Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
ezt látta egy vagy több, de nem 27, külföldi oldalon
www.battlefield.hu
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
kritériumok:
- jó angol nyelvtudás, mert utána egy Q/A session-ön kiváncsiak a véleményetekre
- tényleg játszani kell vele
- szombat estig meg kell küldeni nekem egy-egy élménybeszámolót e-mailben, ami felkerül a bf.hu-ra
az elsõ kettõ aki ezeknek megfelel és ír nekem mailt fog kapni egy tesztkulcsot az ea-tól :)
mail: [email protected]
www.battlefield.hu
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Nekem csak az tetszik a patchben hogy egy kicsit végre eröseb lett az M16 ;)
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Tud már valaki AF /gy.k. ARMORED FURY/ megjelenési dátumot ????
BF TALI
mivel a buli kint lesz, és nem tudom mennyire lesz banánérlelõ meleg az idõ tessék okosan öltözni. felülrõl ernyõkkel fedett, de amúgy nyitott tér, tehát tüdõgyulladás elkerülésére mindenki az idõjárásnak megfelelõen, rétegesen blablabla... :) na meg persze majd iszunk rá, az melegít vagy hût, ahogy kell :))) jöttök amikor akartok, a büfé déltõl üzemel.
LAN
1) Ahogy jeleztük 19 órától érkeztetjük a csapatokat
2) Mivel 8 csapatunk lett inkább levettük a köridõt 15 percre és egy csoportot csináltunk. Ennek megfelelõen minden csapat 7 meccset játszik, majd az eredmény szerint lesztek beosztva a DE szétlövésre. azaz minden klán min 9 meccset tol szombaton. meccsek 09:00 - 21:30, egy meccsre szánt idõ 75 perc (60p játékidõ)
3)A csarnok két oldalfala üveg. Félmagasságig leárnyékoltuk, hogy ne süssön oda a nap a játéktérre, ill. a bf-es gépek az egyik fal mentén vannak, tehát minket kevésbé fog zavarni, de tudjatok róla, h természetes fény van bent
4) fentiek ill. a 400 gép és kb ennyi ember okán erõsen MELEG LESZ BENT. tessék tehát úgy készülni, h szellõsek legyetek, ill. TÖRÖLKÖZÕT praktikus hozni izzadt kezek és egyebek kiküszöbölésére
5) alvótér - a bf2 társaság részére a saját gépeink mögött kb 60 m2 hely van, ahol lehet aludni, cuccot tárolni. remélem ez megoldás azoknak, akik nem tudnak hazamenni. matrac, hálózsák javasolt
www.battlefield.hu
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Kb. 5-10 perc játék után (normál pinggel) egyszerûen kapcsolat hibával rendszeresen elszáll.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
de azt megertem mondjuk egy papir ujsagba ilyeneket irnak, hogy meg legyen a karakterszam, de most ki az a .... aki ebbol barmi hasznos infot tud leszurni, annak tenyleg baj van az agyaval
olvassatok el, es tuti jo pilotak lesztek :)
Runningnak kulon van benne BH taktika is :)
heli tutorial
szerintem
Nincs meg az az erzes, hogy be tudnal tolatni egy parkolohaz harmadik emeletere siman a helivel, na ezt hianyolom a tobbi jatekbol, mert nincs ra szukseg.
de ha kijon tuti rakattanok egy idore, remelhetoleg.
szerintem
Valaki németes elolvashatná és közölhetné a lényeget.
Igyunk sört jól!
general skills
maintaining the diameter
dogfighting
the gunners seat
Nekem bejön a rugós cucc ... Bár nekem is rengeteget kellett szoknom ...
(OFF: Azért nem mert a Black Sharkra tarogatom a helizés örömének kiélését ... megintcsak magyarosan :) )
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
mellesleg ha a képeket megnézitek,feltûnik egy nyerges vontató(aka kamion),amint egy ugratón áll...vajom mennyi az esélye,hogy lehet majd egy ilyennel repeszteni országúton?elõre látom a felC4ezett kamionokat,amint 3 T90est tesznek ártalmatlanná egybõl...<#eplus2>#eplus2>
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
DE ez a rugos kidoles nagyon gagyi x-52-nek barmit is mondtok ennel meg a regi laprugos megoldas is jobb c64-es joyoknal :)
szerintem
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
de hol vannak a videok, linket please
szerintem
de, ha igy fel vagy fegyverkezve, nem tudom miert nem eled at a helizes gyonyoret a bf2-ben :)
A regi joyok sokkal masszivabbak, volt mar nalam tobb thrusmaster is, persze nem ez a profi, sot regen gravis firebird 2-vel is toltam,
De ha jol latom ez nem 3d-s, /nem tekerhetos a karja/, gaz is kulon van, akkor megint kiesett a mezonybol :) FFB szerintem is baromsag, ahol precizitas kell, na meg amugy is :p
szerintem
Lol ... én meg nem tudok írni :)
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Egy személyes megjegyzés a végére ... Azért ha a BF2 helizéshez elégnek kellene lennie az X-52 gázkarjának ... sõt ... akár egy 100k-s potinak is ... szvsz ez túlzás ...
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
BF2-ben gyalogkakukk vagyok, nem is ahhoz kell a gázkar ... ha valaki nem tudja mi a jó az X-52/X-45-ben vagy a Cougar-ban annak egyszerûen nem való ... ennyi ... (Mellesleg az X-52-es gázkar része mérföldekkel jobb mint a Cyborg ...)
Az X-sorozat pontossága és szolgáltatásai miatt olyan jó ... van akinek nem teccik az UFO kinézet, spec nekem bejön, de na BF-es repkedõként akarjátok már kitalálni melyik miért jó ... ez olyan mint roncsderbire Ferrarival menni ...
Ja mégvalami: Jóminõségú profi joy kell? Amit még nem próbáltál?
Thrustmaster HOTAS Cougar
Kb.: 80 ropi, ha még kapsz itthon, de max rendelsz külföldrõl, hozzá ugyanennyi egy Hall senzor szett, (Esetleg még ugyanennyiért akár FFB-s is lehet bár szvsz az baromság ...) és van egy joyod ami örökéletû ... Csak meg kell fizetni ...
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP