Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

item
ahh, még 6 perc és lentvan <#smile><#smile>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

levan védve .. RDHA pántzélszekrényba-be

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

koschwarz
hol van joebácsi fejetsimogató szmájlija?<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

plz mutassatok képeket a modból

dronkZero
Akkor mégis be vagy fenyítve... 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

nem, csak nem szeretném ha arar lennék figyelmes hogy bannolva lettem a szerverrõl 😄

JCSR ODIN
loool ennyire meg vagy fenyítve, hogy engedélyt kell kérned?<#nyes><#nevetes2>

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

dronkZero
Pontosan azok azok a kulcsszavak, amik miatt könnyebb dolguk volt a németeknek.
A gyors, meglepetésszerû támadás, és a német, technikailag fejlettebb tankok.

A zuluknak sem lehetett könnyû védekezni a géppuskák ellen...

Egyenlõ technikai és hadászati felkészültségrõl beszéltünk (mint ahogyan a játékban van), és úgy bizony könnyebb védekezni (legalábbis illene). Hozzátenném, hogy pontosan azért, mert a támadónak oda kell menni, és le kell küzdeni a védõket és az sajnos nehezebb, mint védett pozícióból várni a támadást.

Jelen helyzetben egy támadó osztagot ugyanolyan, vagy erõsebb csapattal tudsz csak megfékezni. És ez inkább olyan, mintha a saját zászlódat támadnád. Gyakorlatilag nincs védekezés a játékban.

TS Zolly
Pedig millen fajányos lesz mint idõjárás elõrejelzés.
-Essõ lesz.
-???
-Alacsonyan szálnak a dzsippek.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

ha nemgond felmennék egy kicsit kipróbálni ezt az új modot a cor szerverére. ok?

koschwarz
<#boxer><#boxer><#boxer>nesze, nesze, nesze...

<#hehe>

TS Zolly
Szerintem sem rossz dolog, de azé ütlek. <#vigyor><#law>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Azé más tészta ám dugóspuskával páncélosok ellen héé! De ha már egál a helyzet, akkor már nehezebb. Hisz anno a friccek pár honap alatt bekebelezték szinte az egész europát, majd majdnem olyan jó fegyverekkel, de sokkal több emberrel, sokkal hosszabb idõ kelett a drága németek letiprásáhóz.

JCSRSoldier
Dejó usiba még zene is megy a jeepbe dont vöri bí heppi vagy mi. 😄DDD

Halilalipapi. Forza AS Roma, Forza Italia!

dronkZero
Nam, a tank tényleg nem arra való. De azért az eléggé vicces, hogy nem mondhatod azt a tanknak, hogy "ott egy ember, öld meg!", azért, mert a jelenlegi SLrendszerben egyetlen ember is egy pillanat alatt komplett támadó bandává osztódik.

Nem maga a squad/squadleader rendszer a gáz, hanem hogy bárki bármikor spawnponttá változhat.

Ennyi erõvel azt is lehetne kérni, hogy szüntessék meg a squadleader kiemelt szerepét, lehessen spawnolni bármelyik csapattársadra. Egy csomó felesleges klikktõl megkímélne, nem?

JCSR ODIN
A rugalmas játékstílus és a folyamatosan változó taktikus, pörgös játékmenet jó.
Ezt ugyan a peccs nem megszûntetné, csak jelentõsen csökkentené a lehetõségek tárházát.

Taktika igy is kell, csak annyi a különbség, hogy dinamikusan kell tudni reagálni az ellenség minden egyes átcsoportosító rezdülésére. Ez kúrva jó. Minden egyes másodperc izgalmas tud lenni, hacsak nincs a két csapat között óriási különbség, mert akkor a teljes beszorítás természetesen kersztbespawnolgatás mellett is megoldható.

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

joebacsi
btw szerintem se lesz rossz ez a változtatás...(üssetek! 😄)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

alma2
Hey, unique key-t nem ismer az sg adatbazis motorja ? 😊

szerintem

koschwarz
kell a nehezítés a heliknek, most már repülõ dzsippeket is kerülgetniük kell<#hehe>

joebacsi
"Védekezni könnyebb mióta világ a világ"
khm...kérdezd meg a franciákat mi jut eszükbe a "Blitzkrig" illetve a "német páncélosok" kulcsszavakra <#ravasz1>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
kiütöttél <#duhos2>

alma2
Egy kicsit bovebben a modrol, netan a benne levo helikrol, koszi 😊

szerintem

Me0w
En egyszer lottem ki meg Rat baratomat anno DCben MLRS-el az F15bol ugy, hogy fogalmam sem volt, hogy merre is van 😉

Together we'll fly someday...

A dzsippes témát én is utálni fogom.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Egyébként minél több információd van annál biztosabban, és annál tartósabban tudod kitaláln, hogy milyen események lesznek a jövõben.
Az össze vissza spawnoló ellenségrõ gyakorlatilag semmit sem lehet jósolni, és a tktika is 1 spawn idejéig tart.
Ha kijön a patch kb 10-szer könnyebb lesz jó taktikát kitalálni, és szivatni az ellenséget, mivel kevesebb információ is elég lesz, ahhoz, hogy kitaláld mi lesz a jövõben, így nem kell annyit rögtönözni, lehetz taktikusabban játszani.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

JCSR Apache
Tényleg de jó is lessz, amikor a amikor majd az anyahjóra dobálja a commabder a jeepeket és minden felszálló gép belemegy.
Helivel meg már mindennek nekimentem amit le lehet képzelni:
supply-ba (levegõben és földön is), közlekedési táblába, repcsibe, ejtõernyõsökbe stb.
Repülõ humvee-be még nem..<#banplz><#nevetes1><#buck>

<#nevetes1>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

szerint

Ez egyébként filozófiai kérdés, de az imént leírtat nem cáfolta meg még senki.

koschwarz
nem is komolyan gondoltam, csak a szánalmasozás egy kicsit felidegelt<#love11>

NEM mert a tapasztalatok szerin minden csak egyféle képpen szokott megtörténni, mégpedig úgy ahogy kell.

Beers
Ti tudjátok,de szerintem egy NAW is maradhatna magyar honban 😊!
A CoR már átállt,lehet nyomulni rá!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Hát a való életbe is bármi megtörténhet!

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Azt útálom még a mostani állapotban, hogy lehetetlen jó taktikát összehozni, mert bármi megtörténhet.

Nameg nem 30-an harcoltak hanem vagy 30000-en.

Kovács legény
fölösleges vitatkozni,mert nem tõlünk függ hogy milesz a pöccsben,lesz ami lesz aki akarja megszokja aki nem az nem

www.czekoart.hu

Team HQ-n van most egy szavazás róla, lehet átváltunk rá NAW-ról. Majd meglátjuk.
aha de ott aki nyilat kapott a fejébe az fekve is maradt és nem jött a medik a pakkal meg a defibrivel <#wave><#hehe>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Csak nem volt szerencsétek, mert mindíg pont oda tudtak spawnolni ahova kell, de ezt nem lehet a végtelenségig csinálni.

Enyébként beszorulni is nehezebb lesz, kiegyenlítettebb frontszerûbb csatákra számítok.

JCSRSoldier
Nagyon jó usi az teccett legjobban rádión dumálnak jeepbe.

Mersant
<#taps>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

erdos
Nemondd hogy még nem voltatok beszorítva annyi pontra hogy pörögjetek, ki tudtatok jönni belõle hipphopp, nem? Mert nekünk nemegyszer esélyünk se volt hogy a ponthoz jussunk, líder ide vagy oda. Olyan betonvédelmük volt hogy arról kódultunk...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Mi abban a jó hogy lehetelen hatékony védelmet felállítani?
Védekezni könnyebb mióta világ a világ, miét ragaszkodtok hozzá, hogy mindenkinek támadni kelljen?
Egernél több mint 10-szeres túlerõ ellen gyõztünk, szép lett volna, ha felspawnolnak a törökök a falakra.

Mersant
nem arról van szó, hogy ne mszoktuk meg, vagy nem tudtunk alkalmazkodni, hanem hogy utáljuk. mindenki használta, mert muszáj volt, de semmi másért... (tudom nem nekem címezted, de azért lereagálom..:-) )

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

erdos
Te meg az mellett hogy 6 emberrel támadsz egy zászlót amit 3 véd és még így is nagyon necces hogy befoglalják mivel ha az a 3 védõ meghal még vastagon van ideje spawnolni. A tank meg itt nem arra való hogy egyedül grasszáljon vele az ember, gyalogosok nélkül szart se ér.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

koschwarz
lehet hogy nem fogalmaztam világosan, de azt szerettem volna mondani<#idiota>hogy ennyi erõvel én is mondhatnám hogy szánalmas vagy, hogy 1 év alatt nem tudtál ehhez hozzászokni és ezek szerint te képtelen voltál kiaknázni az ebben a feature-ben rejlõ lehetõségeket, hiszen te vagy az, aki a több évnyi berögzött játékstílusod miatt nem vagy képes elfogadni ezt az új fícsört (nem bugot). ez szánalmas, szerintem.

egyébként én arra céloztam, hoyg ezt a hangnemet eddig elkerülük, és hogy eddig egész jót vitáztunk, más leszánalmasozása nélkül.

de egyébként písz!<#law>

Ezután is lesz lehetõség ilyesmire. Csak lesz értelme védekezni is. Most az a helyzet, hogy hiába akarsz tartani egy zászót, ha megtámadják alig lehet megvédeni. Csak akkor van esélyed, ha szerzel helyette másikat ugyanilyen módszerrel, ezért sok múlik a szerencsén, ez nem tetszik nekem.

Nem értem mi azzal a baj, ha egy jó taktikának eredménye is van.

Nem értem azt sem hogy nevezheted szervezettnek az olyan játékot ami azon alapul, hogy megidulnak a leaderek mindenfelé, az se baj ha hullanak mert valaki úgyis pozícióba kerül, aztán ott majd jó sokan leszünk, és úgysem tehetnek ellene semmit.

Így csak egy folyamatos eszetlen támadás az egész, és akkor jársz jól, ha te is ezt csinálod.
Az a faszagyerek aki elkerüli az összecsapást és eszetlenül rángatja le a zászlókat, hol van ebben a hõsies küzdelem?

Beers
Megnéztem ezt az USI-t!
Aki DC-zett, az ezután hanyagolni fogja a bf2-t 😄!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

dronkZero
Ez nyilván nem változna meg, csak ésszel kéne csinálni.
Az a -szerintem határtalan baromság- szûnne meg, hogy egy támadásnak csak akkor van vége, ha az utolsó emberig kiirtottad az ellenséget a pontról. Egy lemészárolt csapat (egy gyakorlatilag megvédett pontnál) egyetlen túlélõje 10 másodpercen belül elkezd osztódással szaporodni, és ez az, ami szerintem tarthatatlan.
Minden pontot elegendõ egyetlen emberrel megtámadni, majd ha az foglalási körzetbe került, rádobni eggyel több embert, mint a védõk, és nyert ügy.
A legdurvább szitu, amit láttam, hogy egy utolsó túlélõ menekül a tank elõl, befordul egy sarkon, a tank utánamegy, és kap egyszerre három rakétát.
Gyakorlatilag emellett kampányoltok.

JCSRSoldier
Sajna nemtook lenni, holap f1es tesztvezetésem van hajnalba. 😊