Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
Az mért van hogy kizártak a kedvenc szerveremrõl csapatgyilkosság miatt amikor meg se öltem haverokat??????
Amúgy tényleg elég kevés játtszik online, csak azért vetettem fel ha esetleg itt lennének többen akiket érdekel akkor meg lehetne beszélni... Mondjuk elég ritkán írkálnak már ide.
A baj az hogy annyi fasz játékos van fõleg a 12-14 éves korosztály (tisztelet a kivételnek) akik eszetlenül játtszanak. Tegnap is pl: lelõ a caspattársam mivel közelebb voltam a jármûhöz mint õ és õ akart vezetni... Meg még van ezernyi ilyen idegesítõ sz*rság amit szokás mostanság csinálni.
Na köszönöm a válaszokat lehet majd megnézem ezt az oldalt de nem biztos nagyon nem akartam belefolyni. 😊 Üdv!
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
A Battlefield.hu-n általában péntekenként összegyûlnek az emberek. Bár nem éppen a legnépesebb szerver, de mivel sok jármû van rajta, kevesen el lehet szórakozni. Ma is egész jó kis játék volt. Szóval gyere pénteken a Battlefield.hu szerverére, ha érdekel, és a Bf.hu TS-ére is jöhetsz, ha jobb csapatmunkát, vagy bármit szeretnél játék közben.

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
a jó az, hogy vannak only oman bfp4f szerverek ... <#vigyor1>#vigyor1>
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
PR-t szintén próbáltam. Nem kell semmi különöst csinálni telepítésnél, szimplán katt rá és már megy is. Nem tudom mikor töltötted le a PR-t, de ahogy látom kijött a legfrissebb verzió. Ha a 0.95-ös verziószámú van meg akkor töltsd le innen a patch-et.
Remélem tudtam segíteni.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Az operációs rendszerem az Win7 (32 bites).
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
mi csak a sok gomblenyomogatásos duplatöltés hibát ismerjük ...
Lenne egy olyan problémám,hogy multi közben bármilyen karakterrel is legyek egyszerûen nem tudok velük rendesen újra tölteni a fegyverem.
A leg idegesítöbben a tank elhárítós kasztban csinálja ezt, valamikor 4-5-ször rakja fel azt az istenverte rakétát a célzóra miután tudok tüzelni.
Ja és közben nem futok nem ugrálok stb.
Mi lehet az oka?
Vagy ez normális?