Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem neked errõl a bc-s dologról kussolnod kéne ugyanis a 2-es ranked serveren te bombáztál le fõbázison!

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

És az minek minõsül, ha: az ipse spec-ops, és fel akarja robbantani az ellenség commanderének a cuccait és ha "akció közben megzavarják" és ha netalán lelõné az ellenséget? BR-nek?

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

uHs Gerzson
Tankok elöre 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Szerintem engedni kéne a bc-t, én imádom.<#violent>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

csak

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

dronkZero
"Egyébként meg én sem értem, hogyha befog téged (és ezzel rád támad) a stinger/igla, akkor miért nem szabad lelõni..."

"Elfoglalhatatlan bázis bármilyen támadása tilos!"

Melyik szót nem érted?

Ha szándékosan megszeged, repülsz. Ha túl hülye vagy hozzá, hogy felfogd, és megszeged, szintén repülsz. Nem olyan bonyolult ez.
Ha nem tetszik, van még pár tízezer szerver, keress magadnak megfelelõt.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Flém szagot érzek!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

bácsi?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

LuluBono
Nem olvastam vissza,arra hivatkoztam amit msn-en ,játékban irt,mégpedig azt hogy nem bombázott oda.2.Én nem ültem a stingerben egyszer sem,amikor meghaltam akkor a felszállópályán ért a bomba.

LuluBono
Engem nem láthattál az anyahajó közelében max. a megfordulás közben,de nem nagyon hagytam el a szárazföld légterét.

"ne hazuttolj meg,megöltél,ha elkövetted akkor legalább legyen annyi vér a pucádban hogy vállalod."

Szted nem vallotta be, amit tett? Minek szítod itt a flémet? Elsõnek érdemes lenne visszaolvasni...

Egyébként meg én sem értem, hogyha befog téged (és ezzel rád támad) a stinger/igla, akkor miért nem szabad lelõni...

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

dronkZero
Nem akarok kötekedni, de ha már így szóba került:

7th Cavalry Regiment hivatalos oldal.

A "The Seventh First" az eredeti 7th jelmondata, nincs benne második "the" a "First" elõtt (klántársaim figyelmébe is ajánlom!), és rohadtul semmi köze a teljesítményünkhöz.

Szólottam. 😊
A Hetedik mindenekelõtt!

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

LuluBono
Igen,ez rendben is volna,de õ nem mást is emgölt ott,nemtuom még kit mellettem.És figyelmeztetve is volt.Töbször jött a bomba,meg arty is,bár az nem õ volt.

LuluBono
Nem,én azt láttam ahogy a bomba csapodik belém a felszállópályán,mert épp vártam repcsit,ne hazuttolj meg,megöltél,ha elkövetted akkor legalább legyen annyi vér a pucádban hogy vállalod.

Hatt
Mondja 1 olyan ember aki a döntõig se jutott el..
Viszont azt hogy mire vonatkozik az aláírás, szerintem fingod sincs.
Szar lehet hogy a próbaidõt se kaptad meg nálunk de nem biztos hogy ebben a formában kellene megnyilvánulnod.

BC-BR szabály és admin megmozdulás pedig olyan amilyen. Aki tud jobbat csinálja.

Elastic An-usZ Boys

najó ... de elég legyen mert ma nem a te csillgjaidat fogjuk fényezgetni<#hehe><#mf2>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

mint nekem 😊

még nemhinném 😊
de egyébként érdekes hogy az igazán magas k/d-s emberkéknek nem annyira erõsségük a pontosság .. asszival kb20-25%

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

most is knifeos szerveren van 😄

schrank
találtatok már olyan pléjert akinek jobb az accuracy-ja mint az enyém <#miaz><#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

lagolit<#hehe> 9% pontossággal lõ asszi puskával!!!<#eplus2>

GTASA mit vársz az ijjen játékosoktól?

the

Team GIGABYTE

the seventh th second(forever)<#mf2>

Team GIGABYTE

HTS s3rg1nh00
amúgy én módosítanám egy kicsit az aláírásod(The Seventh first.),ha jól tudom,csak 2.ok lettetek az infantry kupában<#vigyor2>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

besúgás=kínhalál, a durva fajtából<#vigyor2>

HTS s3rg1nh00
az egy helyben állás repcsire váráskor történt úgy,h.fele zászló az övék,fele a miénk volt,tehát nem az összes náluk volt,akkor most mit csináljak,jaj egyszer-kétszer bombázom az anyahajót....<#zavart1>
mellesleg egyetlen egyszer bono is lebombázott fõbézen...de pszt,nem vagyok én besúgó<#banplz>

HTS s3rg1nh00
uwu,azért kár,h.senki nem látta mi ment ott,amíg nem jött Pharo...az igazság az,h.DaNeE szívott csak,pedig arra nem alkalmas emberek voltak még szép számmal,a kedvencem az volt,mikor 4 alkalommal egymás után állok,és a Su lebombáz....Daney85-nek is kijárna a ban,meg GTASA-nak is...ha legközelebb jönnek,azonnal menjen a ban,illetve lagolit kollága legalább 5 arty-t küldött az ellen fõbézre,és ez csak a 2 Gulf kör alatt volt...<#wink>én akkor tisztán megmondtam,h.jegyzem a neveket BC szempontjából...

Szerintem azért annyira nem nehéz betartani azt a primitív szabályt.
Kéne olyan szabály mint Vényéknél a warszerveren, csak máképp:
-7th-s elleni gyilkos gondolat=kick
-7th-s elleni gyilkossági kísérlet=bann
-7th-s megölése=kövezés <#ravasz1><#vigyor3>

bingo!!! <#vigyor2><#eljen>

Danee neharagudj de kicsit az az érzésem mintha te direkt keresnéd a bajt!!?<#nyes>

Néha persze megesik, hogy bc gyanúsan ölsz meg valakit, de sajna ha észreveszi az admin, számíthatsz egy kis pihenõre.<#zavart1>

Az se rossz... ahogy érzed.<#awink>

a megoldás:nem kell a 7th szerveree menni<#hehe>

Team GIGABYTE

uHs Gerzson
"Ne menj a fõbéz közelébe, és nem leszel kirugva."

Ennyi a lényeg 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Ezért nem tetszik nekem ez a no bc dolog. Nehéz eldönteni, hogy mi számít annak.
Nehéz ám tûrni, hogy folyton lebombázzanak, mikor pár száz méterrõl simán a földön lehet tartani a fõbézes szarokat.
Mindenesetre engedtünk a publikos nyomásnak, miszerint nem szabad bc-zni, mostmár ez van, ti akartátok, tessék is betartani.
Ne menj a fõbéz közelébe, és nem leszel kirugva.

erdos
Én mondom, ez tuti szerelem lesz <#idiota><#nyes>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Me0w
Jah, az orokervenyu muvimat belinkelheted ilyenkor 😄

http://mm.dfilm.com/mm2s/mm_route.php?id=2794695

Together we'll fly someday...

legközelebb nemkell a reptérfölé menni...

Danee
ok, bocsánat
majd legközelebb hagyom hogy lelõjön..
fejezzük be, nem kell flém

joebacsi
nóvéj! 😛
majd jól megfizecc a kommentátor-kötekedésér, bizonyám 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

este majd te is "pippanthatsz"<#nevetes1>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

joebacsi
lehet, hogy bugyog benned a csapattársszimpátia, de most bizony danika b*szta el a dolgokat (legalábbis így a leírtakból egyértelmûen ezjön le)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
"az ellen fõbézének bárminemû támadása tilos"
sztem elég egyértelmû, ha neked mégse lenne az, akkor arra az esetre meow már korábban belinkelte a megfelelõ szakirodalmat, szal pippanthatsz 😊

Danee
lol, miután lebasztak 2x az anyahajón akár vissza is adhattam volna..... de csak a stingert lõttem.. de persze azt nem latta Bono bacsi..

Szerintem csak pár nappal Bannolt téged!
Nem akarok kötekedni de hogy ha bemész 1 servere akor köteles vagy elfogadni azokat a szabályokat ami a server messageban le van irva.
Egyébként még Boxert is kirugot valamelyik 7ths mert BCzet egy kicsit! (ha jol tudom) szoval a SZABÁLY az szabály és ha nem tartod be akor kick or bann 4ever! 😄DD

leveskocka
jah legkozelebb hagyjad a picsaba az iglat.forszazs azt tuz...
leveskocka
figyelj...nem kemp az,ha a kifele lovodozo alakokat lelovod,amennyiben nem vagy a fobezen.ha nem lo ki,akkor nem lehet oket bantani.az igla,ha celbavesz valakit,nyilvan tamadasnak minosul.innentol szabad preda...
koschwarz
hát igen, errõl volt már vita, hogy az elnemfoglalhatón ki lehet-e iktatni a légvédelmet, ez BC-nek számít-e, illetve konkrétan a 7th szerverén szabályszegésnek minõsül-e.

személyes véleményem az, hogy nem. meg lehet oldani elvileg, hogy repülõvel ne is szálljon el senki az ellenséges elnemfoglalható felett, de azért ez életszerûtlen elvárás, fõleg, hogy a repüléshez kicsik a pályák, másrészt azért az ellenséges repcsit is lehet arrafelé üldözni. de ettõl függetlenül, vagy "ennek ürügyén" genyóság csak azért odarepülni, hogy az ott felszálló helit vagy repülõt kilõdd, vagy csak simán lebombázni az ott lévõket.

de ha már valaki AA-val fenyeget, akkor ki lehetne szedni.

de egy konkrét esetet meg annyiféleképpen lehet megmagyarázni, hogy az a legjobb, ha senkit nem ölsz meg az elnemfoglalhatón. ez a legegyszerûbb, és akkor nem adsz okot a kickre.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

gondolom fõbázisok volt az igla, és az akárhogy kempnek számít! téged meg ismerlek, ha bemér úgyse tud kilõni, akkor meg miért nyírod ki?