Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uHs Gerzson
10-15m UTP, BB utasitása már amit halotam a telon keresztül 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

JAG1
Private Ranked-es server. Persze törtel.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Kovács legény
ako hányaméter?

www.czekoart.hu

alma2
erre egyszeru a valasz, nem 😊

szerintem

dronkZero
Annyi különbséggel, hogy a BFV jobb volt, mint az elõdje, meg új grafikus motort kapott. Ez meg szarabb lesz, és u.a. endzsint használja, mint a BF2.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

koschwarz
miért, nem ezt csinálja az összes helis a bf2-ben???<#ravasz1><#ravasz1><#ravasz1>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

alma2
es a vegen jol megtanit, hogy kell baserapelni, loni a lentlevo dolgokat, hat gratula az idiota keszitojenek.

szerintem

alma2
bahhh, ennek a videonak a celkozonsegje pont azok akiknek rairjak a mikrora, hogy ne tedd be be a macskat, mert megdogolhet, ha bekapcsolod... lami a pilota meg a gunnerje is....magyar szerveren fel percig nem maradna a levegoben, ha igy mozogna a fold kozeleben, nem beszelve ennyi "luft"-ot meg fociban sem lottem gyerekkoromban, mint itt a gunner 😊
mindesetre megneznem a masik harmat is, mert tanulsagos, ha feltoltened koszi azt is megkoszonnem.

szerintem

koschwarz
állítólag specialguest lesz a székesfehérvári kissrác is...<#hehe>

atomboy
Hat azert a GPS team nem aramszunetekrol hires, hanem jo lanokrol. 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Kandurex
Halkan, suttogva, pusmogva kérdem...

...hogy van egy barátom, meg én, és szeretnénk egy kicsit játszani, törtel, mik a lehetõségeink? Vagy kihaltak a tört szerverek és mindeki eredetivel nyomul?

<#help>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

uHs Gerzson
Ahányszor egy vérpistike beteszi a lábát az épületbe 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Beers
Inkább vegyenek egy dob utp-t meg 50 db plugot és ott méretre vágják!
Legalább nem lesz összegubancolódva 😄!
Kíváncsi leszek hányszor lesz áramszünet!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

uHs Gerzson
Na hírek a lanról:
-minimum 4 lyukas elosztott hozzatok mert csak egy dugot kap minden klán
-minimum 5 de jobb ha 10-nél több méter UTP kábelt hoztok

Kovács legény
thx

www.czekoart.hu

koschwarz
hogy kitaláltad elsõre, hogy miben tér el!!! gratulálok!!!

schrank
ez a 2142 olyan mostohakölök lesz mint anno a vietnam <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

SigS
Valaki dobjon meg legyenszives egy privattal aki ert hozza hogyan kell ranked szervert krealni!
Thx

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

uHs Gerzson
Felhívom zsoltit és megkérdem egy pilanat

Running
hát szerintem hozzál egy száz métert, aztán ha sok lesz majd ugrókötelezünk, meg kötelethúzunk.<#hehe>

Kovács legény
lanra utp és hosszabitoból hány métert kell vinni?

www.czekoart.hu

schrank
és az oblivionos sárkányos varázslós fasság miben tér el a lézeres szarságoktól <#ravasz1><#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

uHs Gerzson

koschwarz
húú az gáz<#pardon1><#szomoru2>

kBagyula
Nagy villámokat és gömböket kilövõ plazmatyutyutyuk. 😄

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

koschwarz
én alapból rühellek minden olyan játékot, amiben lila gömböket, sugarakat meg villámokat lõ a fegyver. egy nagy loller az ilyen. bár az eddigi videók alapján nem derült ki egyértelmûen, hogy végülis milyen fegyverek lesznek a bf2142-ben.

Running
Õõõ nekem nem igazán jönnek be szerintem ezek az ûrfegyveres dolgok, inkább a jelenkortól visszafele. Persze ettõl még lehet jó, de mivel az alap bf2-re épül az egész, így nem kérdéses milyen lesz a játék. BUGOS SZAR!

Running
Felajánlottad a párodat BB-nek Joe? De rendi srác vagy te.<#hehe>

alma2
hardwireden kint van egy 2142 video, nezzetek meg es tegye fel a kezet, aki azt mondja nem fog jatszani vele.
bar ha az a heli utanzat szar lesz benne, tul egyszeru iranyitani stb, akkor en nem 😊

szerintem

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Én voltam.. 😊

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Running
Õõõ eltûnt egy hsz, de nem én voltam. <#smile>

Running
Ja ja, nekem is elsõ join-ra akármilyen szerverre, biztos hogy kidob asztalra és a pálya töltési ideje nõtt.

Most magyarul is köszi! 😊

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

atomboy
Boldog szuletesnapot, BurnBaby.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

TerranceG
<#taps>Boldog Szülinapot BB!<#taps>

Igyunk sört jól!

Kovács legény
BSZN BB!

www.czekoart.hu

uHs Gerzson
Ez tegnap esti, mondták is utána hogy gratulálnak az EA tesztereknek...

mesor
HBD BB!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Beers
Egyre lol-abb az EA!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

koschwarz
<#worship>ez tegnapi hír vagy ma reggeli?

uHs Gerzson
Kérdésedre a válasz:

Attention Soldiers and Server Admins!

After a thorough investigation into the issues plaguing the server browser after the 1.3 Update, we believe that a last minute update in the way the Battlefield servers and Gamespy servers communicate may be the cause.

We have decided to revert this change in an attempt eliminate these browser issues. Please note that no uninstalling or re-installing is required by players or server admins. All servers currently running must be restarted once this change has taken place.

Please also note that if you are experiencing CTD issues upon start up that any alternate-ranking redirections in your windows "Hosts" file must be removed.

The reversion will occur at 2:00 PST. We are continuing to review other issues players have noted with 1.3. Further updates will be posted to this space as they become available."

Thank you,
The team at Dice and EA

koschwarz
ja az lehetséges, hogy még egyetlen egy magyar szerver sem állt át 1.3-asra? mert a favoritjaimban lévõ összes szerver piros

meg elfelejtettem a szerverkeresõt: fasságokat mutat. szar a ping (bár tulképp eddig is az volt), de ami gáz, írja hogy 40/44 játékos van. rámegyek, erre alul a listában 3 játékos neve árválkodik!!!???? na ilyen eddig nem volt.

mikor elõször beléptem a szerverre, a ping olyan 400 volt úgy 30 mp-ig. majd beállt a szokásos 40-60-ra.

uHs Gerzson
Akkor majd társulásként te is bene vagy a köszöntésben 😉

SubZero911
Reggelt !

BurnBaby

Boldog Szülinapot télleg, a Varnus Xavér játsszon a szülinap ünnepségeden ! <#pardon1>

Megrágtad a kérdésemet "80301", vagy nem is olvastad ?

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

koschwarz
én is küldenék BB-nek egy ilyen fotót, de a feleségem nem örülne neki<#miaz><#hehe><#hehe><#hehe><#zavart1>

koschwarz
tegnap két kör erejéig kipróbáltam az új peccset, az m16-os erõsödését nem vettem észre, szerencsére azon a német szerveren ahol toltam, a kommanderek nem össze-vissza dobálták a kocsikat, viszont a squados dolog nagyon szokatlan volt, ha megölték a lídert, akkor sokszor a leglehetetlenebb távoli pontokról kellett megint nekivágni, mert nem tudtam átállni másik szkvadba...de meg lehet majd szokni, végülis nem lesz ez így rossz.

csak autókat ne dobáljanak a fejemre<#ejnye1><#hehe>

HTS s3rg1nh00
szintén HBD Magyarok Nagyasszonya<#hehe><#taps>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

HTS s3rg1nh00
szeretnéd azt Te helyettem<#idiota>ígyis jó nagy sz*pás lesz a nap,felelés meg doga ezerrel,asse tom mikor játszottam utoljára<#szomoru1>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Robogo
HBD BB!😉

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^