Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Az F35-ost felturboztak, siman kiszedett vele a J10-bol. Ahogy elneztem IGLA/Stinger is jobban mukodott, bar lehet hogy csak ram vadasztak paran a foldrol es azert volt minden 2. halalom AA-tol 😊
A plecsnik megszerzeset meg jol elkurtak...tegnap meglett egy expert heli, heli meg repulos badge hogy nem is szamitottam ra...
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Én tegnap játszotam az egyik EA HU serveren semmi baj nem volt!
Sõt megkaptam a Veteran Heli Badget! 😊
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Amúgy látva az AF képeit és elõzetesét, lehet hogy eljön az élvezetek csúcsa. Az a A10 a sok "béna" <#vigyor2>#vigyor2>repkedõsnek ISTEN lesz, a kisebb helivel már én is szívesebben repkedek....
Apropó tudja valaki a hivatalos megjelenési idõpontot ????
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
a tapasztalat:
-repülni nem sokat repültem még az ú patchel de nem volt team vehicle damage ez idõ alatt (levegõ-levegõ raksival)
- frontvonalak alakulnak ki, nincs állandó keresztül-kasul foglalgatás
- hoszabbak a körök a pályákon és sztem szorosabbak a menetek (Mashtuuron azért még mindig lehet pörgetni rendesen 😊 )
- a squad leadereknek megnõtt a szerepe nem csak jelképes és állandóan váltakozó spawn pont lett illetve többet nézem a játéteret mint a squad képernyõt az eddigi állandó meghaltam-kilépek-visszalépek-lépjkiteis-addátaleaderséget dolgok helyett.
Eddig egy meccset nyomtunk a tegnapi napon de az tetszett. Egyenlõre nagyjából ennyit vettem észre.
SWTOR - Insomniac Brotherhood (Hidden Beks)
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
egyébként más tapasztalatok?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
A spawn rendszer átalakításával nem lett rosszabb a játék csak másabb és szokatlanabb. A jeep dobálásról meg annyit, mint minden új dolognál most mindenki ezzel szórakozik (support fegyver feljavitása után karkandon 32 emberbõl kb 28 azzal lövöldözött)de egy idõ után lecseng és ha normális a kommander tudni fogja mikor hová dobja.
Mint a tegnapi 8 vs 8 meccsen Kornél kommanderként...
Mashtuur City, North Bridge épületének tetején egy medic és két anti-tankos védi a pontot:
JCSR csoves: Kornél! Lõszer kellene már az összeset kilõttem de gyorsan!
JCSR-=Kornel=-: oké dobom mindjárt csak töltõdik...
JCSR csoves: Oké jelöltem neked...
Fujiryu és Wolguy lázasan lövöldözi a tankot és az APC-t a tetõrõl miközben keltegetem õket és irtom a lépcsõn felfelé igyekvõ gyalogosokat..
JCSR-=Kornel=-: oké csöves kapjátok dobtam...
JCSR csoves: köszi...
Már látszódik az égen a fehér ejtõernyõ, majd hatalmas koppanás és durranás hallatszik.Egy nehéz fadoboz hangja majd egy jármû karoszériájának csattanása közvetlenül egymás után...
JCSR Fujiryu-Sensei: Kornél b+ lõszert dobjál ne jeepet!!!
JCSR csoves: ...?!
JCSR-=Kornel=-: jól van dobtam azt is...
Mashtuur City, North Bridge épületének tetején egy medic és két anti-tankos védte a pontot...
<#smile>#smile>
SWTOR - Insomniac Brotherhood (Hidden Beks)
PSN: s3ctorHU
legjobban a piros szemû betépett kiskutya tetszik
A jeepdobálás az LOL, a saját kommanderem tegnap kétszer kinyirt, de megkapta TS-en a magáét. Az egészben a vicc az,hogy a második alkalommal egy épület boltive alatt voltam (a sarkin a legkülsõ amerikai zászlónál van egy fedett átjáró), hogy oda hogy repült be a jeep.... <#circling>#circling>
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Csak az a baj, hogy idõnként teszel ilyen kijelentéseket, aztán valahogy mégsem tartod magad hozzájuk.. Szóval a többség szerintem nem hiszi el. <#eplus2>#eplus2>
Minden jog fenntartva!
Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure
Jeep dobálos okosság egy faszság. Server keresõt sikerült jól elbaszni 😊 több serverre is 44milliós pinget mutat lol!
Lassab lett a game? Hát ezt én nem vettem észre. Ugyanannyi FPS-t ad a játék mint patch elött.
Ezt a jeepes dolgott úgy kellet volna megoldani szerintem hogy csak korlátozott számban lehessen ledobni pl egszerre csak kettõt és ha az egyik elpusztul csak utánna lehesen megint dobni eggyet. Ezzel szerintem valamennyire megszünne az hogy agyonakarnak nyomni a jeeppel.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

-tRs-Landor