Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Swy
Faszért dob ki minden szerverrõl tötés után???
Minden megvan pb, patch de kidob!!

http://bf2s.com/player/swy/

Szerintem az M95-re csak rá kell érezni és nagyon durva tud lenni de én akkor is az M24-et szeretem a legjobban habár egy kicsit gyengébb mint az M95...

uHs Gerzson
Én már szédszedtem, most egy P2-rõl írok 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Az SVD pedig igenis nagyon jó Karkandon, meg a többi városi pályán, és semmivel se pontatlanabb, mint az M95. A Type 88-at a célkeresztje miatt szintén jobban kedvelem, mint a nagyágyút.
Akkor harmada, na 😊 Az a pár óra ide vagy oda ...
Fsensei
Én akkor az L96A1-et létesítem elõnyben.Megyek is mert szétszedem a gépem...

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Jaja szerintem is az M24 a legjobb de ha nem amcsi csapatban vagyok akkor csak az M95-öt használom már amikor sznipázok.A többi kalap szar....
De most már elég az irkálásból mindenki kezdjen el készülõdni a talira<#integet2><#integet2><#integet2>

Fsensei
Nem tom én az M95-öt nem használom.Az nagyon félrehord, és arra az esély hogy kilõjj így valakit egy kocsiból vagy helibõl elég kicsi, szóval én maradok az M24-nél...

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Danee
Sniper 68:05:43
Total 221:33:40

talán majdnem harmada 😊

Danee
nem rossz próbálkozás.. majd jövõre 😊

BSZN BB!

A BF2-ben is van esése a lövedéknek, de csak nagyon nagy távolságon (lõttem már ki embereket Wake-en a tüzérségi szigetrõl úgy, hogy balra, a STingernél voltak, és jóval föléjük kellet céloznom). A mozgó célokon meg nem érdemes rajta tartani a célkeresztet, hanem elé kell lõni egy picit, hogy belefusson. Amúgy a sniperkedést nagyon szokni kell, én csak most kezdtem rendesen lõni tudni az M95-el, pedig az idõm majdnem fele mesterlövészkedéssel telt el.
leveskocka
basszameg elirtam...y=z <#idiota>
leveskocka
A röhej, hogy Flashpointban volt esése a lövedéknek. Idõbe tellt míg elért a célponthoz. Ráadásul a szél is befolyásolta (bár nemigen lehetett mibõl megmondani az irányt, max a lövés alapján). Vagyis távoli mozgó célnál szépen rá kellet tartani elé és fölé célozva. Mégis sokszor leszedtem a futó embert messzirõl. Pedig még a kéz remegése is ott volt. Futás után vagy sebesülés esetén jobban mozgott. Csak végre jönne a folytatás.. <#wilting>

Minden jog fenntartva!

mNzJean
Sajna ezen a bf talin nem tudok részt venni , de ezuton is kivánok mindenkinek jó bulizást ,nagy piálást ,és a lan-on sikeres részvételt a csapatoknak.<#wave><#pias><#email>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

FtranX
én ha frissítem a favorites-t, akkor szinte az összes szerver eltûnik. Ha újraloginolok, akkor megint látja mindet.

Kovács legény
nekem csak két hu szervert lát az egyik késes szerver a többi piros

www.czekoart.hu

DummyBoy
Én is majdnem elfelejtettem 😊

Boldog Szülinapot BB! 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

csoves1976
Nem raktál fel valamilyen kiegészítõt?

SWTOR - Insomniac Brotherhood (Hidden Beks)

SubZero911
Én ezt vazzeg nem értem.... MOst mi a fax van ? A favorit szervereim közül egyet sem lát a Bf2.

A k* anyjukat már !

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Nem csak neked. Gyakran van olyan erzesem, hogy a lovedekek roppalyajaval nem tokoltek. Egyszeruen egy veletlenszam generator megmondja, hogy eltalaltad-e a celt, vagy nem. Ja. Es a tavolsagot kihagytak a szamitasbol. Ket lepesrol egy hosszu sorozatbol olykor egy sem talal. Ha ugras kozben kilencven fokot fordulsz, hasalasba erkezel es kozben meg az iron sight-ot is a szemed ele kapod, akkor viszont ugyanolyan pontosan tudsz loni, mintha ezt nyugodtan hason fekve csinalnad. Sux!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Kovács legény
de lehetne már

www.czekoart.hu

SubZero911
Olyan nincs is !

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

SubZero911
MI ????

Kovács legény
nem, 1.31re

www.czekoart.hu

SubZero911
JÓl látom, vagy meghülyültem ? Minden szerver visszaállt 1.22 re ????

UOban vagy sima CoD?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Nekem a lõfegyverek a BF2ben nagyon nem állnak jol a kezembe! 😊

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

csoves1976
Egy eltévedt lövedék... <#wink>

SWTOR - Insomniac Brotherhood (Hidden Beks)

atomboy
En meg egyszer egy gyereket lottem ki Hummer vezetoulesbol hatulrol vagy 70 meterrol... Kar, hogy nem volt recorder...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Kovács legény
nem, arra gondoltam hogy ott is bárkit hülyére lehetett lõni, az UO-t meg nempróbáltam

www.czekoart.hu

FtranX
Nekem valahogy jobban bejött az az alapsniper, amivel többet lehet lõni egymás után. Eddig csak az M95 van unlockolva, de azzal még bénább vagyok. 😊
az L96A1-et még nem próbáltam.

SubZero911
Nehéz jól lõni a Bf2-ben amúgy is, sniperrel is. Sokszor van olyan, hogy egymásra lövünk az ellennséggel, én pontosabbnak érzem magamat, mégis meghalok. Ilyen ez a Bf2.

Az alap SNIPER fegyver nem olyan jó, az unlockolt puskák már kellemesebbek. A második unlockolt fegyver hangjától el lehet élvezni. A hatékonyságával sem lesz problémád szerintem <#crazya>

FtranX
egy ideje hanyagolom is a snipert...

FtranX
Hát biztos elég jól kitapasztalhatók a bf2 sniperei is, de nekem valahogy akkor sem stimmelnek. Lehet, hogy csak valami leírás kéne arról, hogy pontosan mire kell figyelni célzásnál.
De wake-es példa: Sokszor snipereztem a sziget -anyahajóról nézve- baloldalán a közelebbi CP épületei mögül, ahonnan látszik a másik CP spawnpointja. Hasonfekvõ, mozdulatlan embereket is csak 2-3 lövésbõl tudtam megölni. De volt pár olyan eset, hogy keresztben futó embert lõttem le egy lövéssel. Na most akkor hogy van ez? <#ticking>
Lehet összefüggsében van azzal, hogy eléggé lebutított grafikával játszom?

JCSR ODIN
jaj majdnem kiment a fejembõl BSZN BurnBaby kisasszonynak! 8)

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

SubZero911
Emlékszem a dzsippen toronygéppuskázó csávót is fewjbe lõtte mozgás közben M95-tel 😊

SubZero911
Nem tudom, eléggé régi hsz. volt, de nagyon ütõs. Lehet, hogy Running-é volt, arra valóban emlékszem, hogy sok vágás volt benne.

alma2
csak nem running kollega, agyonvagott videojara gondolsz ? 😊

szerintem

SubZero911
Hát nem tudom.... Volt itt egy video régebben (valaki tán megmondja a hsz-t) amiben egy csávó sniperkedik, csak headshotokat rögzített, és nagyon ment nek. A flvételen volt vagy 100 kill, de semmi bizonytalanság nem látszott.

Megjegyzem nekem sem szokott lenni. Wake Islandon rendszeresen 10-20 fejlövés fekve a dombtetõn. He-he.

alma2
egyrol beszelunk 😊

szerintem

alma2
ja, jol jatszottak, bar mar nevekre nem emlkeszem.Ha jol tudom, no1-nek tarottak oket itthon.
de akkor nem is tudom miert probalkozol a helivel, akkor a foldon a helyed 😊

szerintem

FtranX
hehe énis infinity-s voltam! 😄D

FtranX
Én két hónapja álltam rá a BF2-re. Elõtte szinte csak a "másfajta" fps-ekkel nyomtam (TacOps, CS:S, COD2). Itt még most sem szoktam meg igazán a sniper bizonytalanságát. Lehasalok a földre, becélozom az embert, rajtatartom a célkeresztet, meghúzom a ravaszt és vagy eltalálja, vagy nem. Legtöbbször nem. Azt megértem, hogy a bf készítõi nem akarták, hogy mindenki sniperrel szaladgáljon, de szvsz meg lehetett volna csinálni úgy is, hogy a sniperezés valóban a skillen, a lövés megfelelõ idõzítésén múljon (pl. zoomolásnál mozgó célkereszt) és nem inkább a szerencsén.

JCSR ODIN
jajj hagyjad már ezt a sok más játékkal játszó ember istenítését 8)

Átmennék UT-ba szarrá lõnének, átjönnének BF-be én lõném szarrá õket ennyi. Ugyanolyan emberek, mint mi.

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

Én persze!
Csak én klán szinten nyomtam. iNf!N!tY*SKiLLS tagja voltam.
Ismerös a klán név?

alma2
marmint arra celzol, hogy ott mar nem talaltad el az embereket ? 😊
az uo az meg kifinomultabb lett, ott meg pontosabb loves kellett, sot nem is mindig halt meg egy fejlovestol.

szerintem

alma2
persze, bar ugye mint itt is semmi klanoskodas csak tisztan, jozanul 😊
sot ha jol tudom te is jatszottal vele rendesen.

szerintem

Kovács legény
CoD1-el is jáccottam UO nélkül és ugyanezvolt a helyzet.

www.czekoart.hu

Honann ismered enyire a CoD meg a CoDUOt talán játszotál vele komolyaban?