Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
nnna csoda nincs az a ratyi karkand <#worship>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Ahhoj
9822 új üzenet kapjátok be

lan:

1. kör - Mashtuur City/Dalian Plant
-eAb- frx N/A
GBC [H 261-450
JCSR RDHA 557-136
WinG 578-135
2. kör - Sharqi Peninsula/Daqing Oilfields
-eAb- GBC 397-369
frx [H 220-543
JCSR WinG 521-200
RDHA 338-413

jcsr, dr, hba: 4 pontyosak
eab: 2 pont
többi nullás

glhf a játékosoknak, 10.000 üzi múlva írok újra o/

schrank
minek szósz nekünk oridzsi van minket nem érdekelnek a kiskapus szopásaid <#mf2>

crazyclone
faszba na mind1 még keresgélek ha va megoldas szolok

HTS s3rg1nh00
nincs segítség,meg kell venni hozzá a teljest eredetiben,mert máshogy nem megy<#zavart2>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

crazyclone
tudom h ez nemide tartozik(talán), de warez gamem va (sajna) es mekkaptam az euro forcet de ehhez minntuggyuk eredeti game kee
een naon kiszeretnem proobalni de nemtom, ha vki tudna barmitis segitteni esetleg vmi linkel megdobni v akarmien segitseg aszt naon naon kerem dobjon meg egy privattal v egy emaillal ([email protected])
eloreis naon naon koszonom

retteneteske
Én látom csak ugy vagy tényleg nem minden szerver állt át?

SoG TeeMeeee

HTS s3rg1nh00
vegyél eredetit,azzal nem fogsz szívni...vagy mégis<#hehe>
másrészt meg felesleges felrakni az 1.3-at,egy rakás szar...

HELÓ!Az a problémám hogy leszedtem az 1.3-as patcht és mikor indítom akkor mindig kilép.tört játékkal jáccok.a FAQ már olvastam de ott csak azt írja hogy rakjam vissza a régi exe fájlt de utána is ugyan ez van??<#conf>.Valaki segítsen!!!

http://csuknorisz.mybrute.com

HTS s3rg1nh00
én szoktam,igaz elég ritkán<#crazya>modokkal nem tolom<#idiota>

schrank
minek veszed meg egyikkel(SF;EF;mod-ok;stb) sem játszik a kutya sem <#nemtudom>

HTS s3rg1nh00
a másik is jó,meg remélem ez is az lesz...most néztem meg egy másikat,amibõl kiderült,h.ezt is meg fogom venni<#hehe>

schrank
többen is egyet értettek velem <#miaz><#hehe> de ha felpiszkálsz mindjárt átmegyek megint oda aztán beírom nekik hogy mi kéthetente kapunk a bf-hez baszterpakkot meg szüretre kijön a robotzsarus bf és ha ezt mind felfogják ésszel akkor lelkileg teljesen össze fognak omlani <#taps>

retteneteske
HTS s3rg1nh00
töltöm 😛

retteneteske
A Midnight Sun map felülnézetbõl 😊.

Kijött az USI V 0.11 hotfix, benne a sniper, a RIB és a pkm-bug javítása és az 1.3-al is kompaktibilis. Juhé 😊 Leszedni a totalbf2-rõl lehet, meg még máshonnan is biztosan.
SubZero911
A faxom kivan ezzel az AF-el ! Azt mondja, hogy vegyem meg és telepítsem a Booster PAckot, majd kivág mindt a cart.

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

paty ilyen videokat még még még 😄

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

retteneteske
Igen, de láttalak téged is a szerveren. Pont akkor léptél ki, mikor felmentem.
Mi a gond? Kidobott?

SubZero911
Need mûködik az Armored Fury ???

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

retteneteske
Kicsi videó.

SubZero911
De egynlõre nem s mükszik az AF 😊, illl 😞((

SubZero911
Nem vagyok T-Onlin-os.

TS Zolly
tölsd fel a képfeltöltés.hura, és ha linkeled, tegyél bele valahová egy szóközt. Mert a sögö nem támogatja a képfeltöltés.hu oldaláról származó linkeket.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Te figyu! Nekem évek óta a bookmarksba van a bf.hu oldala elmentve, + kivan rakva az aszalra ikonba. Mikor néztem, nem ment, most megy. De azé köcce az ötletet, és további jó agysejtek pusztítást kívánok minden lanos résztvevõnek. 😛

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Crem
ha t-online-os vagy akkor van min.50Mb tárhelyed is...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

SubZero911
Mire gondolsz ? Feltölteni tárhely oldalra és belinkelni ? Azokat nem ismerem, meg bonyolultabb egy kicsit. De majd megoldom.

csinalj vagy 20-30 épet tömöritsd be és tedd föl 1 tárhelyre!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

atomboy
Tarhelyek nem jok?

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

SubZero911
Szerinted mi fér bele 20 Kb-ba ? Mert 1024*768-as kép biztos nem.

SubZero911
Ja csak az a gond, hogy sima tagként a korlát 20 KB. VIP tagságnál meg 200 Kb.

HTS s3rg1nh00
nem kell ahhoz VIP jog,csak a saját galéiádba töltsd fel,és linkeld be 😊
fórum beállítások,saját galéria,ott találod a képfeltöltést is<#awink>

Zs0lt1
glhf, az A10-rõl szeretnénk minél több információt plz :-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

SubZero911
RUNNING !

Nem lehetne egy napra VIP jogosultságot kérni, hogy az AF képeket fel tudjam nektek tölteni ???

SubZero911
Mindenkinek nagyon jó szórakozást kíván SWAT a LAN PARTYn, és egyben közli, hogy hajnali 05:32-kor megérkezett az Armored Fury teszt e-mailje !

Már töltöm lefele és azonal hírt adok mindenrõl. Sajnos egyenlõre ahogy nézem 1 db. 32-es MAP-ot adtak a tesztelésre, de meghajtom, mint SINGER a varrógépet !

Zs0lt1
http://www.battlefield.hu - igy próbáld.
A www record nincs vagy szarul van beállítva a dns zónában, ezért www nélkül a kapott oldal jön be.

Zs0lt1
alap ;-)

TS Zolly
Remélem az asztal alá isszátok a cséseket meg a repülõsöket. 😛

Ja a bf.hu nem müxik jelen pillanatba.

Zs0lt1
Kis jelentés a LAN-ról!

Bocs ha most nem csillivillis betûkkel (stb) írok, mert cseppet még másnapos vagyok 😄
Nnaszal, tegnap berendezkedtek a srácok, minden rendben megvolt, néhány embernek gondot okozott, hogy a gépében található 6 hálókártyából melyiken állítsa be az automatikus ip cim kiosztást, de végül minden ok volt. DonC-éknak köszönhetõen, már tegnap a bftali elõtt lehetett kicsit bemelegíteni jól.
Landornak köszönhetõen toltunk tegnap egy kis Vietnam party-t is, jó volt.
Lassan gyûlnek az arcok, cs-sek és a bf-esek is, a repszimesek területet még töküres. Minden nagyon feelinges egyébként ha végigmegyek a sorok közt rengeteg részeg player van, dehát ezért is jó egy ilyen.
Aki gondolja, vegyen erõt magán és fáradjon ki ide, komolyan mondom megéri. vannak jópofa Fifás xbox-os konzolgépek, aminek pöttyet nehéz az irányítása, s bár részegen jól ment most kicsit józanodva már szarabbul 😄
nna de miért is érdemes kilátogatni ide? Itt van kb 64 bf2-es játékos, akik elkápráztatnak minket a tudásukkal 😄 Nna jó viccet félretéve, pl a repülõgépszimulátoros kollégák kihoztak két szimulátort, ami a Mig-29-es gépek mása, bele lehet ülni, ki lehet próbálni, nagyon élvezetes.
Szal aki tud mindenképpen jöjjön ki határozottan megéri, a cím a bf.hu-n megtalálható. Ma reggel 9-tõl kb este 9-ig fognak zajlani a meccsek, valszeg lessz kissebb csúszás is. úgy tervezzük, hogy BB folyamatosan tolja ki bf.hu-ra az eredményeket, nagyon sok meccs lesz szal figyuzzatok jól ;-)
Nnah megyek felrángatom a többi részeg bfest az asztalok alól, mert mostmár jönnének a pléjerek 😄
Nnah pá!

TS Zolly
Átnéztem a cod3 topicba. Nem hazudtolod meg magad, ott is hoztad a piszkálodós formád.

Amugy jobb reggelt kedves barátaim!!! 😛

Crem
Jó reggelt emberek és sok sikert LANlakóknak!

Ha esetleg van rá lehetõség, gondoljatok azokra akiknek itthon kellett maradnia és lepjetek meg pár képpel menet közben!😊 Elõre is köszönöm-köszönjük!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

schrank
ott is esik <#ticking>

Running
Na hazaértem a BF taliról. Túléltem...<#hehe>

Running agyonvágott Snipervideója

/Próbálj sniperkedni 64 fõs karkand szerveren amin csak ez megy, meg fogod érezni a minden percben a halál szelét. <#hehe>

schrank
nnna megszólalt az accuracy király <#hehe>persze csak amíg le nem taszítom a trónról <#papakacsint>

schrank
ugyanaz a gépem van dezertkombat óta mint most bf2-nél úgyhogy negyere a szar géppel a vietnam volt szar nem a gépem sõt a vietnam elment 512-vel a dc-hez meg ajánlott volt az egy giga <#ravasz1>

HTS s3rg1nh00
igen,aki hozzászokott,azzal kurvára vigyázni kell...ezt HUN Cápa is nagyon jól tudja,mióta rámrepülésnél kilõttem a Z10bõl<#hehe>egyébként vagy én fejlõdtem,vagy vmi gond van a szerverekkel,mert mostanában ha sniper vagyok,és egy FAVból próbálnak kiszedni,mindig én lövöm ki hamarabb a kocsi géppityuja mögül...<#wilting>ezt úgy gyakoroltam,h.mikor single-ben nyomtam a heli contest-re(az alma2 félére),akkor amíg nem volt heli,a közeli adótorony tetején a piros lámpát próbálkoztam löveldözni ugrás után,fordulásból stb.ez jó gyakorlás lehet a kezdõbb snipereknek<#smile><#taps>

SubZero911
ua.....

Gfreiter
Wazze, 71582 új üzenet.... mióta utoljára beléptem... <#zavart1> Szép teljesítmény 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"