Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boxer HUN
Van már piros, zöld, kék "2" -es és most jön a narancssárga.... <#eljen>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

SigS
Tegnap lottem seggbe sajat repulot eltevedt raksival, bar tenylegesen kevesebbszer.
Az F35-ost felturboztak, siman kiszedett vele a J10-bol. Ahogy elneztem IGLA/Stinger is jobban mukodott, bar lehet hogy csak ram vadasztak paran a foldrol es azert volt minden 2. halalom AA-tol 😊
A plecsnik megszerzeset meg jol elkurtak...tegnap meglett egy expert heli, heli meg repulos badge hogy nem is szamitottam ra...

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Köszönöm szépen.
Én tegnap játszotam az egyik EA HU serveren semmi baj nem volt!
Sõt megkaptam a Veteran Heli Badget! 😊

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

SubZero911
Szerintem a PATCH-el se jobb, se roszabb nem lett a játék. Valóban a szerverkeresésnél, meg az account betöltésnél problémák vannak, de lehet, hogy az egész már az AF-ra lett kihegyezve, nem ? <#finom>

Amúgy látva az AF képeit és elõzetesét, lehet hogy eljön az élvezetek csúcsa. Az a A10 a sok "béna" <#vigyor2>repkedõsnek ISTEN lesz, a kisebb helivel már én is szívesebben repkedek....

Apropó tudja valaki a hivatalos megjelenési idõpontot ????

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Beers
Sajnos a linebacker,tunguska ugyanolyan szar maradt team vehicle damage szempontjából 😞!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

csoves1976
Simán... meg elég meglepõ dolog volt ahogyan félig a korlátnak csapódott melettem egy égbõl pottyan autó... veszett a lõszer vele együtt mi is 😊

a tapasztalat:

-repülni nem sokat repültem még az ú patchel de nem volt team vehicle damage ez idõ alatt (levegõ-levegõ raksival)
- frontvonalak alakulnak ki, nincs állandó keresztül-kasul foglalgatás
- hoszabbak a körök a pályákon és sztem szorosabbak a menetek (Mashtuuron azért még mindig lehet pörgetni rendesen 😊 )
- a squad leadereknek megnõtt a szerepe nem csak jelképes és állandóan váltakozó spawn pont lett illetve többet nézem a játéteret mint a squad képernyõt az eddigi állandó meghaltam-kilépek-visszalépek-lépjkiteis-addátaleaderséget dolgok helyett.

Eddig egy meccset nyomtunk a tegnapi napon de az tetszett. Egyenlõre nagyjából ennyit vettem észre.

SWTOR - Insomniac Brotherhood (Hidden Beks)

SubZero911
Sziasztok !

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

koschwarz
öhöm, ha jól értem, akkor elõször érkezett a szuppi, majd rá a dzsipp, így a szupinak annyi<#vigyor2><#nevetes1>

egyébként más tapasztalatok?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
hát szabad ilyen csúnyán beszélni?<#ejnye1><#hehe>

atomboy
11 kozul az egyik enyem lehet... jo masfel honapja nemtok oda menni, pedig csak annyit irtam, hogy "fucking copter". Masra nem emlekszem. Leszedned nekem is?

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

csoves1976
A szerverkeresõ hibáit leszámítva, nekem tetszik az új patch. (a szerverkeresõ már az 1.0 óta nem tökéletes mindig is voltak hibái szal megszoktam)
A spawn rendszer átalakításával nem lett rosszabb a játék csak másabb és szokatlanabb. A jeep dobálásról meg annyit, mint minden új dolognál most mindenki ezzel szórakozik (support fegyver feljavitása után karkandon 32 emberbõl kb 28 azzal lövöldözött)de egy idõ után lecseng és ha normális a kommander tudni fogja mikor hová dobja.

Mint a tegnapi 8 vs 8 meccsen Kornél kommanderként...

Mashtuur City, North Bridge épületének tetején egy medic és két anti-tankos védi a pontot:

JCSR csoves: Kornél! Lõszer kellene már az összeset kilõttem de gyorsan!
JCSR-=Kornel=-: oké dobom mindjárt csak töltõdik...
JCSR csoves: Oké jelöltem neked...

Fujiryu és Wolguy lázasan lövöldözi a tankot és az APC-t a tetõrõl miközben keltegetem õket és irtom a lépcsõn felfelé igyekvõ gyalogosokat..

JCSR-=Kornel=-: oké csöves kapjátok dobtam...
JCSR csoves: köszi...

Már látszódik az égen a fehér ejtõernyõ, majd hatalmas koppanás és durranás hallatszik.Egy nehéz fadoboz hangja majd egy jármû karoszériájának csattanása közvetlenül egymás után...

JCSR Fujiryu-Sensei: Kornél b+ lõszert dobjál ne jeepet!!!
JCSR csoves: ...?!
JCSR-=Kornel=-: jól van dobtam azt is...

Mashtuur City, North Bridge épületének tetején egy medic és két anti-tankos védte a pontot...

<#smile>

SWTOR - Insomniac Brotherhood (Hidden Beks)

sector512
A key-t látom bocs félrebeszélek. <#felkialtas><#heureka>

PSN: s3ctorHU

sector512
A Ranked I-en pillanatnyilag 11db perm ban van kiosztva és csak az ID-kat látom úgyhogy kéne az ID-d és leveszem 😊

sector512
imotep33 a 80177-est olvasd vissza

koschwarz
látod milyen jó lenne, ha végigolvasnád a fórum utolsó pár oldalát...van itt egy rkosa nevû tag, aki meg éppen el akarja adni, lapozz vissza szépen és küldj neki privit.

hi
eredeti bf2 játékot vennékaki megunta és eladná jelentkezzen
thx
msn: [email protected]

koschwarz
<#nevetes1>

legjobban a piros szemû betépett kiskutya tetszik

Running
7th-tól kérekszépen valami elérhetõséget, pl aki online msn-en. Taglista kéne akik az inf oklevélre kerülnek.

A másik hírem kikerült egy hivatalos videó az Armored Fury tuningcsomagból skubizzátok meg!! A http://www.gamespot.com/ -ról leszedhetõ, ha beregisztrálsz

Na jó hír skacok találtam egy linket ahol felfedik az 1.3 pecs Beta tesztelõit!!! Mostmár értem miért sikerült ilyen bugosra megint <#nevetes1>1.3-as BETA tesztelõk képei

A patchbe a squados dolog tetszik, végre azt csinálja a leader amit kell (hátul jön és bújkál, mostmár csak jutalmazni kéne érte valamivel... mondjuk minden egyes ráspawnolt csapattárs gyilokja után kapna egy kill assistet vagy valami hasonlót).

A jeepdobálás az LOL, a saját kommanderem tegnap kétszer kinyirt, de megkapta TS-en a magáét. Az egészben a vicc az,hogy a második alkalommal egy épület boltive alatt voltam (a sarkin a legkülsõ amerikai zászlónál van egy fedett átjáró), hogy oda hogy repült be a jeep.... <#circling>

Hasonlóképpen vagyok én is, pedig nem toltam több ezer órát, de már néha uncsi a dolog. Igaz, a MOD-ok dobnak rajta, de mostmár én is nézek más játékok után, de a BF is megmarad, hiszen ahhoz nem kell már tanulni, le lehet ülni és lõdözni egy kicsit.

koschwarz
mellesleg én egyre többet tolom a bf2 helyett az obliviont...lehet hogy ez fokozódni fog, õszintén szólva nagyon elegem tud lenni újabban a gémbõl. <#shakehead>bár igaz, hogy ha egy kis felhõtlen-gondolkodásmentes hentelésre vágyom, azért még mindig ezt a játékot veszem elõ<#hehe>

koschwarz
magyar szerveren lehetne olyan szabály, hogy nincs kocsidobálás...<#nemtudom><#shakehead><#rolleyes>engem ez idegesít a legjobban<#duhos2>

Boxer HUN
Beléd is! <#hehe>

Boxer HUN
Tegnap megvolt az elsõ 1.3-as patch -es OC 8vs8 -as meccsünk ami még jónak is volt mondható. (Mint a lendkerekes autó) Az elején kissebbfajta feszültség, hogy hogyan fog elsülni a dolog, de a végén már dõltünk a röhögéstõl. A legjobb taktika, ha segítesz az ellenfélnek abban, hogy csak egy spawn helyre tudjanak születni!!!! Vagy egyre sem!!! <#hehe>

Running
Reggelt makik!

1.3? Csoves meglatasa szerint a tuzerseg hamarabb csapodik be, bar ezt nem tudom biztosan. Remek lett a P90. A jarmu dobalas marhasag. A leader spawn dolog atszervezese szerintem hasznos volt. Egyebkent meg semmi valtozas. Kisebb nagyobb bugok hegyekben.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Robogo
HBD Landor!<#pias><#eljen>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

kBagyula
Innen: 3V

...és Jó reggelt!

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Crem
Szerintem meg ennek az 1 javításnak van értelme! Végre nem azon kapom magam, hogy 60-100 állásnál 64-es mapon 20-44 ben küzdünk, mert a sok láma átáll a nyert körért...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Tényleg? Bárcsak úgy lenne! <#hehe>
Csak az a baj, hogy idõnként teszel ilyen kijelentéseket, aztán valahogy mégsem tartod magad hozzájuk.. Szóval a többség szerintem nem hiszi el. <#eplus2>

Minden jog fenntartva!

szia!

JimKirk
csa penge!😊
Csá honnan lehet letölteni a 3V 3Viators BF2 muvit?

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

mesor
Squados dolog nem olyan vészes! Átalakulnak a taktikák az biztos. (ettõl még hülyeség szerintem na mind1).

Jeep dobálos okosság egy faszság. Server keresõt sikerült jól elbaszni 😊 több serverre is 44milliós pinget mutat lol!

Lassab lett a game? Hát ezt én nem vettem észre. Ugyanannyi FPS-t ad a játék mint patch elött.

Ezt a jeepes dolgott úgy kellet volna megoldani szerintem hogy csak korlátozott számban lehessen ledobni pl egszerre csak kettõt és ha az egyik elpusztul csak utánna lehesen megint dobni eggyet. Ezzel szerintem valamennyire megszünne az hogy agyonakarnak nyomni a jeeppel.

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

dronkZero
Na, mer' ennyi eszed van, hogy 3 részbõl rakod fel. 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

persze, aztán még fél óra a 3patch 😊

dronkZero
Szarok rá egyébként. De kb 10 perc újrarakni, szal az sem jelent semmit.

dronkZero
Szerintem kurvanagy poén, hogy benyögöm TSbe, hogy "dzsip kéne középre", és jön, áldásként az égbõl... 😊)

mutassak képet? 😊

dronkZero
Hányszor is mondtad már ezt? Nem merünk már hinni benne... 😛

nekem is ugyan ez van, lassabb lett. és akár hiszitek, akár nem, és akármennyire örültök, én befejeztem a battlefieldezést. játszottam az új patchel kb 20percet, szarabb lett a game. ma reggel uninstall volt, és elkezdtem stratégiákkal játszani.

JCSR ODIN
szerintem ez azért nem helytállló gondolat, mert a védõkhöz ugyanúgy lehetett spawnolni, mint a támadókhoz.

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

Running
Az égbõl hulló gépjármûvek is tiszta jók, végülis ahogy érzitek.

mNzJean
hát igen sokaknak lessz most savanyú a szõlõ ,megszünik a 20 an spawnolunk egy zászlóra , sok lud disznót gyõz taktika , végre a védõk skillje is számit majd nem csak az észnélküli spawnolgatás.Igaz ezt már az elején kellet volna.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

joebacsi
nemtom, olyan óriási nagy különbség nincsen sztem, kicsit átalakult a játékmenet, de nemolyan vészes 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Megnéztem 2 paródiavideót (mine 1-2 by Snoken), tudtok még hasonló minõségû, lehetõleg hosszú humoros videókat, amik ezzel a játékkal készültek?

Fsensei
Az rövid harag volt, majd helizek veled.Ja és sztem ne az EA I/II rankeden gyakorolj tvzni mert azon nem lehet lõni...

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

<#puszis>

-tRs-Landor