segíteni akartam rosszul végzõdött. <#zavart2>
Bevallom az én hibám,nem voltam figyelmes,legközelebb jobban odafigyelek! <#ravasz1>

JaB --> szerinted itt kezdõdik a LÁMA-ság ?? <#ejnye1><#ejnye1> Én nem hinném! <#felkialtas>

Megkérnélek, hogy legközelebb ne <#lama> -z le!

Természetesen a file-t már letöröltem. A postomat meg reményeim szerint running kigyomlálja!

Jó éjszakát mindenkinek!

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

joebacsi
videó elejére-végére oldalcím, és mindenkinek jó 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

SLYTHOMi
privibe is megírtam neki,
csak tudod ezzel most nagyon nem segített...

és azért írtam be ide is h. ha netán más is szerette volna kirakni a vidit,
akkor eszébe se jusson,
az ilyen dolgokat illik elõre megkérdezni stb...

amúgy épp azon mosolyogtam h. egy ingyenesen letölthetõ magyar scene építõ mûsor archivált vidijei mikor jelennek majd meg dc++, torrent warez megosztásokon <#pias>

hát kész vagyok,
ehhh

Zs0lt1
fejét után vesszõt képzeljen oda mindenki 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_