Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alma2
A cod2vel csak lamik jatszanak 😊
szandekosan nem is irtam rola, mert szegyen amit ott osszehoztak.
sajnos lebutitottak az egeszet, a sok siro szaju kisgyerek miatt, ertsd: felre losz ket meterrel az urge hanyatt esik, de tedd fel az egyet uoval kiegeszitve, az az igazi, ott mutasd meg, hogy mit tudsz 😊
cod2 tenyleg emlitesre se melto... sajnos.

szerintem

Kovács legény
a klassz stukker alatt az 1.0ás buggos fegyot érted?😄
amugy valóban ez az egydolog hibádzik a bf-bõl hogy nemvannak zártterek,vagy legalább olyan komolyan összerakott romos városok mint plCoDban

www.czekoart.hu

Kovács legény
hülyeség hogy sokkal jobb gyalogosk vannak 1hete COD2zõk,kipróbáltam egy jópár magyar szervert és 10-20perc után bennevoltam mindig az elsõ 3ban, és nemazért mert olyan skilles vagyok ,hanem azér mert nemkell célozni,csak rákell rántani a fegyvert az ellenre és szinte biztos hogy talál.

www.czekoart.hu

SubZero911
MOst nézem, maga meg BM-es? Nahhát-nahhát !

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

koschwarz
az étterem ablaka az télleg gecc volt, onnan kempelték a kocsik mögött megszületõ swatosokat<#nyes>mondjuk az elég hüje szpónpont volt.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

SubZero911

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

SubZero911
Egyébként én is a SWAT4-e kezdtem (nomen est omen), ott tanultam meg az alapokat, és sztem jó volt. Csapatmunka + klassz stukkerek, jó hangulat! Azt a francos haramdik emeletes kempelõsdit sesem felejtem el! Meg az étterem elsõ emeleti ablakát ! És ami hiányhik a Bf2-bõl ZÁRT TEREK !

koschwarz
speciel a snipa fegyverekkel most már nincs baj, a medic mellett a másik kedvenc kasztom lett. ha nem akarok rohangálni, inkább lefekszem egy kényelmes tetõre és onan osztogatom a fejeseket.

SubZero911
Mindenki JEDI AKAR LENNI !!!!!

Hát ha van teljesen Star Wars-sal ellenkezõ hangulatú jéték az a Battlefront. Megszereztem mind a két részét -------->>>>KUKA (ott kötött ki !)

alma2
Ebben tok igazad van, az a nyamvadt hangulat, pedig amikor kicsi voltam inkabb akartam lezerkardos jedi lenni, mint nyomoronc usa katona ki irakban rohangal 😊
rossz fele valtoztam en is 😊

szerintem

alma2
sg kerveri a cimzetteket, az elobbi nem neked ment csoves !
igen headshot az alom marad, de ha jol szuperalnanak a sniper fegyverek, nem a veletlenen mulna, meg az eppen mit gondol a szerver dolgon. akkor konnyu lenne oket felismerni, mert mindegyik sniper lenne es kozelharcban is te jonnel ki rosszl a fegyverevel szemben 😊
amugy szoras mindegyik jatekban van volt, ha emlekeim nem csalnak csal ott tized annyiszor kellett rafogni a lagra, ha nem talaltal el valakit 😊
amugy ezert is van szerintem eselye pl a quakewarsnak a bf2142-vel szemben, ha azok irjak/irtak a netkodjat akik a regi quaket, majd sokan atszoknak ra, mert ott 100x nagyobb eselye lesz annak, hogy azt latja a szerver is amit te es tortenik a gunnerednel is amit te latsz, mert ezek itt mindig kulon idosikon mozognak 😊

szerintem

koschwarz
hát nem is a zsenálisan megírt bugmentes motor miatt szeretjük a bf2-t, hanem inkább a hangulat miatt<#whatever>

alma2
ez igaz, de en csak arrol elmelkedtem, hogy ott sokkal jobb gyalogos emberkek vannak, sot ott is van csapat jatek eleg kemenyen. nezz meg egy meccset.
mert felmentel egy puplic szerverre, valoszinu a legbutabb jatekmodba deatmatch, ne ird le a jatekot, HQ mod olyan csapatjatek volt, en meg a bfben nem lattam ilyet, publikon 😊Ott teljesen meglehetett kulonboztetni a jatekosok kozt tudas, hozzaallas, iq, alapjan ki milyen jatekmodban jatszott. itt meg ossze van mosva mindenki.
de cod a leglassabb jatekmenetu a felsoroltak kozul.
unrealbe van egy par mod, jarmuves stb, az mar eleg Bf-es. sot ott egybol volt olyan amit itt kifelejtettek a jatekbol, zaszlorol zaszlora foglalni,
persze en se jatszom mar veluk, konnyebb megunni oket, ha nem hivatasosan uzod talan, vagy eleg illuziorombolo volt szamomra, hogy szohoz se jutottam bizonyos jatekosokkal szemben az unrealben./ez a codra nem igaz / na meg ott nincsenek legi jarmuvek, mert ez az egy amiert a bf2-t nyomom 😊
na de jo, nem reklamozom ezeket, abban biztos lehetsz, akik kitartottak eddig a jol megirt unrealuket nem cserelnek le erre a szemetre...max ha egy kis meszarlasra vagynak 😊

szerintem

koschwarz
ezért nem vadászom szándékosan az érmekre, úgyse sikerül<#awink>

Crem
Nem velvágásként, de végre megvan a transport badge!😊
2 napja azon vagyok, hogy elüssek 11 embert, ami idáig max 6 gázolás 17 halál átlaggal nem sikerült.
Most, hogy letettem róla FAV-al 1 élettel 1 perc alatt elütöttem 12 embert!😊)
Wake mapon aki helire és repülõre várt rögtön meg is szavaztatott!😛P

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

dronkZero
Ja, még annyi, hogy pont ezekre céloztam a "nagyteres, de tizedannyi növényzet" kijelentésemmel...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Ja, és még nem találtam embert, akinek meglenne _egyszerre_ mindkettõ...

dronkZero
Ott hülyének néznek, meg ugyanazt mondják, mint te... 😊
Uwu-val néztük meg mindkettõt, és neki is ez volt a véleménye, tõlem függetlenül.
Nem a játékmenetre értem a dolgot, hanem... Mindegy. Az lesz a vége, hogy csak ezért le kell majd töltenem mindkettõt...

Az 1000%ig tuti, hogy a fû mindkét játékban tökugyanolyan bénán hullámzott ide-oda, az egész mezõn, jóféle hányingert keltve a szemlélõben... De szerintem a jármûbe beszállós ikonok is egy az egyben megegyeztek. A karakterválasztás meg nekem úgy tûnt, hogy JO-ban kiválaszthattad ezer modellbõl a neked tetszõt, S-ben meg összeállíthattad a neked tetszõ felszerelést, de tökugyanazok a modellek voltak. S-ben szerintem ki lehetne rakni a JO karaktereit.

Basszus, nagyon idegesít.... 😊 😛

koschwarz
konkrétan legutóbb telepítettem a qvék4 demóját (jó ez demó volt). a lila gömbövedékektõl azért nem tudok elvonatkoztatni, mert ezek a röhejesen lebegõ upgrade-ek eleve lefagyasztották a mosolyt az arcomról. játékmenet: valóban pörgõsebb mint a bf2-é. miért? mert a pályák nagysága kb. a tizede a legkisebb bf2-es pályáénál. játékmenet: mindenki iszonyatosan ugrált, teleportkapukon keresztül rohangált, és egyébként sem volt se füle, se farka az egésznek.

egyszerûen gáz volt az egész úgy ahogy van. mondom, ennek ellenére nem vitatom azt hogy mennyire skillesek ezek a játékosok, pl. itt van ez a progémer, fatality, aki ebbõl él és ezekben a játékokban profi. de önmagában ezek a típusú multigémek soha nem tetszettek.

nem véletlen, hogy a swat4 és a bf2 volt eddig az elsõ 2 olyan multis gém, amivel játszottam/játszok (swat4-gyel már nem). annak idején megvolt az 1942 is, csak éppen még netem nem volt, úgyhogy szingliben nyomattam egy rövid ideig . <#idiota>

atomboy
Elso ketto fent, harmadik folyamatban... kb negyedora.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

alma2
szerintem teljesen mas jatekok voltak, teljesen mas kulsovel, jatekmenettel /biztos kevered valamivel/, az soldnert meg szerintem a mai napig patchelgetik, mar tuti eljutott a jatszhato szintre 😊/lehetett torttel is jatszani, ha jol emlekszem multiba/
az teny az elso verzioja ami kijott hivatalosan kb bf2 0.5-nek szamitott annyi bug volt benne, de ott eleg szorgosan javitgattak.Olyan otletek voltak benne, amit mindmaig hianyolok sok jatekbol.
hivatalosan egyik sem volt meg.
de szerintem a jatek foruman kapsz valaszt a kerdeseidre 😊

szerintem

dronkZero
Én anno kipróbáltam a MOHAA-t,és voltam elsõ is a szerveren. Aztán elég hamar meguntam a pályáit... Jó kicsik, meg béna folyosósak.

JCSRSoldier
Jahh én codoztam sokáig angyon nagy reflekszek vannak ott 1 mppercen belül észlelni kell ott az embert és fejbelõni mer ha nem halott vagy.

Halilalipapi. Forza AS Roma, Forza Italia!

SubZero911
Én játszottam azzal a szar COd-al, mag a United Offensive-vel sõt kipróbáltam azt az iszonyatosan bárgyú COD 2-õt is, de semmilyen reflex nem kellett hozzá, ment a gránát mhajigálás a búvóhelyekrõl, meg a cheatelés, semmi nyomát nem láttam a Bf2-õs komplexitásnak. Csapatjháték nuku, jármûvek alig, SNIPER egy nagy szar, légierõl nulla. Ez a nagy csoda?

csoves1976
Jah csak elfelejted a BF2 "szuper" találati rendszerét a fegyverek szórásával.
Hiába jön ide kvékes meg anrílos, a reflexei lehet hogy jók és itt is azok maradnak de a "hedsot" itt zsákbamacska marad.

SWTOR - Insomniac Brotherhood (Hidden Beks)

alma2
vonatkoztass mar el a lila kodtol, meg a sarga robbanasoktol, ahogy kinez a tobbi jatek ez mellekes.
quakeben, unrealben csben codban mindegyikben van pontlovo, egy loves a fejre es halal, annyira jol lonek, ha nem lenne ilyen szar a netkodja a bf2-nek siman kiszedne sniperral barmelyik repulobol, ha utoanegetovel mesz el felette, hihetetlen amit produkalnak... jarj utan egy kicsit, ha nem hiszed 😊
de eleg ha felmesz egy ket szerverre, szerintem mast nem is irnal be a chatbe csak a cheater szot.
de kb fel se fognad mi tortenik, mivel 2x 3x gyorsabb a jatekmenet mint itt az elalvos, bfben 😊

szerintem

dronkZero
ÁLLJ! Megvan neked mindkettõ? Egyik sem töltött egy hétnél többet a vinyómon, de egy dolog azóta idegesít. Az a két játék nekem _totálisan_ ugyanolyannak tûnt, grafika(szinkronban hullámzó fû, jármûbe beszállásnál a kis szövegek, hogy "sit") , játékosmodellek(néhány egyenruha, a törölközõbe csavart fejû terrorista, humvee), és játszhatatlanság szempontjából.
A Söldner multi demójában átestem a hídon, a full single részében az ellenség meg M1A1-el _elütni_ próbált, egyetlen egyet sem lõtt. Emberek meg mint a birkák. A dzsip meg kb 2 másodperc alatt gyorsult a végsebességére, és semmilyen manõver nem lassította le. Uninstall.
Joint Opsot pár hónappal utána letöltöttem, kiakadtam, hogy ez ugyanaz, mint a Söldner, aztán uninstall.
Jó lenne, ha valaki csinálna pár screenshotot mindkét játékból, mert ez a dilemma (hogy most tényleg ugyanolyan-e, vagy én vagyok a hülye) mindig felidegesít, ha ezek a játékok szóba jönnek...

SubZero911
Egyszer a rendszergizdánknál néztem, ahogy a nagyfõnök sofõrje nyomja valamelyik ilyen ûr-csihipuhi játékot. Közben elment két cigi szétlõtt 134856 agyatlan ellenfelet, és folyamatosan üvöltött, hogy enyém az ilyen meg olyan lézerfegyver, szuperpajzs meg ilyesmi.

Mondom neki egyszer gyere el hozzám, megmutatom milyen az igazi értelmes FPS csapatjéték. Annyira meghülyült már, hogy nem tudtam megmagyarázni neki, hogy a Bf2-ben van TEAM, meg SQUAD és taktika stb. Egyszerûen nem értette. Rájöttem ezeknek nem is lehet megmagyarázni, megmaradtak egy sznten.

koschwarz
hát egy cs-srõl még elhiszem, de itt "igazi" fegyverekkel kell lõni, nem pedig "a batár fegyverembõl kilövök egy 10 nm-es területre ható lila ködöt". ne röhögtess. ettõl függetlenül természetesen elhiszem, hogy jó reflexeik vannak, sõt valszeg bunnyhopping-ban is megvernének.<#eplus2>

alma2
kar igy lenezni oket, barmelyik jo quake cod, cs, unreales jatekos eljonne ide infantryzni nem sok maradna beloletek. az accuracyjaa meg legalabb 200 % lenne, mert egy golyoval ket embert is siman lelone, nagyon tudnak az arcok uberszuper reflexxel.
ha nem hiszed menj fel egy unrealos magyar szerverre, ket ev mulva is az utolso helyen kullognal az tuti.

szerintem

koschwarz
mindkettõ eltûnt a süllyesztõben, mert hiába volt dzsungeles, meg hiába volt rombolható a környezet, minden más szar volt bennük.<#rolleyes>

koschwarz
hát ezek a gvékes meg ánrílturnamentes multis játékok meg a legszarabbak. iszonyatosan ostoba agyatlanságok, szerintem.

alma2
tyu volt egy...nagyon szep meg rengeteg jarmuvel, nagy dzsungelekkel multi jatek volt jointoperations volt a neve.meg heli is volt benne 😊 meg ott a soldners is, bar az eleg csunyakka, de legalabb kidolnek a fak, es a falon is lesz luk ha nagyot losz bele 😊
azokat nezted anno ?

szerintem

koschwarz
ja a quake wars is hidegen hagy<#vigyor2>

vsly
Hagyd már rá,tudod,hogy degenerált...

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

alma2
nem tudom, de megnezed a quake warst, ami majd az ellenfele lesz, allitolag nagyjabol egy idoben fognak megjelenni, tuti viszi a palmat, de ez nekunk csak jo, pedig a sok gyaloghuszar, amikor majd a lebego csoda urhajot kell elfoglalni, biztos elvezni fogja, mivel ott nem lesz jarmu... tehat ott szamitunk rad is, talalkozunk 136 ev mulva a nagy mindent eldonto csataban 😊

szerintem

SubZero911
Az a baj (de lehet hogy nem is annyira nagy), hogy a multiplayer játékosok jelentõs százaléka ilyen (véleményem szerint) szarokkal játszik, mint a Q3-4, Unreal stb.

Ha van a világon ennyi fantáziátlan játékos, akkor az EA nem fog bukni. A meglévõ Q4 és UT x. kiadásokból ellopják az alapszitut, beültetnek a Bf2-bõl egy-két oylan dolgot, ami bejött és nyerõk lesznek. Mi meg be kell hogy érjük 20010-ig a Bf2-vel.

dronkZero
Khm. Operation: Flashpoint "kissé" komplexebb volt...

dronkZero
Arról nem tehet a BFV, hogy szar volt hozzá a gépetek. Sokan ezért nem álltak át. Mi akik átálltunk, páran csak a Vietnámért fejlesztettük a gépet. És ha már a motort fikázod: mutass kérlek még egy multis, dzsungeles, nagyteres játékot kérlek! Én keresgéltem... Vagy folyosós szar, minta LoS:Vietnam, Vietcong, vagy tizedannyi fa/bokor/aljnövényzet van benne, mint BFVben.

(Tudom, válasz helyett majd beqrsz valami idióta képet, aztán jól elfelejted a dolgot, de azért leírtam neked)

koschwarz
mindenesetre engem teljesen hidegen hagy ez a 2142 <#schmoll2>. tulajdonképpen ugyanazt kapjuk, mint a bf2-ben, csak scifi környezetben, de az meg - egy ilyen játékban legalábbis - egyáltalán nem izgat fel. sõt kifehezetten örülnék, ha az EA bukna a játékkal, bár ha az idióta amcsikon múlik, akkor nem fog<#szomoru2><#shakehead>

uHs Gerzson
én is 😉 csak még legörditek 2 vizsgát ma 😞

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Kovács legény
okka
10-10m, megyek a bótba akkor😞

www.czekoart.hu

schrank
amikor kijött a vietnam nem sok playert csábított el az 1942-tõl és a mod-jaitól a hírhedt BFV motorról meg inkább ne is beszéljünk <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

koschwarz
a lenti videó alapján tulajdonképpen tökugyanaz, mint a bf2. viszont nem voltak benne lézersugarak meg ilyesmik, úgyhogy akár jó is lehet, bár az egyértelmûen látszik, hogy az engine is ugyanaz, és ez nem jó elõjel. de lehet hogy ebbe már az 1.3-as is belekerül majd alapból, és akkor kezdhetik újra a számozást (elsõ peccs 1.01-es, majd a hotfix...<#hehe><#hehe><#hehe><#eplus2><#eplus2><#eplus2>)

SubZero911
Én meg azt hallottam, hogy arra jár majd SynthiBoy és a szünetekben ismétlik a Barátok közt 2001--es, 2002-es epizódjait !<#vigyor2>

JCSRSoldier
Jó napot!

Halilalipapi. Forza AS Roma, Forza Italia!

SubZero911
Bocs az elgépelésekért, a gyerek közben megõrjít...

koschwarz
na jó, 10-bõl 1 nem<#whatever>

SubZero911
Ne szidjátok már a Bf2-t, és nem kell feltétlenül elõre károgni a 2142 miatt. Én még mindíg azt mondom, hogy a Bf2 a legkomplexebb játék, amit valah is láttam, minden marha (én is)kiélheti magát benne, lehet mesterlövész, lapulhat, eszement módon lövöldözhet stb. sdb.

Az egyetlen játék (a CAESAR III óta), ami túlt élte a fél éves vinyón maradási küszöböt.

uHs Gerzson
10-15m UTP, BB utasitása már amit halotam a telon keresztül 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?