Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden megvan pb, patch de kidob!!
http://bf2s.com/player/swy/
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
De most már elég az irkálásból mindenki kezdjen el készülõdni a talira<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
Minden jog fenntartva!
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Boldog Szülinapot BB! 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A k* anyjukat már !
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
www.czekoart.hu
az L96A1-et még nem próbáltam.
Az alap SNIPER fegyver nem olyan jó, az unlockolt puskák már kellemesebbek. A második unlockolt fegyver hangjától el lehet élvezni. A hatékonyságával sem lesz problémád szerintem <#crazya>#crazya>
De wake-es példa: Sokszor snipereztem a sziget -anyahajóról nézve- baloldalán a közelebbi CP épületei mögül, ahonnan látszik a másik CP spawnpointja. Hasonfekvõ, mozdulatlan embereket is csak 2-3 lövésbõl tudtam megölni. De volt pár olyan eset, hogy keresztben futó embert lõttem le egy lövéssel. Na most akkor hogy van ez? <#ticking>#ticking>
Lehet összefüggsében van azzal, hogy eléggé lebutított grafikával játszom?
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
Megjegyzem nekem sem szokott lenni. Wake Islandon rendszeresen 10-20 fejlövés fekve a dombtetõn. He-he.
de akkor nem is tudom miert probalkozol a helivel, akkor a foldon a helyed 😊
szerintem
Átmennék UT-ba szarrá lõnének, átjönnének BF-be én lõném szarrá õket ennyi. Ugyanolyan emberek, mint mi.
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
Csak én klán szinten nyomtam. iNf!N!tY*SKiLLS tagja voltam.
Ismerös a klán név?
az uo az meg kifinomultabb lett, ott meg pontosabb loves kellett, sot nem is mindig halt meg egy fejlovestol.
szerintem
sot ha jol tudom te is jatszottal vele rendesen.
szerintem