Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Agyisten BF õrültek<#hehe><#hehe>

persze hogy lezartam.
Miért zaklasanak engem.. 😄D

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Igaz igaz! 😊

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

szõr mesterúr egy igazi rámbó 😊)) .. igaz kavics?!

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

alma2
Egyszemelyes squad mesternek jo is az, mire is ? 😊
gondolom, ha mar fogytan lettel volna a raketakbol, akkor kertel volna a commandertol egy kis dzsippes legicsapast 😊

szerintem

csak hogy mutassak néhány beteg szájlit 😊)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

ez nem egészen sikerált 😞(

joebacsi
huhh már megilyedtem, hogy ezek a beteg szmájlik is a szerverünkön vannak 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

atomboy
Lezartad a squadot...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Nem volt senki ezert vittem L a helit!

Neked is külön topik kéne.

koschwarz

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

item

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

alma2
te jossz a repuloszimulatorokkal, en meg azt mondom a bf2-nel a heliknel nagyon fontos, hogy epp mindig a megfelelo gaz mennyiseget adjam /a helis videomat most nem linkelem be, biztos lattad 😊/ /mas jatekben egyszeruen nincs erre szukseg. max lock-on anyahajo leszallas 😊/ ha ugy oldanam meg, mint te akkor kilove ez a finom megoldas, szoval ez nem jarhato ut szamomra. most ugy sokadjara elolvastam ismet az ismertetot az x-52-rol nagyon szimpi, hogy "Precision centering mechanism, non-contact technology on X and Y axes and constant spring force reduce free play, improve control and increase durability "
de a z-re mar nem irjak ezt a megoldast, es nekem mindig az romlik el, aztan huzza magaval a tobbit. Ha pl kitennem pedalra a z axist, akkor pl jo a jelenlegi joyom is, de en ezt tanultam meg, mert en vadmarha azt gondoltam jok ezek a joyok, nem lenne idegem, turelmem atszokni.De mar ezt is irtam parszor, egyszeruen mar azt se fogadja be az agyam, hogy ugy iranyitsam a helit, ahogy valojaban kell pont forditva tanultam meg, mar tul belem egett, es sokkal praktikusabbnak tartom, mint a valos megoldast.De lehet, hogy elkerulhetetlen lesz a valtas.De ugyis mindig siman kinyirom garis idon belul, szoval eletem vegeig biztositva van az uj joy, csak varni kell ra kicsit.mostanaban ugyse jatszok sokat...
A helyedben eladnam a gazkart, biztos valakinek meg az ment tropara 😊

szerintem

vsly
<#lama>

<#hehe>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Running
szerinted kérném?

Beers
A jelentkezési lapon megvan a névsor! (ugye nem törölted ki<#ravasz1>?)

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Running
FIGYELEM!!!

COR és 7TH kérem szépen a taglistát ma minél elõbb leadni nekem ami majd az oklevélre kerül. Cor-nak a Conquest-es kupára, 7th- Infantry kupás kell.
MSN, email: [email protected]

Érdekes, amikor Schrankot bántjátok akkor nem mer reagálni rá sose! <#hehe> Csak az új vagy láma embereket meri bántani. Egyébként most azért mer 30% az accuracy-d nagyobb gyerek vagy mint bárki itt közülünk?? még warozni se waroztál mit tudhatsz te a public BF2-õn kívûl. Semmit....

Fsensei
Szerintem a cyborg a legjobb.Én 17-ért vettem és jól mûkszik.Logitek az egy fos 2 hét alatt elbaszódik, vagy legalábbis nálam.

Az a tegnapi meccs az is érdekes volt...Kérek szuplit erre majdnem a fejemre esik egy jeep😄

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Beers
Miért nem veszel újat, már 7k-ért lehet venni!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

TS Zolly
thx

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

koschwarz
road kill: gázolás

Szerintem a gazolast jelenti.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

vsly
Azért nem szimpi,mert 2karos?Nos ez engem is zavart eleinte.A baloldali kart egyáltalán nem használom,a gázadás-vételt rákonfigoltam az egyik billenökapcsolóra.Szal így most én is csak a botkormány részét használom.
Ami joyom elötte volt(11E Ft volt asszem)az egy Cyborg3D RumbleForce.2éve megvan és kutya baja.
Az x52 BF2ben semmivel nem tud többet,mint a Cyborg3D.Talán annyiban,hogy az x52 minöségibb anyagokból van összerakva,praktikusabb a gombkiosztás.A Cyborg kicsit recsegö hangot hallat.
Ha joyt cserélsz,arra mindenképp számíts,hogy 1hét kell,mire átáll a kezed az újra(nálam legalábbis így volt).Én is majdnem kihajítottam az x52-t az elsö nap,mert qrvára nem akrat ráálnni a kezem.Az egyetlen visszatartó erö az volt,hogy nehezen tudtam volna megmagyarázni a barinömnek a 30E Ftos kiadást egy porfogóért<#vigyor5>
Aztán kb egy hét után megszoktam,s ma már a Cyborg-ot tekergetem úgy,mintha most lenne elöször a kezemben<#nyes>

TS Zolly
Road skill transzportal végülis mit jelent? Schrank hüje jármüveivel való cserbenhagyásos gázolást, vagy azzal valamifajta ölést, pl a géppityujával?

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

koschwarz
<#eljen><#vigyor2>

alma2
plusz egy joy ne attol legyen mar jo, hogy ugy nez ki mint egy "igazi" sot ket karja is van, ha elcsavarom mondjuk ezerszer z iranyba, ne kopjon ki az ocska muanyag belseje, a gagyi potik talaljanak vissza a helyukre, ha jobbra tolom ne induljon el felfele es hasonlok, es mint most ez, egyszeruen nem tudja bekalibralni magat, kezzel se sikerul, mert ossze vissza kuldi a jeleket.
a billenese ne egy gagyi rugoval legyen megoldva, mint a saiteknel, es meg sorolhatnam.
--
Koschwarz neked van igazad, bar csak az utobbiban, hogy igy nem fog elromlani soha 😊

szerintem

koschwarz
én nemrég 3000 ft-ért vettem joyt, de nem bántam meg hogy ilyen olcsó, ugyanis rájöttem, hogy jobban repülök joy nélkül. úghyogy most a 3000ft-os joyom a dobozában porosodik, és így biztos hogy kitart vagy 2 évig <#idiota><#hehe>

alma2
mirol beszelsz ?
pont ezt irtam b52 ami x52 valojaban joy a legdragabb, allitolag a legjobb minosegu amit lehet venni,sot tudom neked ilyen van, de az nagyon nem szimpi.
ezen kivul mondjal olyat ami jo minosegu es meg nem probaltam ki.
segitek, nem fogsz talalni 😊

szerintem

koschwarz
már egy ideje nem lövöldözök feleslegesen még pisztollya sem<#ravasz1>

Mersant
nem lep meg, kamuznak ezek össze-vissza. másik meg hogy a wtcben megtalálták a terroristák útleveleit...jah, hogyan mikor õk a repülõben ültek ami felrobbant és pár 1000 fokon égett....vicc az egész ezt az amcsiknak <#mf1><#boxer>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

vsly
Az x52 30E Ft körül mozog,annál pro-bat meg nemigen találsz.
10-12E-ért már igenis lehet kapni olyan joyt,ami mind minöségben,mind teljesítményben kimeríti a BF2 elvárásait.
Szal mivel segg hülye vagy mindenhez,ne oszd az észd,thx.<#worship>

alma2
adnek en 100-et is erte, ha mondasz egy jot megveszem.
Mar parszor kitargyaltuk, hogy sajna nem letezik tartos, jo joy a mai kinalatbol.
Talan az a ketkaros /b-52 talan/, ami nalam nem johet szamitasba.
Na nem azert mert hianyzik az egyik kezem 😊
De regen amikor codoztam, rohadtul idegesitett egy emberke, hogy mindig fekszik az ut kozepen, es ontja magabol a loszert, bar eleg konnyu falat volt, de valahogy sose akart megmozdulni, erre beszoltam neki te felkaru stb... erre azt mondta, hogy tenyleg az.Persze nem hittem el neki neztem, ahogy jatszik, volt benne valami, vagy csak nagyon lami volt, de inkabb elfogadtam tenyleg fel kezzel nyomja.Meg talan azt is megkerdeztem, hogy van kiosztva az iranyitasa akkor, aztan az eger jobb gombjaval ment elore.

szerintem

SubZero911
Nos már sokan feszegették ezt a témát.

Én személy szerint biztos vagyok benne, hogy a Boeinget egy eltévedt TV rakéta szedte le valahol Texas állam felett, mely köztudott, hogy a Dagging Oilfields olajfúró tornyok hazája.

Azt meg nem erõsített források is alátámasztják, hogy az eset elõtt a Pentagon mellett állt órákig állt egy terepruhás személy, aki azt mondogatta magában, hogy VELIKAREJ ! és a hátán volt egy nagy henger alakú tárgy.

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

alma2
Schrank, hasznalsz vegre helyesiras ellenorzot /ugy tunik/ , kiraly ! koszi 😊
Bar a lejjebb ket j, mindenesetre ertekeljuk a faradozast.
na mindenkinek beszoltam, megyek dolgozni 😊

szerintem

schrank
ha már valaki hardverbuzi akkor tanulja már meg hogy 50K-alatt nincs használható dzsojsztikk ami nem csak 3 hónapig mûködik <#ravasz1>
a m3st3r meg az õ helikopteres tudománya meg egy külön topikot érdemelne <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

alma2
ed101 is oda volt erte, pedig semmi extra nincs benne, csak idiotakat irt, azert marad a levegoben, foleg, hogy ki van adva senki ne lojjon ra mert filmet rogzit kb.
Bar egy ket dolgot el lehet lesni belole annak aki egyedul probalkozik az egben, de hat az ilyeneknek torjon le a keze 😊

szerintem

alma2
tegnap kiprobaltuk a magyar ranked II szerveren az uj patchet, leszamitva, hogy meg mindig jatszhatatlan az a szerver, tv -raketa nem arra megy amerre kellene lagzik stb, plusz meg a joyom is behalt folyamatosan porogtem jobbra-le, szepen helyt alltunk a csatamezon, mester nem tudom, miert mindig egyedul probalt a levegoben maradni a helivel, nem sok sikerrel, tuti volt ott par varakozo embereke aki beult volna szivesen.Persze mint az elobb irtam felejtsd el ezen a szerveren a raketa iranyitast, mert olyan kesessel uzemel, sose talalsz celba./par honapja is ugyanez volt a helyzet rajta, mikor utoljara probaltuk/ Persze tudom nem kell itt jatszatunk, nem is tesszuk tobbet 😊
de az osszes tobbi ures volt, majd gondoltam atcsabitjuk a nepet a 7th szerverre, az meg nem volt patchelve !!!
mindesetre idiotakkal tele volt a szerver, dobalta a jeepet, a megszuleto helira a commander, lottek is a repcsik szinten a heliket a foldon gulf of omanon stb.
meg mindig a legtobb halalunk a kamikaze pilotakbol van,/persze most parszor a foldbe furodtam a rohadt joy miatt/ szoval rossz nezni, tapasztalni, ami tegnap ott ment.
mondhatnam hoztak a magyarok a formajukat 😊
amugy a patchel nekem semmi uj problemam nem lett, bar nem is csokkent a szamuk igy elso tesztre.

szerintem

Nagyon nagyon komoly!<#eljen><#eljen><#eljen>

Crem
<#eljen>

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

ja már látom,hogy hirdet 1 bf2 öt de nem hagyot semmilyen elérhetöséget.. a privit megkapja tuti?
schrank
nnna átléptem a bûvös 30%-os határt accuracy-ba mégis egy hellyel lejebb zuhantam úgylátszik többen is elkezdtek spórolni a lõszerrel <#ravasz1><#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Running
Off:
Akit érdekel a 9/11 pár érdekessége:
http://www.pentagonstrike.co.uk/pentagon_hu.htm#Main

ahogy már mijáunak is írtam nem monochrom a világ hanem szép színes ... néhol kicsit csiricsáré de jó ez így

joebacsi
😄D
jah, hát eddig a bf2ben kicsit balrahúzott a repcsi, nem?
eddig azthittem, hogy a joyom van kissé elkalibrálva, de úgynézki tévedtem 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

😄DDDDDDDDDDD