Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Itt meg ész nélkül mint a lemmingek rohatnak a népek elõre. Mert úgyis 15 másodperc múlva ugyanott volt a cserélgetés miatt. Most majd nem lesz ilyen. Aki agyatlanul játszik, majd hátul találja magát mindíg. :)
Így egyébként a ledobható kocsiknak is van értelme, mert a hátul spawnoló leader meg az emberei gyosabban visszajuthatnak.
Minden jog fenntartva!
de majd kérünk a commandertõl egy dzsippet, dobjon má' egyet az égbõl<#wow3>#wow3>
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Minden jog fenntartva!
Jó hogy kirepül a leader a partra, ha egyáltalán kijut, de a csapattagoknak le kell spawnolni min egyszer a hajón hogy beléphessenek a squadba. Rögtön +1halál mert BH-val senki nem fog kijutni partra a repülök és harci helik miatt.
Szerencsétlen SL meg addig malmozon valamelyik bokorba míg rá tudnak spawnolni az emberek.
Azt mondom ez hülyeség ennyi erõvel a sqadokat is megszüntethetnék mer senki nem akar majd SL lenni ergó nem lesznek sqadok.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
"Ha ezt igy osszeszamolom, akkor szerintem public-on a kovetkezo palyak (az egyik oldalon) jatszhatatlanok lesznek:"
Idézet koschwarz-tól:
"én meg azt mondom, hogy csak így van értelme a szakasz-rendszernek. pontosabban annak, hogy leaderre lehet spawnolni. ha megcsinálják ezt a változtatást, de egyébként meg továbbra is lehet a leaderre spawnolni, akkor a leadernek ilyen szempontból sokkal nehezebb dolga lesz, illetve nem lesz tanácsos résztvennie a harcokban. ez waron még elmegy, de publicon nem. senki nem fog leaderként a háttérben sunnyogni."
Szerintem megallja, a ket idezetben nincs ellentmondas, de ha bevezetik akkor kivanom ne nekem legyen igazam.
Uhh anyám 70k val jön a 836.9 mega...

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
bar karkand a kutyanak nem hianyzik a jatekbol :)
Tegnap 4 magyar ranked szerveren, 3-on karkand futott, a 7th-n meg mustar,
Helisek meg menjenek szabad napra ? :)
szerintem
Ha ez igaz az altalad emlitett palyakon kirepul a leader, szepen leugrik a zaszlohoz, majd a csapata megjelenik ott.
nem igy van ?
Ha nem akkor nem szoltam :)
szerintem
mert nincs elég idõ átszokni
www.czekoart.hu
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Jó lenne ha valaki kipróbálná, hogy mûködik-e rendesen.
ne haggyuk magunkat a 7th által megtéveszteni!<#hehe>#hehe>
ja meg schrank által, aki soha nem volt még szakaszban, asse tuggya mirõl beszél.<#hehe>#hehe>
Sharqi USA oldalon: mindenki a TV toronynal fog acsorogni es tart karokkal varja a dombon és egyéb úton odaérkezõket. Olyan lesz mint amikor a hangyak vonulnak. Az elsot mindig lelovik es beall a sor veger. Karkand ugyanez csak MEC oldalon a Gatehouse-nal.
Az oszes olyan palya ahol USA oldalon az el nem foglalhato pont az anyahajo: szerinted lesz eselye parton levo zaszlot foglalni az USA-nak, abban az esetben ha egyszer elvesztette az osszes szarazfoldi pontjat?
Ha ezt igy osszeszamolom, akkor szerintem public-on a kovetkezo palyak (az egyik oldalon) jatszhatatlanok lesznek:
Sharqui Peninsula
Karkand
Dalian Plant
Gulf of Oman
Wake Iland
"Great job guys this mod it's INSANE..! the sounds everything it's great... reminds me the old good DC days..!"
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Lehet már volt deh azért közzéteszem hátha nem :D
http://www.bf2.se/petition/
Petició indult az 1.3 patch azon javítása ellen, ami megtiltaná a squadjumpingot (maghalsz, átálsz egy másik squadba, majd oda spúnolsz). Már több mint 9000-en aláírták.
Egy kis szosszenet:
Elozo GPS-re ami Szolnokon volt, lementunk paran haverokkal hogy iszogatunk meg grillezunk egy jot. Az elso tiz percben megnyertuk vagy tiz csapat meccsenek adminolasat, igy a grillezes 23.00 koul kezdodott, az iszogatas kicsit hamarabb <#zavart1>#zavart1>
Masnap reggel 09.00-kor ebreszto mivel a meccsek kezdodtek es adminbol egyre kevesebb lett, igy ha jol emlekszem egyszerre 4 mecsset felugyeltunk egyszemelyben <#hehe>#hehe> Lenyeg hogy a hangulat nagyon jo volt, bar kisse unalmas a sok jatekost nezni 2 napon at <#szomoru1>#szomoru1>
Jo lenne ha beindulna a BF2-es kozzossegben a LANozasi vagy, plane most hogy az EA MO. kifizeti a nevezeseket a versenyre, ami igen nagyvonalu dolog...
Es szegeny BurnBaby-t se kene xarban hagyni ha mar ennyit kuzdott es szervezkedett ertunk <#papakacsint>#papakacsint>
Bye
Sig
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
NA ezt megszervzhetnénk mert eddig a tRs sehol nincs szervezésben de lennének emberek akik jönének és gondolom vannak más klánokban olyanok akik tudnak jönni de a klánjukban nem szálitható gépek miatt vagy emberhiány miatt képtelen jönni így csak nézõ tud lenni. Én például szívesen jövök. MSN-n majd szólók ha szabad vagyok 25-én ;)
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
A következõ dolgokban lenne szükségem segítségre:
1) nyau, kérlek rakd ki az új tali jelentkezést thx!
2) csapatok
kicsit még mindig lassan alakul ez a dolog. a miérteket nem nagyon értem. adva vagyon egy tök igyenes, játékosok által szervezett - tehát a mi érdekeinket szem elõtt tartó - lan party pro infrastruktúrával, ahol még pénzt is lehet nyerni, mert ugye van szponzorunk is :)
egyelõre mégis összesen 7 csapatot sikerült nevezni. Tényleg nincs kis hazánkban összesen 96 olyan ember, aki eljönne egy lanra? :))) Ha valakinek a klánja nem jön, vagy hiányos, hát hívjatok meg +1/2 embert és gyertek. vagy akár pub playerek is simán összeállhatnak egy csapatnak. a cél tényleg az lenne, h gyertek és próbáljátok ki, és lássátok, h ez jó :)
nem a gépszállítás felejthetõ maceráját, hanem egy remek hétvégi programot kéne látni pénteki bulival (egyformán másnaposan egyformák az esélyek), játékkal, haverokkal, fantával, kajával, piával... Ráadásul a népligetben, tehát szép, meg zöld, meg süt a nap, meg örülünk.
akik a biztonságért aggódnak: hétfõn kifaggattam a gps csapatot a gépek ügyében. eleddig 7 lant tartottak, ebbõl 2 volt nyilvános helyen (Westend és Campona). amikor a játékosok odafigyelnek (éjszakára nem otthagyni qrvadrága mozgatható dolgokat, mint mousepad, egér, stb.) semmi nem tünt el, a gépeket is beléptetjük, tehát ki se lehet velük szaladni. Elõzõ buliból otthagyott ruhadarabokat, egyebeket is elhozzák, hátha elõkerül a gazdája - ilyen is volt. a security csapat évek óta ugyanaz, tudnak játékosokkal dolgozni, szal emiatt sem kell aggódni.
összesen további 5 csapatra vágyom még, és nem szívesen adnám alább, mert csúnyául beégek a gps elõtt :) õk is szabadidejükben, szorgalomból csinálják a bulit, és azért engednek be minket 16 cs csapat helyére, h kipróbálhassuk, h milyen egy ilyen. tényleg ennyire nincs érdeklõdés...? nem akarjátok látni egymást játszani, stb?
3) Izom
Május 25. csütörtök 09:00-11:00 között (reggel) ill. 18:00 óra körül 5-6 fõ budapesti fiatalember, aki segít nekem és a gps csapatnak az asztalokat a helyszínen elrendezni (reggel és este is kb 180 db érkezik). sokat dobna a dolgon, ha nagyobb számban gyorsan lezavarnánk, mert én nem érzem magam annyira kigyúrva, h egymagam képviseljem a bf mezõnyt ezen az aktuson, különben elég rozzant leszek másnap estére, amikor ti még csak érkeztek... :)) kérlek hadd ne kelljen nekem egyesével felkérni embereket. akik éreznek magukban hajlandóságot, h levegyenek a vállamról némi egészen konkrét fizikai terhet, azok kérem jelezzék mail/msn: [email protected]
Adminok
Péntek 18:00 - vasárnap 18:00
továbbra is szükségem lenne olyan fiatalokra, akik nem versenyeznek, de jelen lesznek (csapatot kisérnek, vagy bármi) és vállalják a versenybírói meló nem túl hálás feladatát. a szabályok adottak, tehát nem kreativitásra, hanem azok betartatására van szükség. jelentkezés ugyancsak a fenti címen.
www.battlefield.hu
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit