Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Kis helpet szeretnék kérni tõletek. A következõrõl lenne szó, a játékot 800y600-ban szeretném futtatni, de a tft-m folyton rinyál, hogy 1280y1024@60Hz-en kéne, és egy idõ után kikapcsol. Nem is hajlandó más felbontásban futni, csak ebben. Winben felbontás 1280y1024, de ha átállítom akkor is kikapcsol a monitor játék közben.
Tudja-e esetleg valaki, hogy mi a megoldás?Elõre is köszi.
szerintem
Még éjszaka próbálkoztam az Armored Fury-val (2 kör 3 pályán) , amiket leírtam, azokon kívül a következõ dolgokat tapasztaltam :
A térképekre telepítetett fegyverek (ld. géppuskák, légvédelem, tankelhárító) igen szar helyeken voltak, kevés értelmüket fedeztem fel. Kevés is volt belük, így a harckocsik ellen maradnak a kézi rakéták és a légierõ.
Ami viszont fontosabb :
A MIDNIGHT SUN pályán egy folyó választja el a két "tábort", két híd van, hamar ki fog alakulni a frontvonal, így igen élvezetes lesz a harc. Rengetek fedezék van, erdõs a terület, a sniperek jól rejtõzködhetnek, lehet aratni. A tankoknak marad a két híd, de APC.vel gyorsan át lehet jutni a folyón, igaz, ott könnyen sebezhetõek. A gyalogosok igen könnyedén kerülhetnek az ellenség háta mögé.
Az OPERATION HARVEST pályán igazi harctér van, épületekkel, romokkal nagy mezõkkel, mintha a Francia frontvonal lenne késõ nyáron. Itt a tankokkal rendkívüli taktikai csata várható, a légierõ arathat, hiszen lesz bõven, fõleg a helisek készülhetnek ! A nagy nyílt területek miatt a gyalogságnak igazi kihívás lesz ez a MAP, van sok fedezék, de nehéz lesz elõre jutni. Komoly feladat....
És végül az autópályás térkép OPERATION ROAD RAGE: Itt szerintem a gyalogság és a harckocsizó erõk egyensúlyban lesznek. A két tábor között pont középen lesz az legfõbb ütközéspont, a SNIPEREK igazi paradicsoma ez, mivel a legtöbb épületet meg lehet mászni, az árkádok között sok a búvóhely. A squadlaederek taktikázhatnak, a tetõkrõl egyszerûen lehetetlen leszedi a rejtõzködõket.
Nagy vonalakban ennyi, ha valami még eszembe jut , akkor írok.
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
pl tv-missile fekete feher kepenel is sokkal erosebb a kontraszt a mozgo es allo dolgok kozott, jobban latni az ellent, szerintem ilyesmi lehet a hatterben, eleg csak a zold ejjellatora gondolni, es megse kothet bele senki.
szerintem
Landor amugy nem mindekit "fikaztam" ha sikerulne ertelmezned a soraimat, es nem a gyerekes verbeforgo szemekkel reagalnal a postomra. pl a melletted ulo fiatalember, igazan kepben volt es nagyon eros volt a kontraszt koztetek, ezert jegyeztem meg, de legalabb jotol tanulsz ez vigasztaljon, megegyszer grat gerzsonnak 😊
szerintem
Este 8-ig nyugodtan kimehetsz!Biztos oda fognak engedni valamelyik géphez (a JCSR is megengedte tegnap,utólag is köszi 😉 )!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
"Szerencsétlen nulla vagy aki csak a száját tátja, fikázik mindenkit és csak szeretni kijutni egy ilyen eseményre játékosként"
igen ezt kertem a mikulastol de mivel rossz voltam csak virgacsot kaptam....
meg meg egy idiota kockafej 😊
szerintem
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
"ment a benazas rendesen, bar abban az idegen kornyezetben mas szekben, asztalon stb nem konnyu az ember dolga"
Ha ekkora az arcod, akkor téged miért nem láttunk egy klán sorai közt sem? Inkompetens gyökér nulla vagy. Igen én voltam a gunner és látszik hogy lövésed sincs hogy mi ott ketten milyen kétmonitoros takitikát alkalmaztunk a levegõben. Egyáltalán nem értem hogy mire fel ekkora az arcod. Seggbe akarsz rúgni? Igen? Ott álltál mögöttem, hát miért nem tetted meg? De tudod mit? Itt leszek még estig, gyere ki és próbáld meg.
Szerencsétlen nulla vagy aki csak a száját tátja, fikázik mindenkit és csak szeretni kijutni egy ilyen eseményre játékosként.
Na most ennyi, elmehetsz a sunyiba alma, tudod hogy hol vagyok, várlak.
Részletes beszámoló, majd ha hazaértem.
A többieknek üdvözlet a partyról!
Landor
-tRs-Landor
mellesleg jó reggelt mindenkinek,és HBD!(azt nem mindenkinek<#vigyor2>#vigyor2>)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Gratulálok mindenkinek az eredményekhez!
GO HBA!!!!😄
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
www.battlefield.hu
Hide and fear, Cobra Commander is here !
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Te vagy az örök kételkedõ, a bibliai Pál apostol. Te vagy minden tézis cáfolója. Bocsásd meg bûnöm, hogy nem ismertelek meg elsõ látásodra.
Mert nem arról van szó, hogy nem tud, hanem nem akar hinni. Pál a Róm 1,18-21 versekben arról beszél, hogy Isten haragját nyilatkoztatja ki az emberek minden hitetlensége és gonoszsága ellen. Megtérhetnének, hihetnének, mert „Ami ugyanis nem látható belõle: az Õ örök hatalma és istensége, az a világ teremtésétõl fogva alkotásainak értelmes vizsgálata révén meglátható.” (20.vers.)
bar sokat nem lattam a levegoben a heliket, egyszer az egyik egyszer a masik tvzte le a masikat,/ment a benazas rendesen, bar abban az idegen kornyezetben mas szekben, asztalon stb nem konnyu az ember dolga/ sot nem hittem, volt a szememnek volt a ki full billentyuvel helizett. /mar ertheto miert nem jott tobb video az lesson one videora/ ez kb mar tenyleg olyan mintha richard burns rallyt valaki billentyuvel tolna /bar en azzal toltam eleg jol/ de osszevetve a koramnyosokkal sok-sok masodperccel le voltam maradva toluk, barmit csinaltam.Valami ilyesmi van a bf2 heliseknel is....
Bar nalunk az az alap felallas, hogy a gunner tekinget es valtogatja a nezeteket, ezt nem nagyon lattam sehol.De amit Gerzson levagott, az igen latvanyos volt, bar nem derult ki a szamomra mennyire uralja kivulrol, hatulrol oldarol a gepet, de pilota letere o csinalta ezt, ami siman megerdemelne egy kulon kupat.a gunneret viszont jol seggbe rugnam, hogy a pilota csinalt mindent helyette.talan Landor volt ?
voltak olyan pici monitoros emberek is, biztos ez az utazos monitoruk, barmennyire kozel hajoltam nem sikerult leolvasnom a nevuket.
ha minden igaz masodjara is kikapott a jcsr, pont amikor oket neztuk, hiaba a negativ kisugarzasom segitett a masik csapatnak 😊
bar nincs tomve a hely, a repulosoket meg lekestuk, de legalabb tapizhattam egy kicsit kint x-52 joyt, a gazkarja jo nagy boszme nem is tetszett, a joy resze mar pofasabb, mar csak arra nem sikerult rajonnom, lehetoseg van lockolni a z iranyt rajta, mert az egyiken nem mozdult z iranyba, a masikon meg egy kicsit,
/bar volt lent pedal/ de a valasz az erdekelne...
szerintem