Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mesor
OK szánalmasak vagyunk te vagy a jó!

Ha így jön ki a BF2 az elején senkinek semmi gondja nem lett volna vele. De most egy sokak által jónak tartott dolgot akarnak megváltoztatni. Magyarázhatsz de a mostani squad dolgot sokkal többen tartják jónak mint rossznak!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

erdos
este meccs után magyar nyelvtan óra csak neked <#vigyor>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

item
Ehh nekem még 1:26 perc.. <#falbav>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

JCSRSoldier
Omahán dejó lett volna skvadlíder, feljutott 1 ember jóesetben már ha feljutott 2 oldalon lévõ tank melett a középsõ pontra és szembetalálta magát 10 némettel nah sokkal több esély lett volna ha rá lehetett volna spavnolni. :)

Halilalipapi. Forza AS Roma, Forza Italia!

dronkZero
Akinek nem inge...
A gondolkodásbeli tehetetlenség a szánalmas, a megszokott rosszhoz való ragaszkodás, a változások ellenében. (Ezt általánosságban gondolom így, nem csak konkrétan a BF2 kapcsán) Ja, és igen, ez a véleményem. Szerintem szánalmas.

Azt ne mondja senki nekem, hogy ha úgy jön ki a BF, mint amit a peccs ígér, akkor is elindítottak volna egy petíciót, hogy "mi az, hogy nem lehet átadni a szkvadlíderséget?"

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

erdos
Meg ne magyarázzátok hogy most nem kell taktika egy 32-es warhoz...
Illetve akinek nincsen, olyat is produkál. Az a csapat tud jól szerepelni aki a taktikáján túl SZEVEZETTEN tud lereagálni bármilyen alkalmi felállást. Ennyire még nem volt hangsúly az összeszokottságon sztem mint most. A 42-ben ha volt egy jó taktikád és megfelelõ szintû játékosállományod akkor te voltál a nyerõ. Egy pontot ott sokkal könnyebb volt bevédeni mivel a védõknek a szürkítésig mindig volt újraéledési lehetõsége. Most a támadóknak is van a líderek által, ez nem olyan rossz dolog azért.

JCSRSoldier
nah meek kipróbálom usit eccer már letöltöttem de megállt 1 százalékknál, nah most végre ejött. :)

Halilalipapi. Forza AS Roma, Forza Italia!

Ezért volt jó BFV-ben a lyuk, mert a vietkongok tényleg a föld alól jöttek.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

item
"<jAMEsbAUd>Kaptam egy ilyen sms-t:Nyerjen 500eFT-ot az Europarktol..blabla.. erre kuldtem nekik egy ilyen valaszt:"Meg egy ilyet kapok es megbaszom anyadat a ravatalon!" erre jott egy valasz: "On sikeresen leiratkozott hirlevelunkrol"

<#nyes><#nyes><#nyes>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

dronkZero
Realisztikusság != realitás.

Kicsit kifejtem:
A BF, jellegébõl adódóan feláldoz egy pár dolgot a realisztikusságából(valósághûségébõl), de egy reális(hihetõ) harci helyzetet ábrázol.

A semmi közepén elõbukkanó csapat nem igazán a "hihetõ" kategória.
(Eddig sem tetszett, nem most jött rám ez a dolog)
Aláírom, hogy a csürhemód viselkedõ public játékon egy hajszálnyit javít, de a szervezett meccseket ellehetetleníti.

mire lesz it rákényszerítve bárki is?? pl egyedül a commander érdeke az hogy egy gém nyerõs legyen! a lámák ezt is leszarják nekik a frag-en meg k/d-n jár az eszük

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

erdos
http://www.bash.hu/top100
Hatalmas <#vigyor>

mesor
Mese habbal!

(Sajnos)

Dehogynem, rá lesznek kényszerülve a csapatjátékra.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Newyorker
Euro forcéval valaki nyomta már?
Ha igen, akkor milyen?

mesor
Már megint a realítás!
Ez már ki lett tárgyalva hogy a bf az nem a realítást helyezi elõtérbe szal errõl kár is vitát nyitni.

koschwarz
eddig jókat vitáztunk itt, erre te jössz ezzel a "szánalmasozással". a vélemény olyan mint a segglyuk...nekem az a véleményem hogy ez a változtatás szar, neked az hogy nem. idáig oké is, de nem kell mást leszólni<#ejnye1>

másrészt a korábbi peccseknél igenis benyújtottak listákat a tapasztalt bugokról, és tudod mi volt egy csomónál a válasz? gyakorlatilag az, hogy bekaphatjátok, ilyen bug nincs is, ez aljas rágalom.

úgyhogy a dice hozzáállásáról ennyit.<#shakehead>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

alma2
Igen ez engem is regen nagyon zavart sok jatekban, kulccsal kinyilik a csirke ketrec, de a granatot tuleli.De akkor vagy jol kellene megirni a jatekokat, ami nem divat, vagy mindenhol 5 meteres betonfalak lennenek, hogy az olyanok, mint te vagy en, ne kossunk belejuk.Igy maradt az atombiztos csirkeketrec, de itt az uj fizikai chip, remelem alapkovetelmeny lesz 2 ev mulva, mint a 3d-s kartya manapsag, majd kicsit megvaltozik a helyzet.

szerintem

mesor
"Szarok a publicra"

Persze, de sajnos a hét minden napján nincs war és valahol játszani kell!

dronkZero
Szerintem egy csapat alapú harci játéknak nem az alkalmi játékosokról és a szervezetlen "deathmatch"-rõl kéne szólnia.

Amit lehetõségként említesz (az utolsó parton maradt emberre spawnolás) aztán végképp nonszensz. Ha már annyira bénán sikerült összehozni a dolgot, hogy a fõbézre szorulsz, akkor viseld is a következményeit. Qrva reális, hogy egy bukott csatát a semmibõl elõtûnõ osztagok fordítanak meg...

koschwarz
jó nagy bug, és úgy látszik az elõzõ peccsekben erre még nem volt idejük.

a squadokon belül meg tudnak egymással beszélni az emberek. a squadleader és a commander között majdhogynem felesleges a szóbeli kommunikáció, a commander szépen csak jelöljön a térképen célpontot a leadernek, hogy az csak egy gomnyomással kiadja az ukázt a squadnak. ne azt kezdje el mondani neki hogy mennyé mán erre meg arra.

egymásra meg szerintem eddig is vigyáztak a jobb játékosok. a rosszabb hozzáállású játékosok ettõl nem fognak megjavulni. aki medicként eddig csak saját magát gyógyítgatta, az ezután is azt fogja csinálni.

dronkZero
Hát, erre még jó 3-5 vet várhatsz. Esetleg majd a Battlefield 5 engine képes lesz ilyesmire, a dodekaP6 6G-s prociddal, meg 32giga rammal.

dronkZero
Szarok a publicra. Így a warok kimenetele totálisan a véletelnen és a szerencsén múlik, lehetetlen taktikát kidolgozni a _bárhol_ megjelenõ teljes csapatos támadások ellen. A védekezés, zászlóvédelem így teljesen értelmetlen és lehetetlen.
Én már két-három hónapja baszom az agyam ezen a buzi játékmeneten, egyre kevesebb kedvem van hozzá. Elõtte nem volt általános ez a "taktika" lehetett jókat warozni. Most már egy kaotikus, ide-oda ugrálós faszság, ahol érdemesebb halottként tölteni az idõt, és csak foglalásra spawnolni le.
Most jönne egy értelmes változtatás is, ami nem a public játékot helyezi elõtérbe, de rögtön megy a rinya, meg az aláírásgyûjtés. Szomorú, és szánalmas.
Másrészrõl: az egy dolog, hogy a dice nem a bugok javításával foglalkozik (bár ez a kijelentés is sarkos, elvileg minden peccsben javítgatnak is a játékon), de akkor miért nem egy "Javítsátok ki a bugokat!" petíciót indítottak?
Ti meg rohantok aláírni. Gratulálok.

Templar75
Áhhhhhhh! Lecsúsztam :(

mesor
Lehet hogy jobban meg kell küzdeni a zászlókért, de ez csak akkor lehetséges ha valamennyire szervezett a csapat. De sajnos ez publicon soha az életbe nem fog megvalósulni.

PL. Gulf of Oman egyik oldalon 4-5 egy klánban lévõ ember másik oldalon public játékosok. A 4 klános egy szervezett támadással pillanatok leforgása alatt ki fogja tudni szorítani az amcsikat a partról, mert a public játékosok nem tudnak szervezetten együtt mozogni hiába van voip mi egymás.
Ezzel az újítással még azt a lehetõséget is elveszik tõlük hogy esetleg egy parton életben maradt SL squadjába belépjenek és esetleg visszatudjanak húzni egy zászlót.
Mert ha nincs zászló a parton akkor a büdös életbe nem fognak tudni kijönni a hajóról. Ha van bc ha nincs.

Templar75
Szerencsés vagyok :) Csupa hetes!

koschwarz
meg hogy ne sérüljön egy kátyuban

Ez nem feature, hanem bug. Most kijavítják. Már az elején kellett volna valóban. De ahogyan sok más hibát, ezt sem javították eddig.

Én úgy látom, hogy sokaknak azért sír a szája, mert hozzászoktak a könnyû megoldásokhoz. Most meg új taktikát kellene kitalálni, vigyázni egymásra meg a leaderre (netán a medickel a leadereket élesztgetni elsõsorban).
Egyébként pont ez a cserélgetés volt ami a csapatmunkát gyakran ellehetetlenítette. Mivel sok squadban nincs fix leader, ezért a commander és a squad közti kommunikáció és együttmûködés 0. A squadon belül sincs, mert csak egy kupacban rohangáló emberek vannak.

Aki akar, egyébként ezután is rohangálhat agyatlanul rambó módjára.

Az uavot meg a scant pedig fel lehet robbantgatni.

Minden jog fenntartva!

Kovács legény
jaja

www.czekoart.hu

Kovács legény
meg 10fokos emelkedõn

www.czekoart.hu

Kovács legény
nemjó ha publicon a régi marad,mert igy is nehéz lesz megszokni,ez nemolyan hogy vendégségben nemfingasz. A klánosok akkor nemmennének azokra a szerverekre szerintem.

www.czekoart.hu

Mersant
a dzsippdobálás tényleg faszság...inkább azt javították volna hogy a tankal át lehesen menni 1 szaros homokzsákon, meg egy 2mm "vastag" pléhkerítésen <#eplus2>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

koschwarz
egyébként a peticióban is az van, hogy oké, csinálják meg, de legyen szerverbeállítás kérdése<#nezze><#nezze><#nezze><#nezze><#nezze>

koschwarz
tempomat<#nyes>

ha sokat kell úszni vagy talpalni be szoktam nyomni valamelyik chatgombot<#vigyor2>

jó lesz waron de publicon!? kétlem<#sniffles>
inkább ennek egy szerver oldali beállításnak kellene lennie és nem fix dolognak és akkor lámulásnál mehet a régi dinamikus spawn .. waron meg megállapodás kérdése ... infantrira is kitalálhatták volna egy ijjen beállítást: legyenek gépek vagy ne :(((

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Kovács legény
bf42ben is szép nagy mapok voltak, halál unalom volt egykét mapon átkrasnyogni ,de ott is volt tempomat(k) és addig kilehetett menni sörért:D

www.czekoart.hu

koschwarz
jó, végülis nekem így is jó lesz, bár meggyõzõdésem, hogy publicon még kevesebb squadozás lesz, ugyanis azt az egyetlen vonzerejét veszik el a sqaudoknak, amiért a legtöbben squadba állnak.<#nemtudom>

meg mint mondtam, engem az elérhetetlen dombokról és háztetõkrõl lövöldözõ dzsippek fognak inkább kiborítani<#rolleyes>

Mersant
pesszimisták vagytok ,igenis jó lesz <#gun><#vigyor>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

koschwarz
<#nyes><#nevetes1>

item
ACME inc. <#vigyor><#vigyor>

koschwarz
waron biztos így lesz, publicon nem, SEMMI sem fog változni. az a baj, hogy a dice-nál alapvetõ feature-öket akarnak megváltoztatni, egy év elteltével. és ez azt jelenti hogy az iszonyatos sok bug mellett alapvetõ koncepcionális átgondolatlanságokat is elkövettek fejlesztéskor.

nem tudom, hogy az elõzõ bf-ekben mekora pályák voltak, de gyanítom, hogy ez a leaderspawn is a pályák nagy mérete miatt lett kitalálva.

a szûk frontvonalakkal meg tudod mi lesz? az ellenséges commander a scannel meg az uav-vel gyakorlatilag folyamatosan tudja majd nyomon követni az ellenség mozgását, és szépen kiszed mindenkit egy artyval. de lehet hogy nem.

A sok láma meg se tud támadni egy zászlót, ha nem lehet a tövébe spawnolni <#nevetes2>

Mersant
ez persze a csapattársaktól függ, de igenis van ilyen, bár tény hogy nem BF2ben tapasztaltam hanem RO-ban ahol 1 lövés 1 halál,de ez csak az ember játékinteligenciájától függ. tény, hogy ez egy népszerûbb játék és ezért a hülye is jóval több a szervereken...(akinek nem inge...) én azért bízom benne hogy így keményebb, jobb csaták lesznek mint mikor mindenki a spawn képernyõt nézi és klikkelget a squadok között...

Kovács legény
inkább hatalmas üllõket lehet dobálni mint a rajzfilmekben:D

www.czekoart.hu

A dzsippdobálás szerintem is baromság.

Nagyon nem vágod a témát. Ezek után nem lesz olyan ,hogy egyik pillanatról a básikra már csak az anyahajóra tudsz spawnolni. Egy-egy zászlóért sokkal többet kell küzdeni, így kevesebb lesz a fõbézen való tökvakarás, meg kempelõdés.

mesor
Igazad van de akkor a faszért nem így adták ki a BF2-t kapásból?

Égbõl pottyantott autó hmm...
Ok legyen de gondolom nem 10 másodpercenként lehet majd dobálni õket és a sok hülye úgyis egyedül fogja elvinni õket.

Warlock most komolyan szerinted ez az egymásra vigyázás meg is fog valósulni? Mert klántagok között persze mert szólnak egymásnak ventrin, ts-n stb, de a public nép 90%-a inkább végignézi hogy hátbalõnek azt utánna csinál valamit. Ráadásul 3 medic szalad el melletem és nem képesek feléleszteni!

Kovács legény
csak igy hogy van UAV meg scan lehetetlen sunnyogni, annyit lehet tenni hogy egy meber kitör valahogy gyorsan és rászületnek.

www.czekoart.hu

Nem tudtok mérlegelni. Nem veszitek figyelembe, hogy az ellenfélnek is nehezebb a helyzete.
Az lesz az eredmény, hogy stabilabb lesz a pálya zászlófoglalás szempontjából. Frontvonal szerûbb harcok fognak kialakulni, ami egy kicsit reálisabb, mint az itt vagyok, most meg amott tipusú idióta ugrárlás.
Könnyeb lesz áttekinteni a csatateret, és akinek jó rálátása van a dologra többet tud kihozni a helyzetbõl mint eddig. Most hiába rendelkezel ilyn adottsággal nem tudod kihasználni, mert akármi megtörténhet.
Azért jó ez a változtatás mert nem fognak eszetlenül cserélõdni a zászlók. Több hangsújt lehet fektetni a védekezésre, mert lesz esély hatékony védelmi felállást kialakítani.
Most az a baj, hogy hiába akarsz megvédeni egy zászlót, ha nyakadra spawnolhatnak 6-an bármikor.

Kovács legény
jol mondod az elözö bf-ben nem volt ,de ez nem az elõzõ bf, ez egy uj bf
egy 1éves játéknál átvariálni mindent nevetséges,ikább azzal törödnének hogy ne véletlenszerû legyen az hogy eltalálok e valakit vagy sem

www.czekoart.hu