Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
illetve volt ott még egy 3. rész, én azt néztem ki magamnak, de amikor mentünk vissza ezekért, már vki lenyúlta 😛
De egy nyári BF talinak örülnék! <#nyes>#nyes>
Hurricane Dr:
"Nem értem hogy egy játék miatt hogy lehet valaki idegbeteg."
Engem csak három dolog korlátozott abban hogy ne szedjem szét mérgemben az egész kócerájt:
a: az én gépem is ott volt
b: más gépe is ott volt, akinek nem tudtam volna megfelelõ pénzbeli összeget biztosítani kárpótlásul
c: nem jöhettem volna vissza a partyra miután kibasztak volna mint azt a bizonyos állatkát szarni - mely közeli viszonyban van az "a" pontal
Szerintetek az gáz hogy ilyeneken gondolkoztam warok közben? <#wilting>#wilting>
No nembaj, legközelebb vagy prosacot hozok magammal, vagy úgy alakítom hogy teljesüljön a három pont <#gun>#gun><#hehe>#hehe>
Ja és amelyik kutya ugat, az nem harap! Na ezért voltam én veszélyesebb az egész 7TH bagázsnál! <#ticking>#ticking><#nevetes1>#nevetes1>
-tRs-Landor
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
szemétért nincs harag, csak mi szedtük össze, szal gondolhatod mennyire volt tele a faszom az ilyen dolgokért.
A szemétért elnézést, elvileg maradnia kelett volna embernek ot ttakaritani tõlünk, de ezek szerint nem tette, le lesz baszva. A klántagunk pedig egyáltalán nem szólt tiszteletlenül a 7th tagjához. Az már máskérdés hogy utána mit kapott vissza. Volt ott kurvaanyádtól kezdve a szétszakitom a szádatig minden. Nem értem hogy egy játék miatt hogy lehet valaki idegbeteg. Sõt. Én kimentem beszélgetni a 7thsokkal utána és velem, akit nem is ismernek is akkora tapló(k) voltak ami eléggé vérlázitó volt. de mint mondtam ne szitsuk tovább, nem akarom leirni hogy mi volt a teljes történet, mert inkább okos engedet szeretnénk játszani. Ha lehet. Köszi.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
nagyon megkergetlek ezért ts-n.
(de még szerencse h egy városba lakunk)
<#mf1>#mf1>
¥ xfire: kistekila
Nna irom elõször ami bassza a búrám, aztán a jókat :-)
Kedves Dr klán!
Nektek hányszor kell szólni, hogy takarítsátok le a mocskotokat az asztalotokról és környékérõl basszátok meg? Láttatok arrafelé fehér ruhás lányokat? (BB nemtom már milyen ruhában volt, de õ nem ér 😄) Ugye nem? Én sem. Direkt raktunk minden asztalhoz szemeteszsákot, de úgylátszott, ezt nemsikerült felfognotok ép ésszel. Mit mondjak nemcsodálkozom 😛 A másik. Fiatal voltam én is, de szemtelen sosem 😄 Jó lenne ha nem úgy beszélnétek a nálatok idõsebbel (nemrólam van szó), mintha a picsátokból rántottátok volna ki. Ha pedig valami nemtetszik, akkor megvan a megfelelõ mód, hogy kinyilvánítsátok.
Nna ennyi volt a negatív érzelmû dolgokból.
A HBA és a WinG-es arcokban (nagyjából õket nem ismertem még személyesen) iszonyat jó fej srácokat ismertem meg, remélem találkozunk még következõ lanokon :-).
Így utólag is bocs azoktól, akikkel kiabáltam, mikor épp mélypontomon voltam, bár sztem csak azokkal volt ilyen, akik tudták, hogy a kutya ugat, de nem harap 😄DD
Jah és bocs azoktól is, akik ma tõlem szerettek volna választ kapni kérdéseikre, de sajna a mai napi beo, fõleg az elejefelé, túlterhelte az agyam, s bár rebútoltam, de mire megértettem mindent már a döntõ ment 😄DDD
Úgy globál sztem egy iszonyat jó lan party volt és sztem a party szó talán jobban is illik a dologra, mert több szeszes üveg volt a bf részen, mint az összes többin 😄
A borokat amiket kaptam-unk, köszönjük, finom volt ;-)
Bár volt egy kissebb incidens (két admin hibával ;P), de sztem korrekt döntés született. A kövi lanon már profibb szabályzattal készülünk.
Nna nem is szaporítom tovább a szót, mert fáradt vagyok egy cseppet meg álmos is, igaz csütörtök reggel óta nem tudtam megnézni a Lost 2. évad évadzáró duplaepizódot, de azt most megteszem jól.
Nna pá, találkozunk valahol, valamikor ;-)
Jah a legfontosabb, grat mindenkinek az eredményekért, izgalmas, jó kis meccsek voltak. Jah és nemtom ki nyerte a tombolán a jegyzettömböket, az egyik része nálam van, de nem adom vissza ;D
Péntek este 8körül érkeztem meg kocsival az ojjektumhoz, hívom Rusidot, aki a legnagyobb természetességgel közli hogy még otthon van(Érd). De amint látom ekkortájt még Gerzson is nagyban SGfórumozott. Szóval egy kis késésssel összeraktuk a gépeket, én még közbeiktattam néhány biztonsági intézkedést - plussz ventillátor, max fordulatra mind, ugyanis iszonyat meleg volt odabenn. Ebbõl a szempontbol a szeles, esõs idõjárás kedvezett nekünk, így a meghirdetett törölközõkre nem volt szükség. Ellenben a "BFtalinak" nem tett jót.. Estére esett az esõ, az emberek a sportcsarnok elõtti placcon csoportosultak a nagy esernyõk alá. Itt adta át BurnBaby a BF2es kupákat (inf, stb.), Wolfguy kapott még valami PB különdíjat is. 😄 Igazából sokat nem lehetett hallani, az akkor már illuminált társulat nehezen tudta magát csendben tartani, persze hangosítás nuku, de ez már úgy látszik elmaradhatatlan kelléke a BFtaliknak. (BB ezt ajánlom a figyelmedbe a köv talira 😊 Viszont a BBnek 'énekelt' heppibörszdéjtújút azt hiszem még a Liget túloldalán is halloták. Tehát maga a tali olyan lett amilyen, bár engem inkább egy balatonparti nagy szocbüfére emlékeztetett, reméljük hamarosan lesz folytatása kicsit kultúráltabb helyen. Késõ este még "One Man's Vietnam army" hittérítõként egy DVDn szórtam a BFV igét, így egy rögtönzött Battlefield Vietnamozás kerekedett ki még péntek éjszaka.
A meccseket nem részletezném, fogalmazzunk úgy hogy a trs(Rusid,Gerzson, jómagam) volt a Wings V8as motorjában a plusz három prémium oktán. De sajnos ez is kevés volt, hogy a -szintén frissen összeverõdött- coRDHA klánon kívül bárki ellen is nyerjünk. Kaptuk rendesen az ívet az össes klántól, számomra a JCSR basecampja volt a legdurvább. Gyönyörûen beásták magukat az elfoglalhatatlan bázisunk köré és olyan szépen védték a kijutási helyeket, hogy még így vesztesként is öröm volt nézni.
Na jó hazudtam, kapjátok be JCSR! <#mf2>#mf2> De ezúton szeretnék gratulálni nektek az elsõ helyhez (és külön grat Fsenseinek az egyszemélyes pilóta gunner produkciójához)! Papírforma szerint más nem is kaphatta volna meg az aranykupát. Az meg csak egy külön öröm volt számunkra, hogy egy olyan meglepetés csapat mint a HBA meg tudott szorongatni titeket (és mindenkit) így nagyon izgalmas volt az egész LAN játékmenete, egészen az utolsó pilanatokig. Na leszámítva a Pussyhunter 7THt akik már az utolsó nap csak a részegség és a biztos 3. helyezés mámorában funnoltak másnaposan izé haramadnaposan a HBA ellen <#idiota>#idiota>
Minket sem kellett félteni: az egy nap alatt lejátszott már-már végtelennek tûnõ mecsek végére nállam úgy szombat este fél 11kor dobta el az agyam az ékszíjat, amikoris a 7TH utolsó kör megkezdése elõtt rámutattam egy látszólag megszeppent nézelõdõ fiatalemberre, hogy ugyan nem állna be helyettem, mert nekem tele van a f*szom az egésszel. Rábólintott a dologra, átadtam neki a gépemet, pár mondantban elmondtam neki az irányítást(!), majd húztam hazafele, hogy elérjem az utolsó villamost. Mint utólag kiderül a jólszituált fiatalember 7TH|uwu volt.. <#vigyor5>#vigyor5> Állítólag elég jól tankozott a 7THsok ellen a nevemben.. :Ð
Ma lanparty végére a "SZARUL ÁLLUNK, RESTART!" szállóige is a mi nevünkhöz fûzõdik: a mélyen tisztelt GBC háromszor indíttatta újra szegény adminokkal a játékot, mi mind a háromszor elkaptunk egy zászló. Negyedjére már enyhén labilis idegrendszerrel nem ugrottunk be a dolognak és nem kezdtük el a harmadik fajta stratunkat. Mint kiderült vesztünkre, ugyanis ez már ÉLES volt.. A serény Wingesek be is fektették 2000 forintos vagyonukat óvás címén, mely kamatozott nekünk 200 pontot <#wink>#wink> A többi körben szarul, de büszkén kaptunk ki a szépen játszó GBCsektõl. De itt még nincs vége a 200 pontos megpróbáltatásoknak! Jött ugyanis a JCSR! Meccs elõtti készülõdés, puffogatáts, TKzgatás.. Restart, indul a map. Kérdezem szóban Rusidot: éles? Õ egy shotgunfejlövéssel válaszolt, mi sem maradtunk rest Gerzsivel a trs bõdületes tkpartival lövöldözte egymást édeshármasban a mainon (Daqing oilfields). Ezt egyszer megzavarta ugyan egy szemfüles jcsres, aki megpróbálta kihasználni azt hogy mi egymás shotgunnal való kergetõzõsével vagyunk elfoglalva ellopni a helit, de észbekaptunk és röhögve leshotgunoztuk. Egyszercsak hopp! Vége a mappnak a jcsr leprögött. A wings üdvrivalgásba tör ki, mi is röhögve üdvrivalgunk és készültünk az éles menetre. Jó, lemegy a kör, természetesen elpicsáznak. Nah, szólunk a wingszeseknek: mehet a köv kör? Aszondják nincs köv kör.. <#heureka>#heureka> Szóval mint utólag kiderült, a tRs mesteri teamkillezõs taktikáját megette a JCSR és hagyták magukat lepörgetni, mert nyílván azt hitték hogy nem éles!!!!4
Vasárnap reggel a helyszínre érkezve hidegzuhanyként (bár fogalmazhatunk úgy is hogy megkönnyebbülésként) ért a hír hogy a Wingszesek már nem érezték úgy hogy vasárnap tudnának valami újat mutatni számunkra picsázásban a többiek, így szedték a sátorfájukat és szombaton az éj leple alatt eltávoztak. Így ezúton szeretném megköszönni a tRs nevében hogy hozzásegítettek bennünket hogy eljussunk egy ilyen nagyszerû rendezvényre, remélem számukra is tanulságos volt ez a hétvége, nekünk is az volt... 😉 Ja és köszönjük az egyenpolókat srácok!
Így a vasárnap viszonylag nyugisan telt. Leszámítva ezt az almás affért.. többen is megrökönyödtek alma megnyilvánulásán. Na de kár is rád fecsérelni a szavakat, másodszori olvasatra lejött hogy a hozzászólasaid nem rólam vagy Gerzsonról, vagy a lanról szóltak, hanem arról hogy te milyen faszentos hozzáértõ helis vagy.. <#levele>#levele>
Tehát visszatérve a vasárnapi lanra láthattunk jópár izgalmas menetet, izzott a levegõ a srácok körül. Nekünk maradék trs-eseknek már csak a Heroes5, a RTLKlub híradójának való interjú és a tobolaajándék begyûjtésének unalmas osztályrésze maradt.. 😄 Na errõl az RTL-es beszámolóról megvan a véleményem, de nézzétek meg! A minõseggért elõre is bocsi, telóval csináltam mert nem volt jobb és a riport nézése közben is rángógörcsöt kaptam a sok baromságtól amit közbe hallottam! 😄 Az én részemet kivágták sajnos mert sokat káromkodtam benne <#eplus2>#eplus2>, viszont Rusid szavait mesterien ollozták ki (úgy hogy a Heroes5 futott a háttérben 😄) és az egész riport átment egy unalmas, lejárt lemez "a játékok függõséget okozhatnak" oktatófilmmé.. Idiótak.. De már csak azért a részért is érdemes megnézni mikor az egyik 7THs titán full hangerõvel beordítja hogy "ÁÁÁÁÁ KINYÍRTAM A TANKOT IGLÁVAL ÁÁÁÁ!" A 7th külön üdítõ rózsa-színfol volt a partyn, róluk kb mégegyszer ennyi terjedelmû sztorikat lehetne írni.. xD
Na ennyi mára az estimese gyereket!
Mégegyszer köszönöm, hogy ott lehettem veletek, gratulálok mindenkinek, oltári volt! <#taps>#taps>
..és találkozunk jövõre a BF2142ben! <#idiota>#idiota>
-tRs-Landor
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
szerintem
Elindeultam itthonról (csepel), vettem fel a közelben pénzt, aztán rájöttem hogy fingom sincs hogy hogy jutok el a népligetbe... zaklattam elõször BB-t meg Panzit is hogy hogy menjek, aztán innen odáig ment simán a dolog (1es villamos királyság). aztán a népligetnél (bár már Bb mondta) kiderült, hogy onnan még sétálnom kell, mert nincs látózátolvásgon belül, ami nem lenne rossz, de csak a hely nevét tudtam, többet nem... keringtem ott egy kis ideig mint gólyafos a levegõben, hátha látok embereket akik gépet cipelnek, aztán majd követem õket, de szerencsére hamarabb találkoztam Kemoval <#worship>#worship> vártuk Soldier-t, és közbe találkoztunk ott a Hobbi különítménnyel is <#pias>#pias> majd eljutottunk a konkrét helyre, aztán egy ideig nem történt semmi érdekes, emerek jöttek, regisztráltak, pakoltak le, meg ilyenek... aztán beállított Gerzson is, akitõl Zs0lt1 közremûködésének köszönhetõen szert tettünk 2 üveg borra <#puszi>#puszi>
kimentünk a szabadtéri részre, hál'istennek eljött egy csomó régi ismerõs <#integet2>#integet2>, sok egymást kúrogató õsbf-es köcsög ;DDD
esõ volt jól, de azért elkísértük kicsi jjj-t tömegközlekedéshez, meg aztán ugye próbáltunk kajára vadászni, de hát... ha 3szor nem terítettek be vízzel a buzi autósok akkor egyszer se 😄DD majd sikeresen találtunk egy Burger King-et (jippíí), ami zárva volt.... 😄DD de túl oldalt természetesen ott a jó öreg meki, de csak a drájv része ment, azért beálltunk a sorba... majd jó pár perc finom benzingõz szagolgatás után meguntuk és egy benzinkúton vettünk crossaint-ot (majd vki leírja helyesen is 😛), aztán go vissza helyre, iszogattunk, bfv-ztünk (ahh ahh, aki játszott tudja milyen volt 😄DD), majd Rusiddal iszogattunk, aztán énekelgettünk, aztán Zs0lt1 aki ott aludt mögöttünk fél méterre egész élethûen megjátszotta hogy nem tetszett neki az elõadás 😄DD
aztán még valameddig tartott az éjszaka, konkrétan 6-7ig, majd jcsr-esek széke olyan szimpi volt összetoltam párat és aludtam, de a szemetek már vagy 1-1,5 óra múlva ott voltak és képesek voltak suttogásnál hangosabban beszélgetni, hát felkeltem, és csak odaengedtem õket...
nah, majd folyt köv (amúgy így egyre jobban gondolkodok a péntek estén, és a story nem fedi a valóságot, mert amikor benzinkútról jöttünk vissza, akkor már jött az alvós rész... mindenesetre a sorrendtõl eltekintve a fentebbi pár sor fedi a valóságot, folyt köv csak most már kajás vagyok és nem akarom így itthagyni fórumot 😉
Arra kérem a 7th tagjait hogy hozzánk hasonlóan ne fûzzenek kommenteket, nincs kedvünk veszekedni veletek. Soha nem fogunk játszani ahol Ti vagytok, és még csak véletlenül sem keresünk benneteket. Mindenki tudja aki ott volt hogy milyenek vagytok, történjék itt bármi is. Remélem ezzel a hozzászólásommal nem voltam "tiszteletlen". Eddig komolyan felnéztünk rátok. Mostmár le. Na csao.
ohh de most latom donc is csatlakozott hozzad...
mmbike el kell, hogy szomoritsalak, nem vagyok lany 😊
szerintem
😄
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
amúgy még kitalálom van-e erõm írkálni lanról, aztán vagy igen vagy nem 😄D
minden esetre grat mindenkinek, jó volt, stb stb
amúgy elnézve ezt a topikot olyan sok számomra ismeretlen név van :]
tegye fel a kezét aki tudja, hogy ki vagyok 😄D (kíváncsi vagoyk mennyire vagyok híres lol 😄DD ;DDD)
Köszi!<#eljen>#eljen>
😄
en mint "antisoc", nem tehetek rola, ha inkabb a lanyoktol hemzsego helyeket
reszesitem elonyben, lattam eleg izzado budos fiut meg kozepiskolaban, na meg utana is 😊
de mielott te is magadra veszed, ugy szorakozol ahogy neked tetszik, annyi idot toltesz ott amennyit te szeretnel, nekem boven eleg volt az a ket ora.
szerintem
A public azért egész más mint a klánosdi úgyhogy ebben te nem lehetsz olyan okos.
Nálunk meg volt beszélve ha valakit kétszer húznak ki akkor másodszorra más megy ki helyette és azt mondja hogy névrokonságban állnak egymással! 😄
Kicsit többet iszunk akkor nem csak a játékban kalapáljuk el õket.....
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Én is bedobtam vagy 5-6 cetlit azt egyet se húztak ki belõle! 😞
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"