Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha így jön ki a BF2 az elején senkinek semmi gondja nem lett volna vele. De most egy sokak által jónak tartott dolgot akarnak megváltoztatni. Magyarázhatsz de a mostani squad dolgot sokkal többen tartják jónak mint rossznak!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Halilalipapi. Forza AS Roma, Forza Italia!
A gondolkodásbeli tehetetlenség a szánalmas, a megszokott rosszhoz való ragaszkodás, a változások ellenében. (Ezt általánosságban gondolom így, nem csak konkrétan a BF2 kapcsán) Ja, és igen, ez a véleményem. Szerintem szánalmas.
Azt ne mondja senki nekem, hogy ha úgy jön ki a BF, mint amit a peccs ígér, akkor is elindítottak volna egy petíciót, hogy "mi az, hogy nem lehet átadni a szkvadlíderséget?"
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Illetve akinek nincsen, olyat is produkál. Az a csapat tud jól szerepelni aki a taktikáján túl SZEVEZETTEN tud lereagálni bármilyen alkalmi felállást. Ennyire még nem volt hangsúly az összeszokottságon sztem mint most. A 42-ben ha volt egy jó taktikád és megfelelõ szintû játékosállományod akkor te voltál a nyerõ. Egy pontot ott sokkal könnyebb volt bevédeni mivel a védõknek a szürkítésig mindig volt újraéledési lehetõsége. Most a támadóknak is van a líderek által, ez nem olyan rossz dolog azért.
Halilalipapi. Forza AS Roma, Forza Italia!
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Kicsit kifejtem:
A BF, jellegébõl adódóan feláldoz egy pár dolgot a realisztikusságából(valósághûségébõl), de egy reális(hihetõ) harci helyzetet ábrázol.
A semmi közepén elõbukkanó csapat nem igazán a "hihetõ" kategória.
(Eddig sem tetszett, nem most jött rám ez a dolog)
Aláírom, hogy a csürhemód viselkedõ public játékon egy hajszálnyit javít, de a szervezett meccseket ellehetetleníti.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Hatalmas <#vigyor>#vigyor>
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Ez már ki lett tárgyalva hogy a bf az nem a realítást helyezi elõtérbe szal errõl kár is vitát nyitni.
másrészt a korábbi peccseknél igenis benyújtottak listákat a tapasztalt bugokról, és tudod mi volt egy csomónál a válasz? gyakorlatilag az, hogy bekaphatjátok, ilyen bug nincs is, ez aljas rágalom.
úgyhogy a dice hozzáállásáról ennyit.<#shakehead>#shakehead>
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
szerintem
Persze, de sajnos a hét minden napján nincs war és valahol játszani kell!
Amit lehetõségként említesz (az utolsó parton maradt emberre spawnolás) aztán végképp nonszensz. Ha már annyira bénán sikerült összehozni a dolgot, hogy a fõbézre szorulsz, akkor viseld is a következményeit. Qrva reális, hogy egy bukott csatát a semmibõl elõtûnõ osztagok fordítanak meg...
a squadokon belül meg tudnak egymással beszélni az emberek. a squadleader és a commander között majdhogynem felesleges a szóbeli kommunikáció, a commander szépen csak jelöljön a térképen célpontot a leadernek, hogy az csak egy gomnyomással kiadja az ukázt a squadnak. ne azt kezdje el mondani neki hogy mennyé mán erre meg arra.
egymásra meg szerintem eddig is vigyáztak a jobb játékosok. a rosszabb hozzáállású játékosok ettõl nem fognak megjavulni. aki medicként eddig csak saját magát gyógyítgatta, az ezután is azt fogja csinálni.
Én már két-három hónapja baszom az agyam ezen a buzi játékmeneten, egyre kevesebb kedvem van hozzá. Elõtte nem volt általános ez a "taktika" lehetett jókat warozni. Most már egy kaotikus, ide-oda ugrálós faszság, ahol érdemesebb halottként tölteni az idõt, és csak foglalásra spawnolni le.
Most jönne egy értelmes változtatás is, ami nem a public játékot helyezi elõtérbe, de rögtön megy a rinya, meg az aláírásgyûjtés. Szomorú, és szánalmas.
Másrészrõl: az egy dolog, hogy a dice nem a bugok javításával foglalkozik (bár ez a kijelentés is sarkos, elvileg minden peccsben javítgatnak is a játékon), de akkor miért nem egy "Javítsátok ki a bugokat!" petíciót indítottak?
Ti meg rohantok aláírni. Gratulálok.
PL. Gulf of Oman egyik oldalon 4-5 egy klánban lévõ ember másik oldalon public játékosok. A 4 klános egy szervezett támadással pillanatok leforgása alatt ki fogja tudni szorítani az amcsikat a partról, mert a public játékosok nem tudnak szervezetten együtt mozogni hiába van voip mi egymás.
Ezzel az újítással még azt a lehetõséget is elveszik tõlük hogy esetleg egy parton életben maradt SL squadjába belépjenek és esetleg visszatudjanak húzni egy zászlót.
Mert ha nincs zászló a parton akkor a büdös életbe nem fognak tudni kijönni a hajóról. Ha van bc ha nincs.
Én úgy látom, hogy sokaknak azért sír a szája, mert hozzászoktak a könnyû megoldásokhoz. Most meg új taktikát kellene kitalálni, vigyázni egymásra meg a leaderre (netán a medickel a leadereket élesztgetni elsõsorban).
Egyébként pont ez a cserélgetés volt ami a csapatmunkát gyakran ellehetetlenítette. Mivel sok squadban nincs fix leader, ezért a commander és a squad közti kommunikáció és együttmûködés 0. A squadon belül sincs, mert csak egy kupacban rohangáló emberek vannak.
Aki akar, egyébként ezután is rohangálhat agyatlanul rambó módjára.
Az uavot meg a scant pedig fel lehet robbantgatni.
Minden jog fenntartva!
www.czekoart.hu
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
ha sokat kell úszni vagy talpalni be szoktam nyomni valamelyik chatgombot<#vigyor2>#vigyor2>
inkább ennek egy szerver oldali beállításnak kellene lennie és nem fix dolognak és akkor lámulásnál mehet a régi dinamikus spawn .. waron meg megállapodás kérdése ... infantrira is kitalálhatták volna egy ijjen beállítást: legyenek gépek vagy ne :(((
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
www.czekoart.hu
meg mint mondtam, engem az elérhetetlen dombokról és háztetõkrõl lövöldözõ dzsippek fognak inkább kiborítani<#rolleyes>#rolleyes>
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
nem tudom, hogy az elõzõ bf-ekben mekora pályák voltak, de gyanítom, hogy ez a leaderspawn is a pályák nagy mérete miatt lett kitalálva.
a szûk frontvonalakkal meg tudod mi lesz? az ellenséges commander a scannel meg az uav-vel gyakorlatilag folyamatosan tudja majd nyomon követni az ellenség mozgását, és szépen kiszed mindenkit egy artyval. de lehet hogy nem.
Égbõl pottyantott autó hmm...
Ok legyen de gondolom nem 10 másodpercenként lehet majd dobálni õket és a sok hülye úgyis egyedül fogja elvinni õket.
Warlock most komolyan szerinted ez az egymásra vigyázás meg is fog valósulni? Mert klántagok között persze mert szólnak egymásnak ventrin, ts-n stb, de a public nép 90%-a inkább végignézi hogy hátbalõnek azt utánna csinál valamit. Ráadásul 3 medic szalad el melletem és nem képesek feléleszteni!
www.czekoart.hu
Az lesz az eredmény, hogy stabilabb lesz a pálya zászlófoglalás szempontjából. Frontvonal szerûbb harcok fognak kialakulni, ami egy kicsit reálisabb, mint az itt vagyok, most meg amott tipusú idióta ugrárlás.
Könnyeb lesz áttekinteni a csatateret, és akinek jó rálátása van a dologra többet tud kihozni a helyzetbõl mint eddig. Most hiába rendelkezel ilyn adottsággal nem tudod kihasználni, mert akármi megtörténhet.
Azért jó ez a változtatás mert nem fognak eszetlenül cserélõdni a zászlók. Több hangsújt lehet fektetni a védekezésre, mert lesz esély hatékony védelmi felállást kialakítani.
Most az a baj, hogy hiába akarsz megvédeni egy zászlót, ha nyakadra spawnolhatnak 6-an bármikor.
egy 1éves játéknál átvariálni mindent nevetséges,ikább azzal törödnének hogy ne véletlenszerû legyen az hogy eltalálok e valakit vagy sem
www.czekoart.hu