Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A mozgásod is eléggé lelassult<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Kezdesz fáradni
<#nyes>

schrank
farkasnyüszítés van kubra dam-on is az már más tészta hogy a botfülöüek nem hallják <#phone>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

retteneteske
Én is elküldtem BB-nek az irományomat.
Igen, a pályák hangulata nagyon jó, a környezet hangjai ötletesek.
Kicsit meglepõdtem, mikor elõször meghallottam a farkasokat, de hát végülis Alaszkában vagyunk<#nyes>.

Azért már néhány apróbb hibát találtam.

SubZero911
Azt mondom nektek : ha nem lesz bugos ez az AF, akkor nagy dobása lesz az EA-nak ! Nagyon megcsinálták. Farkas üvöltés az erdõbõl, átdolgozott artillery, új hangok stb. látszik, hogy azért foglalkoztak vele. Nem biztos, de egyenlõre úgy tûnik a sérülésmoddellek is változtak kicsit. :)

A SQUADLEADER nem automatikusan lép elõre, hanem választható, saját beleegyezéssel megy csak. Majd holnap a többi, et megyek éjszakára is vissza !

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Voltaképpen mi a francot keresel ebben a topikban? Nem is játszol ezzel a játékkal! <#mf1>

Minden jog fenntartva!

HTS s3rg1nh00
shrek,menj egy kicsit és játssz a saját értelmi szintednek megfelelõ játékkal,ne a bfel,az a nagyok dolga...pl.egy ilyen játékot találszitt is...<#mf2>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

most akkor tudsz segíteni vagy nem?

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

HTS s3rg1nh00
végre egy ember aki normálisan ejti a nevem<#miaz><#vigyor2>

HTS s3rg1nh00
pont ezt akartam kérdezni...

retteneteske
Csak a pirosat.<#vigyor>

HTS s3rg1nh00
shrek,látom van egy pár képed magadról...én különben sem járok lanozni<#hehe><#mf1>

SubZero911
Kicsit belemerültem még inkább az AF-be !

Eddig észre se vettem : lehet vezetni civil járgányokat is, pl. k. nagy élmény mustanggal szaladgálni a harcmezõn. Megyek megnézem lehet-e kaiont is vezetni ??

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

schrank

SigS
Mondjuk en latom ezeket a kepeket, nemtudom mi a baj veluk, de ha csinalsz egy tarhelyet atw,extra,uw,tar,srv stb.-nel kapsz atlag 50 megat es oda annyi kepet toltesz fel amennyit nem szegyelsz, sot le se torlik...na pa!

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

schrank

HTS s3rg1nh00
ez beszarás,h.itt képlinkelésbõl mindenki bukott...namost ugye megvan a béka,akkor szépen a címet ctrl+c-vel másoljátok,beillesztitek 1 új IE/FF/stb.ablakba,azt meg van oldva<#banplz>

SubZero911
Hát akárhogy is, mégha teljesen fasz vagyok (mi néha igaz is, de itt most tán nem) a 20 kb-nál nagyobb képeket nem tudom beraknia galériába (sem) ! Pont.

schrank
te mirõl beszélsz nézd már meg pl. az én alap galériámat amiben kb. 20 screenshot van mit nem lehet ezen érteni <#nemtudom> ha meg nem tudod hogyan kell a saját galériádba betenni képeket akkor meg a hiba az ön készülékében <#wilting>van <#szomoru2>

<#eljen><#eljen><#eljen>

Danee
degec..
janek, azalatt az idõ alatt amit itt töltöttél, csinálhattál volna még 3 accountot..

Zs0lt1
Ismét kis helyzetjelentés a LAN-ról:
Sztem a lan egyik meglepetés csapata a [H.
Eddig 4 meccsbõl 4-et hoztak nem is akárhogy. Most épp a JCSR-el játszanak, és nagyon szoros fej-fej melletti küzdelem van, talán pár ticket különbséggel.
Eredmények

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Yan
csak 1 embertöl kaptál fikázást.
ugyhogy rakjad a képeket, ne foglalkozz vele! :)

&#165; xfire: kistekila

SubZero911
De azt hiszem befejeztem, nem az én hibámból volt tökéletlen a tesztelés, és az ember itt is csak a fikázást kapja. Elküldtem BB-nek a "jelentésemet" aztán kalap-kabát ! Ott mindenki megnézheti a képeket.

SubZero911
Nem fér bele, mert hiába kértem egy napos VIP szarságot, nem kaptam. A sima tagsággal meg csak 20 kb keret van, abba csak egy transzportkirály agya fér.

Csak vicc :)))

SubZero911
NOs nem értem, nekem mûködnek a kép lnkek.

Yan
töccsd fel oda ahova én, mehet 1mega

schrank
8 képet a saját galériájába is be tud súvasztani ehhez nem kell najmanjánosnak lenni <#ravasz1>

retteneteske
Nem vicces.

Yan
inkább segitenél, mint pimaszkodsz <#ejnye1>

Yan

schrank
összegezve a fenomenális prezentációdat <#hehe>:

Yan

retteneteske
retteneteske
Nálunk is erre ment a nap nagy része.

SubZero911

nem jó :(

SubZero911
Na még egy azt annyi :

kamion szembõl

SubZero911
Á szájbavert ideges vagyok ! Ma lett volna a nyelvvizsga 2. napja, de lemondtam a tesztelés miatt (meg úgyis gyenge voltam), az EA egy szart se segített a probléma megoldásában, a képekkel is szenvedtem, közben a lányom, meg a feléségem is idegesítettem

sry, mást nem tudok:)

retteneteske
Szerintem ezen ne idegeskedj, mindketten késõn tudtunk nekiállni.
Csak szépen nyugodtan.

SubZero911
A fórum ne fogadja be a magyar képfeltöltõ linkeket :(

SubZero911
Amúgy nagyon nyugodt lennék, ha az EA hibájából nem 16:00-kor tudtam volna csak felmenni az elsõ szerverre. Ugyanis elbaszták az accountomat !

<#eljen>

képfeltoltes.hu esettleg? nem kell belinkelni, csak a kép címét másold be...

SubZero911
Met kibaszottul jól játszom, és kifingatom az ilyen idiótákat !

Hívd fel:):):)

Nagyon kedves ember vagy.

SubZero911
Csak a türelmetleneknek :)

6. kép

retteneteske
Én már végeztem, de BB még nem válaszolt.
Amint válaszol küldöm neki.