Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Schrank nem akarsz szervezni valami csapatot az itt lévõ szabadúszókból a LANra? 😊
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
bátyámék múltkor waroztak codba nemtudom milyen klán ellen, és ottvolt a henker, és mikor vége lett, tesómék nyertek, és elkezdett reklamálni hogy kéri a demo-t, mert biztos csíteltek. tök ugyanaz a hang, és ugyanolyan dumája volt mint ahogy már megismerhettük 😊
Together we'll fly someday...
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
van olyan pálya is (most nem jut eszembe a neve) ahol egy fa mögé szépen le lehet szállni a helivel, szinte senki nem tud észrevenni, átülni a gunnerszékbe és tv-rakétával lehet az anyahajót lõni <#hehe>#hehe>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
na igen,a jelentkezésnél...a szám pedig ott van a másik hszban:#209-re #212<#wink>#wink>
nemtom miért írtam ezt le, ha van tanulsága, akkor le lehet szûrni<#nemtudom>#nemtudom>
Together we'll fly someday...
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
<#szomoru2>#szomoru2>én szeméjj szerint anyira gagyin jáccottam mintha tennap vettem volna a bf2-t
... a csúcs az volt amikor kubrán a gát tetején táraztam és menekültem KTC elõl, amikor sikerült betárazni megfordulok lövök és erre KTC melletti ember összesik ... majdnem elsírtam magam mert nem is rá céloztam ... bár lehet infarktusban halt meg<#hehe>#hehe>
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Danee: Mocskosul megijesztettél azzal hogy nem jöttök fel. Szerintem ezzel csak a mi dolgunkat könnyíted. Egy értetlenke minuszban legalább.
Jean: Minek avatkozol bele olyasmibe amirõl fingod sincs? Ha saját játékossal nem tartatjuk be akkor hogy várjuk el mástól? Nomeg ha nem lenne betartatva akkor azzal köpködne mindenki. Nem mind1 mivel lehet minked rágalmazni, sértegetni? Az a fõ hogy megtehessétek nem? Hajrá srácok, ne hagyjátok abba.
Elastic An-usZ Boys
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
<#nyes>#nyes>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
De örüljünk, hogy inkább ilyenen hülyéskedj, minthogy mondjuk azon, hogy bazz ...nem tudtam felszállni alma2 miatt (az illetõ csak egy kiragadott példa). Akkor meg az lenne a nagy bajod, és azért mondanád el itt a véleményed.
Hogy a poénnál maradjunk: " aki nem oszt kalácsot ,ne osszon tanácsot " - ez most pont passzol is ide <#mf2>#mf2>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
(Nem biztos, csak szerintem)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Nem értem miért nem oldja meg a 7th scripttel a basecampet.
Ott vannak pl a private rankedek. Ott script oldja meg a dolgot.
Ha a másik fõbézén gyilkolászol, akkor figyelmeztetés, majd automatikus halál és +45 sec spawn time a jutalom. Kivétel alóla úgy tudom a kés, pisztoly, akna.
Hasonló módon gondolom õk is meg tudnák oldani. Nem hinném, hogy a hivatalos szerverekre ne lehetne scriptet feltenni.
Minden jog fenntartva!