Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mersant
<#eljen><#taps>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Mersant
eddig egyik játékban sem volt ilyen megoldás mint BF2ben, és mégis hónapokat, éveket tudtunk velük játszani, senki nem panaszkodott amiatt hogy nem tud leaderre születni....így legalább taktikusabb lesz a harc és mindenki vigyáz a saját és csapattársa bõrére, ha nem akarja átcaplatni a fél pályát...;-)

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Kovács legény
ezétalálták ki az égbõlpottyant meseautot?

www.czekoart.hu

Kérdem én, az elõzõ battlefieldben volt ilyen lehetõség, hogy squad leaderre lehetett spawnolni? Voltak egyáltalán squadok? Mégsem panaszkodik itt senki, hogy milyen játszhatatlan volt. Vagy csak az én figyelmemet kerülte el?

Itt meg ész nélkül mint a lemmingek rohatnak a népek elõre. Mert úgyis 15 másodperc múlva ugyanott volt a cserélgetés miatt. Most majd nem lesz ilyen. Aki agyatlanul játszik, majd hátul találja magát mindíg. :)
Így egyébként a ledobható kocsiknak is van értelme, mert a hátul spawnoló leader meg az emberei gyosabban visszajuthatnak.

Minden jog fenntartva!

koschwarz
<#eljen><#hehe>pontosan ez a bajom igazából nekem is.

de majd kérünk a commandertõl egy dzsippet, dobjon má' egyet az égbõl<#wow3>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

erdos
<#worship>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

mesor
Majd amikor a halál faszáról kell kutyagolni az egyik ponthoz mert nincs jármû akkor majd mindenki megérzi a külömbséget!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

item
Jah, és a torrentes az el sem indul ugyhogy ezt választottam!

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Én örülök a módosításnak, ha valaki indít egy ellen-petíciót szóljon mert aláírnám. <#wink>

Minden jog fenntartva!

mesor
"bar karkand a kutyanak nem hianyzik a jatekbol "<#ejnye1>

Jó hogy kirepül a leader a partra, ha egyáltalán kijut, de a csapattagoknak le kell spawnolni min egyszer a hajón hogy beléphessenek a squadba. Rögtön +1halál mert BH-val senki nem fog kijutni partra a repülök és harci helik miatt.

Szerencsétlen SL meg addig malmozon valamelyik bokorba míg rá tudnak spawnolni az emberek.

Azt mondom ez hülyeség ennyi erõvel a sqadokat is megszüntethetnék mer senki nem akar majd SL lenni ergó nem lesznek sqadok.

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Templar75
Idézet tõlem:
"Ha ezt igy osszeszamolom, akkor szerintem public-on a kovetkezo palyak (az egyik oldalon) jatszhatatlanok lesznek:"

Idézet koschwarz-tól:
"én meg azt mondom, hogy csak így van értelme a szakasz-rendszernek. pontosabban annak, hogy leaderre lehet spawnolni. ha megcsinálják ezt a változtatást, de egyébként meg továbbra is lehet a leaderre spawnolni, akkor a leadernek ilyen szempontból sokkal nehezebb dolga lesz, illetve nem lesz tanácsos résztvennie a harcokban. ez waron még elmegy, de publicon nem. senki nem fog leaderként a háttérben sunnyogni."

Szerintem megallja, a ket idezetben nincs ellentmondas, de ha bevezetik akkor kivanom ne nekem legyen igazam.

koschwarz
830 mega???<#csodalk>

koschwarz
szerintem az lesz ésszerûtlen, hogy ha a leader meghal, akkor õ sem fog a szakaszára visszamenni, hiszen rá is vonatkozik ez a szabály. tehát mindig a legközelebbi pontról kell a szakasza után loholnia. ez szar.

item
Elkezdtem leszedni, remélem hamar leér...

Uhh anyám 70k val jön a 836.9 mega...

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Mersant
nagygenerálon voltak a helik, muszáj volt városi pályát betenni <#vigyor>

alma2
Na most latom koswarcz hozzaszollasat, akkor megis csak jol sejtettem, akkor meg nem allja meg egyaltalan az amit irtal, a jatszahtatlan palyakrol.
bar karkand a kutyanak nem hianyzik a jatekbol :)

Tegnap 4 magyar ranked szerveren, 3-on karkand futott, a 7th-n meg mustar,
Helisek meg menjenek szabad napra ? :)

szerintem

alma2
Mar lehet, hogy elvesztettem a fonalat, de nem a squadleaderre valo spawnolast fogjak megszuntetni, hanem mint a bolondok cserelgessetek a leadert.
Ha ez igaz az altalad emlitett palyakon kirepul a leader, szepen leugrik a zaszlohoz, majd a csapata megjelenik ott.
nem igy van ?
Ha nem akkor nem szoltam :)

szerintem

Kovács legény
nem szeretném ezt a változtatást ,de ha ezlesz akkor ezlesz leszarom,hozzálehet szokni mindenhez,!!!csak a lanpartyn még a mostani peccsel játszunk!!!
mert nincs elég idõ átszokni

www.czekoart.hu

koschwarz
én meg azt mondom, hogy csak így van értelme a szakasz-rendszernek. pontosabban annak, hogy leaderre lehet spawnolni. ha megcsinálják ezt a változtatást, de egyébként meg továbbra is lehet a leaderre spawnolni, akkor a leadernek ilyen szempontból sokkal nehezebb dolga lesz, illetve nem lesz tanácsos résztvennie a harcokban. ez waron még elmegy, de publicon nem. senki nem fog leaderként a háttérben sunnyogni.

Templar75
Mindenesetre én nem aggódom, mivel ha kijön az 1.3-as patch (és benne lesz ez a módosítás), rá két hétre ki fog jönni az 1.31-es ami javítja ezt a "bug"-ot, ami tönkreteszi a játékmenetet. Szerintem ennek a valószínûsége nagyobb mint 95% és ezt nem a két hétre értem <#vigyor2>

Beers
Már megyek is! :D

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Murry
Jelentem a CoR szerver átállt az USI-ra.

Jó lenne ha valaki kipróbálná, hogy mûködik-e rendesen.

koschwarz
így van,

ne haggyuk magunkat a 7th által megtéveszteni!<#hehe>
ja meg schrank által, aki soha nem volt még szakaszban, asse tuggya mirõl beszél.<#hehe>

Mersant
kicsit életszagúbb lesz így, kicsit joban meg kell küzdeni a gyõzelemért <#eljen>

Templar75
Iland = Island

Templar75
Én nem vagyok biztos benne.
Sharqi USA oldalon: mindenki a TV toronynal fog acsorogni es tart karokkal varja a dombon és egyéb úton odaérkezõket. Olyan lesz mint amikor a hangyak vonulnak. Az elsot mindig lelovik es beall a sor veger. Karkand ugyanez csak MEC oldalon a Gatehouse-nal.

Az oszes olyan palya ahol USA oldalon az el nem foglalhato pont az anyahajo: szerinted lesz eselye parton levo zaszlot foglalni az USA-nak, abban az esetben ha egyszer elvesztette az osszes szarazfoldi pontjat?

Ha ezt igy osszeszamolom, akkor szerintem public-on a kovetkezo palyak (az egyik oldalon) jatszhatatlanok lesznek:
Sharqui Peninsula
Karkand
Dalian Plant
Gulf of Oman
Wake Iland

Mersant
ezeknek aztán mondhatod...<#dumcsi>

Beers
Idézet a totalbf2.com USI topicjából:
"Great job guys this mod it's INSANE..! the sounds everything it's great... reminds me the old good DC days..!"

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Nehogy aláírjátok, sokkal jobb lesz a játék sqadhopping nélkül, csak hozzászoktatok ehhez az eszetlen baromsághoz.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Templar75
Miért??? Az AT-nak ingyen frag<#eplus2>

item
Üdvözlet topic-lakók!

Boxer HUN
És még mennyiszer lesz..... :)

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

JCSR ODIN
vótmá de sosem elég 8)

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

schrank
ez az sl-re születés egy fasság és noob-ság használni és egyenértékû az sk-val a tk-ról meg a br-rõl nem is beszélve a bc-t meg had ne említsem <#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

hi all!

Lehet már volt deh azért közzéteszem hátha nem :D

http://www.bf2.se/petition/
Petició indult az 1.3 patch azon javítása ellen, ami megtiltaná a squadjumpingot (maghalsz, átálsz egy másik squadba, majd oda spúnolsz). Már több mint 9000-en aláírták.
SigS
"továbbra is szükségem lenne olyan fiatalokra..."
Egy kis szosszenet:
Elozo GPS-re ami Szolnokon volt, lementunk paran haverokkal hogy iszogatunk meg grillezunk egy jot. Az elso tiz percben megnyertuk vagy tiz csapat meccsenek adminolasat, igy a grillezes 23.00 koul kezdodott, az iszogatas kicsit hamarabb <#zavart1>
Masnap reggel 09.00-kor ebreszto mivel a meccsek kezdodtek es adminbol egyre kevesebb lett, igy ha jol emlekszem egyszerre 4 mecsset felugyeltunk egyszemelyben <#hehe> Lenyeg hogy a hangulat nagyon jo volt, bar kisse unalmas a sok jatekost nezni 2 napon at <#szomoru1>

Jo lenne ha beindulna a BF2-es kozzossegben a LANozasi vagy, plane most hogy az EA MO. kifizeti a nevezeseket a versenyre, ami igen nagyvonalu dolog...
Es szegeny BurnBaby-t se kene xarban hagyni ha mar ennyit kuzdott es szervezkedett ertunk <#papakacsint>
Bye
Sig

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

Beers
Én erre már régen rájöttem ;)!

uHs Gerzson
Akkor majd jössz és módokal játszol ;)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

koschwarz
hát az biztos hogy ha a peccs után olyannal fogok találkozni lépten-nyomon hogy ház tetejérõl dzsippek lövöldöznek, asszem igencsak hanyagolni fogom a bf2-t. komolyan.<#schmoll2><#shakehead>

uHs Gerzson
"pub playerek is simán összeállhatnak"

NA ezt megszervzhetnénk mert eddig a tRs sehol nincs szervezésben de lennének emberek akik jönének és gondolom vannak más klánokban olyanok akik tudnak jönni de a klánjukban nem szálitható gépek miatt vagy emberhiány miatt képtelen jönni így csak nézõ tud lenni. Én például szívesen jövök. MSN-n majd szólók ha szabad vagyok 25-én ;)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Beers
Ha jó lesz, akkor a CoR szerver átáll az USI-re!

Kedves Running! Én olyan ügyben érdeklõdnék, hogy ez a 8vs8 elõkészületi kupa, ami elvileg május 11-21-ig tart és tegnap volt a jelentkezési határdiõ ezzel mi van?? Mert a kupa honlapotokon egy szót sem írtatok róla. A bf.hu-s cikkre meg régóta nem ragált senki, szal ez megvalósul? Jelentkezett elég csapat? Szóval infókat ez ügyben a népnek!!!

BurnBaby
Na, akkor a tali/LAN ügyében néhány kérés :)

A következõ dolgokban lenne szükségem segítségre:

1) nyau, kérlek rakd ki az új tali jelentkezést thx!

2) csapatok
kicsit még mindig lassan alakul ez a dolog. a miérteket nem nagyon értem. adva vagyon egy tök igyenes, játékosok által szervezett - tehát a mi érdekeinket szem elõtt tartó - lan party pro infrastruktúrával, ahol még pénzt is lehet nyerni, mert ugye van szponzorunk is :)
egyelõre mégis összesen 7 csapatot sikerült nevezni. Tényleg nincs kis hazánkban összesen 96 olyan ember, aki eljönne egy lanra? :))) Ha valakinek a klánja nem jön, vagy hiányos, hát hívjatok meg +1/2 embert és gyertek. vagy akár pub playerek is simán összeállhatnak egy csapatnak. a cél tényleg az lenne, h gyertek és próbáljátok ki, és lássátok, h ez jó :)
nem a gépszállítás felejthetõ maceráját, hanem egy remek hétvégi programot kéne látni pénteki bulival (egyformán másnaposan egyformák az esélyek), játékkal, haverokkal, fantával, kajával, piával... Ráadásul a népligetben, tehát szép, meg zöld, meg süt a nap, meg örülünk.
akik a biztonságért aggódnak: hétfõn kifaggattam a gps csapatot a gépek ügyében. eleddig 7 lant tartottak, ebbõl 2 volt nyilvános helyen (Westend és Campona). amikor a játékosok odafigyelnek (éjszakára nem otthagyni qrvadrága mozgatható dolgokat, mint mousepad, egér, stb.) semmi nem tünt el, a gépeket is beléptetjük, tehát ki se lehet velük szaladni. Elõzõ buliból otthagyott ruhadarabokat, egyebeket is elhozzák, hátha elõkerül a gazdája - ilyen is volt. a security csapat évek óta ugyanaz, tudnak játékosokkal dolgozni, szal emiatt sem kell aggódni.
összesen további 5 csapatra vágyom még, és nem szívesen adnám alább, mert csúnyául beégek a gps elõtt :) õk is szabadidejükben, szorgalomból csinálják a bulit, és azért engednek be minket 16 cs csapat helyére, h kipróbálhassuk, h milyen egy ilyen. tényleg ennyire nincs érdeklõdés...? nem akarjátok látni egymást játszani, stb?

3) Izom
Május 25. csütörtök 09:00-11:00 között (reggel) ill. 18:00 óra körül 5-6 fõ budapesti fiatalember, aki segít nekem és a gps csapatnak az asztalokat a helyszínen elrendezni (reggel és este is kb 180 db érkezik). sokat dobna a dolgon, ha nagyobb számban gyorsan lezavarnánk, mert én nem érzem magam annyira kigyúrva, h egymagam képviseljem a bf mezõnyt ezen az aktuson, különben elég rozzant leszek másnap estére, amikor ti még csak érkeztek... :)) kérlek hadd ne kelljen nekem egyesével felkérni embereket. akik éreznek magukban hajlandóságot, h levegyenek a vállamról némi egészen konkrét fizikai terhet, azok kérem jelezzék mail/msn: [email protected]

Adminok
Péntek 18:00 - vasárnap 18:00
továbbra is szükségem lenne olyan fiatalokra, akik nem versenyeznek, de jelen lesznek (csapatot kisérnek, vagy bármi) és vállalják a versenybírói meló nem túl hálás feladatát. a szabályok adottak, tehát nem kreativitásra, hanem azok betartatására van szükség. jelentkezés ugyancsak a fenti címen.

www.battlefield.hu

SigS
Mar elore latom az anyahajora ledobott dzsipeket, amik randaliroznak majd a fedelzeten a "road kill"-ekert... <#shakehead>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

leveskocka
esetleg a parancsnok ledobas elott felc4ezi,aztan bedobja a tomegbe:)
szépen fog kinézni mondjuk mastúr a toronyházakon hentergõ jeep-ekkel :))

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Gratulálok!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Kovács legény
megvan

www.czekoart.hu

Kovács legény
hol lehet aláirni a peticiot?

www.czekoart.hu

Kovács legény
alohall!

www.czekoart.hu