Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boxer HUN
Vagy, hogy tud-e egyálltalán csatizni..... amikor klikkelés után össze-vissza ugrálnak a szerverek a keresõben...LOL!

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

JCSR Apache
Áhh kihagytam az 1. kört.<#nevetes2>
Melyik palya volt?<#vigyor1>

nah karkandra pont beestem:)

Team GIGABYTE

schrank
nnna jól van máááá ennél a módszernél már csak az szarabb ha személyesen kell elhúznod azt a pár száz km utp kábelt a szerverig <#idiota>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Ezt hogy érted? Bárhonnan keresek egy IP-t és a játékon belül én magam írjam be a multiplayer résznél? Van ott vmi conect to IP v vmi hasonló lehetõség, ha jól tudom. Erre gondolsz?
schrank
a mostani peccs óta már az kétes hogy azzal tud-e csatlakozni <#gonosz3>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Szerintem:)

Boxer HUN
Szerintem.....aranycsirke...<#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Véleményem szerint egyszerübb, ha a játék adta csatlakozási módot használod ki.

Amíg szünet van vki segíthetne nekem egy kicsit. Leírom mégegyszer a problémát ha nem gond: Segítenétek nekem abban, hogy az All-seeing eye-vel hogyan kell csatlakozni a játékhoz? A FAQ-ban írtak szerint átírtam a filters.txt-t, de miután az ASE-bõl csatlakozom a játékra ismét kéri a nevemet és a jelszót és nem cstlakozik egyetlen serverhez sem. Így írtam át a sort: JoinTemplate: {EXEPATH} +joinServer {ip} +port {port} +username ****** +playerPassword ********** [ +password "{PASSWORD}"] A csillagok helyére írtam a nevem és a jelszavam. ez így jó, vagy itt rontottam el vmit? Milyen más módszer van még amivel csatlakozhatok tört serverhez? Régebben tudtam vmi parancsot amit a start/futtatás sorba kellett beírni IP-vel együtt, talán ennél a játéknál volt, de arra nem emlékszem, valaki meg tudja mondani a teljes parancssort? Segítsetek légyszíves mert 2 napja szenvedek és semmire nem jutottam...
Csak köhintettem, és meg is született:)
Ronda gyerek lett! /mint én/ <#vigyor2>

Zs0lt1
már vissza is jöttél? :-))

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

<#worship>

Zs0lt1
csak neked :D

Kakkantani is lehet? :)

Zs0lt1
most kis szüni van, mindenki menjen el pisilni meg cigizni :D

Zs0lt1
Nnah az elsõ kört a JCSR nyerte 177-39-re, a második kört pedig a [H 125-54-re. Összesítésben 231-164 a JCSR-nek.
Következõ pálya Strike at Karkand ami a [H választott mapja szal még van esély a fordításra.
Ahhoj kollega szerint tegnap a csoportmeccseken a [H kb ennyit vert a JCSR-re ugyanígy Karkandon.

Crem
125-54 yes!:)))<#eljen><#eljen>

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Ez satu!

Crem
134-85!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Ki kommentátor?

Nagyon jÓ!

Jó az!
Legalább van közvetítés:)

Crem
nekem mondod!:((

A kommentárt hallgatom full hangerõn!

hba 140- jcsr 125 pillanatnyilag...

Bazzeg szoljatok mar valakinek hogy nem lehet latni a képet mert a minimap ott van!!!!!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Zs0lt1
bb vagyok, zsolt1 félrebeszélt, 15:04-es komment óta éles :))) a közvetítés letölthetõ lesz

<#eplus2><#taps>

Zs0lt1
valamelyik ratyi beirt a nevemben, szal 'cseppet' csúszik a dolog, jelenleg nem tudom megmondani, hogy mikor kezdünk. remélem hamarosan, mert a feszkó az generálódik és egyre nagyobb :D
van egy tippem, h a most futó láma cs-s döntõ után kezdünk.
jah és sztorim is a láma cs-sekkel kapcsban.
állandóan ha megölnek valakit mindenki kitör a kiabálhatnékja. de még a mögöttük álló nézõk is üvöltöznek.
nna történt egyzser, hogy a szinpados emberke ráadott egy kis hangerõt a zenére és pár másodpercig kurva hangos volt. erre a cs-s lámák elkezdtek arcoskodni, hogy hangos a zene nem tudnak játszani.
Én meg nem állhattam meg magam és beszóltam nekik amit az aláírásomban láthattók :DDDDD

A mikrofon nagyon halk a játékhangokhoz képest

<#taps>

Zs0lt1
INDUL

Már van kép is:)

Zs0lt1
már megy is a stream:
Kattints Ide!!!

<#integet2>

Zs0lt1
nyugodjatok meg szépen, nemsokára (2-3 perc) indul a döntõ.
a fix.tv-s ratyik közvetítik, biztos jó lesz.
Repülõ Gyík kollega már ügyesen megtalálta a linket (csak még linkelni nem tud :D): http://fixtv.hu/view.fix?128

Más játékban nem csinálja, se cod2,cod1,cs:s. Nem találtam ilyen kapcsolót, megpróbálom az újratelepítést.

Akit érdekel!
Még Zsolt1 linkelte! Köszönet neki.
http://fixtv.hu/view.fix?128

Van közvetítés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak kép nincs:(

SZiasztok! Segítenétek nekem abban, hogy az All-seeing eye-vel hogyan kell csatlakozni a játékhoz? A FAQ-ban írtak szerint átírtam a filters.txt-t, de miután az ASE-bõl csatlakozom a játékra ismét kéri a nevemet és a jelszót és nem cstlakozik egyetlen serverhez sem. Így írtam át a sort: JoinTemplate: {EXEPATH} +joinServer {ip} +port {port} +username ****** +playerPassword ********** [ +password "{PASSWORD}"] A csillagok helyére írtam a nevem és a jelszavam. ez így jó, vagy itt rontottam el vmit? Milyen más módszer van még amivel csatlakozhatok tört serverhez? Régebben tudtam vmi parancsot amit a start/futtatás sorba kellett beírni IP-vel együtt, talán ennél a játéknál volt, de arra nem emlékszem, valaki meg tudja mondani a teljes parancssort? Segítsetek légyszíves mert 2 napja szenvedek és semmire nem jutottam...
Zs0lt1
nnah a lanon a döntõt a BA] és a JCSR fogja játszani.
a dolog érdekessége, hogy õk eddig itt a lanon két meccset már játszottak, mindkét csapat nyert egy meccset. Szóval roppant érdekes a dolog.
stay tuned ;-)

SigS
Probald ki mas jatekkal is, ha azzal is csinalja akkor a monitor a gazos...
Azert egy driver frissites nem arthat a monitornak, probald ki!
Nekem egy Fujitsu Siemens van, esvan egy olyan rajta hogy "Resolution Notifier" , ha kikapcsolom akkor nem rinyal ha nem tetszik neki a felbontas.

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

Kár hogy nincs BF2 közvetítés:(
Eddig a CS-t, meg a Jet-et néztem:(
Pedig a BF2 érdekelne de rettenetesen!

Én is beállítottam arra, de azt írja, hogy Not Optimum mode, Recommended: 1280x1028@60Hz, 1280x1028@72Hz-re nem ugat, csak ha kisebb felbontásra állítom, egyszerûen kikapcsol...érdekes...

hagyjad, beszart...

Beers
Próbáld átállítani 70Hz-re!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Egy Samsung 913N-m van. Lehet újra kéne telepítenem bf-et...

Ezeket tudom...

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

SigS
Nekem is tft-m van de ilyet sosem csinalt.
Nem szabadna neki rinyazni a felbontasok miatt.
En igy futtatom: VideoSettings.setResolution 800x600@75Hz
Milyen markaju a monitor?

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

Crem
ÜDV!!!

Van valami friss fejlemény a LAN party eredményekrõl?

elõre is kösz!!!:)

TS Zolly
Mit gondolsz mi a péróért játszanak sokan 800X600 felbontásba, és minden alapon?

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Promi
Szep teljesitmeny hajra [H!<#eljen>