Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is kössssz
Nem ertem jatszok ma erre a fasz osszetori a repulot elotte persze kiugrik elopja a bazisban levot es azzal aprit mindent...
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
pedal to the metal...
[IRAM] leader

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
sima ügy:-)
kurva annyát de megnéztem volna a barcát:-(
jobb ma egy sör mint holnap kettő
Naposabb helyeken biza vagyon net. Csak a szájbafo*ott T-re kérni kéne egy artyt!
Fõleg csakokon érzõdik nagyon, hogy az arcok mennyivel nagyobb erõfölényben vannak akkor, ha az elsõ 3 találatot beadja mondjuk fejre. Míg nálam kalából tár kell hogy elfeküdjön, mivel a 30 tölténybõl jó ha, 10-et bevesz a külsõ szerver.
THIS!!!! IS!!! COORRDDHAAAA!

1.67valamennyi... az ölég^^
hogy állsz aránnyal?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
lenne 1-2 problémám:
pár napja vettem meg a játékot az 576 onlineba adtak hozzá 1 csomó kieget meg 1.41et
feltettem az alapot, meg rá az 1.41 de a verziószám ugyanaz maradt, ezek szerint nem patchelte sikeresen pedig minden okés volt, és azóta a játék kicsit bajos mert pár perc után minden szeró kidob azzal h nincs meg a punkbuster vagy vmien fájlja hibás,
a másik meg az h felraktam késöbb a special forces kieget, az meg nem indul el, bejön a fekete képernyõ és ennyi
remélem jön segítség😊
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
És ezt most negatívumként értékeled, vagy csak úgy megjegyezted?
ezért sirni mekkorora lámaság egy publik játékostól<#wilting>#wilting>
néhány ezer óra publik alatt soha nem volt bajom ezzel.
Am fölvettem az utóbbi 2 wart korda ellen olyan hbjuk volt mint a publikosoknak kb. egyedül sturm porzott egyszer..
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Tweaked the hit detection, hits will be more accurate to the model.
Players can now pass claymores by going prone
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
[IRAM] leader
[IRAM] leader
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
Egyébként aztmondják a nagyok, jobb lelockolni egy fix értékre ha reghírók ellen játszol 😊
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.